×
سیاسی
شناسه خبر : 242390
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/09 ساعت 17:41
تشکل‌ها باید در تصمیم‌سازی‌های کلان کشور و استان‌ها فعال باشند

مشاور رئیس جمهور:

تشکل‌ها باید در تصمیم‌سازی‌های کلان کشور و استان‌ها فعال باشند

مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب تاکید کرد که تشکل‌ها باید به صورت فعال در فرآیند تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌های کلان کشور و استان‌ها مشارکت کنند و در حل مسائل نقش کلیدی داشته باشند.

نورنیوز-گروه سیاسی: نورالدین آهی، مشاور رئیس‌جمهور روز یکشنبه در نشست با تشکل‌های تخصصی نظام مهندسی، نظام پزشکی، نظام پرستاری و کانون وکلای خراسان جنوبی افزود: دولت چهاردهم به تشکل‌ها به عنوان بازوهای توسعه کشور نگاه می‌کند و برای نخستین بار مشاورانی از بخش‌های مختلف نظیر مهندسی، پزشکی و اقتصادی برای مشاوره به رئیس‌جمهور انتخاب شده‌اند.

وی تاکید کرد: دولت چهاردهم از تمامی ظرفیت‌های داخلی و خارجی برای توسعه کشور استفاده می‌کند و از تمامی تشکل‌ها و نخبگان خواسته می‌شود که در این مسیر دولت را یاری کنند.

مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب با اشاره به اهمیت تفویض اختیارات به استانداران در حوزه‌های مختلف تصریح کرد: اختیارات بیشتر به استانداران می‌تواند بسیاری از مشکلات استان‌ها را حل کند و مسئولین استان باید از این فرصت بهره‌برداری کنند.

وی به لزوم تقویت همکاری بخش خصوصی و دولت تأکید کرد و افزود: بخش خصوصی باید در حوزه‌های مختلف از جمله معادن، انرژی و پروژه‌های بزرگ وارد شود تا استان به توسعه پایدار دست یابد و در دولت فعلی، حمایت از بخش خصوصی به‌ویژه در استان‌های کمتر توسعه‌یافته مانند خراسان جنوبی در دستور کار قرار دارد.

آهی عنوان کرد: این استان با وجود ظرفیت‌های انسانی و منابع طبیعی بسیار، هنوز در سطح ملی شناخته نشده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های معدنی استان، عنوان کرد: خراسان جنوبی معادنی دارد که اگر یک کشور اروپایی کوچک این معادن را داشت، به اندازه ۱۰ برابر فروش نفت ایران درآمد کسب می‌کرد پس چرا این پتانسیل‌ها در سطح ملی شناخته نمی‌شود؟

مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب گفت: خراسان جنوبی نباید به عنوان یک استان کم‌برخوردار شناخته شود؛ این استان از ظرفیت‌های عظیمی برخوردار است.

وی ادامه داد: خودم قبل از آمدن به بیرجند فکر می‌کردم این شهر کویری است و هیچ اطلاعات زیادی از آن نداشتم، اما امروز متوجه شدم که اینجا از پتانسیل‌های فراوانی برخوردار است لذا باید این پتانسیل‌ها در سطح ملی رونمایی شود.

آهی تأکید کرد: اگر خراسان جنوبی در سطح ملی معرفی شود، بسیاری از مشکلات آن حل خواهد شد.

وی پیشنهاد داد که روزی به عنوان "روز بیرجند" و یا "روز خراسان جنوبی" در تهران برگزار شود تا در این روز ظرفیت‌های استان به مردم کشور معرفی شود.

مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب گفت: بسیاری از سرمایه‌گذاران و نخبگان بیرجندی در تهران هستند و آماده‌اند که به توسعه استان کمک کنند و این اقدام می‌تواند فرصت‌های زیادی برای استان فراهم کند.

نگاه ویژه دولت چهاردهم به استان‌های مرزی

وی به پروژه‌های زیرساختی بزرگ در حال اجرای دولت در خراسان جنوبی اشاره کرد و ادامه داد: پروژه ریلی که از چابهار شروع می‌شود و از خراسان جنوبی عبور می‌کند، یکی از این پروژه‌های بزرگ است که اگر این پروژه به سرانجام برسد، بسیاری از مشکلات استان حل خواهد شد و تاثیرات مثبتی در اقتصاد استان و کشور خواهد داشت.

آهی بیان کرد: در دولت چهاردهم، نگاه ویژه‌ای به استان‌های مرزی وجود دارد و برخلاف دولت‌های قبلی که نگاه امنیتی به این استان‌ها داشتند، دولت فعلی به مرزها به‌عنوان عاملی برای توسعه نگاه می‌کند.

وی به برنامه‌های رئیس‌جمهور در استان‌های مرزی اشاره کرد و گفت: رئیس‌جمهور برای اولین بار به استان سیستان و بلوچستان توجه ویژه‌ای کرده و پروژه‌هایی نظیر کریدور شمالی و اقتصاد دریا محور را مطرح کرده‌اند که بخش عمده‌ای از این پروژه‌ها از خراسان جنوبی خواهد گذشت.

مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب افزود: پروژه‌هایی مانند پروژه ریلی چابهار به آسیای میانه که بخش زیادی از آن از خراسان جنوبی می‌گذرد، فرصت بزرگی برای توسعه این استان است.

