×
سیاسی
شناسه خبر : 242359
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/09 ساعت 15:12
سپاه: یمن پاسخی کوبنده به دشمنانش خواهد داد

سپاه: یمن پاسخی کوبنده به دشمنانش خواهد داد

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای، جنایت رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم یمن را که منجر به شهادت نخست‌وزیر دولت تغییر و سازندگی یمن، را به شدت محکوم کرد و این اقدام را نمونه‌ای آشکار از تروریسم و جنایت علیه بشریت می‌داند.

نورنیوز - گروه سیاسی : سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای، جنایت هولناک و تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم یمن را که منجر به شهادت نخست‌وزیر دولت تغییر و سازندگی یمن، احمد غالب ناصرالرهوی، و جمعی از وزرا و همراهان وی شد، را به شدت محکوم کرد و این اقدام را نمونه‌ای آشکار از تروریسم دولتی و جنایت علیه بشریت می‌داند.

متن بیانیه رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی در یمن به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم
 
جنایت اخیر رژیم پلید و نژادپرست صهیونیستی در حمله به صنعا پایتخت کشور قهرمان و مقاوم یمن که منجر به شهادت "احمد غالب ناصرالرهوی" نخست‌وزیر دولت تغییر و سازندگی و تعدادی از وزرا و همراهان وی گردید، جنایت بارز جنگی علیه بشریت و نمونه‌ای آشکار از تروریسم دولتی و خوی درندگی و ضد انسانی این رژیم شیطانی است که بیش از هر چیزی حامیان دولت جعلی صهیونی و پیشه کنندگان سکوت برابر جنایت آفرینی‌های صهیونیست‌ها در منطقه به ویژه غزه را مخاطب خود قرار می‌دهد.
برخلاف تصور صهیونیست ها و همراهان و پشتیبانان آنان ، این جنایت‌ها نه‌تنها اراده جهادی و عزم انقلابی ملت یمن را در مسیر مقاومت و ایستادگی در برابر اشغالگران و مستکبران تضعیف نخواهد کرد، بلکه خون پاک شهیدان این جنایت و دیگر شهدای مقاومت سرافراز اسلامی شعله‌های خشم مقدس و بیداری ضد سلطه و ضد صهیون را در منطقه بیش از پیش شعله‌ور و بر دامنه و جغرافیای آن خواهد افزود.
ارتکاب این جنایت غم انگیز، بار دیگر پرده از چهره سیاه تبهکاران صهیونیست انداخت و ماهیت ضدانسانی و توسعه‌طلبانه اشغالگران قدس و تجاوز گران به سرزمین‌های اسلامی را آشکارتر کرد؛ رژیمی که با حمایت تمام عیار و بی‌چون‌وچرای آمریکا و سکوت مجامع بین‌المللی، به تجاوز، ترور و نسل‌کشی در منطقه ادامه می‌دهد و امنیت منطقه و جهان را با تهدیدی جدی مواجه ساخته است.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه مقاومت اسلامی منطقه، به ویژه ملت مقاوم یمن، با تکیه بر ایمان، اراده و بهره‌مندی از حمایت ملت‌های آزاده در جای جای گیتی، پاسخ کوبنده‌ و پشیمان کننده‌ای به جنایتکاران صهیونی خواهند داد؛ از تمامی دولت‌های اسلامی و نهادهای بین‌المللی و سازمان‌های حقوق بشری می‌خواهد که با شجاعت و صراحت راهبردی به سکوت و بی‌ عملی خود در قبال جنایت‌گری‌های رژیم صهیونیستی و حامی اصلی آن دولت تروریست ایالات متحده امریکا، پایان داده و با اتخاذ مواضع قاطع و اقدامات موثر عملی، برابر این جنایات ایستادگی کرده و با حمایت از یمن قهرمان و غزه مظلوم، زمینه‌های توقف پایدار جنایات و تجاوزات رژیم صهیونیستی را فراهم آورند. 
در پایان، ضمن تبریک و تسلیت شهادت قهرمانان مقاومت یمن به رهبر و ملت سربلند، مقاوم و مقتدر این کشور و تجدید عهد با آرمان‌های بلند شهدای مظلوم جنایت ضد انسانی اخیر، با صدای رسا قاطعانه اعلام می‌کنیم در کنار ملت‌های مظلوم منطقه، به ویژه ملت های تاریخ ساز فلسطین و یمن، ایستاده‌ایم و از هیچ تلاشی برای مقابله با رژیم اشغالگر و حامیان آن دریغ نخواهیم کرد. مقاومت ادامه دارد، و سرانجام پیروزی از آن حق‌ و ملت‌های حق طلب و طلم ستیز است.
 


