×
سیاسی
شناسه خبر : 242155
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/08 ساعت 14:35
پزشکیان: نگرانی‌های ایران درباره تحولات اخیر منطقه قفقاز تا حد زیادی برطرف شده است

در دیدار دبیر شورای امنیت ارمنستان؛

پزشکیان: نگرانی‌های ایران درباره تحولات اخیر منطقه قفقاز تا حد زیادی برطرف شده است

رئیس جمهور با اشاره به اینکه نگرانی‌های جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحولات اخیر منطقه قفقاز، به‌ویژه موضوع حضور نیروهای بیگانه در این حوزه حساس، در پرتو توضیحات و اطمینان‌بخشی مقامات ارمنستان تا حد زیادی برطرف شده است، گفت: باید به‌گونه‌ای حرکت کنیم که هیچ قدرت خارجی نتواند خللی در روابط دوستانه و راهبردی دو کشور ایجاد نماید.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان صبح امروز - شنبه ۸ شهریور ۱۴۰۴ - در دیدار آقای آرمن گریگوریان دبیر شورای امنیت جمهوری ارمنستان، با ابراز خرسندی از نتایج سفر اخیر خود به ایروان، این سفر را موفق و ثمربخش توصیف کرد و با اشاره به گفت‌وگوهای سازنده و توافقات مثبت صورت گرفته میان مقامات عالی‌رتبه دو کشور در جریان این سفر، تصریح کرد که نگرانی‌های جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحولات اخیر منطقه قفقاز، به‌ویژه موضوع حضور نیروهای بیگانه در این حوزه حساس، در پرتو توضیحات و اطمینان‌بخشی مقامات ارمنستان تا حد زیادی برطرف شده است.

 رئیس جمهور در ادامه، با ابراز رضایت از روند اجرای کریدور شمال - جنوب با اهتمام ویژه مقامات ارمنستان در این زمینه، تکمیل این پروژه را گامی مهم در تقویت همگرایی اقتصادی و حتی سیاسی میان کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا دانست و تأکید کرد: تسریع در عملیاتی‌سازی توافقات دوجانبه به‌ویژه در حوزه حمل‌ونقل میان ایران و ارمنستان، از دستاوردهای مهم این سفر و از نقاط برجسته رایزنی‌ها با مقامات عالی ارمنستان است.

پزشکیان با تأکید بر این‌که «هدف‌گذاری‌های امروز ما می‌تواند افق‌های روشن و چشم‌اندازی گسترده برای دو ملت ترسیم نماید»، اظهار داشت: مسیر گسترش تجارت و همکاری‌های مشترک سرمایه‌گذاری میان بازرگانان ایران و ارمنستان باید بیش از پیش هموار شود تا حجم مبادلات اقتصادی دو کشور به چندین برابر سطح فعلی ارتقا یابد. دو کشور می‌توانند با تکیه بر ظرفیت‌های نخبگان و دانشگاهیان، از سطح تبادل کالا فراتر رفته و به سمت تولید مشترک محصولات فناورانه و رقابتی در عرصه‌های نوین همچون فناوری‌های پیشرفته، زیست‌فناوری و نانوتکنولوژی گام بردارند.

رئیس جمهور تأکید کرد: باید به‌گونه‌ای حرکت کنیم که هیچ قدرت خارجی نتواند خللی در روابط دوستانه و راهبردی دو کشور ایجاد نماید.

در ادامه این دیدار، آقای آرمن گریگوریان، دبیر شورای امنیت ارمنستان، ضمن قدردانی از اهتمام  رئیس جمهور ایران به توسعه روابط دوجانبه، این رویکرد را برای کشورش ارزشمند دانست و تصریح کرد: سفر جناب‌عالی به ایروان برای دولت ارمنستان اهمیت ویژه‌ای داشت و طی آن، تمامی ابعاد روابط دو کشور به‌خوبی مورد بررسی قرار گرفت و مسیر همکاری‌های آینده به روشنی ترسیم شد.

دبیر شورای امنیت ارمنستان با تأکید بر راهبردی بودن مناسبات ایران و ارمنستان، اعلام داشت که ایروان آمادگی دارد دورنمای این روابط را در قالب سند همکاری‌های جامع راهبردی به امضا برساند.

گریگوریان همچنین با اشاره به حضور فعال شرکت‌های ایرانی در ارمنستان، ابراز امیدواری کرد که پروژه‌های زیربنایی و عمرانی کشورش با مشارکت این شرکت‌ها به‌ثمر برسد و افزود: ارمنستان آمادگی دارد حجم مبادلات اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران را تا چندین برابر سطح فعلی افزایش دهد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سرمربیگری جدید تیم فوتبال جوانان کیست؟ + سوابق
طوفان الاقصی «هویت امنیتی» و «برتری فناوری» اسرائیل را فرو ریخت
دو نفر از عوامل برگزاری دو ماراتن کیش بازداشت شدند
ثبت حضور 2 قلاده یوز در شمال شهرستان سبزوار
عدالت نسبت به زنان در تصمیم‌ها باید رعایت شود
بلاتر: نمی‌دانم چه کسی جانشین من است ترامپ یا اینفانتینو!
تکذیب خبر خودکشی یک متهم در زندان وکیل‌آباد مشهد
بررسی لایحه اختیار دولت در تغییر ساعت رسمی در مجلس
سدهای کشور و تهران چقدر آب دارند؟
واکنش وزارت بهداشت به یک استعفای شبهه‌انگیز
دریادار تنگسیری: در رزمایش اخیر، موشکی با برد بیش از طول خلیج فارس شلیک شد
انتخاب مدیرعامل در هفته جاری در دستور کار باشگاه استقلال
پرداخت 2 هزار فقره وام قرض‌الحسنه عمره دانشجویی از طریق سامانه «پارس‌وام»
قدردانی رضا عطاران از مردم برای پیگیری حالش / «در حال ترخیص‌ام»
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 آذر1404+ جدول
هر تجاوزی موجب پشیمانی دشمن می‌شود
گام سرنوشت‌ساز برای پرونده کرسنت؛ دیوان عالی انگلیس فرجام‌خواهی ایران را پذیرفت
حملات پهپادی متقابل کی‌یف و مسکو
بانک مرکزی: تا پایان سال هر هفته حراج سکه برگزار میشود
شرق به غرب تونل نیایش و پل صدر امشب مسدود می‌شود
گلستان میزبان ششمین رویداد ملی ایران جان
رونمایی از سند راهبردی 10 ساله ثبت‌احوال
نورنما | عروسی دسته جمعی در غزه
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 15 آذر1404+ جدول
آغاز ساخت پهپاد ایرانی مخصوص بارورسازی ابرها
حضور 5 وزیر در جلسات هفته جاری کمیسیون‌های مجلس
واکنش سرمربی مصر به هم گروهی با ایران در جام جهانی
رویترز ادعا کرد: تماس محرمانه میان کوبا و آمریکا در مورد ونزوئلا
مهاجرانی: موضوع زنان اساسی است و باید با نگاه کل‌نگر به آن پرداخته شود
چند پیشنهاد برای دیدن و سنجیدن مناظرات این روزها ‌
خطر انتقال آنفلوآنزا تا چند روز پس از ابتلا وجود دارد؟
خوش‌بینی قلعه‌نویی به وعده اینفانتینو برای حضور کامل تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
پلیس راهور تهران بزرگ، شرایط دریافت انواع گواهینامه‌های رانندگی را تشریح کرد
خداحافظی «پدر راک ایران» از دنیای موسیقی
جزییات فاجعه خانوادگی در پرند
آغاز اجرای مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از امروز+ جزییات و دهک های مشمول
باند حرفه‌ای کلاهبرداری تلگرامی در عملیات پلیس فتا متلاشی شد
قلعه نویی: حریف آسان بی‌معناست
محکومیت هزار و 700 میلیارد ریالی مدیر حوزه سوخت در هرمزگان قطعی شد
راز برگهای رو نشده ایران در معادلات امنیتی
ثبت‌نام حج تمتع 1405 از امروز 15 آذر آغاز شد
افتتاح ابرپروژه انتقال آب دریا به فولاد مبارکه با حضور رئیس‌جمهور
صلح در جنگ اوکراین
مادورو؛ روند مسالمت‌آمیز و سرنوشتی تراژیک
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 15 آذر 1404+ جدول
غلط زیادیِ دزدان دریایی!
سپر حفاظتی نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل بر اثر حمله پهپادی آسیب دیده است
پزشکیان روز ملی تایلند را به پادشاه و نخست وزیر این کشور تبریک گفت
گام به گام به سوی تخلیه غزه
آمریکا با فروش تجهیزات نظامی به ارتش لبنان موافقت کرد
X
آگهی تبلیغاتی