×
بین الملل
شناسه خبر : 242164
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/09 ساعت 10:06
پاسخ قاطع انصارالله به جنایت صهیونیستی

پاسخ قاطع انصارالله به جنایت صهیونیستی

انصارالله یمن در پی شهادت نخست وزیر یمن و همکارانش در حمله اسرائیل، با صدور بیانیه‌ای از ادامه نبرد حمایت از فلسطین و تشدید انتقام از رژیم صهیونیستی خبر داد.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ دفتر سیاسی انصارالله اعلام کرد شهادت مجاهد بزرگ، استاد «احمد غالب الرهوی»، نخست وزیر دولت سازندگی و تغییر، به همراه تعدادی از وزرای همکارش را به سید «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر انقلاب یمن، «مهدی محمد المشاط»، رئیس شورای عالی سیاسی و ملت بزرگ یمن تسلیت و تبریک صمیمانه خود را ابراز می‌کند.

طبق گزارش المسیره، دفتر سیاسی انصارالله یمن تاکید کرد: جنایت دشمن اسرائیلی به سلسله تجاوزات و نسل‌کشی‌هایی که از غزه و فلسطین گرفته تا لبنان، سوریه و ایران مرتکب می‌شود، افزوده می‌شود و در یمن متوقف نخواهد شد. 

این دفتر افزود: شهادت گروهی از رهبران یمنی در راه قدس، در میان طوفان الاقصی، نبرد فتح موعود و جهاد مقدس، نشان افتخاری برای آنها و همه مردم یمن است. مردم یمن با گفتار و کردار و با فداکاری‌های فراوان تأیید کرده‌اند که فلسطین تنها نیست.

انصارالله ادامه داد: مردم یمن تأکید کرده‌اند که یمن تا زمان توقف تجاوز و لغو محاصره در کنار فلسطین و مردم آن ایستاده است. این جنایت فجیع و جنایات قبلی علیه غیرنظامیان و اهداف غیرنظامی، تأثیر قابل توجه و مؤثر جبهه یمن را در نبرد با دشمن صهیونیستی تأیید می‌کند.

دفتر سیاسی انصارالله یمن افزود: «این جنایت فجیع و جنایات قبلی علیه غیرنظامیان و اهداف غیرنظامی، به وضوح تأثیر قابل توجه و مؤثر جبهه یمن را تأیید کرده است که با حملات موشکی و محاصره دریایی، خسارات سنگینی را به دشمن صهیونیستی وارد می‌کند، جبهه‌ای که نیروهای شر و استبداد به رهبری آمریکا، علی‌رغم تمام حملات تجاوزکارانه‌ای که یمن در ماه‌های گذشته متحمل شده است، نتوانسته‌اند آن را متوقف یا محدود کنند.»

دفتر سیاسی انصارالله خاطرنشان کرد که شهدای صالح «پرچم فلسطین را در کنار پرچم یمن، از جایگاه مسؤولیت خود حمل کردند. خون پاک و بی‌گناه آنها با خون فلسطینیان مورد تجاوز، در شریف‌ترین جایگاه و حقیقی‌ترین بیان حمایت مسلمانان از مسلمانان، در هم آمیخت.»

این دفتر تأکید کرد که «شهادت آنها در دفاع از فلسطین، گواهی بر اخلاص ایمان آنها و پایان شایسته‌ای برای تاریخ جهاد و فداکاری در راه خداست.»

این دفتر تاکید کرد: «ما تجدید پیمان می‌کنیم که یمن با عزم و اراده و استواری به نبرد حمایت از غزه و فلسطین در مسیر قدس و در مسیر شهدای صالح ادامه خواهد داد. تأکید می‌کنیم که روزهای تاریکی در انتظار رژیم صهیونیستی و دار و دسته غاصب آن است. انتقام یمن تا ابد ادامه نخواهد داشت و مردم آن در برابر شکست مقاوم هستند. بین ما روزها، شب‌ها و میدان نبرد وجود دارد. این یک مبارزه، پیروزی یا شهادت است.»


