×
اجتماعی
شناسه خبر : 242342
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/09 ساعت 12:34
سفیر چین: فشار و تحریم‌ها علیه ایران به بن‌بست رسیده‌اند

سفیر چین: فشار و تحریم‌ها علیه ایران به بن‌بست رسیده‌اند

سفیر چین در ایران ضمن تاکید بر اهمیت تعهد ایران به عدم دستیابی به سلاح هسته‌ای، حل مسالمت‌آمیز مسئله هسته‌ای ایران را ضروری دانست و از مشارکت راهبردی دو کشور در زمینه‌های مختلف خبر داد.

نورنیوز - گروه بین الملل:‌ سفیر چین در ایران همزمان با سفر پزشکیان به تیانجین با بیان اینکه چین موضع خود را درباره موضوع هسته‌ای ایران به روشنی اعلام کرده و ما به تعهد ایران در عدم دستیابی به سلاح هسته‌ای اهمیت می‌دهیم و به حق ایران در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم گفت: حل مسالمت‌آمیز مسئله هسته‌ای ایران را ضروری می‌دانیم و معتقدیم اقدام نظامی هرگز راه‌گشا نخواهد بود.

مهمترین بخش اظهارات «ژونگ پی وو» سفیر چین در ایران همزمان با سفر دکتر پزشکیان به تیانجین به شرح زیر است: اتحاد در برابر یک‌جانبه‌گرایی غرب ایران نقش کلیدی در حفظ ثبات و توسعه سازمان همکاری شانگهای دارد.

تغییرات بی‌سابقه‌ای در قرن حاضر در حال رخ دادن است. کشورهای جنوب جهان رشد چشمگیری دارند، در حالی که هژمون‌ها و قلدرها در جهت مخالف حرکت می‌کنند. 

نقش ایران در سازمان همکاری شانگهای و بریکس بسیار ارزشمند بوده و نیروی تازه‌ای به این سازمان‌ها تزریق کرده است. 

سازمان همکاری شانگهای نقش کلیدی در حفظ صلح، ثبات و توسعه منطقه‌ای دارد. رئیس‌جمهور چین معتقد است، این سازمان باید با تقویت «روحیه شانگهای» شامل اعتماد متقابل و احترام به فرهنگ‌ها، همکاری‌ها را تعمیق بخشد.

 از زمان بر عهده گرفتن ریاست دوره‌ای سازمان همکاری شانگهای توسط چین، بیش از ۱۱۰ فعالیت مهم در حوزه‌های مختلف از جمله نشست‌های وزیران عضو طراحی شده است. 

اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای ۹ و ۱۰ شهریور در شهر «تیانجین» برگزار می‌شود و چین با حضور رهبران بیش از ۲۰ کشور و روسای ۱۰ سازمان بین‌المللی، برای پیشبرد «روحیه شانگهای» و توسعه سازمان، تلاش می‌کند.

جنگ راه‌حل موضوع هسته‌ای ایران نیست

چین موضع خود را درباره موضوع هسته‌ای ایران به روشنی اعلام کرده است. ما به تعهد ایران در عدم دستیابی به سلاح هسته‌ای اهمیت می‌دهیم و به حق ایران در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم.

حل مسالمت‌آمیز مسئله هسته‌ای ایران را ضروری می‌دانیم و معتقدیم اقدام نظامی هرگز راه‌گشا نخواهد بود. تجربه‌های گذشته نشان داده است که تحریم‌ها و فشارها نیز به بن‌بست رسیده‌اند.

چین ارتباط و تعامل با همه طرف‌ها از جمله ایران را حفظ و از تهران در پاسداشت حقوق و منافع مشروعش از طریق ابزارهای دیپلماتیک حمایت می‌کند.

«کانال سبز» ابتکاری برای توسعه روابط دو کشور است

چین و ایران دارای مشارکت راهبردی جامع هستند و رابطه بین دو کشور در آزمون تحولات بین‌المللی سربلند بیرون آمده است. 

چین و ایران دو تمدن باستانی با دو هزار سال تبادلات دوستانه و فرهنگی فعال هستند. نمایشگاه «شکوه ایران باستان» در چند شهر چین، درک مردم چین از تاریخ ایران را ارتقاء داده است.

چین بزرگ‌ترین شریک تجاری و مقصد اصلی صادرات ایران باقی مانده و «کانال سبز» برای صادرات محصولات کشاورزی با کیفیت ایران به چین باز شده است. چین همچنین در تسهیل سفر ایرانیان و تسریع صدور ویزا فعالانه تلاش می‌کند.

ایران و چین همچنین در قالب چندجانبه‌گرایی، همکاری نزدیک خود را حفظ می ‌کنند تا صدای رسای خود را علیه یکجانبه‌‌گرایی، هژمونی و قلدری به گوش جهانیان برسانند.

چین از ایران در دفاع از حاکمیت ملی، مقابله با هژمونی، حفاظت از حقوق سیاسی و توسعه روابط با همسایگان حمایت می‌کند و خواهان تعمیق و توسعه پایدار روابط است.


اخبار مرتبط
پزشکیان وارد تیانجین چین شد
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 15:50
به منظور شرکت در نشست سران سازمان شانگهای؛
پزشکیان وارد تیانجین چین شد
رئیس جمهور که به منظور شرکت در بیست و پنجمین نشست سران سازمان همکاری شانگهای عازم چین شده بود، دقایقی قبل وارد شهر تیانجین، محل برگزاری این اجلاس شد.
رئیس‌جمهور سفر مهمی به چین خواهد داشت؛ مکانیسم شانگهای
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 10:00
صادق امامی:
رئیس‌جمهور سفر مهمی به چین خواهد داشت؛ مکانیسم شانگهای
تهران در حال تجربه روز‌ها و هفته‌های مهم و سرنوشت‌سازی است. در غرب، پنجشنبه هفته گذشته تروئیکای اروپایی با ارسال نامه به اعضای شورای امنیت سازمان ملل، خواستار فعال شدن سازوکار «مکانیسم ماشه» برای بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران شد.
نشست شانگهای در آستانه رژه نظامی چین؛ نمایش قدرت اورآسیایی
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 08:49
شبکه خبری «سی‌ان‌ان»
نشست شانگهای در آستانه رژه نظامی چین؛ نمایش قدرت اورآسیایی
به گزارش «سی‌ان‌ان» ، نشست آتی سازمان همکاری شانگهای در شرایطی برگزار می‌شود که ایالات متحده تحت ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» با جنگ‌های تجاری و تغییر ائتلاف‌ها، روابط جهانی را متلاطم کرده است. مقام‌های چینی این اجلاس را بزرگ‌ترین نشست سازمان همکاری شانگهای معرفی کرده‌اند و انتظار دارند «شی جین‌پینگ» در آن، چین را به‌عنوان قدرتی باثبات و جایگزین معرفی کند.
نظرات

آخرین اخبار
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود