×
بین الملل
شناسه خبر : 242199
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/08 ساعت 17:50
پرچم‌های نیمه‌افراشته در کاخ سفید؛حقیقت ماجرا چیست ؟

پرچم‌های نیمه‌افراشته در کاخ سفید؛حقیقت ماجرا چیست ؟

غیبت غیرمنتظره رئیس‌جمهور آمریکا و پایین بودن پرچم‌ها در کاخ سفید شایعات زیادی را در مورد وضعیت جسمانی او به راه انداخته است؛ اما حقیقت ماجرا چیست؟

نورنیوز-گروه بین الملل: غیبت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از انظار عمومی از سه‌شنبه هفته گذشته تاکنون، به سوژه داغ فضای مجازی بدل شده و حالا پرچم نیمه‌افراشته آمریکا در کاخ سفید آتش شایعات درباره شرایط جسمانی ترامپ را شعله‌ور کرده است.

رسانه‌های آمریکایی پنجم شهریور از وقوع تیراندازی در کلیسایی در شهر مینیاپولیس واقع در ایالت مینه‌سوتا خبر دادند و مقامات در ادامه کشته شدن سه تن و زخمی شدن ۲۰ نفر را تایید کردند.

ترامپ بلافاصله به این حادثه تیراندازی واکنش نشان داد و دستور داد تا تمام پرچم‌ها در ساختمان‌های دولتی و پایگاه‌های نظامی نیمه‌افراشته شوند و تاکید کرد که پرچم‌ها تا غروب ۳۱ آگوست نیمه‌افراشته باقی خواهند ماند. رابین وِستمن، مظنون این حادثه در جریان تیراندازی مذکور ۱۱۶ گلوله شلیک و سپس اقدام به خودکشی کرد.

چرا پرچم نیمه افراشته آمریکا خبرساز شده است؟

غیبت ترامپ از سه‌شنبه هفته گذشته و عدم حضور در نشست‌های مطبوعاتی و رویدادهای علنی و همچنین عدم اعلام برنامه‌ای از سوی کاخ سفید درباره حضور وی در ملأ عام در آخر هفته جاری (میلادی) به گمانه‌زنی‌ها درباره شرایط جسمانی وی دامن زده است.

کاربران فضای مجازی بلافاصله به غیبت ترامپ واکنش نشان داده و برخی نوشته‌اند که او از انظار عموم «ناپدید» شده است. ترامپ از زمان جلسه کابینه در روز سه‌شنبه، در ملأ عام ظاهر نشده؛ اتفاقی که برای کسی مثل ترامپ، غیرعادی است!

برخی پیام‌ها در شبکه اجتماعی «ایکس» مدعی شده‌اند که ترامپ تمام دیروز را ناپدید بوده است! به نوشته «رول‌کال» روزنامه مستقر در واشنگتن که اخبار مربوط به «کپیتول هیل» و کنگره آمریکا را پوشش می‌دهد، در فهرست برنامه‌های ۳۰ و ۳۱ آگوست کاخ سفید نیز هیچ رویداد عمومی برای وی به چشم نمی‌خورد و این موضوع ظاهراً به شایعات دامن زده است.

در بحبوحه گمانه‌زنی‌ها و شایعات، جی‌دی‌ونس، معاون ترامپ در گفتگو با یواس‌ای تودی درباره میزان آمادگی‌اش برای تصدی ریاست جمهوری آمریکا، گفت که «اطمینان دارم که رئیس جمهور ایالات متحده در شرایط خوبی قرار دارد و قصد دارد تا باقیمانده دوران ریاست جمهوری‌اش را سپری کند و کارهای بزرگی برای مردم آمریکا انجام دهد. اگر گوش «شیطان» کر، اتفاق ناگواری در کار باشد، نمی‌توانم دوره آموزش حین خدمتی بهتر از ۲۰۰ روز گذشته را برای خودم تصور کنم.»

ترامپ ۷۹ سال دارد و در زمان ادای سوگند در مراسم تحلیفش در ژانویه، مسن‌ترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا لقب گرفت که سوگند یاد می‌کند. پس از آنکه کاخ سفید ماه گذشته اعلام کرد که ترامپ به دلیل تورم پا و کبودی دست تحت آزمایش قرار گرفته است، وضعیت سلامتی وی برجسته شد.

کاخ سفید کبودی دست ترامپ را ناشی از «آسیب جزئی به بافت دست به دلیل دست دادن مداوم با مقامات و همچنین مصرف دائمی آسپرین» توصیف کرده است.


نظرات

آخرین اخبار
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند