×
اجتماعی
شناسه خبر : 242344
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/09 ساعت 12:13

سقف وام صندوق امداد ولایت افزایش یافت + جزئیات

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت کمیته امداد امام خمینی(ره) درباره افزایش سقف پرداخت وام‌ در این صندوق گفت: در سال جاری با شیوه‌نامه ابلاغی بانک مرکزی برای صندوقهای قرض الحسنه، سقف وامهای صندوق تا 250 میلیون تومان افزایش یافته است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت کمیته امداد امام خمینی(ره) درباره افزایش سقف پرداخت وام‌ در این صندوق گفت: در سال جاری با شیوه‌نامه ابلاغی بانک مرکزی برای صندوقهای قرض الحسنه، سقف وامهای صندوق تا ۲۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است، اما باتوجه به سیاست صندوق مبنی بر پرداخت تسهیلات به تعداد بیشتر به نیازمندان، سعی شده سقف کنترل شود تا وامها با مبالغ محدودتر اما به تعداد بیشتری پرداخت شود.

علی عاشوری صبح امروز (۹ شهریورماه) در نشستی خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه بانکداری اسلامی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است تا بتوان عدالت اجتماعی، اقتصادی و شفافیت مالی و توانمندسازی مالی افراد محروم را از طریق قرض‌الحسنه محقق کنیم، گفت: صندوق ما نیز با همین نگاه توسط مجموعه کمیته‌ امداد پایه‌گذاری شده و تمام تلاش خود را گذاشته تا از طریق پرداخت قرض الحسنه و جذب منابع، سهم خود را در پیاده سازی بانکداری اسلامی ایفا کند که به گواه حوزه نظارتی و بازرسی موفق بوده است.

وی با بیان اینکه فعالیت اصلی ما پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان است، تصریح کرد: هر نیازمندی که نیاز به تسهیلات ما داشته باشد با تایید کمیته امداد و طی فرایندی می‌تواند از تسهیلات آسان و صندوق ما استفاده کند.

عاشوری با بیان اینکه در حوزه وام‌های قرض الحسنه جهت سهولت در بهره‌مندی از وامها اقدامات خوبی در سیستم های الکترونیکی طی سال قبل انجام شد، به هم‌افزایی با موسسات خیریه برای رفع نیاز نیازمندان اشاره کرد و گفت: یکی از بخشهای اصلی کار ما تفاهمنامه و هم‌افزایی با این موسسات است تا از ظرفیت استفاده کنیم و توانایی پرداخت قرض‌الحسنه را تقویت کنیم.

وی در همین راستا از انعقاد ۲۴۰۰ تفاهم نامه طی سال گذشته با مجموعه خیران خبر داد و افزود: از این محل، ۱۰۰۰ میلیارد تومان منابع جدید به صندوق وارد شد و معادل آن هم افزایی انجام و در اختیار مجموعه ها قرار گرفت تا نیازمندان از تسهیلات صندوق بهره‌مند شوند.

وی در ادامه افزایش سقف وامها اشاره کرد و یادآور شد: با مساعدت بانک مرکزی، طی سال گذشته سقف وام را تا ۱۳۰ میلیون تومان افزایش دادیم. در سال جاری با شیوه‌نامه ابلاغی بانک مرکزی برای صندوقهای قرض الحسنه، سقف وامهای صندوق تا ۲۵۰ میلیون تومان نیز افزایش یافته است، اما باتوجه به سیاست صندوق مبنی بر پرداخت تسهیلات به تعداد بیشتر به نیازمندان، سعی شده سقف کنترل شود که وامها با مبالغ محدودتر اما به تعداد بیشتری پرداخت شود. اکنون صرفا در وام‌های اشتغال و مسکن سقف وام را تا ۱۰۰ میلیون تومان قرار دادیم اما سقف وام‌های کارگشایی برای رفع نیازهای اضطراری و ضروری، ۵۰ میلیون تومان است.

وی در ادامه این نشست، به اقدامات جدید در حوزه فناوری و الکترونیکی شدن خدمات اشاره کرد و گفت: علاوه بر الکترونیکی شدن خدمات، همچنان خدمات حضوری ما در شعبات و ادارات به مردم ارائه می‌شود و در همین راستا تجهیزات خوبی خریداری و تقویت شده و زیرساخت‌های فنی و نرم افزاری تقویت شده است. اکنون در شعبات و ادارات دیگر نیز خدمات به صورت الکترونیکی انجام می‌شود که این روند هم موجب صرفه‌جویی در هزینه‌ها و هم تسهیل و دسترسی در ارائه خدمات به سپرده‌گذاران ماست.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت با بیان اینکه یکی از دغدغه‌ها بحث تضامین بوده است، یادآور شد: با تشکیل صندوق تضمین امداد، تفاهم‌نامه با این صندوق است و عملا در حوزه اشتغال، کسانی که امکان ارائه تضامین ندارند می‌توانند از صندوق ما بدون ارائه تضمین و از طریق صندوق تضمین امداد استفاده کنند.

عاشوری در بخش دیگری از سخنان خود از رونمایی از نسخه جدید اینترنت بانک و موبایل بانک خبر داد و گفت: هم به لحاظ ظاهری و هم امکانات و سرعت، تحول خوبی در این حوزه ایجاد شده است.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت همچنین به ارائه آماری از خدمات این بانک پرداخت و گفت: سال قبل باید ۵۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان پرداخت می‌کردیم که با همراهی خیران و سپرده‌گذاران و ظرفیت‌سازی ایجادشده همراه با افزایش منابع، ۶۷۹۷ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان به تعداد ۲۷۱ هزار فقره پرداخت شد.

