×
سیاسی
شناسه خبر : 241926
تاریخ انتشار : جمعه 1404/06/07 ساعت 10:37
تاکید وزیر کشور بر ضرورت تسهیل مسیر سرمایه‌گذاری و رفع موانع

تاکید وزیر کشور بر ضرورت تسهیل مسیر سرمایه‌گذاری و رفع موانع

وزیر کشور با اشاره به آمادگی سرمایه‌گذاران در بخش‌های مختلف، تأکید کرد که تنها انتظار آنان فراهم شدن بستر مناسب و رفع موانع از سوی دولت است.

نورنیوز-گروه سیاسی: اسکندر مومنی، وزیر کشور در حاشیه بازدید از پروژه‌های استان مرکزی به مناسبت هفته دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت این استان در سطح کشور در حوزه تولید انرژی خورشیدی، گفت: استان مرکزی جایگاه ویژه‌ای در سطح کشور دارد و در بخش‌های مختلف به ویژه در تولید انرژی خورشیدی و تجدیدپذیر پیشران و پیشرو است.

وی افزود: طبق برنامه‌ریزی استاندار مرکزی و مجموعه استان، تولید 5 هزار مگاوات برق خورشیدی ظرف سه سال هدف گذاری شده که تا امروز بیش از 210 مگاوات به بهره‌برداری رسیده و قرار است تا پایان سال، 500 مگاوات محقق شود. با توجه به اینکه زیرساخت توسعه و پیشرفت در کشور، انرژی برق است، استان مرکزی از این نظر پیشگام است.

مومنی تصریح کرد: امروز شاهد افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های متعدد در استان مرکزی بودیم، یک مجموعه کمربندی بسیار مهم در ساوه و یک مرکز تولید انرژی خورشیدی 40 مگاواتی در ساوه افتتاح شد. در شهرستان اراک نیز در مجموع پروژه‌های مختلفی، شاید بیش از 100 پروژه در حوزه مدیریت شهری با اعتباری بالغ بر 3 هزار و 200 میلیارد تومان، افتتاح شد.

وزیر کشور عنوان کرد: 16 مدرسه و دو پروژه آموزشی در اراک و پروژه ساماندهی پسماند به صورت کاملاً مکانیزه و علمی و بدون آسیب به محیط زیست نیز امروز افتتاح شد. همچنین بازدیدی از پروژه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی انجام شد، این در حالی است که 50 اتوبوس در مرکز استان برقی شد و از پروژه شارژ اتوبوس‌های برقی و تاکسی‌ها نیز بازدید و بهره‌برداری شد.

وی بیان کرد: مردم بدانند که خدمتگزاران شما در استان و مرکز با تمام توان در حال تلاش هستند تا مردم زندگی آسان‌تر و راحت‌تری داشته باشند و مشکلاتشان حل شود. مطمئن باشند با این همبستگی و تلاشی که همه دست‌اندرکاران و قوا انجام می‌دهند، آینده بسیار خوبی پیشرو داریم و بدون تردید از این مشکلات و ناترازی‌ها در آینده نزدیک، با همکاری همه عبور می‌کنیم.

مومنی خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاران بسیار خوب در همه زمینه‌ها داریم که آماده هستند. آنان چیزی از ما نمی‌خواهند جز اینکه بستر را برایشان فراهم کنیم و موانع را رفع کنیم و آنها باقی کار را انجام می‌دهند. بنابراین آینده بسیار خوبی در انتظار استان و کشور عزیزمان ایران خواهد بود.

رئیس جمهور بر توسعه و تحول در ‌آموزش پرورش تاکید دارد

وزیر کشور ‌در آیین آغاز عملیات متمرکز افتتاح پروژه‌های نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی گفت: در این مکان 18 پروژه آموزشی با همت خیرین استان افتتاح می‌شود که یک اقدام بزرگی است و جای تشکر از همه دست اندرکاران دارد. 

وی افزود: خداوند نعمات زیادی به خیرین عطا کرده است، کار خیر نیاز به تمکن مالی ندارد بلکه نیاز به علاقه و عشق به مردم دارد، خداوند توفیقات زیادی نصیب خیرین کرده است، کسانی هستند که تمکن مالی زیادی ندارند اما خداوند توفیق، عشق و علاقه را در وجود خیرین قرارداده که خیلی آسان از اموال خود برای جامعه می‌گذرند. 

مومنی عنوان کرد: مدرسه‌ای که افتتاح می‌شود حاصل همدلی سه خواهر است که در ساخت مدرسه مشارکت کردند، این نشان از فرهنگ ایرانی است که غنی از نوع دوستی است، این همبستگی ملی مردم ایران بعد از جنگ تحمیلی به وضوح نشان داده شد؛ نشان از این تاریخ، فرهنگ و ادبیات غنی ایران دارد. 

