×
بین الملل
شناسه خبر : 242479
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/10 ساعت 08:50
ادامه حملات رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی در غزه

ادامه حملات رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی در غزه

رژیم صهیونیستی بامداد دوشنبه بار دیگر بیمارستان شهدای الاقصی در دیرالبلح غزه را بمباران کرد؛ حمله‌ای که به شهادت و مجروح شدن شماری از بیماران انجامید و بار دیگر زیرساخت‌های درمانی را هدف قرار داد.

نورنیوز - گروه بین الملل: شبکه الجزیره قطر به نقل از یک منبع در بیمارستان شهدای الاقصی در غزه افزود: رژیم صهیونیستی بار دیگر این بیمارستان را هدف قرار داد و ساختمان درمانگاه سرپایی این بیمارستان را بمباران کرد که بر اثر آن تعدادی از بیماران شهید و مجروح شدند.

الجزیره در ادامه با اشاره به اینکه ارتش رژیم صهیونیستی، منازل مسکونی شرق منطقه شیخ رضوان در شهر غزه را بمباران کرد، به نقل از یک منبع در اورژانس و خدمات پیش بیمارستانی غزه افزود: در نتیجه بمباران دو منزل مسکونی در مناطق النفق و اردوگاه پناهندگان «الشاطی» در شهر غزه ۸ نفر شهید شدند.

این شبکه خبری همچنین به نقل از یک منبع در بیمارستان العوده در شمال نوار غزه افزود که بر اثر بمباران یک منزل مسکونی در اردوگاه البریج در وسط نوار غزه، ۳ نفر شهید و تعدادی مجروح شدند.

شبکه اخبار قدس نیز گزارش داد که در نتیجه بمباران اطراف مسجد المجادله در اردوگاه الشاطی در غرب غزه توسط هواپیما‌های ارتش رژیم صهیونیستی تعدادی مصدوم شدند.

در این زمینه، دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در غزه با محکوم کردن حملات ارتش رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی و بیمارستانی در این منطقه اعلام کرد که ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی بار دیگر بیمارستان شهدای الاقصی در شهر دیرالبلح را هدف حمله قرار داد و این حمله برای چهاردهمین بار متوالی رخ می‌دهد.

به گفته این نهاد فلسطینی، هواپیما‌های جنگی رژیم اسرائیل یک خیمه درون محوطه بیمارستان را که محل اسکان آوارگان بود، بمباران کردند که در نتیجه آن شماری از فلسطینی‌ها زخمی شدند و جان بیماران به خطر افتاد.

همچنین منابع بیمارستانی گزارش دادند که ساختمان درمانگاه سراپایی و اطراف آن در این مرکز درمانی هدف حملات هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفت که منجر به مجروح شدن چند بیمار و همراهان آنان شد.

دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در غزه ضمن محکوم کردن این اقدام، تاکید کرد که تکرار حملات رژیم اسرائیل به مراکز درمانی، نقض آشکار تمامی قوانین و معاهدات بین‌المللی و انسانی است و نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی بصورت عمدی زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی را به عنوان بخشی از سیاست نسل‌کشی و کوچ اجباری در نوار غزه هدف قرار می‌دهد.

حماس: بمباران بیمارستان شهدای الاقصی جنایت جنگی آشکار ست

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز خواستار تحرک فوری برای توقف نسل‌کشی وحشیانه صهیونیست‌ها در غزه شد.

حماس در بیانیه‌ای افزود که حمله هوایی ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل و تروریست رژیم صهیونیستی به ساختمان درمانگاه‌های بیمارستان شهدای الاقصی در دیرالبلح، یک جنایت جنگی آشکار است که هدف آن نابودی باقی‌مانده بخش درمانی و زیرساخت‌های غیرنظامی در نوار غزه است.

این جنبش افزود: ما از اتحادیه عرب، سازمان همکاری اسلامی، سازمان ملل و نهاد‌های وابسته به آن می‌خواهیم برای توقف جنایات وحشیانه نسل‌کشی که کابینه جنایتکار جنگی نتانیاهو علیه ملت فلسطین مرتکب می‌شود، دست به اقدامی جدی بزنند و برای حفاظت از غیرنظامیان، بیمارستان‌ها و موسسات عمومی مداخله و در جهت مجازات این رژیم یاغی به دلیل تجاوزات بی‌سابقه‌اش علیه عرف و قوانین بین‌الملل اقدام کنند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده‌اند.

تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه همچنان به جنایات نسل کشی علیه ساکنان این منطقه ادامه می‌دهد.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ، یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.


اخبار مرتبط
شمار شهدای غزه به 63 هزار و 633 تن رسید
سه‌شنبه 1404/06/11 ساعت 18:18
شمار شهدای غزه به 63 هزار و 633 تن رسید
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در جدیدترین آمار مربوط به شهدا با اشاره به شهادت 76 فلسطینی و زخمی شدن 281 تن دیگر تاکید کرد شمار شهدای غزه از ابتدای تجاوز رژیم صهیونیستی علیه این باریکه در هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) تاکنون به 63 هزار و 633 شهید افزایش یافت.
تخریب گسترده خانه ها در غزه ادامه دارد
سه‌شنبه 1404/06/11 ساعت 16:57
حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد:
تخریب گسترده خانه ها در غزه ادامه دارد
حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش اشغالگر صهیونیستی همچنان به تخریب سازمان‌یافته محله‌های شهر غزه در چارچوب طرحی برای نسل‌کشی و پاکسازی نژادی جنایتکارانه ادامه می‌دهد.
جنایات بی‌پایان علیه رسانه‌ها؛ شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 23:45
جنایات بی‌پایان علیه رسانه‌ها؛ شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه
خبرنگاران همچنان از قربانیان اصلی جنگ غزه هستند؛ در تازه‌ترین حمله، یکی دیگر از فعالان رسانه‌ای جان خود را از دست داد و آمار شهدای این قشر به 247 نفر رسید.
کوشش 30 هزار نفر برای پایان دادن به حصر نوار غزه + فیلم
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 21:58
کوشش 30 هزار نفر برای پایان دادن به حصر نوار غزه + فیلم
پس از کشتی‌های «مادلین» و «حنظله»، این بار نوبت به ناوگانی متشکل از 44 کشور رسیده تا محاصره غزه را بشکنند. بخشی از «ناوگان جهانی الصمود»امروز از بارسلون و بخش دیگرش 4 سپتامبر از تونس عازم غزه خواهد شد. با پیوستن 30 هزار نفر و حضور چهره‌هایی چون گرتا تونبرگ و ماریانا مورتگوا، این ناوگان به بزرگترین تلاش برای پایان دادن به محاصره غزه تبدیل شده است.
ترامپ خواستار شدت گرفتن حملات در غزه شد
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 21:00
گزارش تایمز آو اسرائیل:
ترامپ خواستار شدت گرفتن حملات در غزه شد
منابع عبری فاش کردند که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پشت پرده به‌دنبال افزایش فشار بر تل‌آویو برای شدت‌بخشی به حملات علیه غزه است؛ اقدامی که با مخالفت شماری از مقام‌های امنیتی رژیم صهیونیستی روبه‌رو شده و نگرانی‌هایی در محافل نظامی این رژیم برانگیخته است.
جزئیات طرح امنیتی مصر برای غزه
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 20:47
جزئیات طرح امنیتی مصر برای غزه
در چارچوب طرحی امنیتی و سیاسی برای دوران پس از جنگ، مصر قصد دارد پنج هزار نیروی فلسطینی را برای اداره نوار غزه آموزش دهد و آماده‌سازی کند.
نظرات

