×
اجتماعی
شناسه خبر : 242342
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/09 ساعت 12:34
سفیر چین: فشار و تحریم‌ها علیه ایران به بن‌بست رسیده‌اند

سفیر چین: فشار و تحریم‌ها علیه ایران به بن‌بست رسیده‌اند

سفیر چین در ایران ضمن تاکید بر اهمیت تعهد ایران به عدم دستیابی به سلاح هسته‌ای، حل مسالمت‌آمیز مسئله هسته‌ای ایران را ضروری دانست و از مشارکت راهبردی دو کشور در زمینه‌های مختلف خبر داد.

نورنیوز - گروه بین الملل:‌ سفیر چین در ایران همزمان با سفر پزشکیان به تیانجین با بیان اینکه چین موضع خود را درباره موضوع هسته‌ای ایران به روشنی اعلام کرده و ما به تعهد ایران در عدم دستیابی به سلاح هسته‌ای اهمیت می‌دهیم و به حق ایران در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم گفت: حل مسالمت‌آمیز مسئله هسته‌ای ایران را ضروری می‌دانیم و معتقدیم اقدام نظامی هرگز راه‌گشا نخواهد بود.

مهمترین بخش اظهارات «ژونگ پی وو» سفیر چین در ایران همزمان با سفر دکتر پزشکیان به تیانجین به شرح زیر است: اتحاد در برابر یک‌جانبه‌گرایی غرب ایران نقش کلیدی در حفظ ثبات و توسعه سازمان همکاری شانگهای دارد.

تغییرات بی‌سابقه‌ای در قرن حاضر در حال رخ دادن است. کشورهای جنوب جهان رشد چشمگیری دارند، در حالی که هژمون‌ها و قلدرها در جهت مخالف حرکت می‌کنند. 

نقش ایران در سازمان همکاری شانگهای و بریکس بسیار ارزشمند بوده و نیروی تازه‌ای به این سازمان‌ها تزریق کرده است. 

سازمان همکاری شانگهای نقش کلیدی در حفظ صلح، ثبات و توسعه منطقه‌ای دارد. رئیس‌جمهور چین معتقد است، این سازمان باید با تقویت «روحیه شانگهای» شامل اعتماد متقابل و احترام به فرهنگ‌ها، همکاری‌ها را تعمیق بخشد.

 از زمان بر عهده گرفتن ریاست دوره‌ای سازمان همکاری شانگهای توسط چین، بیش از ۱۱۰ فعالیت مهم در حوزه‌های مختلف از جمله نشست‌های وزیران عضو طراحی شده است. 

اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای ۹ و ۱۰ شهریور در شهر «تیانجین» برگزار می‌شود و چین با حضور رهبران بیش از ۲۰ کشور و روسای ۱۰ سازمان بین‌المللی، برای پیشبرد «روحیه شانگهای» و توسعه سازمان، تلاش می‌کند.

جنگ راه‌حل موضوع هسته‌ای ایران نیست

چین موضع خود را درباره موضوع هسته‌ای ایران به روشنی اعلام کرده است. ما به تعهد ایران در عدم دستیابی به سلاح هسته‌ای اهمیت می‌دهیم و به حق ایران در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم.

حل مسالمت‌آمیز مسئله هسته‌ای ایران را ضروری می‌دانیم و معتقدیم اقدام نظامی هرگز راه‌گشا نخواهد بود. تجربه‌های گذشته نشان داده است که تحریم‌ها و فشارها نیز به بن‌بست رسیده‌اند.

چین ارتباط و تعامل با همه طرف‌ها از جمله ایران را حفظ و از تهران در پاسداشت حقوق و منافع مشروعش از طریق ابزارهای دیپلماتیک حمایت می‌کند.

«کانال سبز» ابتکاری برای توسعه روابط دو کشور است

چین و ایران دارای مشارکت راهبردی جامع هستند و رابطه بین دو کشور در آزمون تحولات بین‌المللی سربلند بیرون آمده است. 

چین و ایران دو تمدن باستانی با دو هزار سال تبادلات دوستانه و فرهنگی فعال هستند. نمایشگاه «شکوه ایران باستان» در چند شهر چین، درک مردم چین از تاریخ ایران را ارتقاء داده است.

چین بزرگ‌ترین شریک تجاری و مقصد اصلی صادرات ایران باقی مانده و «کانال سبز» برای صادرات محصولات کشاورزی با کیفیت ایران به چین باز شده است. چین همچنین در تسهیل سفر ایرانیان و تسریع صدور ویزا فعالانه تلاش می‌کند.

ایران و چین همچنین در قالب چندجانبه‌گرایی، همکاری نزدیک خود را حفظ می ‌کنند تا صدای رسای خود را علیه یکجانبه‌‌گرایی، هژمونی و قلدری به گوش جهانیان برسانند.

چین از ایران در دفاع از حاکمیت ملی، مقابله با هژمونی، حفاظت از حقوق سیاسی و توسعه روابط با همسایگان حمایت می‌کند و خواهان تعمیق و توسعه پایدار روابط است.


اخبار مرتبط
پزشکیان وارد تیانجین چین شد
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 15:50
به منظور شرکت در نشست سران سازمان شانگهای؛
پزشکیان وارد تیانجین چین شد
رئیس جمهور که به منظور شرکت در بیست و پنجمین نشست سران سازمان همکاری شانگهای عازم چین شده بود، دقایقی قبل وارد شهر تیانجین، محل برگزاری این اجلاس شد.
رئیس‌جمهور سفر مهمی به چین خواهد داشت؛ مکانیسم شانگهای
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 10:00
صادق امامی:
رئیس‌جمهور سفر مهمی به چین خواهد داشت؛ مکانیسم شانگهای
تهران در حال تجربه روز‌ها و هفته‌های مهم و سرنوشت‌سازی است. در غرب، پنجشنبه هفته گذشته تروئیکای اروپایی با ارسال نامه به اعضای شورای امنیت سازمان ملل، خواستار فعال شدن سازوکار «مکانیسم ماشه» برای بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران شد.
نشست شانگهای در آستانه رژه نظامی چین؛ نمایش قدرت اورآسیایی
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 08:49
شبکه خبری «سی‌ان‌ان»
نشست شانگهای در آستانه رژه نظامی چین؛ نمایش قدرت اورآسیایی
به گزارش «سی‌ان‌ان» ، نشست آتی سازمان همکاری شانگهای در شرایطی برگزار می‌شود که ایالات متحده تحت ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» با جنگ‌های تجاری و تغییر ائتلاف‌ها، روابط جهانی را متلاطم کرده است. مقام‌های چینی این اجلاس را بزرگ‌ترین نشست سازمان همکاری شانگهای معرفی کرده‌اند و انتظار دارند «شی جین‌پینگ» در آن، چین را به‌عنوان قدرتی باثبات و جایگزین معرفی کند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ان‌بی‌سی نیوز: آمریکا نیرو و افسر اطلاعاتی به مکزیک اعزام می کند
پایان باتری و آغاز ایمپلنت‌های بی‌سیم در جراحی پزشکی
نقش امگا3 از کنترل قند خون تا سلامت چشم و مفاصل
سلامت قلب از چه سنی به خطر می‌افتد؟
هوش مصنوعی هرچه باهوش‌تر، خودخواه‌تر
کشف شبه‌ذره‌ ضد الکتریسیته
آمریکا: توطئه بزرگ تروریستی مرتبط با داعش در میشیگان خنثی شد
با وجود ناراحتی، روانخواه استعفا نداده است؛ ملاقات سرنوشت‌ساز سرمربی تیم امید با تاج
درخواست انگلیس برای گشایش همه گذرگاه‌های غزه
ساعت مدارس و ادارات 6 شهرستان خوزستان به‌دلیل آلودگی هوا تغییر کرد
بیرانوند بازیکن برتر دیدار تراکتور-الشرطه شد
تعطیلی مدارس برخی شهرهای هرمزگان فردا سه‌شنبه
انجام دو مرحله از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
تاکید گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین
زاخارووا: ایتالیا به‌طور کامل فرو می‌پاشد
مسکو و پکن؛ از تقویت همکاری راهبردی تا کاهش سهم دلار در مبادلات دوجانبه
غفوری: برای حضور در استقلال هزاران بار شکرگزارم
جزئیات تمهیدات ترافیکی پلیس همزمان با راهپیمایی 13 آبان+فیلم
«داریوش ارجمند» خادم افتخاری مسجد جمکران شد
حمله پهپادی نیروهای پشتیبانی سریع به شمال دارفور کشته و زخمی برجای گذاشت
السودانی: گروه‌های مسلح فقط با خروج آمریکا خلع سلاح می‌شوند
ترامپ: ارسال موشک‌های تاماهاک به اوکراین فعلا منتفی است
سوئیس: شرایط لازم برای به ‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هنوز فراهم نشده است
ائتلاف احزاب لبنان: قانون اعدام اسرای فلسطینی هرگز مقاومت را متوقف نخواهد کرد
رئیس ستاد راهبری اصلاح نظام بنگاه‌داری صندوق‌های بازنشستگی منصوب شد
رونالدو: مسی بهتر از من نیست
فیدان: فلسطینی‌ها باید به دست خودشان اداره شوند
مواد مخدر؛ بهانه آمریکا برای «ماموریت نظامی جدید» در مکزیک
تراکتور 1-0 الشرطه ؛گام بلند تراکتور برای صعود به مرحله حذفی+ جدول لیگ نخبگان
ایران، امپراتوری بی‌رقیب طلای سرخ
پیشروی تانک‌های رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
عون: لبنان ناگزیر به انتخاب گفتگو با دشمن است
ارتش پاکستان: به آمریکا برای حمله به افغانستان مجوز نداده ایم
زمان اولین آزمایش‌های هسته‌ای آمریکا مشخص شد
ثبت رکورد جدید در تولید گاز از پارس جنوبی
چرا پرسپولیس از باشگاه شمس آذر شکایت کرد
ترامپ برای آتش‌بس در سودان هم طرح ارائه داد
برای رویارویی با الوحدات؛ استقلال راهی اردن شد
کیفیت هوا در کرج خطرناک شد
تمامی مدارس منطقه سیستان غیر حضوری شد
نورنما | 13آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز گرامی‌باد
عارف: اقدامات ضربتی برای کاهش مصرف را از همین امروز شروع کنیم
فیک‌نیوزها والقای جنگ قریب‌الوقوع برای ایران/ماجرای هشدارامریکا و سخن وزیر دفاع عراق چیست؟
بلومبرگ: انگلیس موشک‌های بیشتری را برای اوکراین ارسال کرد
گسل البرز–مارمول و زلزله مزار شریف به روایت استاد زلزله‌شناسی
بازی جدید واشنگتن - تل‌آویو در بزنگاه انتخابات عراق
ارتش رژیم صهیونیستی محور «فیلادلفیا» را بست
یک مربی به کادر فنی استقلال اضافه شد
شهادت یک نفر در حمله پهپادی جدید اسرائیلی به جنوب لبنان
ساخت «پایتخت 8» قطعی است
X
آگهی تبلیغاتی