×
بین الملل
شناسه خبر : 242428
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/09 ساعت 20:47
جزئیات طرح امنیتی مصر برای غزه

جزئیات طرح امنیتی مصر برای غزه

در چارچوب طرحی امنیتی و سیاسی برای دوران پس از جنگ، مصر قصد دارد پنج هزار نیروی فلسطینی را برای اداره نوار غزه آموزش دهد و آماده‌سازی کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: پس از گزارش منابع عربی مبنی بر اینکه مصر آموزش صدها فلسطینی را برای تشکیل بخشی از یک نیروی بزرگ برای تأمین امنیت نوار غزه آغاز کرده و اشاره به موضوع آغاز آموزش‌های امنیتی نامزدهای بالقوه فلسطینی در آکادمی‌های نظامی مصر، منابع مصری جزئیات بیشتری را از این موضوع فاش کردند.

این منابع به شبکه العربیه توضیح دادند که این گروه شامل حدود پنج هزار نیروی امنیتی فلسطینی است. آن‌ها گفتند که این افراد طی یک دوره شش ماهه در تمامی زمینه‌های امنیتی، از جمله تأمین امنیت مناطق استراتژیک یا تأسیسات خدماتی و امنیتی حیاتی، مبارزه با تروریسم، جلوگیری از قاچاق، حفظ امنیت و مبارزه با جرم و جنایت آموزش خواهند دید.

منابع مذکور افزودند که این افراد با دقت و وسواس انتخاب شده‌اند و تحت آموزش حرفه‌ای و پیشرفته در اردوگاه‌های مصری قرار دارند، جایی که از نظر جسمانی و رزمی آماده می‌شوند تا هسته یک نیروی امنیتی حرفه‌ای را تشکیل دهند که قادر به حفاظت از ثبات و امنیت غزه پس از جنگ باشد.

این منابع خاطرنشان کردند که این نیروها از هرگونه آموزش خارجی، مداخله بیگانه یا کنترل هر گروه فلسطینی دور نگه داشته خواهند شد و تضمین می‌کنند که پس از پایان جنگ، خلأ امنیتی یا هرج‌ومرج در نوار غزه ایجاد نشود.

سرلشکر اسامه محمود کبیر، مشاور کالج فرماندهی و ستاد ارتش مصر، توضیح داد که «آنچه مصر انجام می‌دهد، گسترش نقش اصلی خود در رسیدگی به فاجعه انسانی است که به دلیل جنگی که نزدیک به دو سال در نوار غزه ادامه دارد، گریبانگیر این منطقه شده است، و این در چارچوب آمادگی برای روز پس از پایان جنگ است.»

در این میان، کارشناسان صهیونیست به شدت بر این موضوع تاکید می‌کنند که دولت این رژیم باید با این طرح کاملا مخالفت کند. به عقیده آنها، اسرائیل نباید با ورود پنج هزار نیروی ماهر که وفاداری کاملشان به مصر است و فقط در خدمت منافع آن هستند، موافقت کند.

به گفته این کارشناسان، پس از آنکه اسرائیل میلیاردها دلار در جنگ غزه خرج کرده و همچنین متحمل تلفات زیادی شده است، نمی‌تواند کلیدهای نوار غزه و امنیت شهرک‌های اطراف آن را به چند هزار فلسطینی که از اسرائیل نفرت دارند، واگذار کند و همچنین به هیچ وجه نمی‌تواند به مصر برای حفظ امنیت اسرائیل و شهرک‌نشینان به معنای کامل کلمه اعتماد کند.

این دسته از کارشناسان مدعی هستند که فرماندهان ارشد نظامی مصر در سالهای گذشته، در ازای دریافت مبلغ هنگفتی، چشم خود را بر روی تحرکات در صحرای سینا بستند و اجازه دادند مقادیر زیادی سلاح از طریق خاک مصر به حماس برسد.

