×
ورزشی
شناسه خبر : 242480
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/13 ساعت 19:59
امیر قلعه‌نویی، سفیر ملی ورزش و نشاط اجتماعی سازمان بهزیستی شد

امیر قلعه‌نویی، سفیر ملی ورزش و نشاط اجتماعی سازمان بهزیستی شد

در دیدار رئیس سازمان بهزیستی با سرمربی تیم فوتبال ایران، امیر قلعه‌نویی به عنوان سفیر سازمان بهزیستی انتخاب شد. همچنین مقرر شد مجموعه وحدت بهزیستی به سالن ورزشی ویژه افراد دارای معلولیت تبدیل شود.

نورنیوز - گروه ورزشی : سید جواد حسینی؛ رئیس سازمان بهزیستی کشور امروز میزبان امیر قلعه‌نویی؛ سرمربی تیم ملی فوتبال ایران بود.

این دیدار دوستانه با محور گسترش همکاری‌های فرهنگی و ورزشی برگزار شد و طی آن، امیر قلعه‌نویی به‌عنوان سفیر ملی ورزش و نشاط اجتماعی سازمان بهزیستی کشور منصوب شد.

در این مراسم، پیراهن تیم ملی فوتبال ایران با امضای قلعه‌نویی به رئیس سازمان بهزیستی اهدا شد و در مقابل، حکم رسمی سفیر بهزیستی نیز به سرمربی تیم ملی فوتبال کشور اعطا شد.

در ابتدای ورود قلعه‌نویی، رئیس سازمان بهزیستی با استقبال از او گفت: "تمام بازی‌های آقای قلعه‌نویی را دنبال می‌کنم."

علیرضا آنجلاس؛ معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی نیز در این دیدار گفت: قلعه‌نویی سفیر افتخاری سازمان بهزیستی در عرصه ورزش هستند و حضور ایشان برای سازمان افتخارآفرین است. امیدوارم با حضور مجدد او بتوانیم رویدادی بی‌بدیل در عرصه جامعه هدف سازمان رقم بزنیم. قلعه‌نویی کار تیمی و کادرسازی را نه‌تنها در زمین فوتبال بلکه در هر عرصه‌ای می‌داند و اگر با سازمان بهزیستی عجین شود، اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد.

سید جواد حسینی؛ رئیس سازمان بهزیستی کشور نیز در سخنانی اظهار کرد: امروزه ورزش تنها کارکرد جسمانی ندارد بلکه کارکرد توانبخشی آن برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد. ورزش در بهبود روحی و جسمی افراد دارای معلولیت نقش تعیین‌کننده‌ای دارد همچنین ورزش از منظر سیاسی نیز مولفه‌ای از قدرت ملی است، کشوری که توانایی برگزاری مسابقات جهانی را دارد درواقع توان امنیت، حمل‌ونقل، اقامت و بهداشت خود را نشان می‌دهد.

وی افزود: یکی از مشکلات جوانان ایرانی، بحران افتخار است و ورزش می‌تواند این خلأ را پر کند. وقتی تیم فوتبال کشور مسابقه دارد، بخش بزرگی از جامعه با شور و هیجان آن را دنبال می‌کنند و هیچ پدیده‌ای تا این حد قدرت انسجام‌بخشی ندارد. اینکه مربی ایرانی بااخلاق و با دانش همچون آقای قلعه‌نویی در عرصه بین‌المللی موفق عمل می‌کند، مایه افتخار ملی است. ایشان بیشترین میزان موفقیت را در بازی‌های ملی در میان تمامی مربیان داشته‌اند.

رئیس سازمان بهزیستی در ادامه با اشاره به زمینه‌های همکاری مشترک گفت: امیدوارم بتوانیم دو برنامه را با همکاری شما اجرا کنیم. نخست در ۶۸۰ مرکز شبه‌خانواده که نوجوانان ما حضور دارند، طرحی برای غربالگری استعدادیابی و مهارت‌آموزی در دست اجراست. قرار است از فضای مدارس در بعدازظهرها برای شناسایی استعدادهای ورزشی و ایجاد فضاهای ورزشی محله‌ای بهره بگیریم.دوم از آقای قلعه‌نویی و اعضای تیم ملی دعوت می‌کنیم به‌عنوان سفیران بهزیستی با ما همراه شوند و یکی از مراکز سازمان را به‌صورت معنوی حمایت کنند نه صرفاً مالی بلکه با حضور دوره‌ای، تشویق خیران و همراهی با جامعه هدف.

 در ادامه، امیر قلعه‌نویی؛ سرمربی تیم ملی فوتبال ایران ضمن قدردانی از رئیس سازمان بهزیستی گفت: صحبت‌های شما را با دیده منت پذیرفته‌ام و حتماً برای تحقق آن تلاش می‌کنم. انسان وقتی به زیارت می‌رود، نخست اذن دخول می‌گیرد، خداوند به شما اذن داده که با وجود تمام دشواری‌ها در خدمت به مردم هستید. خیران از نخستین گروه‌هایی هستند که وارد بهشت می‌شوند و جایگاه شما بسیار ارزشمند است.

سالن ورزشی برای معلولان ایجاد کنید

وی افزود: آسیب‌های اجتماعی امروز جوانان را تهدید می‌کند. توصیه من به‌عنوان برادر کوچکتر و کسی که ۴۰ سال در کارهای خیر فعالیت داشته‌ام، توسعه فضاهای ورزشی است. ما در خیابان رجایی و ورودی آزادگان یک مجموعه ورزشی ۵ هزار متری ساختیم که در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بسیار مؤثر بوده است. شما نیز می‌توانید در تهران مجموعه‌هایی ویژه افراد دارای معلولیت احداث کنید اگر در جنوب و شرق تهران چنین مجموعه‌هایی ایجاد شود بسیار مؤثر خواهد بود. جامعه‌ای از نظر اقتصادی موفق است که طبقه متوسط آن قوی باشد اما متأسفانه امروز این قشر در کشور در حال کمرنگ شدن است.

در بخش دیگری از مراسم، رئیس سازمان بهزیستی ادامه داد: ۱۳ چرخش تحول‌آفرین در سازمان طراحی کرده‌ایم که یکی از آن‌ها حرکت از اعانه‌محوری به‌سمت توانمندسازی است. سال گذشته بیش از ۷۱ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف ایجاد کردیم همچنین خدمات توانبخشی باید به سمت توانبخشی فرهنگی، ورزشی و هنری گسترش یابد. اکنون در دو نقطه تهران خانه هنرمندان افراد دارای معلولیت را در دست ایجاد داریم و با توجه به پیشنهاد آقای قلعه‌نویی، تصمیم گرفتیم مجموعه وحدت سازمان بهزیستی را به یک مجموعه ورزشی بزرگ برای معلولان تبدیل کنیم که دارای استخر روباز، سالن مسقف و زمین چمن است.

وی همچنین از برنامه‌های آتی خبر داد و گفت: هلال‌احمر دارای سازمان داوطلبان است و ما نیز قصد داریم سازمان داوطلبان بهزیستی را ایجاد کنیم. درحال‌حاضر ۱۲۰ هزار داوطلب در ۱۱ گروه مختلف داریم ازجمله داوطلبان حوزه ورزش. هفته آینده نیز جلسه‌ای با حضور آقای دنیامالی وزیر ورزش و جوانان و آقای میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای برنامه‌ریزی در حوزه ورزش معلولان به‌ویژه ناشنوایان و نابینایان برگزار خواهیم کرد. همچنین امیدواریم روزی بتوانیم در تمرین تیم ملی فوتبال حاضر شویم و احکام سفیران بهزیستی را به اعضای تیم اهدا کنیم.

در پایان این مراسم، حکم انتصاب امیر قلعه‌نویی به‌عنوان سفیر ملی ورزش، سلامت و نشاط اجتماعی سازمان بهزیستی کشور قرائت و به او تقدیم شد.

در این حکم آمده است: "امیر قلعه‌نویی از چهره‌های خوشنام ورزش ایران است که طی سال‌های اخیر با حضور فعال در برنامه‌های اجتماعی و خیریه، در مسیر گسترش فرهنگ ورزش همگانی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر گام‌های مؤثری برداشته است. امیداواریم با بهره‌گیری از تجربیات گران‌قدر و جایگاه مردمی جنابعالی در مسیر ترویج فرهنگ ورزش برای همه، ارتقاء نشاط اجتماعی و تقویت مشارکت داوطلبانه در میان گروه‌های مختلف جامعه، نقش مؤثری ایفا کنید.

سازمان بهزیستی کشور نیز در سال‌های اخیر با اجرای طرح‌هایی همچون باشگاه‌های نشاط اجتماعی، پویش زندگی فعال و طرح محله سالمندپذیر، تلاش کرده است ورزش و تحرک بدنی را به‌عنوان رکن اصلی سلامت روان و کیفیت زندگی در میان سالمندان، خانواده‌ها و عموم جامعه ترویج دهد.

این سازمان با معرفی سفیران مردمی در حوزه‌های مختلف، در پی گسترش فرهنگ مسئولیت اجتماعی و هم‌افزایی ملی برای ارتقاء سلامت اجتماعی در کشور است."


نظرات

آخرین اخبار
2 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
سردار فدوی: ترامپ آتش‌بس می خواهد
نیویورک تایمز: آسیب به پایگاه‌های آمریکا جدی است
جهاد کشاورزی: توزیع کالاهای اساسی در کشور روال عادی دارد/کمبودی نداریم
وزرای خارجه روسیه و مصر توقف فوری درگیری‌ها را خواستار شدند
واکنش استارمر به بمباران میناب: از دیدن آن تصاویر نگران هستیم
ممنوعیت راهپیمایی روز جهانی قدس در انگلیس!
باوجود خبر احتمال آزادسازی ذخایر؛ نفت همچنان در مسیر صعود
شل و توتال خطاب به مشتریان: گاز نداریم
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
اردوغان: رژیم صهیونیستی عامل جنگ منطقه است
ناکامی موساد و سیا با حضور گسترده مردم ایران در خیابان ها
حملات امروز اسرائیل به لبنان ده‌ها شهید و زخمی به‌جا گذاشت
هشدار یک موسسه اعتبارسنجی نسبت به بسته ماندن تنگه هرمز
تمدید مهلت حذف و اضافه دانشگاه الزهرا (س)
انهدام یک باند مرتبط با دشمن آمریکایی-صهیونی در خوزستان
رویین تن: کادر درمان همواره در شرایط جنگی رشادت می‌کنند
بقایی: بانک اهداف ایران هر روز بروزرسانی می‌شود
تحلیلگر چینی: آمریکا و اسرائیل در جنگ علیه ایران شکست خورده‌اند
احتمال انجام بزرگترین آزادسازی ذخایر نفتی
وزیر دادگستری: آمریکا در باتلاقی گیر افتاده که نمی‌تواند از آن خارج شود
کپی‌برداری آمریکا از پهپاد ایرانی شاهد136
اتحادیه اروپا 19 مقام و نهاد ایرانی را تحریم کرد
شهرک نشینان صهیونیست: دیگر بیش از این نمی‌توانیم توان تاب بیاوریم
تماس‌های تلفنی پوتین با سران امارات و جمهوری آذربایجان
دو کشتی صهیونیستی در تنگه هرمز مورد هدف آتش سپاه قرار گرفت
رهایی گروگان در شهرستان فنوج
مشکلی در تامین دارو، تجهیزات پزشکی و شیر خشک نداریم
بی‌اعتمادی مسکو به ترامپ درپی حمله آمریکا در میانه مذاکرات
بی‌توجهی مجامع بین‌المللی به زیست‌بوم خلیج فارس
معاریو: حزب‌الله زنده است
مدافع برزیلی چادرملو: مردم ایران فوق‌العاده هستند
شلیک بیش از 850 موشک از سوی حزب الله به سمت سرزمین‌های اشغالی
مشاور سخنگوی وزارت امور خارجه: هیچ مذاکره‌ای با آمریکا انجام نخواهد شد
خبر خوش به فرهنگیان؛ پرداخت حقوق زودتر از موعد
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
سردار تنگسیری: اجازه عبور از تنگه هرمز در اختیار ایران است
نمی‌گذاریم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و شرکای آنها از تنگه هرمز عبور کند
گزارش تصویری | احیای شب بیست و یکم ماه رمضان میدان تجریش
قیمت نفت برنت در 2 ماه آینده به بالای 95 دلار می‌رسد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به ترامپ
متجاوزان آمریکایی و شرکایش حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
اندونگ: با استقلال و ایران می‌مانم
تحلیل رسانه‌های آسیایی: جنگ آمریکا و اسرائیل تهدیدی برای ثبات منطقه است
گوگل عامل‌های هوش مصنوعی به پنتاگون می‌دهد
حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به دو شناور در اسکله جزیره هرمز
مهلت ارسال اطلاعات دفاتر تجاری الکترونیکی تمدید شد
آغاز موج سی ونهم عملیات وعده صادق 4 با یاد و نام شهدای اقتدار علیه اهداف آمریکا در منطقه