×
سیاسی
شناسه خبر : 242720
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/11 ساعت 11:17
معاون اول رئیس‌جمهور: معیشت مردم دغدغه اصلی دولت است

معاون اول رئیس‌جمهور: معیشت مردم دغدغه اصلی دولت است

معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه ستاد تنظیم بازار با تأکید بر نقش موثر بخش خصوصی در توزیع کالاهای اساسی، از برنامه‌ریزی برای شناسایی ظرفیت‌های غیردولتی و افزایش نظارت‌ها خبر داد و بر حمایت دولت از معیشت مردم تأکید کرد.

نورنیوز - گروه سیاسی:‌ محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه ستاد تنظیم بازار که وزرای صنعت، معدن و تجارت، دادگستری، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سخنگوی دولت، رئیس شورای اطلاع‌رسانی، رئیس‌کل بانک مرکزی و معاون اجرایی رئیس‌جمهور و مسئولان دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط حضور داشتند، با اشاره به برگزاری جلسات مختلف با بخش خصوصی خاطرنشان کرد: «بخش خصوصی علی‌رغم گرفتاری‌ها، مطالبات و مشکلات در حوزه عرضه کالاهای اساسی به ویژه در جنگ ۱۲ روزه به خوبی عمل کرد و به میدان آمد.»

وی افزود:« اصناف در ماه‌های گذشته درخشیدند و مهمتر از وظیفه قدردانی دولت از این بخش‌ها، حفظ انسجام، همدلی و وحدت است که باید این فضا برای ارائه خدمات بهتر به مردم را حفظ کند.»

وی تأکید کرد:م باید نظارت‌ها افزایش یابد تا شرمنده مردم نباشیم؛ مردمی که همه چیز خود را برای کشور و نظام به میدان آورده‌اند.»

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان این‌که «بخش خصوصی با همدلی و انسجام همیشه یاور نظام و مردم به‌ویژه در ماه‌های اخیر بوده است»، تأکید کرد: «با کمک بخش خصوصی که مسئولیت توزیع کالاهای اساسی به عهده داشت، وضعیت خوبی در توزیع کالاهای مورد نیاز مردم داشتیم.»

وی با تأکید بر این‌که «معیشت مردم دغدغه اصلی دولت است» ادامه داد: شهادت می‌دهم، ستاد تنظیم بازار در ماه‌های گذشته خوش درخشید و با وجود اینکه موافق برخورد نبودیم اما در جایی که نیاز به تصمیم جدی بود و منافع مردم ایجاب می‌کرد، با بخش‌هایی که به شرایط کشور توجهی نداشتند، برخوردهای قانونی صورت گرفت و عموماً این برخوردها اصلاحی بود. با این حال،  دولت با گرانفروشی و عدم عرضه کالاها برخورد جدی می‌کند.

 وی هم‌چنین با تأکید بر این‌که «باید ظرفیت‌های غیردولتی را شناسایی کنیم»، گفت:« دبیرخانه ستاد تنظیم بازار به طور جدی بر شناسایی ظرفیت‌های بخش خصوصی برنامه‌ریزی و اقدام کند.»

عارف گفت: «باید به امکانات داخلی کشور اشراف داشته باشیم و یکی از زنجیره‌های توزیع کالاها در کشور در جلسه‌ای به ظرفیت و تعداد بالای وسایل نقلیه جابجایی کالاها در بنگاه‌های اقتصادی خود اشاره کرد که با توجه به وجود چنین ظرفیت‌های گسترده‌ای در کشور دبیرخانه ستاد تنظیم بازار با هدف کالاهای اساسی امکانات و ظرفیت‌های بخش خصوصی را شناسایی کند.»

همچنین رئیس‌کل بانک مرکزی در این جلسه پس از ارائه گزارشی از اقدامات در دستور کار برای ثبات و کاهش التهابات بازار ارز، اجرای دقیق سیاست‌های پولی و ارزی و جلوگیری از انتظارات تورمی، تصریح کرد: «افزایش ذخایر ارزی و طلای کشور از جمله اقدامات مهم بانک مرکزی در دولت چهاردهم است و برخی تغییر قیمت‌ها در بازار ارز ناشی از فضای روانی است که بانک مرکزی در کنار سایر وزارتخانه‌های اقتصادی دولت برنامه‌ریزی‌های لازم برای بازگشت به نرخ ارز به قیمت واقعی اتخاذ کرده است.»

در این جلسه در راستای تبصره (۴) ماده (۴۰) آیین نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات اختیار عدم تمدید  ثبت سفارش کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی توسط وزارت جهادکشاورزی بعد از دوره قانونی ۳ ماه مورد تأکید قرار گرفت.

الزام تحویل کلیه برنج‌های وارداتی با ارز ۲۸۵۰۰ به شرکت بازرگانی دولتی و توزیع آن از طریق کارگروه‌های تنظیم بازار استانی در جهت کنترل قیمت‌ها از دیگر مصوبات این جلسه بود.

در ادامه نیز سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گزارشی از روند تغییرات میانگین قیمت کالاهای منتخب در کشور در هفته اول شهریور ماه ارائه کرد.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار مقام ارشد امنیتی درباره هرگونه حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل
الزامات خاطره‌سازی برای مغز
هشدار دبیر شورای امنیت ملی درباره پیامدهای ادامه محاصره دریایی آمریکا
هلاکت و دستگیری عاملان شهادت سه مأمور فراجا در شادگان
علائم افشای سرّ درون
الجزیره؛ تنگه هرمز مهم‌ترین اهرم راهبردی ایران
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد
نشست تخصصی ایران و چین؛ تأکید بر اجرای سند 25 ساله و تقویت همکاری‌های اقتصادی
زمان پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول
کامالا هریس؛ جنگ ترامپ با ایران بدون چشم‌انداز پایانی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 10 مرداد+ جدول
قطر از پذیرش نقشه راه توسط حماس استقبال کرد
گوترش: چنگ باید در تمامی جبهه‌‎ها متوقف شود
واکنش جوزف عون به تجاوزات رژیم صهیونیستی
دستور آماده‌باش کامل به حشد الشعبی
فولاد، استقلال را در دیدار دوستانه شکست داد
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 10 مرداد
جزئیات برنامه راه‌آهن برای اربعین؛ افزایش ظرفیت، امنیت و خدمات به زائران
لینک ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 10 مرداد
اظهارات جدید نخست وزیر پاکستان درباره صلح غزه
چرا حقوق بازنشستگان دولت کاهش یافت؟
مرگ تلخ بازیکن مراکشی در مسیر مهاجرت به اسپانیا؛ فاطن العزیزی جان باخت
یمن، چگونه عربستان را در بن‌بست تاریخی قرار داد؟
کایا کالاس: راستی‌آزمایی پایبندی حماس به توافق غزه چالش اصلی است
استراتژی تعلیق اسپانیا از سوی ایتالیا کلید خورد
قتل هولناک مرد 70 ساله تهرانی به دست همسر دوم و پسرش
خشم ترامپ از روش مذاکره ایرانی‌ها
تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
برخورد جدی با آفرودسواری غیرمجاز در عرصه‌های طبیعی کردستان
هشدار صریح العامری به عربستان
اظهارات تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها و دارایی‌های ایران
بیانیه ارتش کویت درباره حمله پهپادی به زیرساخت‌های حیاتی
تسهیل واردات خودرو در قشم
ترامپ ادعای نقش ایران در حمله سایبری آمریکا را زیر سؤال برد
سریال دیده‌نشده «ماه عسل» با بازی زنده‌یاد اکبر عبدی
تهدید به تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن
محور کندوان یک‌طرفه شد+جزئیات
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و هند چه نکاتی داشت؟
انفجارهای مهیب در کویت
آمار جدید تردد زائران اربعین از مرز باشماق
اذعان «مارین ترافیک» به تغییر الگوی تردد از تنگه هرمز
تغییر موازنه حمله و دفاع به نفع توان موشکی ایران
افزایش آمار قربانیان مهاجرت غیرقانونی به اسپانیا
اظهارات تازه ترامپ درباره ایران همزمان با تنش‌های منطقه‌ای
عاقبت ناگوار بی‌توجهی به تابلوی «شنا ممنوع»
«روایت خون» در سوگواره اربعین؛ روایتی از پیوند هویت ایرانی و فرهنگ عاشورا
همبستگی میلیونی یمنی‌ها با مردم عراق
انتظار طلایی از نمایندگان ایران در کشتی آزاد نوجوانان جهان