وزیر کشور تصریح کرد: تاکید رئیس جمهور بر توسعه و تحول در حوزه آموزش پرورش است که هم در ساخت فضای آموزشی و هم تحول در نظام آموزش اقدام شود، چراکه همه معتقد هستیم که آینده کشور وابسته به مدارس و دانش آموزان آینده ساز کشور است، مدرسه سازی سرمایه گذاری برای آینده کشور و فرزندان این مرز و بوم و آخرت خودمان است. 

وی بیان کرد: نصب پنل‌های خورشیدی در مدارس استان مرکزی یک‌اقدام‌ خوب است که باید این فرهنگ در تمام مراکز دولتی نهادینه شود، باید در تمام مدارس دولتی جدید پنل خورشیدی نصب شود و در بخش دولتی تا جایی پیش برویم که نصب پنل خورشیدی الزام شود و طوری نباشد که به دلیل  کمبود انرژی و ناترازی مدارس تعطیل شود. 

مومنی خاطرنشان کرد: فناوری استفاده از انرژی‌های خورشیدی کوچک مقیاس باید در بین مردم نهادینه شود و در همه بام خانه‌ها از این ظرفیت استفاده کنند، معتقدم آینده‌ای خوبی در انتظار کشور ایران است، به طور حتم با همبستگی ملی مردم ایران قطعا از شرایط فعلی عبور خواهیم کرد و آینده‌ای خوبی در انتظار ملت ایران است. 

کمبود سرانه آموزشی در سه شهر ساوه، اراک و‌دلیجان 

مهدی زندیه وکیلی، استاندار مرکزی در این آیین با اشاره به اهمیت عدالت های آموزشی گفت: توسعه عدالت های آموزشی در دستور کار دولت چهاردهم قرار گرفت که این مهم در استان مرکزی به جد دنبال می‌شود، بعد از ابلاغ دستور ریاست جمهور نظام مسائل استاد بررسی شد و مشکل ما در استان کمبود سرانه آموزشی به ویژه در سه شهر ساوه، اراک و‌دلیجان است. 

وی افزود: امسال تمرکز استان بر افزایش فضاهای آموزشی در این سه شهر است و افزایش سرانه آموزشی 35 دانش آموز در اراک، ساوه و دلیجان در اولویت قرار گرفت، خیرین زیادی پای کار آمدند به طوری که یکی‌از خیرین ساخت مدرسه 24 کلاسه را آغاز کرده است. 

زندیه وکیلی خاطرنشان کرد: ساخت مدارس در روستاهای استان به صورت جهادی نیز دنبال می‌شود، همچنین یکی از برنامه‌های استان احداث سرویس‌های بهداشتی در مدارس فاقد سرویس بهداشتی است که تاکنون حدود 300 چشمه سرویس بهداشتی در استان مرکزی به صورت جهادی احداث شده است. 

به گزارش تسنیم، با حضور وزیر کشور 6 باب مدرسه در قالب 42 کلاس درس در فضای 5 هزار و 110 متر مربع با اعتبار 102 میلیارد تومان افتتاح شد. 


نظرات

آخرین اخبار
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی
نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان
هزینه واقعی جنگ ایران بسیار بیشتر از گزارش هگست است
تأیید مرگ سومین نظامی آمریکایی
قهرمان 18 ساله ژیمناستیک تهران پس از سانحه تمرین درگذشت
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ پلیس راز جنایت را فاش کرد
آمریکا و عربستان در آستانه توافق هسته‌ای؛ مخالفت‌ها در کنگره بالا گرفت
هشدار حماس درباره تعرض شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی
هشدار دادگستری تهران درباره استفاده از استارلینک
منبع نظامی: حمله به پل یا نیروگاه ایران با پاسخ متقابل روبه‌رو می‌شود
رئیس دفتر سیاسی جدید حماس: اولویت ما توقف تجاوز به غزه است
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال
سردارشکارچی: راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیاست
مس رفسنجان بازی پلی‌آف را تحریم کرد
چین مهم‌ترین عامل ثبات منطقه شرق آسیاست
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1405 منتشر شد
هدف اتحادیه اروپا از حضور دیپلماتیک خود در عمان چیست؟
فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی
بورس قرمزپوش شد؛ شاخص کل 3572 واحد سقوط کرد
سفر نخست‌وزیر عراق به تهران
فروش 12 مدل خودروی وارداتی آغاز شد
بررسی خسارات صنایع خوزستان در جنگ رمضان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
تخلفات در امتحانات نهایی شناسایی شد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها