×
بین الملل
شناسه خبر : 242623
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/10 ساعت 22:10
حذف بیش از یک میلیون نیروی کار مهاجر در دولت ترامپ

حذف بیش از یک میلیون نیروی کار مهاجر در دولت ترامپ

بر اساس داده‌های اولیه اداره سرشماری که توسط مرکز تحقیقات پیو تجزیه و تحلیل شده است، بیش از 1.2 میلیون مهاجر از ژانویه تا پایان ژوئیه از نیروی کار در آمریکا حذف شده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: خبرگزاری آسوشیتدپرس روز دوشنبه به وقت محلی در گزارشی نوشت فصل گوجه‌فرنگی است و لیدیا در مزارع دره مرکزی کالیفرنیا مشغول برداشت محصول است. او مضطرب است و توجه اداره کنترل و اجرای مهاجرت آمریکا می‌تواند زندگی او را بیش از ۲۳ سال پس از عبور غیرقانونی از مرز در نوجوانی، متحول کند.

لیدیا که به دلیل ترس از اخراج، به شرط استفاده از نام کوچکش با آسوشیتدپرس گفت و گو کرد، گفت: «نگرانی این است که هنگام رانندگی شما را متوقف کنند و مدارکتان را بخواهند. ما باید کار کنیم. ما باید خانواده‌هایمان را سیر کنیم و اجاره خانه‌مان را بپردازیم.»

در حالی که کارزارها و سایر رویدادهای تجلیل از مشارکت کارگران در آمریکا روز دوشنبه به مناسبت تعطیلات روز کارگر برگزار می‌شود، کارشناسان می‌گویند سیاست‌های مهاجرتی تشدید شده دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بر نیروی کار کشور تأثیر گذاشته است.

بر اساس داده‌های اولیه اداره سرشماری که توسط مرکز تحقیقات پیو تجزیه و تحلیل شده است، بیش از ۱.۲ میلیون مهاجر از ژانویه تا پایان ژوئیه از نیروی کار حذف شده‌اند. این شامل افرادی می‌شود که به طور غیرقانونی در کشور هستند و همچنین ساکنان قانونی.

به گفته استفانی کرامر، محقق ارشد پیو، مهاجران تقریباً ۲۰ درصد از نیروی کار آمریکا را تشکیل می‌دهند و این داده‌ها نشان می‌دهد که ۴۵درصد از کارگران کشاورزی، ماهیگیری و جنگلداری مهاجر هستند.

او افزود که حدود ۳۰ درصد از کل کارگران ساختمانی مهاجر و ۲۴ درصد از کارگران خدماتی مهاجر هستند. کاهش کارگران مهاجر در حالی رخ می‌دهد که آمریکا پس از رسیدن تعداد افراد غیرقانونی در آمریکا به بالاترین حد خود یعنی ۱۴ میلیون نفر در سال ۲۰۲۳، شاهد اولین کاهش در جمعیت کلی مهاجران است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در مبارزات انتخاباتی خود وعده اخراج میلیون‌ها مهاجر غیرقانونی شاغل در آمریکا را داده بود. او گفته است که تلاش‌های اخراج را بر روی «جنایتکاران خطرناک» متمرکز کرده است، اما اکثر افرادی که توسط ماموران بازداشت شده‌اند، هیچ محکومیت کیفری ندارند. در عین حال، تعداد عبور غیرقانونی از مرز تحت سیاست‌های او کاهش یافته است.

پیا اورِنیوس اقتصاددان نیروی کار در بانک فدرال رزرو دالاس به اسوشیتدپرس گفت که مهاجران معمولاً حداقل ۵۰ درصد از رشد اشتغال در آمریکا را تشکیل می‌دهند.

او گفت: «ورود گسترده مهاجران از مرز، اساساً متوقف شده است. از این طریق بود که ما در چهار سال گذشته میلیون‌ها مهاجر دریافت می کردیم. این امر تأثیر زیادی بر توانایی ایجاد شغل داشته است.»

هدر رفتن محصولات کشاورزی

درست آن سوی مرز مکزیک در مک‌آلن تگزاس، مزارع ذرت و پنبه تقریباً آماده برداشت هستند. الیزابت رودریگز نگران است که پس از پاکسازی مزارع، کارگران کافی برای ماشین‌های جین و سایر ماشین‌آلات در دسترس نباشد.

رودریگز، مدیر حمایت از کارگران مزرعه در وزارت ملی کارگران مزرعه به آسوشیتدپرس گفت: اقدامات اجرایی مهاجرت در مزارع، مشاغل و بخشهای ساختمانی همه امور را به حالت تعلیق درآورده است.

رودریگز گفت: مناطق ساختمانی در داخل و اطراف مک‌آلن نیز کاملاً از کار افتاده‌اند.

او گفت: ما نیروی کار بزرگی داریم که بدون مدرک هستند. ما شاهد بوده‌ایم که اداره مهاجرت و گمرک (ICE) به طور خاص مناطق ساختمانی را هدف قرار داده و سعی در هدف قرار دادن مکانیک‌ها و تعمیرگاه‌ها داشته است.

طبق تحلیل داده‌های اشتغال دولتی توسط انجمن پیمانکاران عمومی آمریکا، تعداد مشاغل ساختمانی در حدود نیمی از مناطق شهری آمریکا کاهش یافته است.

بیشترین میزان از دست دادن شغل یا ۷۲۰۰ شغل، در منطقه ریورساید-سن برناردینو-انتاریو، کالیفرنیا، بوده است. منطقه لس‌آنجلس-لانگ بیچ-گلندیل ۶۲۰۰ شغل را از دست داده است.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت بنزین و گازوئیل در امارات 30 تا 70 درصد افزایش یافت
محکومیت سفارت روسیه در حملات نزدیک کلیسای ارتدکس در تهران
سپاه: ملت ایران با رأی قاطع خود به جمهوری اسلامی، مسیر عزت، استقلال و پیشرفت را برگزید
حافظیه همچنان پرمخاطب‌ترین مقصد گردشگری در یازدهمین روز نوروز
خلیج فارس و سواحل استان بوشهر تا پایان هفته مواج است
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ جزئیات حمله به فولاد مبارکه
استامر بار دیگر تاکید کرد: جنگ در خاورمیانه جنگ ما نیست
حنظله اطلاعات ایران‌وایر را منتشر کرد
طرح اعطای تسهیلات 20 میلیون تومانی به بازنشستگان+ جزئیات
سری جدید «شام ایرانی» منتشر شد
پیام استاندار تهران به مناسبت 12 فروردین
راهنمای اعلام خسارات جنگ در سامانه 1811
قدردانی رهبر انقلاب از پیام‌های علما و شخصیت‌های دینی داخلی و خارجی
ابراز نگرانی پوتین از تخریب زیرساخت‌های انرژی در خاورمیانه
ضرورت مخالفت با جنگ ایران بنا به دلایل سیاسی و اخلاقی
ترامپ به خروج از ناتو فکر می‌کند
پرده برداشتن نتانیاهو از طرح «اسرائیل بزرگ»
وقتی دلتنگی باعث شد که شاهین فرهت با عجله به کشور بازگردد
کمالوندی: حمله به تاسیسات تحت نظارت پادمان جنایت جنگی است
عارف: ذخایر استراتژیک دارو در وضعیت مطلوب است
هدف آمریکا در ایران شکست خورد
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید انقلاب در روز جمهوری اسلامی ایران
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
ادامه مقاومت متحدان تاریخی آمریکا به جنگ عیله ایران
حق بیمه زنان خانه دار در 6 ماه اول 1405 اعلام شد
معاون دفتر پزشکیان: خط رسانه‌ای تخریب رئیس‌جمهوری، مشکوک است
عزیزی: دوران مهمان نوازی 47 ساله در تنگه هرمز تمام شده است
محکومیت حمله آمریکا و اسرائیل به اماکن سازمان ملل در ایران توسط تهران
اقدام غیرقانونی ترامپ در محدود کردن رای‌دهی پستی
چرا جنگ زمینی می تواند تکلیف جنگ را به نفع ایران تعیین کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون چهارشنبه 12 فروردین+جدول پخش
ربیعی: خسارت زیادی به فدراسیون وزنه‌برداری وارد شده است
ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی به سازمان منابع طبیعی
هاآرتص: ترامپ خاورمیانه را به آتش می‌کشد و از جهان انتظار دارد آتش را خاموش کند
نیکزاد‌: تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شود
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان
تاکنون 1262 نفر از هموطنان از دبی به کشور بازگشته‌اند
مدیرعامل شل: اروپا به زودی با کمبود سوخت مواجه می شود
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند