×
بین الملل
شناسه خبر : 242028
تاریخ انتشار : جمعه 1404/06/07 ساعت 19:15
نامه رسمی تروئیکا به شورای امنیت: فعال شدن اسنپ بک به معنای پایان دیپلماسی نیست

نامه رسمی تروئیکا به شورای امنیت: فعال شدن اسنپ بک به معنای پایان دیپلماسی نیست

سه کشور اروپایی عضو برجام مکانیسم ماشه را علیه ایران فعال کردند. سفیر انگلیس در سازمان ملل تاکید کرد که این اقدام به معنای پایان دیپلماسی نیست و پیشنهادات طرف اروپایی برای حل برنامه هسته‌ای همچنان روی میز است.

نورنیوز - گروه بین الملل: باربارا وود وارد سفیر و نماینده انگلیس در سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی در جمع خبرنگاران با قرائت بیانیه تروئیکای اروپا و ادعاهای ضد ایرانی آنها گفت:« روز گذشته در راستای قطعنامه ۲۲۳۱ ۳ کشور اروپایی از جمله فرانسه آلمان و انگلیس نامه‌ای را به شورای امنیت ارائه و در آن اعلام کردند که ایران به شکل قابل توجهی به تعهدات خود تحت برجام عمل نمی‌کند.»

وود وارد مدعی شد:« از سال ۲۰۱۹ ایران به صورت فزاینده و همچنین عمداً به تعهدات خود تحت برجام عمل نکرده است. این شامل انباشت و ذخیره مقدار زیادی از اورانیوم غنی شده با سطح بالا است که هیچ هدف غیرنظامی ندارد. با توجه به گزارش آژانس بین‌المللی اتمی، ایران تنها کشور غیر اتمی است که اورانیوم با غنای بالا تولید می‌کند.»

سفیر انگلیس بدون اشاره به عهدشکنی اروپا و حملات اسرائیل و آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران گفت: «ایران دسترسی آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای را متوقف کرده است در حالی که این امر در برجام توافق شده بود. این کشور همچنین اخیراً دسترسی به مواد هسته‌ای و سایت‌های اتمی خود را به شکل قابل توجهی محدود کرده است در حالی که تعهد دارد بر اساس ان پی تی این دسترسی را فراهم کند.»

این دیپلمات انگلیسی ادعا کرد:« با وجود این اقدامات سه کشور اروپایی تمام تلاش خود را انجام دادند تا این مسائل را به صورت دیپلماتیک حل کنند. ما به ایران پیشنهاد دادیم اگر نگرانی‌های جدی ما را برطرف کند، مهلت مکانیسم ماشه را تمدید کنیم.»

سفیر انگلیس مدعی شد: «درخواست‌های ما عادلانه و واقع بینانه بود. درخواست‌های ما شامل بازگشت ایران به مذاکرات برای یک توافق جامع، انجام وظایف توسط ایران در مقابل آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای و اقدامات در جهت رفع نگرانی‌های ما در مورد ذخایر اورانیوم با غنای بالا بود. اما تاکنون ایران هیچ اقدامی انجام نداده است که نشان دهد در انجام این خواسته‌ها جدی است.»

وود وارد با تکرار ادعاها بدون کوچکترین اشاره به دلایل اصلی اقدامات ایران همچنین مدعی شد: «ایران به تعهدات خود در مقابل آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای عمل نمی‌کند، به مذاکرات با آمریکا بازنگشته است تا به یک راه حل دیپلماتیک مورد قبول دست یابد.»

مکانیسم ماشه، به معنای پایان دیپلماسی نیست

سفیر انگلیس به نیابت از سه کشور اروپایی گفت: «درخواست ما به شورای امنیت اکنون یک دوره ۳۰ روزه را فعال کرده است. این به معنای پایان دیپلماسی نیست. پیشنهادات ما همچنان روی میز است. ما امیدواریم ایران اقدامات لازم برای رسیدگی به نگرانی‌های جدی جامعه بین‌المللی در مورد برنامه هسته‌ای آن بردارد.»

وی با ادعای اینکه ما از ایران می‌خواهیم «که موضع خود را تغییر دهد و بر اساس پیشنهاد ما به یک راه حل برسد و به ایجاد فضای دیپلماتیک جهت حل این مسئله کمک کند»، مدعی شد: در غیر این صورت تحریم‌های هدفمند سازمان ملل که برنامه هسته‌ای آن را هدف قرار می‌دهند اجرایی خواهد شد.

سفیر انگلیس با تکرار ادعاهای واشنگتن درباره برنامه هسته ای ایران ادعا کرد:« ما همچنان مصمم هستیم که ایران به سلاح هسته‌ای دست نیابد. در حالی که ما هیچ چاره‌ای جز رود به این مسیر نداشته‌ایم اما همچنان متعهد به دیپلماسی و حل مسالمت آمیز تهدیدهای علیه صلح و ثبات جهانی هستیم. همچنان یک مسیر دیپلماتیک پیش رو است اگر ایران تصمیم بگیرد در این مسیر قدم بگذارد.»


اخبار مرتبط
ایران، روسیه و چین با اسنپ‌بک مقابله خواهند کرد
شنبه 1404/06/08 ساعت 12:37
وال استریت ژورنال:
ایران، روسیه و چین با اسنپ‌بک مقابله خواهند کرد
روزنامه وال استریت ژورنال با این مقدمه نوشت: این اقدام اگرچه روی کاغذ برای غرب و ایالات متحده خوب به نظر می‌رسد و به واشنگتن ابزارهایی قدرتمند برای اعمال تحریم و فشار بیشتر بر ایران می‌دهد، این نتیجه تضمین شده نیست. تضمین آن مستلزم تلاش سخت دولت ترامپ است که به‌طور قطع با مخالفت تهران، پکن و مسکو روبرو خواهد شد و اجرای این تحریم‌ها برای جلوگیری از اهداف هسته
مذاکرات راهبردی فرانسه و آلمان درباره برنامه هسته‌ای ایران به زودی آغاز خواهد شد
جمعه 1404/06/07 ساعت 22:25
مذاکرات راهبردی فرانسه و آلمان درباره برنامه هسته‌ای ایران به زودی آغاز خواهد شد
پاریس و برلین به زودی مذاکرات راهبردی درباره برنامه هسته‌ای ایران را با حضور وزارتخانه‌های امور خارجه و دفاع آغاز می‌کنند؛ در حالی که تروئیکای اروپایی مکانیسم ماشه را برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران فعال کرده است.
مکانیسم ماشه؛ آزمون دوباره اروپا در میدان بی‌اعتمادی
جمعه 1404/06/07 ساعت 21:46
نور نیوز بررسی می کند؛
مکانیسم ماشه؛ آزمون دوباره اروپا در میدان بی‌اعتمادی
فعال‌سازی فرآیند مکانیسم ماشه از سوی اروپا، تهدید کننده ابزار گفت‌وگو و عاملی تازه برای انسداد مسیر دیپلماسی و تشدید بحران خواهد بود.
سفیر ایران در آلمان: سه کشور اروپایی صلاحیت استفاده از اسنپ‌بک را ندارند
جمعه 1404/06/07 ساعت 21:20
سفیر ایران در آلمان: سه کشور اروپایی صلاحیت استفاده از اسنپ‌بک را ندارند
سفیر ایران در آلمان اعلام کرد که سه کشور اروپایی به دلیل نقض مکرر تعهدات برجامی، صلاحیت قانونی و اخلاقی استفاده از اسنپ‌بک را ندارند و بر موضع قاطع ایران در برابر فشارها تأکید کرد.
گروسی خواستار دسترسی به سایت هسته‌ای ایران شد
جمعه 1404/06/07 ساعت 20:35
گروسی خواستار دسترسی به سایت هسته‌ای ایران شد
گروسی بار دیگر خواستار دسترسی کامل آژانس به تمامی سایت‌های هسته‌ای ایران شد و فعال‌سازی اسنپ‌بک توسط سه کشور اروپایی را تصمیمی سیاسی خواند که روندی 30 روزه را آغاز کرده است.
عراقچی: اروپا خود را با توهم اسنپ‌بک فریب ندهد
جمعه 1404/06/07 ساعت 18:37
عراقچی: اروپا خود را با توهم اسنپ‌بک فریب ندهد
عراقچی هشدار داد که اروپا نباید خود را با توهم استفاده از سازوکار اسنپ‌بک فریب دهد و تأکید کرد این اقدام، سه کشور اروپایی را در رابطه با ایران بی‌اثر خواهد کرد.
حمایت ایران از پیشنهاد چین و روسیه برای تمدید قطعنامه 2231
جمعه 1404/06/07 ساعت 08:54
حمایت ایران از پیشنهاد چین و روسیه برای تمدید قطعنامه 2231
سفیر ایران در سازمان ملل از پیشنهاد چین و روسیه برای تمدید قطعنامه 2231 حمایت کرد و اقدام سه کشور اروپایی در فعال‌سازی اسنپ‌بک را تحریف واقعیت و تضعیف همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دانست.
اعضای شورای امنیت در آستانه تصمیمی سرنوشت‌ساز برای ایران
پنج‌شنبه 1404/06/06 ساعت 21:30
اعضای شورای امنیت در آستانه تصمیمی سرنوشت‌ساز برای ایران
نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل با اشاره به پیش‌نویس قطعنامه مشترک روسیه و چین اعلام کرد واکنش تروئیکای اروپایی معیار سنجش تعهد آنها به دیپلماسی یا تشدید بحران خواهد بود.
شورای امنیت فردا درباره مکانیسم ماشه علیه ایران جلسه برگزار می‌کند
پنج‌شنبه 1404/06/06 ساعت 21:10
شورای امنیت فردا درباره مکانیسم ماشه علیه ایران جلسه برگزار می‌کند
