×
فرهنگی
شناسه خبر : 242556
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/10 ساعت 15:20
ارکستر «سلانه» به یاد استاد احمد پژمان برگزار می شود

ارکستر «سلانه» به یاد استاد احمد پژمان برگزار می شود

ارکستر سازهای ایرانی «سلانه» در 11 و 12 شهریور در تالار رودکی کنسرتی ویژه برگزار می‌کند که به یاد استاد احمد پژمان تقدیم شده است. این کنسرت با اجرای آثار تازه و زنده‌ اجرا شده همراه خواهد بود.

نورنیوز - گروه فرهنگی:  ارکستر سازهای ایرانی «سلانه» با اجرای تازه‌ترین کنسرت خود در روزهای ۱۱ و ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ در تالار رودکی روی صحنه خواهد رفت. این پروژه هنری به یاد و احترام زنده‌یاد استاد احمد پژمان تقدیم شده است.

دانیال شاه‌محمدی نبی، رهبر ارکستر «سلانه»، درباره قطعاتی که در این کنسرت اجرا می‌شوند، گفت: «در کنسرت ۱۱ و ۱۲ شهریور قطعه «هنگام» از شریف لطفی و قطعه «خوشه‌چین» اثر روح‌الله خالقی و تنظیم شریف لطفی را داریم. قطعه «سالنامه» اثر محمدرضا فیاض، قطعه «مُد بازی» اثر حمیدرضا دیبازر، قطعه «سر به چوگان» از علی ابراهیمی، تصنیف «بیداد» از تصانیف روایت عبدالله دوامی با تنظیم امیر رستمی از دیگر قطعاتی است که در این کنسرت اجرا می شود. البته تمام این آثار و تنظیم‌ها برای نخستین بار است که به صورت زنده در کنسرت اجرا می‌شود که برای خود ما نیز این اتفاق بسیار هیجان‌انگیز است.»

رهبر ارکستر درباره چالش‌های این گروه گفت: «با توجه به مشکلات مالی و نبود حمایت‌های مادی، گروه نیازمند مکان تمرین مناسب است. هزینه‌های تمرین و اجرا بسیار بالا است، به طوری که هزینه‌های سالن، صدابرداری و تصویربرداری، تمامی درآمدهای گروه را صرف می‌کند و هیچ سودی نصیب اعضا نمی‌شود. اعضای گروه، که عمدتا جوان و پرشور هستند، این فعالیت‌ها را از روی عشق و دغدغه انجام می‌دهند و حمایت‌های مالی بسیار محدود است. البته اخیرا به همت بنیاد رودکی مکان تمرین برای کنسرت شهریور در اختیار داشتیم اما پس ار کنسرت در این خصوص با مشکلاتی مواجه می شویم که امیدواریم مسئولان هنری برای محل تمرین ارکستر های مستقل فکری بکنند.»

شاه‌محمدی نبی درباره روند رو به رشد ارکستر افزود: «در حال حاضر، اعضای گروه در حال رشد و توسعه هستند؛ فراخوان‌های متعددی برای جذب نوازندگان جدید داده شده و تعداد اعضا روز به روز افزایش پیدا می‌کند. اعضای سابق با تلاش و تمرین بیشتر، سطح مهارت خود را ارتقا می‌دهند و نوازندگان جدید منتظر فرصت ورود به گروه هستند. این روند نشان‌دهنده رشد و پویایی تیم است و اعضا از آینده گروه بسیار خوشبین هستند. ارکستر سلانه با وجود چالش‌ها، همچنان بر عشق به موسیقی و تلاش برای ارتقا سطح فعالیت‌های خودش تلاس می‌کند و فعالیت‌اش ادامه دارد.»

این هنرمند با ابراز تاسف از درگذشت استاد احمد پژمان گفت: «در روزهای منتهی به اجرای ارکستر، خبر درگذشت استاد احمد پژمان را دریافت کردیم که بسیار غمگین‌کننده بود. در این کنسرت آثار سه شاگرد مستقیم استاد پژمان اجرا می‌شود. ضمن آنکه بسیاری از هنرمندان مستقیم و غیرمستقیم شاگرد این هنرمند بزرگ بودند. به همین خاطر تصمیم گرفتیم اجرای کنسرت ارکستر «سلانه» را در این ۲ شب به استاد احمد پژمان تقدیم کنیم.»


نظرات

آخرین اخبار
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا