×
بین الملل
شناسه خبر : 242327
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/09 ساعت 12:00
یمن دشمن صهیونیستی را به درد آورده است

عبدالباری عطوان:

یمن دشمن صهیونیستی را به درد آورده است

تحلیلگر سرشناس جهان عرب تأکید کرد یمن خود را فدا می‌کند تا از عزت ملت‌های عربی و اسلامی دفاع کند و آنها را از پروژه صهیونیستی محافظت کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: «عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه رأی الیوم و تحلیلگر سرشناس جهان عرب گفت: جنایت‌های دشمن صهیونیستی علیه ملت یمن اذعان صریحی به ضربه بزرگ ناشی از عملیات یمن است که دشمن را شوکه و جهان را غافلگیر کرده است.

وی به شبکه المسیره گفت: فداکاری‌های ملت یمن مایه افتخار و عزت تمام امت عربی و اسلامی است. جنایت ترور نخست وزیر یمن و وزرای آن اوج بزدلی و پستی است و این عادت آنها است چرا که این کار را در ایران و لبنان کردند و اکنون در یمن نیز آن را انجام می‌دهند. این جنایت فراری بیهوده از شکست است.

این تحلیلگر سرشناس عرب گفت: یمن در راه دفاع از امت، عزت، مقدسات و شرافت آن شهدایی را تقدیم می‌کند.

وی افزود ابراز تاسف می‌کند که اعراب و مسلمانان هیچ کاری نمی‌کنند و به «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای جنگ علیه یمن و فلسطین پول‌های هنگفتی را می‌دهند.

وی گفت: چرا همچنان نظام‌های عربی و اسلامی خطر را درک نمی‌کنند؟ وقتی «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر اسرائیل می‌آید و پروژه صهیونیستی و اشغال کشورهای عربی و اسلامی را اعلام می‌کند پس بعد از این خطر چه می‌خواهند بکنند؟ پروژه اسرائیل بزرگ درباره یمن که از امت در برابر طرح استعماری و استکباری دفاع می‌کند، مطرح نیست. دشمنان یمن به دشمن صهیونیستی غذا و آب می‌دهند. یمن و فلسطین پیروز خواهند شد و مقاومت نقشه‌های خاورمیانه را ترسیم خواهد کرد.

عبدالباری عطوان گفت: روش‌های دشمن در قتل غیرنظامیان یمنی به این دلیل است که از ضربات قهرمانانه یمن ضربه بسیار دردناکی خورده است. حملات یمن امنیت و ثبات اسرائیل را بر هم زده و خسارت‌های بسیار بزرگی از جمله خسارت‌های اقتصادی، سیاسی و نظامی به این رژیم وارد کرده است. موشکی که به یافا اصابت کرد و خسارت‌های بزرگی به دشمن وارد کرد یک امر بسیار دردناک بود که دشمن را شوکه کرد چرا که پیش‌بینی نمی‌کرد این موشک با دقت به هدف خود اصابت کند. عملیات اخیر یمن خسارت‌های مالی و انسانی بزرگی به دشمن وارد کرد و منجر به فرسایش سامانه‌های دفاع هوایی آمریکا و اسرائیل شد. دو میلیارد مسلمان مدیون یمن به خاطر مقابله با دشمن صهیونیستی و طرح استعمارگرانه آن هستند. منظور من ملت‌ها است اما دولت‌های مزدور خائن و همدست هستند و هیچ‌گونه کاری برای توقف جنایت‌های نسل کشی نکردند.

وی افزود: یمن تمام کشورهای عربی و اسلامی را در تنگنا قرار داد چرا که تنها طرفی است که در طول ۲۲ ماه مقاومت کرده و دشمن صهیونیستی را در هم کوبیده و به رغم حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه آن به ملت فلسطین کمک کرده است و نتیجه این بود که تمام دشمنان عقب‌نشینی کردند. برای دشمن صهیونیستی هیچ چیزی به جز هدف قرار دادن غیرنظامیان در یمن باقی نمانده است. تمام ملت فلسطین قدردان موضع یمن و فداکاری‌های یمنی‌ها هستند. تمام ساکنان شهرهای فلسطین اشغالی حجم و بزرگی موضع یمنی‌ها را احساس می‌کنند. نوعی حمایت مردمی عربی و اسلامی از یمن وجود دارد چرا که یمن دشمن صهیونیستی را به درد آورده است و ثابت کرده که تنها طرفی است که این دشمن را در هم می‌کوبد.

وی تاکید کرد: یمن با سیطره بر دریای سرخ و تحریم کشتیرانی رژیم صهیونیستی و منع آمریکا از سیطره بعد از بیرون راندن ناوهای هواپیمابر آن جهان را غافلگیر کرده است. یمن جهان را با داشتن موشک‌هایش غافلگیر کرده است چرا که این غافلگیری رژیم صهیونیستی را از ریشه لرزانده است. این تکنولوژی‌ها را حتی کشورهای ابرقدرت هم در اختیار ندارند. یمن ثابت کرده که در دفاع از توانمندی‌های امت و عزت و آبروی آن یک ابر قدرت است. یمن احتمالا در آینده غافلگیری‌هایی خواهد داشت که رژیم اشغالگر و حامیان آن را به لرزه در خواهد آورد. رژیم صهیونیستی در حال فهمیدن این مسئله است که بزرگترین خطر علیه آن یمن است چرا که یمن موشک‌ها و تجهیزات نظامی‌اش را خودش می‌سازد و نظامیان و غیرنظامیان یمنی شجاعت زیادی دارند و به مواضع شرافتمندانه خود ادامه می‌دهند.

عطوان گفت: یمن به یک ابر قدرت در مقابله با آمریکا و رژیم اشغالگر تبدیل شده است و این افتخار بزرگی برای یمن و مردم آن است. یمن در سطحی بسیار عالی قدرتمند است و دشمن صهیونیستی را شکست می‌دهد و پروژه صهیونیستی از ریشه برمی‌کند. در روزهای آینده این حقایق ثابت خواهد شد چرا که جبهه یمن ادامه دارد و تا زمان پیروزی و آزادسازی ادامه خواهد داشت.

وی درباره شایعات رسانه‌های دشمن صهیونیستی مبنی بر عدم تاثیر این رژیم از عملیات یمن گفت: ما به تصاویر ماهواره‌ها و خسارت‌هایی که موشک‌های یمن بر جای گذاشته نگاه می‌کنیم. اکثر اعراب و مسلمانان این حقیقت را می‌دانند که یمن تنها طرفی است که در مقابل پروژه صهیونیستی می‌ایستد و به دشمن خسارت‌های بزرگی را وارد می‌کند. یمن بزرگ عنوان اصلی در نبرد عزت و کرامت است. یمن امت عربی و اسلامی و تمام افراد شریف در جهان را سربلند کرد و ما باید به فداکاری‌ها و غافلگیری‌های یمن افتخار کنیم.


ایسنا
اخبار مرتبط
رئیس قوه قضائیه: یمنی‌ها در حمایت از غزه رژیم صهیونیستی را به چالش کشیدند
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 12:45
رئیس قوه قضائیه: یمنی‌ها در حمایت از غزه رژیم صهیونیستی را به چالش کشیدند
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای در پیامی شهادت نخست‌وزیر یمن و جمعی از وزرای این کشور را تسلیت گفت و تاکید کرد که یمنی‌ها با حمایت از غزه، رژیم صهیونیستی و آمریکا را به ستوه آورده‌اند.
سرپرست جدید دولت یمن منصوب شد
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 09:56
سرپرست جدید دولت یمن منصوب شد
رئیس شورای عالی سیاسی یمن، محمد مفتاح را به‌عنوان سرپرست نخست‌وزیر منصوب کرد. این تصمیم پس از شهادت احمد غالب الرهوی و تعدادی از وزرای دولت تغییر و سازندگی اتخاذ شد.
نخست‌وزیر یمن شهید شد/ سرپرست نخست‌وزیری یمن انتخاب شد+اسامی شهدا
شنبه 1404/06/08 ساعت 18:30
نخست‌وزیر یمن شهید شد/ سرپرست نخست‌وزیری یمن انتخاب شد+اسامی شهدا
رئیس‌جمهوری یمن از شهادت «احمد غالب الرهوی»، نخست‌وزیر این کشور و تعدادی از وزرای همراه وی در پی حمله هوایی رژیم صهیونیستی به صنعاء خبر داد.
شلیک موشک از یمن به اسرائیل؛ آژیر هشدار در مناطق مختلف به صدا درآمد
چهارشنبه 1404/06/05 ساعت 09:30
شلیک موشک از یمن به اسرائیل؛ آژیر هشدار در مناطق مختلف به صدا درآمد
در پی شلیک موشک از یمن به سمت سرزمین‌های اشغالی، صدای آژیر هشدار در چندین منطقه به صدا درآمد و فعالیت فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون متوقف شد.
نظرات

آخرین اخبار
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
در نشست خبری جنبش خیابانی حفاظت از ایران
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان
ثبت شرکت مستقل در روسیه بدون شریک بومی ممکن است
ترامپ قواعد سخت تری برای توافق روی میز ایران گذاشت
استقلال در بلاتکلیفی/ چشم امید آبی ها به باز شدن پنجره خرید بازیکنان
واکنش خبرساز قالیباف به حضور یک بانو در هیئت رئیسه مجلس
ایران قهرمان آسیا شد/ کشتی نوجوانان تاج طلا را بازپس گرفت
انتشار یک ترابایت از اطلاعات پایگاه‌های داده مرکز هولوکاست
نتایج اولیه دعوت به مصاحبه دکترای بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
ایراد مجلس به منابع کالابرگ/ ابهام در حساب‌ها، مغایرت با قانون
آرمان الهی با شکست ژاپن مدال طلا گرفت
هشدار بلاروس به ارمنستان: خروج از اوراسیا خطرناک است
فرانسه: اشغال لبنان غیرقابل توجیه است
53 درصد آمریکایی‌ها از افزایش هزینه‌ها در دولت ترامپ می‌گویند
نتانیاهو: اشغال الشقیف بخشی از سیاست اسرائیل است!
آخرین وضعیت ترافیکی در محورهای مازندران
حاجی‌بابایی: ما محاصره را محاصره می‌کنیم/ فعال‌سازی فوری کریدورهای شمالی و زمینی