×
بین الملل
شناسه خبر : 242083
تاریخ انتشار : جمعه 1404/06/07 ساعت 23:35
ترامپ پیشنهاد استقرار «نیروهای چینی» به عنوان حافظ صلح در اوکراین پساجنگ را مطرح کرد

ترامپ پیشنهاد استقرار «نیروهای چینی» به عنوان حافظ صلح در اوکراین پساجنگ را مطرح کرد

فایننشال‌تایمز گزارش داد که دونالد ترامپ در دیدار اخیر خود با رهبران اروپایی و رئیس‌جمهور اوکراین، پیشنهاد استقرار نیروهای حافظ صلح چینی در اوکراین را مطرح کرده است؛ موضوعی که با مخالفت اروپا و کی‌یف مواجه شده است.

نورنیوز - گروه بین الملل: به گزارش فایننشال‌تایمز، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، در جریان دیدار اخیر خود با رهبران اروپایی و ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، در کاخ سفید، پیشنهاد اعزام نیروهای چینی به‌عنوان حافظان صلح برای نظارت بر یک منطقه بی‌طرف در امتداد خط مقدم ۱۳۰۰ کیلومتری اوکراین را مطرح کرده است.

این روزنامه در گزارشی به نقل از چهار منبع آگاه می‌نویسد: «ترامپ در دیدار اخیر با رهبران اروپایی و رئیس‌جمهور اوکراین در کاخ سفید، پیشنهاد دعوت از چین برای اعزام نیروهای حافظ صلح جهت نظارت بر یک منطقه بی‌طرف در امتداد خط مقدم ۱۳۰۰ کیلومتری اوکراین را به عنوان بخشی از توافق صلح با روسیه مطرح کرده است.»

یک مقام ارشد دولت ترامپ در گفت‌وگو با این روزنامه انگلیسی می‌گوید: «این نادرست است و هیچ بحثی در مورد نیروهای حافظ صلح چینی مطرح نشده است.

این ایده با مخالفت پایتخت‌های اروپایی مواجه شده و پیش از این نیز توسط ولودیمیر زلنسکی به دلیل حمایت حیاتی پکن از عملیات روسیه، رد شده بود.

جلسه اخیر بخشی از مذاکرات جاری در مورد اجرای آتش‌بس احتمالی، تضمین‌های امنیتی غرب برای اوکراین و ساختار هرگونه توافق پس از درگیری بود.

ترامپ ۲ طرف را به اجماع بر سر یک توافق صلح ترغیب کرده است اما مسکو و کی‌یف همچنان در مورد جزئیات مهم از جمله کنترل سرزمینی پس از جنگ، اختلاف نظر زیادی دارند.

فایننشال تایمز تاکید می‌کند: «مقامات ارشد نظامی و سیاسی از ایالات متحده، اوکراین و پایتخت‌های بزرگ اروپایی در مورد ساختاری بحث کرده‌اند که در آن یک منطقه غیرنظامی تحت گشت‌زنی نیروهای حافظ صلح بی‌طرف به عنوان اولین لایه از توافق صلح ایجاد شود.»

نمایندگان روسیه ابتدا ایده نیروهای حافظ صلح چینی را در قالب یک چارچوب تضمین امنیتی در جریان مذاکرات اولیه بین روسیه و اوکراین در استانبول در بهار ۲۰۲۲ مطرح کردند.

پیشنهاد روسیه در آن زمان عنوان می‌کرد که «کشورهای ضامن» که امضاکنندگان پیمان صلح آینده بودند -ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه، چین و روسیه - در صورت عملیات جدید در اوکراین، به دفاع از این کشور خواهند پرداخت.

این توافق برای اوکراین غیرقابل قبول بود و همچنان پابرجاست زیرا روسیه پیشنهاد می‌کرد که در صورت تداوم عملیات در اوکراین، همه کشورهای ضامن باید هرگونه پاسخی را تایید کنند؛ به این معنی که روسیه در مورد هرگونه مداخله نظامی حق وتو خواهد داشت.

طبق ادعای فایننشال تایمز، پیشنهاد قبلی روسیه زمانی ارائه شد که مسکو با کنترل سرزمین‌های اطراف کی‌یف، «نفوذ قابل‌توجهی» داشت.

چین پس از آنکه روسیه اخیرا پیشنهاد داد که پکن می‌تواند یکی از ضامن‌های امنیت اوکراین تحت یک توافق صلح باشد، اعلام کرده است که آماده ایفای «نقش سازنده» در حل جنگ است.

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه در ماه جاری پیشنهاد داد که اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل که شامل روسیه و چین می‌شود، می‌توانند در توافقی که به عملیات روسیه پایان می‌دهد، تضمین امنیتی برای اوکراین را ضمانت کنند.

با این حال، وزارت امور خارجه چین این هفته اعلام کرد که گزارش‌های رسانه‌ها مبنی بر اینکه پکن پیشنهاد مشارکت در نیروی حافظ صلح برای اوکراین را داده است، «درست نیست».

 


اخبار مرتبط
ترامپ: دیگر به اوکراین سلاح نمی‌دهیم
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 10:25
ترامپ: دیگر به اوکراین سلاح نمی‌دهیم
دونالد ترامپ اعلام کرد که کشورش دیگر برای جنگ اوکراین هزینه نخواهد کرد و تجهیزات نظامی را به ناتو می‌فروشد نه به اوکراین. این سخنان در حالی مطرح شد که ترامپ بر اهمیت افزایش هزینه‌های دفاعی ناتو تأکید کرد.
انتقال 200 میلیارد یورو از دارایی‌های روسیه به اوکراین/ کرملین: نقض قوانین بین‌المللی است
جمعه 1404/06/07 ساعت 15:10
انتقال 200 میلیارد یورو از دارایی‌های روسیه به اوکراین/ کرملین: نقض قوانین بین‌المللی است
پولیتیکو به نقل از منابع اروپایی گزارش داد که کمیسیون اروپا در حال برنامه‌ریزی برای انتقال حدود 200 میلیارد یورو از دارایی‌های روسیه به منظور بازسازی اوکراین است. وزیران خارجه اتحادیه اروپا روز شنبه درباره استفاده از این دارایی‌ها بحث خواهند کرد.
ترامپ خواهان اعزام نیروهای اروپایی به اوکراین شد
چهارشنبه 1404/06/05 ساعت 16:13
ترامپ خواهان اعزام نیروهای اروپایی به اوکراین شد
دونالد ترامپ از کشورهای اروپایی خواسته در صورت صلح احتمالی، نیروهای نظامی به اوکراین اعزام کنند، اما افکار عمومی اروپا در برابر این پیشنهاد مقاومت نشان می‌دهد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اولین داروی طراحی‌شده با هوش مصنوعی چه خواهد بود؟
چین رایانه‌ی غول پیکر 2 هزار کیلومتری را فعال کرد
شفافیت سازی برای ارتباط و تحلیل کسب‌وکارها با تولید پلتفرم جدید
نوراینفو | 5 توصیه برای داشتن قلبی سالم
فناوری نوین کره‌ای؛ساخت دستگاه تصفیه هوای کم‌مصرف و بی‌نیاز از فیلتر
حل معمای قدیمی بارورسازی ابرها؛ یُدید نقره در باران‌سازی از نگاه علم امروز
ادعای آمریکا علیه ایران درباره توقیف نفتکش ونزوئلایی
بارش‌های سیل‌آسا در رامسر
هم اکنون بارش زیبای برف در جاده چالوس؛ محدوده کندوان+فیلم
برگزاری نشست منطقه‌ای در تهران با حضور کشورهای همسایه افغانستان
سود سهام عدالت واریز می شود/زمان و مبلغ واریز
دیدار رئیس‌جمهور با رئیس شورای مصلحت خلق ترکمنستان
فرصت یک ماهه به مالکان دارای چند خودرو برای دریافت سهمیه سوخت
تام باراک: اسرائیل مخالف فروش F-35 به ترکیه است
آزادی مادران بدهکار در روز مادر+فیلم
عراقچی: خواهان «فصلی جدید» در روابط ایران و لبنان هستیم
هم اکنون بارش شدید باران در تهران+فیلم
انصاری: حملات اخیر رژیم صهیونیستی محیط‌زیست ایران را با بحران مواجه کرده است
توکایف و پزشکیان از نمایشگاه نسخه‌های خطی تاریخ قزاقستان بازدید کردند
پاکستان سفیر نروژ را احضار کرد
الجولانی: ذره‌ای از خاک سوریه را واگذار نخواهیم کرد
پیام تبریک رئیس‌جمهور به مناسبت روز مادر
خالق «قصه‌های مجید» در بیمارستان بستری شد+علت بستری
توقیف سه لنج صیادی غیرمجاز در جاسک و دستگیری 11 متهم
مصادره 210 میلیارد یورو دارایی روسیه در اروپا برای تامین هزینه اوکراین
گازگرفتگی در سنندج جان 4 نفر را گرفت
در پی سقوط باشگاه پر افتخار فنلاندی؛ 3 نوجوان ورزشگاه خانگی تیم را به آتش کشیدند
پزشکیان وارد ترکمنستان شد
ایران قهرمان مسابقات جهانی محاسبات ذهنی شد؛ درخشش 9 ملی‌پوش فارسی‌زبان
پوتین: اقدامات نیروهای مسلح روسیه، احیای زندگی مسالمت‌آمیز در دونباس را نزدیک‌تر می‌کند
ارتش روسیه از تصرف شهر استراتژیک «سیورسک» خبر داد
حنانه نجاتی قهرمان پاراتنیس روی میز شد
نخست‌وزیر روسیه از آغاز اجرای توافق تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اوراسیا خبر داد
دبیرکل ناتو: هدف بعدی روسیه ما هستیم
راه‌های تقویت همکاری‌های پارلمانی بین ایران و تاجیکستان مورد بررسی قرار گرفت
پیشنهاد اروپایی در مورد تمامیت ارضی اوکراین
بری: فرستاده آمریکا مرتکب اشتباه بزرگی شد
العربیه: طالبان جنگیدن خارج از افغانستان را ممنوع اعلام کرد
در عصری هستیم که شاهد انقلاب و انفجار اطلاعات هستیم
اعتصاب سراسری در پرتغال باعث اختلال حمل‌ونقل و تعطیلی مدارس شد
هرگز سلاحی که به سعادت بشری آسیب برساند، تولید نکرده‌ایم
مقررات پایش سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در اروپا سخت‌تر می‌شود
نخست‌وزیر بلغارستان استعفا داد
اعطای دکترای افتخاری دانشگاه بین‌المللی نظربایف به پزشکیان
آغاز بارش رگباری در تهران طی ساعت‌های آینده
گمانه‌زنی درباره تغییر مکان دیدار ایران و مصر؛ فیفا همچنان سکوت کرده است
کشف 18 هزار نوع قرص مخدر در تربت‌حیدریه
اوربان: ترامپ افول تمدنی اروپا را به خوبی دریافته است
افزایش 46 درصدی پرداخت تسهیلات بانکی؛ سهم خانوارها 25 درصد
اولویت بودجه نظامی در اقتصاد کشورهای جهان تابع چیست؟
X
آگهی تبلیغاتی