به گفته وی،‌ بیشترین سقف وامهای پرداختی مربوط به تسهیلات حمایتی برای رفع نیازهای نیازمندان بوده که معادل ۲۰ هزار فقره به مبلغ ۴۵۵۵ میلیارد تومان است. رتبه دوم در مبالغ پرداختی مربوط حوزه اشتغال با تعداد ۲۹ هزار و ۴۸۳ فقره به مبلغ ۱۱۶۷ میلیاردتومان، در حوزه مسکن حدود ۸۰۰ میلیارد تومان به تعداد ۲۶ هزار فقره تسهیلات و در حوزه فرهنگی حدود ۲۸۰ میلیارد تومان به تعداد ۱۱ هزار فقره تسهیلات پرداخت شده است.

عاشوری با بیان اینکه در سال جاری بودجه در نظر گرفته شده برای پرداخت تسهیلات معادل ۶۹۰۰ میلیاردتومان است، گفت: امید است با تلاش همه همکاران، با افزایش منابع بتوانیم این سقف را افزایش دهیم. طی ۵ ماه سال جاری نیز تسهیلات پرداخت شده در مجموع حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان به تعداد ۷۱ هزار و ۳۸۷ فقر بوده است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تأکید سفیر ایران در انگلیس بر مخالفت ایران، پکن و مسکو با اقدام سه کشور اروپایی
رئیس‌جمهور فرانسه خواستار آتش‌بس و استقرار نیروی ثبات در غزه شد
انتقاد شدید جلیلی از عدم پایبندی غربی‌ها به تعهدات برجام
8 سد مهم کشور رو به خشکی‌اند
پیشنهاد آتش‌بس از سوی رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی
حضور رئیس‌جمهور، نقطه‌عطف دیپلماسی ایران است
نیروی جدیدی برای مقابله با چین و روسیه ایجاد کردیم
همه مدارس در سال تحصیلی جدید حضوری بازگشایی می‌شوند
تگرگ شدید و بی‌سابقه ایتالیا را درنوردید + فیلم
عکس های منتخب جهان، 2 سپتامبر 2025
اجازه تشکیل کشور فلسطینی را نخواهیم داد
درخواست فوری روسیه برای مذاکرات هسته ای
مرگ دست جمعی درختان کشور
پیشنهاد کشت کنترل‌شده خشخاش برای نیاز های دارویی بررسی می شود
راه‌حل مناقشه هسته‌ای ایران در مذاکرات دیپلماتیک نهفته است
متهم سوءقصد به ترامپ شخصاً در دادگاه از اظهارات خود دفاع می کند
پدر مراغه ای خانواده ی خود را قتل عام کرد
حماس آماده توافق است این کابینه نتانیاهو است که مخالفت می کند
هشدار هواشناسی: بارش در شمال‌غرب و جنوب‌شرق کشور در راه است + فیلم
سخنگوی سپاه: اروپا و آمریکا با اعمال تحریم به دنبال انتقام شکست شان هستند
پزشکیان: ایران آماده اجرای بدون‌وقفه توافق 25 ساله با چین است
لاریجانی: ایرانی با غیرت هیچ‌گاه سلاح خود را تحویل نمی‌دهد
وضعیت اقتصادی روسیه و اوکراین در شرایط بحران جنگی چگونه است؟
سی‌ان‌ان: ترامپ دستور انتقال فرماندهی فضایی آمریکا به آلاباما را صادر کرد
اعلام رسمی نتایج نهایی آزمون دکتری 1404
چین: تقویت روابط با ایران از اولویت‌های دیپلماسی پکن است
واکنش شجریان به برگزاری کنسرت رایگان در میدان آزادی + فیلم
تأکید فرمانده جدید سنتکام و نخست‌وزیر عراق بر اجرای توافق خروج نظامیان آمریکایی
اردوغان: خاموش کردن صدای فلسطین به هیچ وجه ممکن نیست
بلژیک 12 تحریم بین‌المللی جدید علیه اسرائیل اعمال کرد
ارسال کمک های هلال احمر ایران به زلزله زدگان افغانستان
اسرائیل به پیشنهاد توافق آتش بس در غزه پاسخ نداده است
4 عملیات نظامی را با چهار پهپاد علیه اهداف رژیم اسرائیل انجام دادیم
آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با کشتیرانی ایران اعمال کرد
هزینه 415 میلیون پوندی لیورپول در فصل نقل و انتقالات تابستانی
شمار شهدای غزه به 63 هزار و 633 تن رسید
پرونده های دیه و نقص عضو سریعتر رسیدگی شوند
پزشکیان: اختلاف‌ها ریشه در نادانی دارد؛ عاقلان حق را انکار نمی‌کنند
نرخ جدید جرائم رانندگی در سال 1404 اعلام شد
گفت‌وگوی امروز رؤسای جمهور ایران و چین سازنده و راهگشا بود
وزیر راه: تسریع در تکمیل کریدورهای ترانزیتی و پایانه‌های مرزی اولویت دولت است
وقوع انفجار در دانشکده نظامی سلیمانیه عراق + جزئیات حادثه
اگر همه به برجام بازگردند، ما هم این کار را خواهیم کرد
وضعیت جنایت در شیکاگو وخیم است؛ راه‌حل همه چیز دست من است!
تعرفه سرویس مدارس برای سال جدید مشخص شد
راه مذاکره با آمریکا بسته نیست
تخریب گسترده خانه ها در غزه ادامه دارد
پهپاد اسرائیلی یک خبرنگار فلسطینی دیگر را به شهادت رساند
2 مدیر شهرداری قزوین در پی درگیری با دست‌فروشان برکنار شدند
حمایت پکن از حق ایران برای انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای
X
آگهی تبلیغاتی