×
از نگاه دیگران
شناسه خبر : 242730
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/11 ساعت 11:59
رویای «اسرائیل بزرگ» تنها با بمب هسته‌ای عربی و اسلامی ناکام می‌ماند

عکاظ:

رویای «اسرائیل بزرگ» تنها با بمب هسته‌ای عربی و اسلامی ناکام می‌ماند

یک رسانه سعودی در گزارشی تحلیلی نوشت که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خود را در مأموریتی تاریخی و معنوی می‌بیند و همچنان به افسانه «اسرائیل بزرگ» پایبند است؛ رویایی که به بهای نابودی تمدن‌ها و ملت‌های عربی دنبال می‌شود و تنها راه واقعی برای بازدارندگی، تقویت توانمندی‌های نظامی کشورهای عربی و اسلامی و حرکت به سمت دستیابی به سلاح هسته‌ای است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  روزنامه سعودی «عکاظ» در شماره روز سه‌شنبه خود به موضوع سیاست‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی پرداخت و نوشت: «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل در سخنان خود برای رسانه‌های عبری‌زبان مدعی شده است که خود را در مأموریتی «تاریخی و معنوی» می‌بیند و همچنان بر خرافه «اسرائیل بزرگ» پافشاری دارد. او که تحت تعقیب دیوان کیفری بین‌المللی است، از رویایی سخن می گوید که بناست بر ویرانه‌های تمدن‌ها و ملت‌های عربی شکل بگیرد.

این روزنامه با اشاره به مواضع آمریکا در این زمینه افزود: «توماس باراک» فرستاده آمریکا نیز در اظهاراتی همسو با این خرافه صهیونیستی تاکید کرده است که «مرزهای سایکس ـ پیکو برای اسرائیلی‌ها معنایی ندارد». همچنین، رئیس‌جمهور آمریکا در چندین نوبت اعلام کرده است که مساحت کنونی اسرائیل کوچک است و نیاز به گسترش دارد.

عکاظ در ادامه یادآور شد که در عرصه میدانی، رژیم صهیونیستی با سرعتی فزاینده اقدام به توسعه و گسترش شهرک‌های غیرقانونی در کرانه باختری و قدس می‌کند و حتی تهدید به الحاق کامل کرانه باختری کرده است. همزمان با این سیاست‌ها، ارتش این رژیم با کشتار ملت فلسطین در غزه و تلاش برای کوچاندن آنها، به اشغالگری در لبنان و سوریه نیز ادامه می‌دهد.

این روزنامه سعودی در ادامه گزارش خود به ناکافی بودن واکنش‌های کشورهای عربی، سازمان ملل، کشورهای غربی و نهادهای بین‌المللی اشاره کرده و نوشت: واکنش‌های موجود با میزان حساسیت و اهمیت اوضاع تناسبی ندارد. آیا کشورهای عربی توانایی مقابله با رژیمی را دارند که با انواع سلاح‌ها و پوشش سیاسی و رسانه‌ای غرب حمایت می‌شود؟

 عکاظ تاکید کرد: خطر رژیم اشغالگر تنها متوجه فلسطین یا کشورهای عربی و اسلامی نیست، بلکه جنگ غزه نشان داد اشتهای اسرائیل از آفریقا تا اروپا و آسیا امتداد دارد. بنابراین وظیفه‌ای جدی بر عهده کشورهای جهان است تا این رژیم نازی و فاشیست را محاصره و از نظر اقتصادی، نظامی و حتی وجودی از میان بردارند. بار اصلی این مسؤولیت بر دوش کشورهای عربی و اسلامی است تا توانمندی‌های نظامی خود را، به‌ویژه در حوزه سلاح هسته‌ای، ارتقا دهند.

این روزنامه با صراحت نوشت: امروز تنها تضمین واقعی برای امنیت و بقای هر کشوری –متأسفانه– در گرو داشتن سلاح هسته‌ای است. بدون این سلاح نمی‌توان با موجودات نازی و فاشیستی همچون رژیم اشغالگر همزیستی داشت. صهیونیسم فاشیستی زبان دیگری جز قدرت نمی‌شناسد.

عکاظ افزود: کشورهای عربی در دستیابی به سلاح هسته‌ای تأخیر داشته‌اند؛ هرچند برخی تلاش‌های محدود در این زمینه انجام شد، اما اکنون زمان آن است که با جدیت و محرمانگی بیشتر اقدام شود. آنچه در غزه رخ داده است، می‌تواند در هر کشور عربی یا اسلامی تکرار شود، به‌ویژه که آمریکا همواره با استفاده از حق وتو مانع از اجرای قوانین بین‌المللی علیه جنایتکاران در تل‌آویو می‌شود.

این روزنامه ادامه داد: بله، کشورها در دستیابی به سلاح هسته‌ای تأخیر داشتند و می‌توان گفت با توجه به دشواری‌ها و خطرات این مسیر معذور بودند. اما امروز در شرایطی بی‌سابقه قرار داریم. در برابر ما رژیمی نامشروع قرار دارد که در پی بلعیدن تمدنی بزرگ و ملتی ریشه‌دار است؛ تمدن و امتی که در طول تاریخ بشر نقش مهمی ایفا کرده است. آیا می‌توان اجازه داد که تمدن عربی و اسلامی طعمه صهیونیست‌های نازی شود، هر دهه بخشی از زمین‌های عربی را ببلعد و مردمانش را آواره کند؟

عکاظ در ادامه گزارش خود با اشاره به منطق قدرت در سیاست‌های رژیم صهیونیستی، نوشت: آنها فقط زبان زور را می‌فهمند. آیا اگر کشورهای عربی به سلاح هسته‌ای مجهز بودند، رژیم نازی جرأت می‌کرد کشورهای عربی را تهدید کرده و حاکمیت آنها را نقض کند؟ آیا نخست‌وزیر متکبر این رژیم اگر پشتوانه زرادخانه‌ای از انواع سلاح‌ها، از جمله سلاح هسته‌ای، نداشت می‌توانست چنین تهدیدهایی علیه دولت‌های عربی داشته باشد؟ آیا وزیران این رژیم علناً تهدید نکردند که از سلاح هسته‌ای علیه کودکان غزه استفاده خواهند کرد؟

این روزنامه سعودی در ادامه آورده است: رژیم اشغالگر سرسختانه از پذیرش نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر زرادخانه هسته‌ای خود سر باز می‌زند. پس چرا کشورهای عربی در دستیابی به سلاح هسته‌ای تعلل می‌کنند؟


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
«فقر زمانی»؛ عامل پنهان افزایش خطر زوال عقل
آنتروپیک مدل هوش مصنوعی ارزان‌تر هایکو 4.5 را معرفی کرد
نوراینفو | 6 نکته موثر در کاهش مصرف سوخت در رانندگی
گام بلند ایران برای بومی‌سازی فناوری ایمپلنت مغزی
تاثیر حذف کربوهیدرات‌ها روی کاهش وزن
استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
وزیر صمت: سیاست تجاری باید بر اساس اهداف صادرات و واردات تنظیم شود.
توافق وزیران خارجه ایران و مالی برای برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور
لفاظی زلنسکی علیه پوتین در واشنگتن
آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات شوراها وجود دارد
زلنسکی وارد آمریکا شد +فیلم
صالحی:مسجد کانون‌ تمدن‌سازی بوده است و باید کانون محله باشد
کی‌یف: نیروهای کره شمالی از پهپادها برای ماموریت‌های شناسایی در اوکراین استفاده می‌کنند
وزیر خارجه ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت روز 26 مهر خاتمه می‌یابد
تصادف در جاده سیپدان شیراز + آمار کشته‌ها و مصدومین
اوشاکوف: گفت و گوی پوتین و ترامپ درباره ارسال «تاماهاوک» به اوکراین بود
درخواست کمک وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای برگشت اجساد اسیران اسرائیلی
رعایت نرخ مصوب مرغ الزامی است
جایزه بهترین داور، بهترین بازیکن فوتسال و بهترین مربی زنان به ایرانی‌ها رسید
پیام تسلیت لاریجانی در پی درگذشت سردار افشار
حملات هوایی شدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
واکنش دفتر سیاسی انصارالله به شهادت رئیس ستاد کل ارتش یمن
ایران و پاکستان نیازمند یک استراتژی جامع در راستای گسترش همکاری‌ها هستند
تیم ملی فوتسال مردان هم برابر روسیه مساوی کرد + دیدار بعدی
ترامپ دوباره حماس را تهدید کرد
گفت و گو مقام‌های نظامی سازمان ملل و سه کشور درباره لبنان
ادامه جنگ اوکراین پیامد مستقیم حمایت تسلیحاتی غرب از کی‌یف است
پزشکیان عازم تهران شد
برندگان مسابقه جهانی عکاسی حیات وحش
ترامپ: گفت‌وگو با پوتین بسیار سازنده بود؛ در مجارستان با یکدیگر دیدار خواهیم کرد
سردار فدوی: بیش از 40 هزار پاسدار در لباس مقدس پاسداری به شهادت رسیده‌اند
گسترش همکاری‌های ایران و مصر در حوزه‌های پزشکی، سلامت و دارو
دیدار نماینده فلسطین با وزیر امور خارجه
سانحه واژگونی خودرو در کمربندی تفت +آمار مصدومین
انسداد کامل اتوبان شهید همت از ساعت 23 امشب
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت سردار افشار
ماچادو: ونزوئلا بزرگترین فرصت سرمایه‌گذاری شرکت‌های آمریکایی است
حملات گسترده روسیه به تاسیسات گازی شرق اوکراین
معاون نیروی زمینی سپاه: توسعه تاکتیک‌های نوین جزء برنامه‌های اصلی ما می‌باشد
رییس‌جمهور: دولت اهتمام ویژه‌ای به حل چالش کشاورزان اصفهان دارد
تلاش زلنسکی برای متقاعد کردن ترامپ جهت ارسال سلاح به اوکراین
جمهوری اسلامی ایران آغاز کننده اقدام تهاجمی سایبری علیه هیچ کشوری نیست
رکوردشکنی پاراوزنه‌برداری قهرمانی جهان با چاشنی طلا +فیلم
تقدیم پیام رهبر انقلاب از سوی لاریجانی به پوتین
آتش‌سوزی هولناک و گسترده در کارگاه مبل‌سازی محله مرتضی‌گرد +جزئیات آتش سوزی
وزارت دفاع انگلیس: سرعت پیشروی روسیه در اوکراین به نصف کاهش یافت
سرگردانی کنگره آمریکا / تعطیلی دولت دونالد ترامپ وارد سومین هفته شد
القسام: نام شهید الغماری در صفحات افتخار تاریخ ثبت خواهد شد
عملکرد درخشان امیرعلی احمدلو در مسابقات بدمینتون جوانان جهان 2025
جان مادر باردار 27 ساله توسط اورژانس هوایی نجات یافت
X
آگهی تبلیغاتی