×
بین الملل
شناسه خبر : 242164
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/09 ساعت 10:06
پاسخ قاطع انصارالله به جنایت صهیونیستی

پاسخ قاطع انصارالله به جنایت صهیونیستی

انصارالله یمن در پی شهادت نخست وزیر یمن و همکارانش در حمله اسرائیل، با صدور بیانیه‌ای از ادامه نبرد حمایت از فلسطین و تشدید انتقام از رژیم صهیونیستی خبر داد.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ دفتر سیاسی انصارالله اعلام کرد شهادت مجاهد بزرگ، استاد «احمد غالب الرهوی»، نخست وزیر دولت سازندگی و تغییر، به همراه تعدادی از وزرای همکارش را به سید «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر انقلاب یمن، «مهدی محمد المشاط»، رئیس شورای عالی سیاسی و ملت بزرگ یمن تسلیت و تبریک صمیمانه خود را ابراز می‌کند.

طبق گزارش المسیره، دفتر سیاسی انصارالله یمن تاکید کرد: جنایت دشمن اسرائیلی به سلسله تجاوزات و نسل‌کشی‌هایی که از غزه و فلسطین گرفته تا لبنان، سوریه و ایران مرتکب می‌شود، افزوده می‌شود و در یمن متوقف نخواهد شد. 

این دفتر افزود: شهادت گروهی از رهبران یمنی در راه قدس، در میان طوفان الاقصی، نبرد فتح موعود و جهاد مقدس، نشان افتخاری برای آنها و همه مردم یمن است. مردم یمن با گفتار و کردار و با فداکاری‌های فراوان تأیید کرده‌اند که فلسطین تنها نیست.

انصارالله ادامه داد: مردم یمن تأکید کرده‌اند که یمن تا زمان توقف تجاوز و لغو محاصره در کنار فلسطین و مردم آن ایستاده است. این جنایت فجیع و جنایات قبلی علیه غیرنظامیان و اهداف غیرنظامی، تأثیر قابل توجه و مؤثر جبهه یمن را در نبرد با دشمن صهیونیستی تأیید می‌کند.

دفتر سیاسی انصارالله یمن افزود: «این جنایت فجیع و جنایات قبلی علیه غیرنظامیان و اهداف غیرنظامی، به وضوح تأثیر قابل توجه و مؤثر جبهه یمن را تأیید کرده است که با حملات موشکی و محاصره دریایی، خسارات سنگینی را به دشمن صهیونیستی وارد می‌کند، جبهه‌ای که نیروهای شر و استبداد به رهبری آمریکا، علی‌رغم تمام حملات تجاوزکارانه‌ای که یمن در ماه‌های گذشته متحمل شده است، نتوانسته‌اند آن را متوقف یا محدود کنند.»

دفتر سیاسی انصارالله خاطرنشان کرد که شهدای صالح «پرچم فلسطین را در کنار پرچم یمن، از جایگاه مسؤولیت خود حمل کردند. خون پاک و بی‌گناه آنها با خون فلسطینیان مورد تجاوز، در شریف‌ترین جایگاه و حقیقی‌ترین بیان حمایت مسلمانان از مسلمانان، در هم آمیخت.»

این دفتر تأکید کرد که «شهادت آنها در دفاع از فلسطین، گواهی بر اخلاص ایمان آنها و پایان شایسته‌ای برای تاریخ جهاد و فداکاری در راه خداست.»

این دفتر تاکید کرد: «ما تجدید پیمان می‌کنیم که یمن با عزم و اراده و استواری به نبرد حمایت از غزه و فلسطین در مسیر قدس و در مسیر شهدای صالح ادامه خواهد داد. تأکید می‌کنیم که روزهای تاریکی در انتظار رژیم صهیونیستی و دار و دسته غاصب آن است. انتقام یمن تا ابد ادامه نخواهد داشت و مردم آن در برابر شکست مقاوم هستند. بین ما روزها، شب‌ها و میدان نبرد وجود دارد. این یک مبارزه، پیروزی یا شهادت است.»


نظرات

آخرین اخبار
چرا همیشه «آخر ماه» پول کم می‌آوریم؟
کشف نوعی سلول ایمنی «انتحاری» در کرم‌های پلاناریا
رئیس‌جمهور بولیوی وضعیت اضطراری اعلام کرد
اردوغان: آنها که قوی نیستند جایگاهی در میز مذاکره ندارند
هلند به باشگاه 100تایی‌های جام جهانی پیوست
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز نهم
ناتوانی ارتش اسرائیل در ورود به ارتفاعات نبطیه
دستور عارف برای بسیج همگانی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج
دستگیری 17 نفر از مزدوران شبکه خرابکاری آمریکایی-صهیونیستی در ایلام
توقف ناگهانی قلب جادویی؛ فرناندو گاگو در اتاق عمل
واشنگتن تسلیم شد
تیراندازی در آمریکا 13 مجروح بر جای گذاشت
مالکی: تفاهمنامه آسیب دیده؛ ادامه مذاکرات به رفتار آمریکا بستگی دارد
کشف دستکند زیرزمینی باستانی در الیگودرز+ جزئیات
اولین تجربه بازیگری شروین؛ آیا «بُن سای» جادوی جدید او خواهد بود؟
توفان لاله‌های نارنجی در هیوستون و انتقام از سوئد
حملات هوایی اسرائیل به اردوگاه البریج در غزه/شهادت تصویربردار شبکه الجزیره
مخبر: اگر توافق روی کاغذ بماند، جریان انرژی خاورمیانه متوقف می‌شود
شاپور رحیمی؛ اسطوره موسیقی در ICU بستری شد
اظهارات مهدی محمد نبی درباره تبعیض‌های فیفا علیه ایران
پاسخ عضو کمیته رسانه‌ای مذاکرات به ادعاهای اخیر نبویان+ اطلاعیه صدا و سیما
حماس: توافق ملی پیش از انتخابات شورا، حیاتی است
نبطیه لبنان زیر آتش سنگین/ دستور نتانیاهو و کاتس برای توقف حملات به لبنان!
نورنما | آتش سوزی مهیب معبد چوبی 124 ساله در اوبیهیرو ژاپن
نرخ جدید خرید مرغ مازاد تصویب شد
رونالدینیو در 46 سالگی به مستطیل سبز بازگشت
قدردانی رئیس‌جمهور از نقش سازنده اسلام آباد در روند دیپلماتیک منجر به توافق پایان جنگ
بلیت پخش سینمایی بازی ایران و بلژیک چقدر فروخت؟
قلعه‌نویی: تیم ملی ایران برای تاریخ‌سازی مقابل بلژیک آماده است
امکان استعلام ممنوع‌الخروجی قضایی فراهم شد
کالاهای لبنانی دوباره به بازارهای عربستان سرازیر شدند
انتقاد ایران از محدودیت استرالیا علیه پزشکان منتقد رژیم صهیونیستی
شفاف سازی ایران خودرو درباره قیمت جدید محصولات+ نامه
ادعای جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است
ادعای ترامپ : می توانم جلوی حمله اسرائیل به لبنان را بگیرم
مشکل منیرالحدادی برای ماندن در استقلال حل شد
نشست سران قوا در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد
ترامپ : اگر من نبودم اسرائیل وجود نداشت
اعتراف رابرت مالی به شکست آمریکا در جنگ با ایران
ممنوعیت عزاداری حسینی در بحرین برای چهارمین روز متوالی
اعتراف ترامپ به ناکامی در جنگ: با ادامه بمباران تنگه هرمز باز نمی‌شد
جرمی دوکو به بازی با ایران نمی‌رسد؟
ترامپ : بزرگ ترین پل ایران را هدف قرار دادیم تا به جلسه مذاکره باز گردند
ایتالیا در مراسم روز استقلال آمریکا شرکت نمی کند!
کنایه ترامپ به نتانیاهو با انتشار یک مقاله
سخنگوی دولت به مخالفان مذاکره: برنامه عملی‌تان برای کشور چیست؟
ادعای تکراری ترامپ : ایران را از نظر نظامی شکست دادیم
فعالیت‌های سفارت ایتالیا در تهران از سر گرفته شد