منابع دیپلماتیک از برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل به درخواست تروئیکای اروپا خبر دادند؛ موضوع اصلی جلسه بررسی ایران و شروع فرایند فعال‌سازی مکانیسم ماشه خواهد بود.
اولیانوف: تروئیکا درصدد فشار و باج‌خواهی از تهران است
چهارشنبه 1404/05/29 ساعت 23:50
اولیانوف: تروئیکا درصدد فشار و باج‌خواهی از تهران است
میخائیل اولیانوف نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی وین، اعلام کرد که تروئیکای اروپا در تلاش برای باج‌خواهی از ایران بوده و تهدید به فعال‌سازی مکانیزم ماشه می‌کنند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گوگل: هیچ هک جدیدی در جیمیل رخ نداده است
نورنما | قبرهای کوهی
حسین یزدانی به مدال برنز یک‌ضرب دست یافت
حراج اسناد محرمانه صنایع نظامی اسرائیل توسط هکرها
آواره شدن 400 هزار سوری در دوره حاکمیت جولانی
استانبول میزبان گفت‌وگوی دوباره کابل و اسلام‌آباد
بانوی ایرانی برنده طلای جام جهانی پاراتیراندازی العین شد
قفل ترافیکی در آزادراه تهران–شمال
هواپیمای روسیه بر فراز دریای بالتیک رهگیری شد
5 درصد محصولات کشاورزی ارگانیک است
تست هسته‌ای آمریکا به تنش‌ها با چین و روسیه دامن می‌زند
بوکس بازی‌های آسیایی جوانان؛ شرافتمند نقره‌ای شد
هشدار معاون پدافند غیرعامل درباره افشای داده‌های آشکار
حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
جودو بازی‌های آسیایی؛ حکیمی و نوین برنز گرفتند
فاجعه خشکسالی؛ کاهش 82 درصد بارش‌های ایران
جدول لیگ برتر بعد از بازی پرسپولیس و تراکتور امروز
صرف صبحانه در ساعت اداری ممنوع اعلام شد
مهسا بهشتی در یکضرب فوق سنگین برنزی شد
حزب‌الله: تجاوز اسرائیل به شهرک بلیدا با چراغ سبز آمریکا انجام شد
مظنون اصلی سرقت از موزه لوور دستگیر شد
عشق دختر و پسر افغانستانی رنگ خون گرفت
رابرت مالی: ایران محدودیت‌های موشکی را نمی‌پذیرد
افغانستان؛ افغان مقیم ایران را ثبت هویت می کند
رایزنی تخت‌روانچی با وزیر خارجه عمان درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای
دو طلا و دو نقره برای کشتی ساحلی ایران
سفیران جدید ایران در ارمنستان و گرجستان معرفی شدند
آزادی موقت یکی از متهمان پرونده «موبایل موسوی»
عراقچی: دیپلماسی بخشی از قدرت دفاعی کشور است
اسامی داوران هفته نهم لیگ برتر اعلام شد
لندن یک تاجر ایرانی را تحریم کرد
تیم ملی تکواندو مردان ایران نایب قهرمان جهان شد
آمریکا طرح استقرار نیروی بین‌المللی در غزه را نهایی می‌کند
امضای توافق دفاعی جدید میان انگلیس و قطر
تراکتور (1)- پرسپولیس(1)| اولین آزمون کریم باقری در هفته نهم + گل تساوی
سیل در ویتنام جان 10 نفر را گرفت
هشدار حماس در مورد فعالیت‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی
21 زندانی ایرانی از ترکیه به داخل کشور منتقل شدند
نتانیاهو، دونالد ترامپ را بی‌اعتبار کرد
راه‌کار باشگاه ذوب آهن برای فرار از انحلال
نامعادله رکود اقتصادی و گرانی مسکن!
گوترش حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کرد
آغاز مذاکره با تلگرام برای رفع فیلتر + جزئیات شروط
واکنش مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا
هم‌دستی گوگل و آمازون با صهیونیست‌ها در نسل کشی غزه
تصادف مرگبار در جاده نهاوند - کرمانشاه 5 کشته داشت
نبیه بری: با محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی مهار نمی شود
توضیحات عراقچی درباره بازگشایی مرز مسافری ایران و جمهوری آذربایجان
پاداش تکواندوکاران مدال آور پرداخت شد
قسام، جنازه دو اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد
X
آگهی تبلیغاتی