×
بین الملل
شناسه خبر : 242710
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/11 ساعت 10:47
محمود عباس:  اسرائیل به دنبال نابودی کامل فلسطین است

محمود عباس: اسرائیل به دنبال نابودی کامل فلسطین است

«محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در گفتگویی با العربیه و الحدث، گفت: (رژیم) اسرائیل به دنبال نابودی کامل فلسطین است و تشکیلات خودگردان فلسطین با مشارکت عربی یا بین‌المللی برای اداره نوار غزه مخالفتی ندارد.

 نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در گفتگویی به تشریح دیدگاههای خود درباره مشارکت بین المللی برای اداره نوار غزه پرداخت و گفت: مخالفتی با مشارکت کشورهای عربی و بین المللی در اداره غزه ندارم.

«محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در گفتگویی با العربیه و الحدث، افزود: (رژیم) اسرائیل به دنبال نابودی کامل فلسطین است و تشکیلات خودگردان فلسطین با مشارکت عربی یا بین‌المللی برای اداره نوار غزه مخالفتی ندارد.

وی با اشاره به شهادت و زخمی شدن قریب به ۲۰۰ هزار نفر در غزه، بیان کرد: اسرائیل به اقدامات خود ادامه می‌دهد و دنیا فقط به محکومیت اکتفا می‌کند. فلسطینی‌ها به عدم اجرایی شدن قطعنامه‌های بین المللی درباره فلسطین عادت کرده‌اند. ما ۱۰۰۰ قطعنامه مربوط به فلسطین داریم که اجرایی نشده‌اند.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تصریح کرد: غزه با گرسنگی قطعی دست و پنجه نرم می‌کند و هر آنکه بر اثر جنگ از بین نرفته از گرسنگی جان می‌دهد. شمار افرادی که بر اثر گرسنگی جان می‌دهند از کسانی که کشته می شوند بیشتر است.

محمود عباس تاکید کرد: «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل بر تداوم نسل کشی ملت فلسطین مصمم است. او می خواهد نخست وزیر بماند تا محاکمه نشود.

وی در ادامه ضمن تمجید از اردن و مصر به خاطر ممانعت از طرح کوچاندن ساکنان غزه و کرانه باختری از سوی رژیم صهیونیستی، گفت: ما در راستای توقف آوارگی ملت فلسطین حرکت می کنیم. تشکیلات خودگردان فعالیت دیپلماتیک برای توقف جنگ در غزه دارد. ما آماده‌ایم تا حکومت غزه را به دست بگیریم و توانایی‌های لازم برای این کار را داریم. ما هیچ مخالفتی با مشارکت عربی یا بین‌المللی در اداره غزه نداریم.

محمود عباس بیان کرد: نتانیاهو خواهان کشور مستقل فلسطین نیست. ما از سال ۱۹۸۸ اسرائیل را به رسمیت شناخته ایم اما او با تشکیل کشور فلسطین مخالف است. ۱۴۹ کشور، کشور فلسطین را به رسمیت شناخته اند و شماری از روسای کشورها از عزم خود در این زمینه خبر داده اند و ما به سازمان ملل می رویم تا عضویت کامل فلسطین را به دست آوریم.

وی با بیان اینکه امتیازدهی در توافق اسلو نشده است، گفت: این توافق به یک میلیون و هشتصد فلسطینی امکان بازگشت را داد. نتانیاهو تلاش کرد که توافق اسلو را لغو کند اما این توافق دوجانبه است و امکان لغو یکطرفه وجود ندارد. ما در اسلو در مورد به رسمیت شناختن متقابل بین اسرائیل و سازمان آزادیبخش فلسطین توافق کردیم. اسرائیلی‌ها از به رسمیت شناختن سازمان آزادیبخش فلسطین به عنوان نماینده فلسطینی‌ها پشیمان هستند.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تأکید کرد: ما خواهان جنگ علیه اسرائیل نیستیم. قانون ما مبتنی بر مقاومت مردمی مسالمت‌آمیز است. ده‌ها بار با حماس مذاکره کرده و به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم. حماس باید سازمان آزادیبخش فلسطین و تعهدات قانونی آن را به رسمیت بشناسد. من به حماس می‌گویم: ما یک کشور و یک ملت هستیم. به حماس می‌گویم که باید به یک کشور و یک سلاح پایبند باشد.

محمود عباس درباره اردوگاه های فلسطینی در لبنان نیز خاطرنشان کرد: بحث ها درباره خلع سلاح اردوگاهها در لبنان از ۱۵ سال قبل آغاز شد. خلع سلاح اردوگاههای فلسطینی مقدمه ای برای محافظت از لبنان است. سلاح های اردوگاهها در سال ۱۹۶۹ به هدف خود رسید و اکنون هیچ نقشی ندارد.

وی با اشاره به اینکه با «جوزف عون» رئیس جمهور لبنان درباره خلع سلاح اردوگاهها توافق شده است، افزود: بر خلع سلاح فلسطینی در لبنان مصمم هستیم. خواهان روابط عادی با لبنان و حامی وحدت و امنیت آن هستیم و در راستای به تعطیلی کشاندن پروژه دولت لبنان حرکت نخواهیم کرد. سلاح فلسطینی امانتی نزد دولت لبنان خواهد ماند.


نظرات

آخرین اخبار
بازگشت فرگوسن به انظار عمومی بعد از بیماری ناگهانی
راز عجیب شباهت حشرات و چت‌جی‌پی‌تی
معجزه در اورست؛ کوهنورد نپالی پس از مراسم تدفینش زنده پیدا شد
سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان در مردان شناخته شد
کاپیتان اسکاتلند با قراردادی آزاد اسپرزی شد
آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
حمله به یک کشتی ترکیه‌ای در دریای سیاه
اوشاکوف: آمریکا تمرکز خود را از اوکراین به ایران منتقل کرده است
ترامپ: هنوز درباره ارسال بسته 14 میلیارد دلاری به تایوان تصمیم نگرفته‌ایم
جزئیات تصادف مرگبار در محور زنجان–میانه؛ 4 نفر جان باختند
واکنش مفتی جعفری لبنان به اظهارات جوزف عون درباره دبیرکل حزب‌الله
ارائه 188 هزار خدمت سلامت به زائران ایرانی حج
پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در شنبه 16 خرداد 1405
آخرین تصمیم درباره سوابق تحصیلی و قوانین کنکور اعلام شد
آغاز روند کاهش قیمت محصولات پتروشیمی در بازار
ادعای ترامپ: درباره ایران به موفقیت بزرگی نزدیک شده‌ایم
تشدید حملات هوایی در جنوب لبنان
مومنی: چین و روسیه حمایت قاطع خود از ایران را اعلام کردند
پوتین: آتش‌بس باید به صلح پایدار در منطقه منجر شود
گره ویزا باز شد؛ ملی‌پوشان در مسیر جام جهانی 2026
بازگشت جناب‌خان به تلویزیون همزمان با جام جهانی
کشف و امحای بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در غرب اهواز
هشدار اولمرت درباره تقلب در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
محسن رضایی: توپ در زمین ترامپ است؛ آمریکا باید بن‌بست مذاکرات را بشکند
سفیر ایران در مکزیک: تیم ملی با آمادگی کامل راهی تیخوانا می‌شود
پزشکیان: طوفان به پایان می رسد
احتمال تنش تازه در شورای حکام؛ واشنگتن به دنبال قطعنامه علیه تهران
درخواست روسیه از آژانس اتمی برای برخورد قاطع با حملات به تأسیسات هسته‌ای
تأثیر جنگ ایران بر نرخ حمل‌ونقل دریایی
پوتین: تحریم‌ها علیه روسیه به‌طور برگشت‌ناپذیر به دلار و یورو آسیب زده است
هیأت حماس برای مذاکرات آتش‌بس وارد قاهره شد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
تراژدی در صحرای بزرگ آفریقا ؛ جان باختن 50 مسافر بر اثر تشنگی
وزرای صنعت ایران و تاجیکستان به دنبال روان‌سازی تجارت دوجانبه
نوراینفو | روش های مقابله با اضطراب
چه کسی از آتش‌بس بدون توقف جنگ سود می‌برد؟
دو وزیر کابینه نتانیاهو در فهرست ممنوع‌الورودهای ایرلند قرار گرفتند
دیدار وزرای کشور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس شانگهای
عذرخواهی صداوسیما بابت حذف سهوی بخشی از پیام رهبر انقلاب
هشدار رئیس سابق پنتاگون: جنگ ایران به «ویتنام ترامپ» تبدیل می‌شود
ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران
حمله نانسی پلوسی به ترامپ برای جنگ افروزی علیه ایران
ادعای تازه آمریکا درباره توقیف یک نفتکش ایرانی
مواضع منفعلانه رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر لبنان درباره مذاکرات با اسرائیل
ادعای جدید استارمر درباره حمله احتمالی روسیه به ناتو در 2030
چهارمین روز اعتراضات مردم آلبانی علیه پروژه مرتبط با کوشنر
پست اینستاگرامی عراقچی درباره دانش‌آموزان میناب که تاریخ‌ساز شدند
تحویل کاپ قهرمانی کشتی آزاد جهان پس از یک دهه به ایران
هشدار بارش‌های سیل‌آسا در 8 استان
قول پینگ‌پنگ باز 61 ساله ایرانی برای گرفتن طلا در بازی های پاراآسیایی