وی از پروژه‌های نیروگاه‌های خورشیدی در استان خراسان جنوبی یاد کرد و گفت: این استان دارای ظرفیت‌های فراوان در زمینه انرژی خورشیدی است و تشکل‌های استان باید از این فرصت‌ها استفاده کنند و در سرمایه‌گذاری‌های این حوزه مشارکت کنند.

آهی با اشاره به دیپلماسی دولت تصریح کرد: دولت چهاردهم به‌طور کامل از منافع ملی ایران دفاع می‌کند و در صورتی که منافع ملی ایجاب کند، دولت آماده مذاکره است.

وی ادامه داد: دولت از طریق دیپلماسی و در صورت نیاز، از طریق میدان نیز در راستای دفاع از منافع کشور حرکت می‌کند.

مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب افزود: دولت چهاردهم برای همه اقوام، مذاهب و گروه‌ها ارزش قائل است و هیچ تفاوتی میان مردم ایران نمی‌بیند و افتخار می‌کند که همه اقوام و اقشار مختلف جامعه را در برنامه‌های توسعه خود دخیل کرده است.

وی تأکید کرد: همه ایرانیان، چه در داخل و چه در خارج از کشور، باید در کنار هم برای رفع مشکلات کشور و توسعه استان‌ها تلاش کنند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
درخت‌ها چطور با هم صحبت می‌کنند؟
ربات‌های میکرونی هوشمند، جراحان آینده در درون بدن انسان
ابزار هوش مصنوعی برای محافظت از زیرساخت‌های حیاتی در حملات سایبری
کشف بی‌سابقه کاوشگر پارکر/خورشید چگونه مواد خود را بازیافت می‌کند؟
سفر 40 دقیقه‌ای به‌جای 6 ساعت با تونل جدید جهانی
افزایش 15 درصدی ظرفیت باتری سدیم‌یونی با یک تغییر شیمیایی هوشمندانه
ماجرای عجیب مردی که با خوردن یک همبرگر ساده مُرد!
5 تکنیک کاربردی برای مقابله با استرس در زندگی روزمره
حماس بدون اکسیژن هم زنده می ماند
تانک‌های آبرامز استرالیا در راه اوکراین
اعتراف ترامپ به نارضایتی‌های اقتصادی مردم آمریکا
حماس: طرح ساخت شهرک‌ جدید در شرق قدس، در چارچوب پروژه الحاق است
حضور مقامات اروپایی در گفت‌وگوهای نمایندگان آمریکا و اوکراین
بیانیه دفتر نتانیاهو درباره نشست الناقوره
دیدار نفت و گاز گچساران - پیکان به تعویق افتاد
رکورد تقاضای ثبت نام در ایران خودرو شکست!/فردا آخرین مهلت ثبت نام
هشدار درباره یخ‌زدگی کنتورهای آب
هشدار بغداد و رم درباره تبعات هرگونه تنش جدید علیه ایران
سفیر آمریکا: درباره غزه و ایران اختلافی با اسرائیل نداریم
کاهش بیش از 50 درصدی ابتلا به آنفلوانزا در کرمانشاه
نخست‌وزیر مصر: اسرائیل باید فوری و بدون قیدوشرط از خاک لبنان خارج شود
فرد توهین‌کننده به رئیس‌جمهور شهید احضار شد
حمله توپخانه‌ای به مدرسه محل اسکان آوارگان فلسطینی
کدام مدارس شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟/نام استانهایی که کار ادارات با تاخیر آغاز می شود
بیانیه سفارت آمریکا در لبنان درباره نشست کمیته ناظر بر آتش‌بس
عکس های منتخب ایران، جمعه 28 آذر 1404
مدودف: اجلاس اتحادیه اروپا «نشست دزدها» است
ربیعی: 37 درصد جوانان در سن کار، نه شاغلند و نه محصل
رشد بیت‌کوین و اتریوم در معاملات امروز
حماس: نشست میامی باید به اجرای کامل آتش بس منجر شود
تکرار ادعاهای بی‌اساس آمریکا علیه ونزوئلا
اوکراین: به نفت‌کش روسیه در آب‌های مدیترانه حمله کردیم
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد/افزایش شمار جانباختگان به 7 نفر
واکنش چین به فروش تسلیحات آمریکا به تایوان
بهانه جدید تل‌آویو برای اعزام نیرو به کرانه باختری
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
عضو دفتر پزشکیان: نقد گذشته لازم است اما به شرط ادب
دستگیری مرد متجاوز به 35 زن در لباس تعمیرکار
تحریم‌های جدید لندن در پرونده خشونت‌های سوریه
جان‌ باختن کودک 6 ساله در سیلاب روستای مهرگی سیریک
الحکیم: عراق نه میدان جنگ دیگران خواهد بود و نه خط تماس به نیابت از دیگران
روایت‌هایی از دیدار سیاسیون با رئیس‌جمهوری
آغاز پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی+جزییات
بیانیه تند باشگاه پرسپولیس/ آنچه در تبریز رخ داد، عبور از مرز انسانیت و عقده‌گشایی بود
تجمع میلیونی در صنعا در حمایت از قرآن کریم و فلسطین
پیروزی چهارگله پرسپولیس در بازی تدارکاتی مقابل عقاب
روسیه بشار اسد را به سوریه تحویل نمی‌دهد
«بهار شیراز» اول زمستان به تلویزیون می‌آید
بازدهی هفتگی؛ چرخش سرمایه ها به کدام سمت؟
یورش اشغالگران به نمازگزاران در مسجد الاقصی
X
آگهی تبلیغاتی