×
از نگاه دیگران
شناسه خبر : 242730
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/11 ساعت 11:59

عکاظ:

رویای «اسرائیل بزرگ» تنها با بمب هسته‌ای عربی و اسلامی ناکام می‌ماند

یک رسانه سعودی در گزارشی تحلیلی نوشت که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خود را در مأموریتی تاریخی و معنوی می‌بیند و همچنان به افسانه «اسرائیل بزرگ» پایبند است؛ رویایی که به بهای نابودی تمدن‌ها و ملت‌های عربی دنبال می‌شود و تنها راه واقعی برای بازدارندگی، تقویت توانمندی‌های نظامی کشورهای عربی و اسلامی و حرکت به سمت دستیابی به سلاح هسته‌ای است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  روزنامه سعودی «عکاظ» در شماره روز سه‌شنبه خود به موضوع سیاست‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی پرداخت و نوشت: «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل در سخنان خود برای رسانه‌های عبری‌زبان مدعی شده است که خود را در مأموریتی «تاریخی و معنوی» می‌بیند و همچنان بر خرافه «اسرائیل بزرگ» پافشاری دارد. او که تحت تعقیب دیوان کیفری بین‌المللی است، از رویایی سخن می گوید که بناست بر ویرانه‌های تمدن‌ها و ملت‌های عربی شکل بگیرد.

این روزنامه با اشاره به مواضع آمریکا در این زمینه افزود: «توماس باراک» فرستاده آمریکا نیز در اظهاراتی همسو با این خرافه صهیونیستی تاکید کرده است که «مرزهای سایکس ـ پیکو برای اسرائیلی‌ها معنایی ندارد». همچنین، رئیس‌جمهور آمریکا در چندین نوبت اعلام کرده است که مساحت کنونی اسرائیل کوچک است و نیاز به گسترش دارد.

عکاظ در ادامه یادآور شد که در عرصه میدانی، رژیم صهیونیستی با سرعتی فزاینده اقدام به توسعه و گسترش شهرک‌های غیرقانونی در کرانه باختری و قدس می‌کند و حتی تهدید به الحاق کامل کرانه باختری کرده است. همزمان با این سیاست‌ها، ارتش این رژیم با کشتار ملت فلسطین در غزه و تلاش برای کوچاندن آنها، به اشغالگری در لبنان و سوریه نیز ادامه می‌دهد.

این روزنامه سعودی در ادامه گزارش خود به ناکافی بودن واکنش‌های کشورهای عربی، سازمان ملل، کشورهای غربی و نهادهای بین‌المللی اشاره کرده و نوشت: واکنش‌های موجود با میزان حساسیت و اهمیت اوضاع تناسبی ندارد. آیا کشورهای عربی توانایی مقابله با رژیمی را دارند که با انواع سلاح‌ها و پوشش سیاسی و رسانه‌ای غرب حمایت می‌شود؟

 عکاظ تاکید کرد: خطر رژیم اشغالگر تنها متوجه فلسطین یا کشورهای عربی و اسلامی نیست، بلکه جنگ غزه نشان داد اشتهای اسرائیل از آفریقا تا اروپا و آسیا امتداد دارد. بنابراین وظیفه‌ای جدی بر عهده کشورهای جهان است تا این رژیم نازی و فاشیست را محاصره و از نظر اقتصادی، نظامی و حتی وجودی از میان بردارند. بار اصلی این مسؤولیت بر دوش کشورهای عربی و اسلامی است تا توانمندی‌های نظامی خود را، به‌ویژه در حوزه سلاح هسته‌ای، ارتقا دهند.

این روزنامه با صراحت نوشت: امروز تنها تضمین واقعی برای امنیت و بقای هر کشوری –متأسفانه– در گرو داشتن سلاح هسته‌ای است. بدون این سلاح نمی‌توان با موجودات نازی و فاشیستی همچون رژیم اشغالگر همزیستی داشت. صهیونیسم فاشیستی زبان دیگری جز قدرت نمی‌شناسد.

عکاظ افزود: کشورهای عربی در دستیابی به سلاح هسته‌ای تأخیر داشته‌اند؛ هرچند برخی تلاش‌های محدود در این زمینه انجام شد، اما اکنون زمان آن است که با جدیت و محرمانگی بیشتر اقدام شود. آنچه در غزه رخ داده است، می‌تواند در هر کشور عربی یا اسلامی تکرار شود، به‌ویژه که آمریکا همواره با استفاده از حق وتو مانع از اجرای قوانین بین‌المللی علیه جنایتکاران در تل‌آویو می‌شود.

این روزنامه ادامه داد: بله، کشورها در دستیابی به سلاح هسته‌ای تأخیر داشتند و می‌توان گفت با توجه به دشواری‌ها و خطرات این مسیر معذور بودند. اما امروز در شرایطی بی‌سابقه قرار داریم. در برابر ما رژیمی نامشروع قرار دارد که در پی بلعیدن تمدنی بزرگ و ملتی ریشه‌دار است؛ تمدن و امتی که در طول تاریخ بشر نقش مهمی ایفا کرده است. آیا می‌توان اجازه داد که تمدن عربی و اسلامی طعمه صهیونیست‌های نازی شود، هر دهه بخشی از زمین‌های عربی را ببلعد و مردمانش را آواره کند؟

عکاظ در ادامه گزارش خود با اشاره به منطق قدرت در سیاست‌های رژیم صهیونیستی، نوشت: آنها فقط زبان زور را می‌فهمند. آیا اگر کشورهای عربی به سلاح هسته‌ای مجهز بودند، رژیم نازی جرأت می‌کرد کشورهای عربی را تهدید کرده و حاکمیت آنها را نقض کند؟ آیا نخست‌وزیر متکبر این رژیم اگر پشتوانه زرادخانه‌ای از انواع سلاح‌ها، از جمله سلاح هسته‌ای، نداشت می‌توانست چنین تهدیدهایی علیه دولت‌های عربی داشته باشد؟ آیا وزیران این رژیم علناً تهدید نکردند که از سلاح هسته‌ای علیه کودکان غزه استفاده خواهند کرد؟

این روزنامه سعودی در ادامه آورده است: رژیم اشغالگر سرسختانه از پذیرش نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر زرادخانه هسته‌ای خود سر باز می‌زند. پس چرا کشورهای عربی در دستیابی به سلاح هسته‌ای تعلل می‌کنند؟


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خواص و فواید جلبک اسپیرولینا برای سلامت بدن
الکل امنیت مرزهای روده را از بین می برد
ارتباط کووید 19 با آسم و آلرژی‌های فصلی
راهکار تازه پژوهشگران دانشگاه امیرکبیر برای ساخت ساختمان‌های مقاوم در برابر زلزله
هشدار پلیس درباره مصرف حشیش و ماری جوانا
بیماری‌های اوتیسم و ​​صرع مسیر مغزی مشترکی دارند
تأکید سفیر ایران در انگلیس بر مخالفت ایران، پکن و مسکو با اقدام سه کشور اروپایی
رئیس‌جمهور فرانسه خواستار آتش‌بس و استقرار نیروی ثبات در غزه شد
انتقاد شدید جلیلی از عدم پایبندی غربی‌ها به تعهدات برجام
8 سد مهم کشور رو به خشکی‌اند
پیشنهاد آتش‌بس از سوی رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی
حضور رئیس‌جمهور، نقطه‌عطف دیپلماسی ایران است
نیروی جدیدی برای مقابله با چین و روسیه ایجاد کردیم
همه مدارس در سال تحصیلی جدید حضوری بازگشایی می‌شوند
تگرگ شدید و بی‌سابقه ایتالیا را درنوردید + فیلم
عکس های منتخب جهان، 2 سپتامبر 2025
اجازه تشکیل کشور فلسطینی را نخواهیم داد
درخواست فوری روسیه برای مذاکرات هسته ای
مرگ دست جمعی درختان کشور
پیشنهاد کشت کنترل‌شده خشخاش برای نیاز های دارویی بررسی می شود
راه‌حل مناقشه هسته‌ای ایران در مذاکرات دیپلماتیک نهفته است
متهم سوءقصد به ترامپ شخصاً در دادگاه از اظهارات خود دفاع می کند
پدر مراغه ای خانواده ی خود را قتل عام کرد
حماس آماده توافق است این کابینه نتانیاهو است که مخالفت می کند
هشدار هواشناسی: بارش در شمال‌غرب و جنوب‌شرق کشور در راه است + فیلم
سخنگوی سپاه: اروپا و آمریکا با اعمال تحریم به دنبال انتقام شکست شان هستند
پزشکیان: ایران آماده اجرای بدون‌وقفه توافق 25 ساله با چین است
لاریجانی: ایرانی با غیرت هیچ‌گاه سلاح خود را تحویل نمی‌دهد
وضعیت اقتصادی روسیه و اوکراین در شرایط بحران جنگی چگونه است؟
سی‌ان‌ان: ترامپ دستور انتقال فرماندهی فضایی آمریکا به آلاباما را صادر کرد
اعلام رسمی نتایج نهایی آزمون دکتری 1404
چین: تقویت روابط با ایران از اولویت‌های دیپلماسی پکن است
واکنش شجریان به برگزاری کنسرت رایگان در میدان آزادی + فیلم
تأکید فرمانده جدید سنتکام و نخست‌وزیر عراق بر اجرای توافق خروج نظامیان آمریکایی
اردوغان: خاموش کردن صدای فلسطین به هیچ وجه ممکن نیست
بلژیک 12 تحریم بین‌المللی جدید علیه اسرائیل اعمال کرد
ارسال کمک های هلال احمر ایران به زلزله زدگان افغانستان
اسرائیل به پیشنهاد توافق آتش بس در غزه پاسخ نداده است
4 عملیات نظامی را با چهار پهپاد علیه اهداف رژیم اسرائیل انجام دادیم
آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با کشتیرانی ایران اعمال کرد
هزینه 415 میلیون پوندی لیورپول در فصل نقل و انتقالات تابستانی
شمار شهدای غزه به 63 هزار و 633 تن رسید
پرونده های دیه و نقص عضو سریعتر رسیدگی شوند
پزشکیان: اختلاف‌ها ریشه در نادانی دارد؛ عاقلان حق را انکار نمی‌کنند
نرخ جدید جرائم رانندگی در سال 1404 اعلام شد
گفت‌وگوی امروز رؤسای جمهور ایران و چین سازنده و راهگشا بود
وزیر راه: تسریع در تکمیل کریدورهای ترانزیتی و پایانه‌های مرزی اولویت دولت است
وقوع انفجار در دانشکده نظامی سلیمانیه عراق + جزئیات حادثه
اگر همه به برجام بازگردند، ما هم این کار را خواهیم کرد
وضعیت جنایت در شیکاگو وخیم است؛ راه‌حل همه چیز دست من است!
X
آگهی تبلیغاتی