اخبار مرتبط
پیام تسلیت عراقچی به خانواده‌های شهدای دولت یمن
دوشنبه 1404/06/10 ساعت 14:32
پیام تسلیت عراقچی به خانواده‌های شهدای دولت یمن
سید عباس عراقچی با محکوم کردن ترور نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه یمن توسط رژیم صهیونیستی، از سکوت سازمان ملل و حمایت کشورهای غربی انتقاد کرد و خواستار مجازات فوری عاملان این جنایت شد.
واکنش سرلشکر موسوی به حمله تروریستی در یمن
دوشنبه 1404/06/10 ساعت 12:51
واکنش سرلشکر موسوی به حمله تروریستی در یمن
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران خطاب به فرمانده نیروهای مسلح و مردم یمن، جنایت تروریستی رژیم صهیونسیتی در این کشور را محکوم کرد و آن را مصداق بارز جنایت جنگی دانست و تأکید کرد که این اقدامات خللی در عزم رزمندگان یمنی وارد نخواهد کرد.
ارتش: رژیم صهیونیستی از کنترل خارج شده و باید مهار شود
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 18:02
ارتش: رژیم صهیونیستی از کنترل خارج شده و باید مهار شود
در پی شهادت نخست‌وزیر و شماری از وزرای دولت یمن، ارتش جمهوری اسلامی ایران با صدور بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن این جنایت، هشدار داد: اگر رژیم صهیونیستی مهار نشود، جهان با موج جدیدی از جنگ و ترور روبرو خواهد شد.
پیام مسعود پزشکیان در پی شهادت نخست وزیر یمن
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 09:24
پیام مسعود پزشکیان در پی شهادت نخست وزیر یمن
مسعود پزشکیان، در پی شهادت نخست وزیر یمن و جمعی از همکارانش توسط رژیم صهیونیستی، پیامی تسلیت‌آمیز صادر کرده و خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف اقدامات تروریستی این رژیم شد.
شهادت دو عضو ارتش لبنان به دنبال سقوط پهپاد رژیم صهیونیستی
پنج‌شنبه 1404/06/06 ساعت 23:30
شهادت دو عضو ارتش لبنان به دنبال سقوط پهپاد رژیم صهیونیستی
ارتش لبنان اعلام کرد که دو تن از نیروهایش پس از سقوط یک پهپاد انفجاری رژیم صهیونیستی در جنوب این کشور به شهادت رسیدند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نقش بالای معاینه فنی خودروها در کنترل آلایندگی هوا
نبض غذای کشور کجا می‌تپد؟
تاکید دستیار رهبری انقلاب بر تسریع اجرای بسته های اقتصادی ایران و چین
پایان نیمه اول /خیبر خرم‌آباد(1) – استقلال ( 1) + فیلم گلها
هشدار اوکراین؛ پهپادهای روسیه به موشک هوا به هوا مسلح هستند
نخست‌وزیر استرالیا هرگونه ارتباط حمله بوندی با فلسطین را رد کرد
عارف: راهبرد اصلی دولت در تدوین بودجه هدف‌گذاری رشد 2 درصدی است
اعلام آماده‌باش در هرمزگان، بندرعباس و فارس/ ممنوعیت تردد شناورها در بندر چارک و کیش
گازگرفتگی جان 9 کارگر را در منطقه صنعتی دولت‌آباد اصفهان گرفت
افزایش ساعت کار مراکز تعویض پلاک در تهران و استان‌های پرتردد
وزیر خارجه بلاروس: با تهران در عرصه‌های بین‌المللی همکاری موفقیت‌آمیز داریم
تصمیمات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران قانونی است
قیمت شیرینی شب یلدا اعلام شد /میانگین قیمت شیرینی خشک و تر چقدر است
80 درصد فرودگاه‌های کشور زیر یک میلیون مسافر دارند
کرملین: پوتین برای صلح جدی آماده است
کمالوندی: بازرسی‌های اخیر آژانس با اجازه شورای عالی امنیت ملی بوده است
عراقچی: با بلاروس درباره نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی از سوی سخنگوی وزارت خارجه
قیمت بنزین چه نسبتی با نابرابری درآمدها دارد؟
دستگیری سه نفر که در صدد اعمال نفوذ در یک پرونده‌ قضایی بودند
فیدان: کار ترکیه در سوریه تازه آغاز شده است
کارفرمایان لیست و حق‌بیمه آبان را زودتر از موعد ارسال کنند
هشدار نارنجی هواشناسی برای چهارمحال و بختیاری صادر شد
مرشد چلویی
بیانیه عجیب موساد درباره واقعه تروریستی سیدنی
سفر وزیر خارجه چین به عربستان
بارش متناوب برف و باران در تهران
تاکید مسکو بر تداوم حمایت سیاسی از ونزوئلا
مدارس هرمزگان تا پایان هفته تعطیل شد
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 24 آذر 1404+ جدول
سنجش راهبرد جدید امنیت ملی آمریکا با محک واقع‌بینی و منافع ملی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 24 آذر 1404+ جدول
عارف: باید از فن‌آوری‌های پیشرفته نانو، زیستی، هوش مصنوعی و هسته‌ای استفاده کنیم
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
قیمت‌های جدید لبنیات اعلام شد
شاخص کل بورس تهران رکورد زد/ روند صعودی بازار ادامه دارد
استقلال به دنبال میزبانی از گل‌گهر در مشهد
پادکست | من ریچل کوری هستم
سخنگوی شورای نگهبان از تأیید 2 اساسنامه‌ مهم بانکی خبر داد
مرگ تلخ چهار جوان زیر چرخ های تریلی
68 درصد سد های کشور همچنان خالیست
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش منصوب شد
ابراهیم الموسوی مسئول ارتباطات رسانه‌ای حزب الله لبنان شد
اسلامی: 20 رادیودارو در فاز تحقیقات داریم
رئیس قوه قضاییه: سازمان بازرسی کل کشور موضوع ارز را رها نکند
65 درصد تهرانی‌ها آب بیش از حد مصرف می‌کنند
وزیر کشور: بر توسعه تعاملات با ‌همسایگان ‌متمرکز شده‌ایم
سهمیه بنزین خودرو‌های وارداتی با حجم موتور کم‌تر از 1300 سی سی، حذف نمی شود
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور
نورنما | پرش غول یخی از دل اقیانوس
X
آگهی تبلیغاتی