از این روی در سرزمین‌های اشغالی،‌ هیچ اعتمادی به مصر و افسران ارشد نظامی آن نیز وجود ندارد و صهیونیست‌ها به شدت بر علیه این طرح قاهره، موضع‌گیری می‌کنند.


اخبار مرتبط
ادامه حملات رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی در غزه
دوشنبه 1404/06/10 ساعت 08:50
ادامه حملات رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی در غزه
رژیم صهیونیستی بامداد دوشنبه بار دیگر بیمارستان شهدای الاقصی در دیرالبلح غزه را بمباران کرد؛ حمله‌ای که به شهادت و مجروح شدن شماری از بیماران انجامید و بار دیگر زیرساخت‌های درمانی را هدف قرار داد.
کوشش 30 هزار نفر برای پایان دادن به حصر نوار غزه + فیلم
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 21:58
کوشش 30 هزار نفر برای پایان دادن به حصر نوار غزه + فیلم
پس از کشتی‌های «مادلین» و «حنظله»، این بار نوبت به ناوگانی متشکل از 44 کشور رسیده تا محاصره غزه را بشکنند. بخشی از «ناوگان جهانی الصمود»امروز از بارسلون و بخش دیگرش 4 سپتامبر از تونس عازم غزه خواهد شد. با پیوستن 30 هزار نفر و حضور چهره‌هایی چون گرتا تونبرگ و ماریانا مورتگوا، این ناوگان به بزرگترین تلاش برای پایان دادن به محاصره غزه تبدیل شده است.
ترامپ خواستار شدت گرفتن حملات در غزه شد
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 21:00
گزارش تایمز آو اسرائیل:
ترامپ خواستار شدت گرفتن حملات در غزه شد
منابع عبری فاش کردند که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پشت پرده به‌دنبال افزایش فشار بر تل‌آویو برای شدت‌بخشی به حملات علیه غزه است؛ اقدامی که با مخالفت شماری از مقام‌های امنیتی رژیم صهیونیستی روبه‌رو شده و نگرانی‌هایی در محافل نظامی این رژیم برانگیخته است.
سناریوهای خطرناک در حمله تل‌آویو به ارتش مصر در راه است
دوشنبه 1404/06/03 ساعت 12:38
رای‌الیوم :
سناریوهای خطرناک در حمله تل‌آویو به ارتش مصر در راه است
به گزارش رای الیوم، جنگ سرد شعله‌ور شده و تشدید ناگهانی آن، اوضاع را تغییر داده است، میان مصر و اسرائیل چه می‌گذرد؟ ماجرای تجهیزات نظامی مصر در مرز غزه چیست؟ آیا مساله گاز بحران را بیشتر خواهد کرد؟ غافلگیری‌ها و خطرناک‌ترین سناریوها در راه است.
تقویت حضور نظامی مصر در مرزهای شرقی برای مقابله با تهدیدات رژیم اسرائیل
یکشنبه 1404/06/02 ساعت 14:38
تقویت حضور نظامی مصر در مرزهای شرقی برای مقابله با تهدیدات رژیم اسرائیل
مصر با تقویت حضور نظامی خود در مرزهای شرقی، به‌دنبال جلوگیری از انتقال آوارگان غزه و مقابله با تهدیدات امنیتی ناشی از سیاست‌های اسرائیل است. این اقدام به منظور حفظ امنیت ملی و جلوگیری از تغییرات جغرافیایی در منطقه سینا صورت گرفته است.
نظرات

آخرین اخبار
تهدید قانونگذاران آمریکا به تحریم تونس در بحبوحه مشکلات اقتصادی
هر کشوری که از محل دارایی‌های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه هرمز را ندارد
نورنما | ثبت رفتار نادر جریان گدازه در آتشفشان اتنا
آغاز قرعه کشی لیگ برتر امروز سه‌شنبه 6 مرداد 1405
قائم‌پناه: هیچ مصوبه سفر استانی بدون امکان اجرا، امضا نمی‌شود
امکان ثبت درخواست صدور گواهی یکبار خروج از کشور فراهم شده است
خدمات اپلیکیشن «برق من» کاملاً رایگان است
فساد دولت ترامپ، محور رقابت‌های میان‌دوره‌ای کنگره
سید حسن خمینی: بی‌انصافی است‌ اگر کسی چشم بر توفیق دولت‌ در دوران جنگ ببندد
آغاز کارآموزی دانشجویان در حوزه‌ فناوری نانو
باج‌خواهی سیاسی با چاشنی تهدید به فروپاشی
اظهارات تازه قالیباف درباره معیشت مردم و نیروهای مسلح
استراتژی رئیس جمهور درباره اطلاع‌رسانی
آغاز روند پرداخت تسهیلات به زلزله‌زدگان و سیل‌زدگان طبق ابلاغیه جدید دولت
کوبیدن بر طبل تقابل یعنی تضعیف جبهه داخلی
اذعان کاتس به اختلاف با آمریکا درباره ایران
نورویدئو | مرصاد؛ نبردی که هنوز امنیت ایران می سازد
پایان موج گرما در تهران با کاهش دمای هوا از فردا
قدرت‌بخشی به سالمندان با مولتی‌ویتامین
هشدار معاون شرکت منابع آب ایران درباره وضعیت بارندگی در 12 استان
آخرین خبر درباره افزایش قیمت بنزین و سهمیه‌بندی
زیزو؛ سکاندار جدید هدایت تیم ملی فرانسه
معافیت 5 دهک‌ درآمدی اول و بیماران خاص و صعب‌العلاج از پرداخت حق بیمه
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 6 مرداد 1405
قیمت سکه و طلا امروز 6 مرداد 1405 +جدول کامل قیمتها
خبر خوش برای زائران اربعین در شلمچه
مهاجرانی: بنزین سهمیه‌ای گران نمی‌شود؛ ناترازی انرژی را نمی‌توان پنهان کرد
درخواست تاثیرگذار دختر اکبر عبدی برای حمایت از بیماران پروانه‌ای
مشخص شدن رقبای تیم ملی والیبال زنان ایران در قهرمانی آسیا 2026
تلاش جدید حماس در قاهره برای دستیابی به توافق مرحله دوم آتش‌بس
پاسخ دولت به پرونده تراستی‌ها؛ تحریم مقصر شد، ضعف نظارت بی‌پاسخ ماند
نورنما | دلتنگ هنرمندی هستیم که با هر نقش، لبخند را به خانه ها می آورد
صندلی؛ چالش مسافران در هواپیماهای بوئینگ
آغاز فروش مرحله‌ای بلیت پروازهای اربعین برای مدیریت تقاضای مسافران
همتی:مشکلی برای تأمین ارز نداریم
ماجرای غرق شدگی و مرگ ایلیا در ساحل انبارسر چه بود؟
سرقت یا تخریب؟ راز ناپدید شدن تندیس پدر بوکس ایران
ترفند تکنسین کولر برای سرقت‌های تابستانی
عملیات هماهنگ محیط‌بانان و پاسداران در مقابله باشکارچیان غیرمجاز
نوراینفو | اثرات کوتاه مدت و بلند مدت الکل بر بدن
چراغ جشنواره تئاتر کودک و نوجوان با دبیری مرضیه برومند روشن می‌شود
جدیدترین قیمت آپارتمان در شرق تهران چقدر است؟ + جدول
فنلاند حریم هوایی نزدیک مرز روسیه را بست
افشای شرط آمریکا برای پذیرش نتانیاهو در کاخ سفید
استقرار اژدهاهای قدرتمند چینی در نزدیکی مرز با هند
گرمای شدید کرمانشاه را تعطیل کرد
اطلاعیه فوری فرمانداری امیدیه درباره صدای انفجارهای امروز
مهران در آستانه تکمیل ظرفیت پارکینگ‌ها
جنجال دخالت ترامپ در فیفا پای اینفانتینو را به کنگره باز کرد
امتحانات نهایی 1405 در سایه جنگ؛ رقابت برابر یا شرایط نابرابر؟