آخرین اخبار
راز سقوط بازار کار؛ چه بر سر اقتصادهای بحران‌زده آمد؟
جزئیات ترور وحشتناک شهردار مکزیکی در قلمرو کارتل‌های مواد مخدر
سرقت مسلحانه 40 هزار دلاری در معامله صوری
رکورد 420 میلیون تنی پکن؛ رمزگشایی از رکورد بی‌سابقه تولید نفت چین
واکنش ایران به تهدید آمریکا برای حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی
شعله‌های سرکش آتش 2 هزار هکتار از اراضی فرانسه را بلعید
پیش بینی قیمت دلار و ارز پنجشنبه 1 مرداد؛ دلار زیر سایه مذاکرات و تنش‌ها
سناریوهای تازه ایران برای دفاع از کشور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 1 مرداد + جدول
عبور از گیت‌ها فقط در 4 ثانیه؛ آخرین جزئیات از موج خروج زائران اربعین از مرزها
پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 1 مرداد؛ خیز بلند طلا برای فتح کانال 19 میلیونی
کریدور عمان چگونه غیر فعال شد؟
سواحل مکران در مدار توسعه؛ 700 میلیارد تومان سرمایه پای چرخ‌های تولید کنارک
جزئیات مذاکره چراغ‌خاموش الهلال با فوق‌ستاره فرانسوی
رایزنی مهم ایران و روسیه در مسکو؛ از اوکراین تا قفقاز جنوبی
«علی الزیدی» در تهران؛ آغاز فصل جدیدی از مناسبات راهبردی ایران و عراق
الازرق نماد افزایش هزینه همراهی با سنتکام
غمض عین از دشمن‌شناسی
واکنش سخنگوی وزات خارجه ایران به جنایات جنگی ترامپ
آیا ساماندهی وضعیت کودکان کار اتفاق می افتد؟
آیا وکلای مادورو می‌توانند دیوارهای دادگاه منهتن را فرو بریزند؟
آزمون بزرگ ماشاریپوف در استقلال؛ ستاره ازبک می‌ماند یا می‌رود؟
رقابت نفس‌گیر 17 هزار پزشک در آزمون دستیاری 53
نخستین مأموریت ملی رسانه
برگزاری اولین انتخابات درون لیستی: چپ اسرائیل بازمی‌گردد؟
چرا باتری‌های مخابراتی حریف قطعی‌های دو ساعته برق نمی‌شوند؟
نوراینفو | 5 اشتباه مهلکی که پاوربانک شما را به آتش می‌کشد
رونمایی از نقشه راه جدید دولت برای مدیریت هوشمند آب و فاضلاب
نورنما | ابتکار زیبای مردم اسپانیا برای نشان دادن حمایت خود از فلسطین
ستیز اسپانیا با اسراییل، از میدان سیاست تا زمین فوتبال
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1 مرداد+ وضعیت استان ها
وزارت راه ضوابط فروش بلیت پروازهای اربعین 1405 را ابلاغ کرد
در سوگ شیرمحمد اسپندار، راوی فرهنگ موسیقایی اصیل سیستان و بلوچستان
حمله به شناورهای امدادی ناجی در آب‌های هرمزگان
بازگشت اجساد 4 نظامی آمریکایی به واشنگتن؛ نمایش ترامپ برای کاهش فشارها و انتقادات
قرعه مرگ برای امیدهای ایران؛ همگروهی با غول‌های شرق و غرب در ناگویا
آخرین وضعیت راه‌های کشور؛ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز
130 آتش نشان کشور در خدمت زائران اربعین
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از پل B1 کرج
کشف 45 کیلوگرم طلا از معاون بازداشتی وزیر نفت عراق
انفجارهای دزفول کنترل شده است؛مردم نگران نباشند
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
ظرفیت نخستین پارکینگ اصلی قصرشیرین تکمیل شد
پیام مهم سپاه به مردم کویت؛ آمریکاست که تمامیت ارضی و سیادت شما را هتک کرده است نه ما
ترامپ به دنبال حمله به کشور مالی
واکنش تند دیپلمات روس به همراهی نخست‌وزیر جدید انگلیس با امریکا
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
انصراف 9 کشتی برای عبور از باب‌المندب
پنجمین هشدار آمریکا برای سفر شهروندان خود به خاورمیانه
عربستان حمله به نفتکش خود در دریای سرخ را تأیید کرد