×
سیاسی
شناسه خبر : 242551
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/10 ساعت 14:32
پیام تسلیت عراقچی به خانواده‌های شهدای دولت یمن

پیام تسلیت عراقچی به خانواده‌های شهدای دولت یمن

سید عباس عراقچی با محکوم کردن ترور نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه یمن توسط رژیم صهیونیستی، از سکوت سازمان ملل و حمایت کشورهای غربی انتقاد کرد و خواستار مجازات فوری عاملان این جنایت شد.

نورنیوز - گروه سیاسی: سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان،در واکنش به ترور نخست‌وزیر، و مقامات ارشد یمنی توسط رژیم صهیونیستی، این حمله را جنایتی بی‌سابقه و نقض آشکار حقوق بین‌الملل دانست و تاکید کرد: ترور مقامات هیچ خللی در عزم پولادین مردم یمن برای حمایت از آرمان فلسطین ایجاد نمی‌کند.

متن پیام عراقچی به شرح زیر است:

با نهایت تأثر و اندوه، شهادت  احمد غالب الرهوی نخست‌وزیر، جمال عامری وزیر امور خارجه، و چند مقام ارشد دیگر دولت تغییر و سازندگی یمن در جریان تجاوز نظامی سبعانه رژیم صهیونیستی به این کشور را به مردم قهرمان یمن، ملت مظلوم فلسطین و همه مسلمانان و آزادگان جهان تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.

ترور بزدلانه رهبران یمنی که با نقض فاحش حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی یمن همراه بود، جنایتی شنیع و بی‌سابقه علیه ملت بزرگ و آزاده یمن است که طی 2 سال گذشته نام خود را به‌عنوان حامی و مدافع راستین مردم مظلوم فلسطین در صفحات تاریخ ثبت کرده است. 

ادامه بی‌عملی سازمان ملل در قبال نقض‌های فاحش حقوق بین‌الملل از سوی رژیم صهیونیستی و گسترش دامنه تجاوزات و جنایات این رژیم در منطقه غرب آسیا همزمان با تشدید نسل‌کشی در غزه و حملات مکرر به یمن و سوریه و لبنان، که با  حمایت نظامی و سیاسی آمریکا و انگلیس و برخی دیگر از کشورهای غربی صورت می‌گیرد، اعتبار قواعد و هنجارهای بنیادین حقوق بین‌الملل را به شدت مخدوش کرده و این کشورها را به همدستان و شرکای جنایات رژیم اشغالگر تبدیل کرده است. این وضعیت تهدیدی بی‌سابقه علیه صلح و امنیت بین‌المللی و خطری وجودی علیه انسانیت است. 

کشورهای منطقه و جامعه جهانی وظیفه دارند برای توقف نسل‌کشی در غزه و مواخذه و مجازات سران رژیم صهیونیستی اقدامی عاجل و موثر انجام دهند.

اینجانب ضمن ابراز همدردی عمیق با مردم مقاوم یمن و خانواده‌های شهدا، علو درجات آنها را از خداوند متعال خواستارم. 

بدون تردید اقدام جنایتکارانه رژیم منفور و غاصب صهیونیستی هیچ خللی در عزم پولادین مردم یمن برای دفاع از عزت و استقلال خود و حمایت از آرمان فلسطین ایجاد نمی‌کند بلکه شعله‌های مقاومت را در این کشور و سراسر منطقه فروزان‌تر خواهد نمود.

 


اخبار مرتبط
ادای احترام معاون اول رئیس‌جمهور به شهدای مقامات یمن
دوشنبه 1404/06/10 ساعت 15:25
ادای احترام معاون اول رئیس‌جمهور به شهدای مقامات یمن
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور ایران، با حضور در سفارت یمن در تهران به شهدای کابینه یمن در حمله رژیم صهیونیستی ادای احترام و حمایت کشورش را از مردم یمن و غزه اعلام کرد.
واکنش سرلشکر موسوی به حمله تروریستی در یمن
دوشنبه 1404/06/10 ساعت 12:51
واکنش سرلشکر موسوی به حمله تروریستی در یمن
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران خطاب به فرمانده نیروهای مسلح و مردم یمن، جنایت تروریستی رژیم صهیونسیتی در این کشور را محکوم کرد و آن را مصداق بارز جنایت جنگی دانست و تأکید کرد که این اقدامات خللی در عزم رزمندگان یمنی وارد نخواهد کرد.
سپاه: یمن پاسخی کوبنده به دشمنانش خواهد داد
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 15:12
سپاه: یمن پاسخی کوبنده به دشمنانش خواهد داد
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای، جنایت رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم یمن را که منجر به شهادت نخست‌وزیر دولت تغییر و سازندگی یمن، را به شدت محکوم کرد و این اقدام را نمونه‌ای آشکار از تروریسم و جنایت علیه بشریت می‌داند.
پیام تسلیت شیخ نعیم قاسم به رهبر انصارالله یمن
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 11:56
در پی شهادت نخست‌وزیر و شماری از وزرای دولت صنعا؛
پیام تسلیت شیخ نعیم قاسم به رهبر انصارالله یمن
شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان، در پیامی به سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن، شهادت نخست‌وزیر احمد الرهاوی و جمعی از وزرای دولت یمن را تسلیت گفت.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت شیرینی شب یلدا اعلام شد /میانگین قیمت شیرینی خشک و تر چقدر است
80 درصد فرودگاه‌های کشور زیر یک میلیون مسافر دارند
کرملین: پوتین برای صلح جدی آماده است
کمالوندی: بازرسی‌های اخیر آژانس با اجازه شورای عالی امنیت ملی بوده است
عراقچی: با بلاروس درباره نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی از سوی سخنگوی وزارت خارجه
قیمت بنزین چه نسبتی با نابرابری درآمدها دارد؟
دستگیری سه نفر که در صدد اعمال نفوذ در یک پرونده‌ قضایی بودند
فیدان: کار ترکیه در سوریه تازه آغاز شده است
کارفرمایان لیست و حق‌بیمه آبان را زودتر از موعد ارسال کنند
هشدار نارنجی هواشناسی برای چهارمحال و بختیاری صادر شد
مرشد چلویی
بیانیه عجیب موساد درباره واقعه تروریستی سیدنی
سفر وزیر خارجه چین به عربستان
بارش متناوب برف و باران در تهران
تاکید مسکو بر تداوم حمایت سیاسی از ونزوئلا
مدارس هرمزگان تا پایان هفته تعطیل شد
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 24 آذر 1404+ جدول
سنجش راهبرد جدید امنیت ملی آمریکا با محک واقع‌بینی و منافع ملی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 24 آذر 1404+ جدول
عارف: باید از فن‌آوری‌های پیشرفته نانو، زیستی، هوش مصنوعی و هسته‌ای استفاده کنیم
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
قیمت‌های جدید لبنیات اعلام شد
شاخص کل بورس تهران رکورد زد/ روند صعودی بازار ادامه دارد
استقلال به دنبال میزبانی از گل‌گهر در مشهد
پادکست | من ریچل کوری هستم
سخنگوی شورای نگهبان از تأیید 2 اساسنامه‌ مهم بانکی خبر داد
مرگ تلخ چهار جوان زیر چرخ های تریلی
68 درصد سد های کشور همچنان خالیست
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش منصوب شد
ابراهیم الموسوی مسئول ارتباطات رسانه‌ای حزب الله لبنان شد
اسلامی: 20 رادیودارو در فاز تحقیقات داریم
رئیس قوه قضاییه: سازمان بازرسی کل کشور موضوع ارز را رها نکند
65 درصد تهرانی‌ها آب بیش از حد مصرف می‌کنند
وزیر کشور: بر توسعه تعاملات با ‌همسایگان ‌متمرکز شده‌ایم
سهمیه بنزین خودرو‌های وارداتی با حجم موتور کم‌تر از 1300 سی سی، حذف نمی شود
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور
نورنما | پرش غول یخی از دل اقیانوس
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 24 آذر 1404+ جدول
گروسی: بازرسی‌ها در ایران از سر گرفته‌ شده است
مرگ سالی 20 هزار نفر در تصادفات در کشور
قتل کارگردان و بازیگر هالیوودی و همسرش
خیبر خرم‌آباد – استقلال؛ آزمون دشوار آبی‌ها پیش از نبرد آسیایی
رونمایی از 5 اتوبوس برقی تولید داخل در هفته جاری
کابینه افراطی و ضربه به یهودیان
قتل مرد ثروتمند به خاطر اجاره خانه!
خداداد عزیزی از خانواده‌ها عذرخواهی کرد
نوزاد عراقی با دندان به دنیا آمد
نرخ مهاجرت نخبگان، سیل آسا؛ بازگشت، قطره‌ای
با تقویت روابط با همسایگان تحریم‌های آمریکا اثری نخواهد داشت
X
آگهی تبلیغاتی