نظرات

آخرین اخبار
سفیر ایران: تحریم‌ها حقوق بنیادین ملت‌ها را تضعیف می‌کند
ایران برای توقف جنگ 6 شرط گذاشت؛ پیام اخیر آمریکا به تهران چه بود؟
در نشست شورای حکام چه اتفاقی افتاد؟
حمله اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک شهید و 2 زخمی
حضور جنجالی نتانیاهو در جنوب سوریه
واکنش ایران به قطعنامه خصمانه شورای حکام
برقی‌سازی ناوگان برای کاهش آلودگی هوا در اولویت قرار گرفت
برخورد تریلی با اتوبوس در جاده سبزوار
بیانیه مشترک ایران، روسیه و چین علیه قطعنامه ضدایرانی
نفوذ گوگل در هوش مصنوعی و نیروگاه‌های اتمی فنلاند
نورویدئو | ایران؛ از هدف «درس عبرت» تا کابوس انتخاباتی ترامپ
هشدار درباره سوء استفاده رژیم صهیونیستی از خلأ امنیتی در جنوب لبنان
مصر و بحرین خواستار کاهش تنش در منطقه شدند
عکس های منتخب ایران؛ چهارشنبه 18 شهریور 1405
پیشنهاد کرملین برای دور جدید مذاکرات سه‌جانبه اوکراین
استاندار تهران: انشعابات مدارس نباید قطع شود
ترکیب بارسلونا مقابل فاینورد مشخص شد
حمایت شورای همکاری خلیج فارس از تحریم محصولات شهرک‌نشینان
ترافیک سنگین، چالوس و تهران-شمال را یکطرفه کرد
درگیری سعودی‌ها و اماراتی‌ها در جنوب یمن
ترکیب احتمالی لیورپول و اتلتیکو مادرید در بازی امشب
میدری: 7000 تعاونی منحل‌شده تعیین تکلیف می‌شوند
آلمان تماس مرتس و ترامپ را به تعویق انداخت
فروش 41 هزار سکه بانک مرکزی در نخستین عرضه اوراق سلف
کشف هزار تن قیر احتکارشده در سامان
سند برای ساختمان‌های فاقد پایان‌کار به‌زودی صادر می‌شود
هشدار کرملین؛ قیمت گاز اروپا هنوز به اوج نرسیده است
کشف تأسیسات جدید هسته‌ای کره شمالی در یونگ‌بیون
پنج لایه پاسخ؛ روایتی که هنوز تمام نشده است
54حمله هوایی سعودی در 12 ساعت؟/ پاسخ یمن
«اعتماد»؛ مستندی برای شناخت سناریوهای نفوذ آمریکا
وزیر دفاع پاکستان: در میانجیگری ایران و آمریکا روی لبه تیغ هستیم
اظهارات قابل تأمل وزیر دفاع پاکستان درباره حملات سعودی و دفاع یمنی
قیمت نقره امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ شمش یک کیلویی رکورد زد
یاداشت توضیحی ایران درباره گزارش اخیر گروسی؛ چارچوب پادمان‌ها
تقویت پاسداری از میراث فرهنگی با جذب 4 هزار نیروی جدید
خروج قطار از ریل در لهستان
جدول برنامه قطعی برق تهران فردا 19 شهریور+ لینک برنامه خاموشی
کمک دولت به افزایش اسقاط ناوگان فرسوده؛ 3 کلانشهر در اولویت
نورنما | تارهای گسترده ی نوعی عنکبوت در استرالیا !
جزئیات تسهیلات دولت برای تکمیل واحدهای نهضت ملی مسکن
قاچاقچی سکه‌های تاریخی در شیراز به دام افتاد
تاب‌آوری صعده زیر بمباران سعودی‌ها
برنامه قطعی برق کرمان فردا 19 شهریور+ لینک برنامه خاموشی
پارلمان صربستان منحل شد؛ انتخابات زودهنگام 25 اکتبر
همه چیز درباره دوئل مسی-رونالدو، این بار در لالیگا 2
حریق مرگبار در جنوب ترکیه؛ آتش‌نشانان درگیر مهار آتش+فیلم
جواد مجابی در امام‌زاده طاهر آرام گرفت
پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ جهش 6 هزار تومانی در یک روز
کوئینسی: تکرار اشتباهات 25 ساله گذشته واشنگتن در جنگ با ایران