×
اقتصادی
شناسه خبر : 242324
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/09 ساعت 10:44
تولید 30 هزار مگاوات برق تجدیدپذیر  در دستور کار

رییس سازمان برنامه و بودجه خبر داد؛

تولید 30 هزار مگاوات برق تجدیدپذیر در دستور کار

رییس سازمان برنامه و بودجه از هدف‌گذاری جدید برای تولید 30 هزار مگاوات برق تجدیدپذیر در کشور خبر داد و گفت: افزایش تولید برق از نیروگاه‌های خورشیدی، سیکل ترکیبی و انرژی‌های نوین در دستور کار است.

نورنیوز - گروه اقتصادی:‌ سید حمید پورمحمدی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه در مراسم آغاز عملیات اجرایی چهار نیروگاه خورشیدی در چهارمحال و بختیاری اعلام کرد: بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه، تولید ۱۲ هزار مگاوات برق پیش‌بینی شده بود، اما اکنون هدف‌گذاری جدیدی برای تولید ۳۰ هزار مگاوات برق در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به کاهش ۴۰ درصدی نزولات جوی در سال آبی جاری و کمبود آب پشت سدها افزود: این شرایط موجب بروز ناترازی‌های برقی شده است. وی همچنین تأکید کرد که با توجه به بار سنگینی که بر وزارت نیرو وارد شده، سازمان برنامه و بودجه از این وزارتخانه حمایت خواهد کرد.

پورمحمدی بیان کرد:« از سال گذشته تاکنون ۵۰ درصد انرژی‌های نوین در کشور افزایش یافته و هر هفته ۳۰۰ تا ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی جدید در حال بهره‌برداری است. وی همچنین افزود که این پروژه‌ها به‌طور ملی هدایت می‌شود و مجوزهای لازم از سوی مقام معظم رهبری برای استفاده از منابع صندوق توسعه ملی صادر شده است. طبق این مجوز، هفت هزار مگاوات از محل صندوق توسعه ملی تأمین و به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.»

رییس سازمان برنامه و بودجه به ظرفیت‌های استان چهارمحال و بختیاری اشاره کرد و گفت:« اگر پروژه‌های برق خورشیدی در این استان به‌طور کامل عملیاتی شوند، امکان عرضه آن در بورس انرژی فراهم می‌شود که می‌تواند به رونق اقتصادی استان کمک کند.»

پورمحمدی همچنین از تولید تجهیزات کاهش مصرف برق در استان سخن گفت و افزود:« شرکت‌های فناور در استان به تولید تجهیزاتی برای کاهش مصرف برق پرداخته‌اند که قابلیت استفاده در سطح ملی را دارند. وی در ادامه بیان کرد: در شرایط کنونی نیاز به مدیریت مصرف برق داریم و حتی با تغییر یک لامپ می‌توان تا ۷۵ درصد مصرف برق را کاهش داد.»

وی در پایان با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان چهارمحال و بختیاری در تولید برق خورشیدی گفت:« این استان می‌تواند با ظرفیت تولید ۵ هزار مگاوات برق خورشیدی به یکی از قطب‌های انرژی تجدیدپذیر کشور تبدیل شود، مشروط به حل مسائل زیست‌محیطی و فراهم‌سازی زیرساخت‌ها.»


اخبار مرتبط
کاهش تدریجی محدودیت‌های برق در تهران با عبور از اوج مصرف
دوشنبه 1404/06/10 ساعت 09:46
کاهش تدریجی محدودیت‌های برق در تهران با عبور از اوج مصرف
محدودیت‌های برق در استان تهران با نزدیک شدن به پایان تابستان به‌تدریج کاهش می‌یابد؛ این در حالی است که به گفته معاون استاندار تهران، ادامه توسعه انرژی خورشیدی می‌تواند مشکل ناترازی برق را ظرف یکی دو سال آینده برطرف کند.
حبس و انفصال از خدمت برای مدیران نیروگاه برق حرارتی شهرستان ری
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 09:29
حبس و انفصال از خدمت برای مدیران نیروگاه برق حرارتی شهرستان ری
دو مدیر نیروگاه برق حرارتی شهرستان ری به دلیل نشتی 9 ماهه مخزن گازوئیل و اتلاف بیش از 780 هزار لیتر سوخت، به یک سال حبس و انفصال از مشاغل دولتی محکوم شدند.
افزایش 45 درصدی ظرفیت تولید برق در نیروگاه‌های حرارتی
جمعه 1404/06/07 ساعت 11:46
افزایش 45 درصدی ظرفیت تولید برق در نیروگاه‌های حرارتی
بر اساس تازه‌ترین آمار صنعت برق، ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور در سال اول دولت چهاردهم با افزایش 45 درصدی نسبت به سال پایانی دولت سیزدهم به 3875 مگاوات رسید، هرچند این رشد در حالی رخ داده که صنعت برق با چالش‌هایی مانند تحریم‌های بین‌المللی و محدودیت‌های زیرساختی مواجه است.
نظرات

آخرین اخبار
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است
صدور 2500 کارت سوخت در یک روز
طلای جهانی دوباره صعودی شد ؛ اونس به مرز 5 هزار دلار رسید
انفجار کپسول گاز در کراچی پاکستان جان 13 نفر را گرفت
زلزله 4.3 ریشتری صبح پنجشنبه عسلویه را لرزاند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
قیمت گوشت قرمز امروز 30 بهمن 1404 + جدول
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!
اتحادیه اروپا بودجه دفاعی جبهه شرقی را تقویت می‌کند
پزشکیان: پاسخگویی به مردم بودجه نمی‌خواهد، اراده می‌خواهد
مذاکرات، ناوها،موشک‌ها و معادله‌ای که همه را در انتظار نگه داشته!
ژاپن استفاده از پاوربانک در هواپیما را محدود می‌کند
هشدار سازمان ملل: آتش‌بس غزه در نقطه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارد
کشته شدن نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بر اثر آتش خودی
بازداشت خبرنگار مشهور آمریکایی در اسرائیل
واکنش تند پاکستان به شهرک‌سازی و اقدامات اشغالگرانه رژیم صهیونیستی
شکست المپیاکو مقابل لورکوزن؛ شب تلخ طارمی در یونان
ماه مبارک رمضان از نگاه قرآن
توماس فریدمن: تمرکز نتانیاهو بر ایران، انحراف افکار عمومی است
دیدار نخست وزیر قطر با رئیس جمهور موقت ونزوئلا
قرارداد گازی ایران و روسیه در آستانه نهایی شدن
حمله هوایی مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
معمای مذاکره
دیدگاه اسرائیلی‌ها درباره مذاکرات هسته‌ای
توصیه‌های طب ایرانی برای روزه‌داری بدون تشنگی
مخالفت‌ها در کنگره آمریکا با رویکردهای تقابلی علیه تهران
رویترز: ایران امروز آزمایش موشکی انجام می‌دهد
آیا جنگ نزدیک است؛ ترامپ کدام مسیر را انتخاب می کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 30 بهمن+جدول پخش
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 بهمن 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران