×
سیاسی
شناسه خبر : 242679
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/11 ساعت 09:06
هیاهو برای هیچ!

محمدکاظم انبارلویی:

هیاهو برای هیچ!

موضوع مکانیسم ماشه و اسنپ‌بک نقل محافل داخلی و خارجی است. سخنان روشنگرانه حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر نبویان، نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در برنامه نصرالله شبکه چهار سیما، پرده از روی بازی جدید غرب علیه منافع و مصالح ملی برداشت و اوج خفت و خواری و بیچارگی آن‌ها را عیان کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: موضوع مکانیسم ماشه و اسنپ‌بک نقل محافل داخلی و خارجی است. سخنان روشنگرانه حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر نبویان، نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در برنامه نصرالله شبکه چهار سیما، پرده از روی بازی جدید غرب علیه منافع و مصالح ملی برداشت و اوج خفت و خواری و بیچارگی آن‌ها را عیان کرد.

دکتر نبویان برجام، ملحقات و ضمیمه‌های پیچ‌درپیچ آن‌را در این برنامه تشریح کرد و نشان داد که گارد حقوقی غرب علیه ایران یک فاجعه برای «حقوق بین‌الملل» و «روابط بین‌الملل» است.

جمع جبری تحریم‌های سازمان ملل که مردم را از آن می‌ترسانند به‌اندازه یک‌دهم تحریم‌هایی که تاکنون علیه ملت ایران، آمریکا و سه کشور شرور اروپایی از برجام به بعد به کار بردند نیست.

در تحریم‌های سازمان ملل، تحریم بانکی و نفتی نیست! در قطعنامه‌های سازمان ملل اعمال زور برای اجرای قطعنامه نیست!

سه کشور اروپایی که امضای آن‌ها پای برجام است با وقاحت و پررویی و خباثت از ملت ایران چیزی می‌خواهند که نه در برجام است و نه در قطعنامه‌های سازمان ملل و نه در مفاد ان‌پی‌تی!

آمریکا ، آلمان ، فرانسه و انگلیس به هیچ‌یک از تعهدات خود در برجام عمل نکردند. تحریم‌های یک‌جانبه خارج از قواعد و قوانین بین‌المللی علیه ملت ایران اعمال کردند. حتی متوسل به‌زور شدند، کاری از پیش نبردند.

آن‌ها همه فشنگ‌های خود را در تفنگ برجام و خارج از برجام به سمت ملت ایران شلیک کردند. اکنون تیری در تفنگ ندارند که ماشه آن‌را بچکانند.

ملت ایران نشان داد تحریم‌ها آزاردهنده است اما شکننده نیست.

دولت ایران نشان داد تحریم‌ها را به‌راحتی می‌توان دور زد.

جهان دهکده نیست که هرچه کدخدا بگوید همه اطاعت کنند. چین و روسیه خباثت آمریکایی‌ها را دیدند از همان ابتدای امضای برجام حساب خود را از اشرار عالم جدا کردند.

مردم فهمیدند جهان ما آن‌قدر وسیع است که می‌توان بدون آلودگی‌های صوتی و روانی آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها در منطقه و دیگر نقاط همین زمین نفس کشید.

جهان امروز جهان ۱۰ سال پیش نیست. ایران امروز هم ایران ۱۰ سال پیش نیست.

ایران امروز در تجاوز ۱۲ روزه صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها نشان داد گزینه نظامی علیه ایران یک توهم است. ایران امروز هنوز تمام فشنگ‌های خود را در تفنگی که به‌سوی صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها گرفته، شلیک نکرده است. طرفی که دست روی ماشه است ایران است نه آمریکا و نه سه کشور اروپایی!

دشمن نمی‌تواند اسنپ‌بک را درحالی‌که دو قدرت اتمی جهان و دو عضو دائمی شورای امنیت و اغلب کشورهای جهان با آن مخالف‌اند فعال نگه دارد. ضمن این‌که فراتر از تحریم‌های سازمان ملل اکنون دارد از سوی آمریکا و اروپا اعمال می‌شود.

معلوم شد اشتهای آن‌ها خیلی بیشتر از این است. لذا مجبور شدیم در نبرد ۱۲ روزه یک سوم خاک سرزمین‌های اشغالی را با موشک‌ها و پهپادهای خود شخم بزنیم تا معلوم شود یک حد یقفی هم برای زیاده‌خواهی‌های دشمن وجود دارد.

ما هنوز از قدرت خود در دریا که ده‌ها برابر قدرت یمنی‌ها در باب‌المندب است در خلیج‌فارس و دریای عمان استفاده نکرده‌ایم!

ما هنوز از بخشی از سلاح‌های راهبردی خود به دلیل این‌که فکر می‌کردیم نبرد با آمریکا طولانی خواهد بود استفاده نکردیم!

ما هنوز از راهبرد؛ اگر ما نتوانیم نفت بفروشیم هیچ کشوری در منطقه ما اجازه فروش نفت نخواهد داشت استفاده نکردیم!

ما هنوز از برخی فشنگ‌ها در تفنگ مقاومت در منطقه استفاده نکردیم!

ما را با شلیک فشنگ اسنپ‌بک آن‌هم فشنگ مشقی می‌ترسانند!

به‌زودی خواهند فهمید حماقت سه کشور اروپایی هیاهو برای هیچ است!

دیپلمات‌های ما خیلی سعی کردند که دشمن را سر عقل بیاورند، اما آن‌ها اصرار دارند در توهمات خود با چاشنی حماقت و بلاهت همچنان باقی باشند.

آن‌ها می‌خواهند به شعور ملت ایران اهانت کنند. چیزی که در مذاکرات فریب‌آمیز و اغواگرانه و تست حمله نظامی و تحریم‌های به‌اصطلاح فلج‌کننده نرسیدند با اسنپ‌بک به آن برسند! آن‌ها باید بدانند دولت و مجلس در حال کوک کردن آهنگ خروج ایران از ان‌پی‌تی هستند!

ده‌ها هزار نفر از جوانان سلحشور و قهرمان ایران در شهرهای موشکی و پهپادی ایران مشغول بارگذاری فشنگ خود در تفنگ مقاومت هستند. آن‌ها دست به ماشه، پاسخ تفنگ بادی مکانیسم ماشه را در لحظه خواهند داد.

آمریکایی‌ها و سه کشور اروپایی حداقل بروند نصایح اخیر پروفسور مرشامیر را بشنوند که آن‌ها را از ارتکاب این حماقت تاریخی برحذر داشته است.

«تو بمیری» نبرد بعدی با «تو بمیری» جنگ ۱۲ روزه بسیار متفاوت خواهد بود ملت ایران یک‌صدا و یک‌نوا زیر پرچم اتحاد مقدس، کاری که در نبرد قبلی نیمه‌کاره گذاشتند در نبرد بعدی تمام خواهند کرد.

 


روزنامه رسالت
نظرات

آخرین اخبار
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد