×
سیاسی
شناسه خبر : 241812
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/06 ساعت 14:23
بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونسیتی کامل است

سخنگوی سپاه خبر داد

بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونسیتی کامل است

سردار علی‌محمد نایینی اعلام کرد : عملیات‌های اطلاعاتی داخل رژیم توانست بسیاری از ابهامات موجود را برطرف کند و بانک اطلاعاتی سپاه را کامل‌تر سازد. این بانک اطلاعات برای هر یک از حملات موشکی و پهپادی با استفاده از اطلاعات حاصل از هک، نفوذ و جمع‌آوری اطلاعات جدید، بسیار مؤثر بود و یکی از دلایل اصلی شکست دشمن در جنگ، ناکامی اطلاعاتی آنها بوده است.

نورنیوز- گروه سیاسی : سردار علی‌محمد نایینی در دوره دانش افزایی و توانمندسازی اساتید بسیجی کشور با شعار «استاد بسیجی؛ اتحاد مقدس، استقلال ملی، ایران قوی»، در تشریح ابعاد جنگ ۱۲ روزه اظهار داشت: در هیچ جنگی پیروزی به آسانی به دست نمی‌آید. هر نبرد دارای ابعاد فنی، اجتماعی، سیاسی، نظامی، تاکتیکی و راهبردی است و معیار اصلی پیروزی یا شکست، تحقق اهداف سیاسی است. در جنگ‌های مدرن، شاخص پیروزی تحمیل اراده بر دشمن است.

وی با بیان این که «طرح‌های براندازی علیه جمهوری اسلامی مسبوق به سابقه است» یادآور شد: از کودتای هایزر در بهمن ۵۷ و حمله گروه‌های وابسته به سفارت آمریکا، تا عملیات طبس، کودتای نقاب در پایگاه شهید نوژه، شورش‌های ضدانقلاب، ترورهای منافقین و ده‌ها سناریوی مشابه که همگی با رهبری امام خمینی (ره) و مقاومت مردم شکست خورد.

وی درباره شباهت های جنگ تحمیلی هشت‌ساله و جنگ ۱۲ روزه اخیر تصریح کرد: هر دو جنگ ماهیتی نیابتی داشتند، هدف اصلی براندازی و تجزیه ایران بود، اصل غافلگیری در طراحی دشمن لحاظ شده بود و در هر دو مقطع ایران در مقابل یک جبهه جهانی ایستاد. در جنگ هشت‌ساله مبتنی بر نیروی زمینی و انسانی بود، اما جنگ اخیر عمدتاً بر قدرت هوایی، موشکی و فناوری‌های نوین متمرکز بود. در جنگ هشت‌ساله یک سال طول کشید تا ایران توانست سازمان رزم خود را بازیابی کند، اما در جنگ اخیر تنها چند ساعت پس از حمله دشمن، پاسخ قاطع و بازدارنده داده شد. این نشان‌دهنده جهش بزرگ در توان دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی است.

سخنگوی سپاه با اشاره به ابعاد مختلف پیروزی جمهوری اسلامی ایران در این نبرد گفت: نظرسنجی‌های معتبر جهانی نشان می‌دهد بیش از ۶۰ درصد افکار عمومی منطقه و بیش از ۸۰ درصد مردم ایران، کشور را پیروز جنگ می‌دانند و دشمن نتوانست هیچ‌یک از اهداف راهبردی خود از جمله جداسازی مردم از حاکمیت را محقق کند. برعکس، انسجام ملی تقویت شد. با وجود تحریم‌ها و فشارها، اقتصاد کشور دچار فروپاشی نشد، قیمت‌ها تثبیت شد و زندگی روزمره ادامه یافت و زنجیره فرماندهی، کنترل و پاسخگویی به سرعت حفظ و اجرا شد. حتی با شهادت برخی فرماندهان، عملیات‌ها بدون وقفه ادامه یافت و بیش از ۱۲۰ کشور و سازمان بین‌المللی اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

وی سه عامل اصلی پیروزی را چنین برشمرد: آنچه بارها در تاریخ انقلاب از طبس تا فتح خرمشهر تکرار شده، این بار نیز آشکار شد همچنین رهبر انقلاب با مدیریت شوک اولیه، صدور فرمان پاسخ قاطع و تقویت روحیه ملی، معادله قدرت را تغییر دادند و سوم ایستادگی، وفاداری و آستانه تحمل بالای ملت ایران مانع تحقق اهداف دشمن شد.

وی گفت: ارتش آمریکا در سال ۲۰۲۵ با بودجه‌ای معادل ۸۵۱ میلیارد دلار، سه هزار و ۵۳۸ جنگنده و بیش از پنج هزار کلاهک هسته‌ای، بزرگ‌ترین ارتش جهان است. با این وجود، ایران توانست در مقابل چنین قدرتی بایستد و پیروز شود. این خود بزرگ‌ترین دلیل بر اقتدار جمهوری اسلامی است. پیروزی ایران در جنگ ۱۲ روزه صرفاً یک دستاورد نظامی نبود، بلکه پیروزی در عرصه افکار عمومی، اهداف سیاسی، ثبات اجتماعی و اقتصادی و در سطح بین‌المللی بود. رسالت امروز ما تثبیت این روایت و جلوگیری از تحریف آن است؛ همان‌گونه که رهبر انقلاب درباره دفاع مقدس هشدار دادند. این جنگ نیز همچون جنگ هشت‌ساله، به مرور روایت خواهد شد، اما آنچه قطعی است، شکست دشمن و سربلندی ملت ایران است.

نائینی درباره دقت و کامل بودن اهداف سپاه در برابر دشمن گفت: عملیات‌های اطلاعاتی داخل رژیم توانست بسیاری از ابهامات موجود را برطرف کند و بانک اطلاعاتی سپاه را کامل‌تر سازد. این بانک اطلاعات برای هر یک از حملات موشکی و پهپادی با استفاده از اطلاعات حاصل از هک، نفوذ و جمع‌آوری اطلاعات جدید، بسیار مؤثر بود و یکی از دلایل اصلی شکست دشمن در جنگ، ناکامی اطلاعاتی آنها بوده است.

وی با اشاره به موفقیت عملیات‌های سپاه در کشف و خنثی‌سازی شبکه‌های تروریستی و قاچاق سلاح در تبریز، مازندران، اصفهان و مناطق دیگر، گفت: این اقدامات نقش تعیین‌کننده‌ای در جلوگیری از حملات دشمن داشت. اکثر سران ضدانقلاب قبل از آغاز جنگ دستگیر شده و در طول دوازده روز جنگ، هیچ مورد عملیات تروریستی توسط گروه‌های سازماندهی‌شده رخ نداد.

وی به جزئیات گسترده برنامه‌ریزی دشمن اشاره کرد و گفت: ضدانقلاب از پیش تقسیم کار کرده و عملیات‌های تروریستی از شمال غرب، جنوب شرق و حتی داخل عراق و پاکستان برای تهران برنامه‌ریزی شده بود، اما تمامی این طرح‌ها خنثی شد.

معاون روابط عمومی و سخنگوی سپاه به موفقیت‌های ویژه در مقابله با بزرگ‌ترین قاچاقچیان سلاح در اقلیم عراق و پاکستان و عملیات علیه منافقین اشاره کرد.

وی با اشاره به احساس پیروزی و اعتماد مردم ایران، گفت: ۸۲ درصد مردم کشور پیروزی ایران را باور دارند. جنگ ادراکی و روایت‌سازی پس از جنگ اهمیت زیادی دارد و جامعه نخبگی، رسانه‌ها و مراکز علمی باید در تثبیت روایت پیروزی ایران مشارکت داشته باشند.


نظرات

آخرین اخبار
آرژانتین (0)-اسپانیا (1)/فران تورس قاتل آرژانتین؛ اسپانیا پس از 16 سال بر بام دنیا ایستاد
انقلاب گوگل برای ناشنوایان؛ زبان اشاره به متن تبدیل می‌شود
گزارش تصویری | دیدار فینال جام جهانی فوتبال 2026: آرژانتین ـ اسپانیا
حمله موشکی دشمن آمریکایی به آبادان/حمله تلفاتی نداشت/انهدام چندین پهپاد دشمن در کشور
روسیه خواستار بررسی حمله به تاسیسات هسته‌ای دارخوین شد
آموزش‌وپرورش:تعویق امتحانات نهایی به ضرر دانش‌آموز است/برگزاری امتحانات به جز در هرمزگان
شکاف در کابینه اسرائیل؛ تهدید بن‌گویر علیه نتانیاهو
ادعای ارتش اسرائیل درباره رهگیری پهپاد در مرز سوریه
منبع لبنانی: آمریکا با عقب‌نشینی کامل اسرائیل از جنوب لبنان موافقت کرد
آیت‌الله عیسی قاسم: حاکمان دنیاطلب چهره اسلام را مخدوش کردند
درگیری مرزی طالبان و پاکستان در پکتیا
زخمی شدن 9 نفر در حادثه مسلحانه ایالت مینه‌سوتا آمریکا
پدافند هوایی ارتش یک موشک کروز دشمن را سرنگون کرد
بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن فردا منتشر می‌شود
رایزنی تهران و بغداد برای سفر نخست‌وزیر عراق به ایران
وزیر کشور به پاکستان سفر می کند+ علت سفر
آیین بزرگداشت رهبر شهید در دانشگاه تهران لغو شد
فیدان خواستار بازگشت ایران و آمریکا به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد شد
آیا واردات خودرو متوقف شده است؟
بغداد: سفر الزیدی به تهران به تقویت همکاری‌های دوجانبه کمک می‌کند
تخلیه هواپیماهای راهبردی آمریکا از العدید هم کلید خورد
اردن کاردار ایران را احضار کرد
فینالِ فوتبال و سیاست!
پرسپولیس به دنبال جانشین میلاد محمدی+ نامزد
آب‌شیرین‌کن بونجی احیا شد
نخست‌وزیر عراق راهی تهران می‌شود
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان
ساعت کاری ادارات لرستان کاهش یافت
از روادید تا داوری؛ جنجال سیاسی ترامپ و فیفا در جام جهانی2026
هشدار نارنجی؛ دریای مازندران طوفانی می شود
شمار قربانیان ونزوئلا از 5 هزار نفر گذشت
تحلیلگر نشریه فارن‌پالیسی: متن توافق ایران و آمریکا مبهم و ناقص بود
گزارش بلومبرگ ار درآمد نجومی فیفا از جام جهانی
مهاجرانی: ستاد بازسازی برای احیای زیرساخت‌های بوشهر فعال شد
حمایت کره شمالی از روسیه تا پیروزی نهایی در جنگ
سناتور آمریکایی: شروع جنگ با ایران بدون برنامه بود
موج گرما و گردوخاک در سیستان و بلوچستان به اوج رسید
حزب‌الله: رئیس‌جمهور لبنان به‌دنبال جلب رضایت آمریکاست
رایزنی روبیو با رئیس جمهور لبنان درباره توافق چارچوب
گرم‌ترین نقطه خوزستان با 51.8 درجه کدام شهر بود ؟
درخشش جودوکاران جوان ایران در امان؛ نقره و برنز برای تاتامی‌نشینان
پرواز هفتگی تبریز–باکو–مشهد از سر گرفته شد
فرودگاه رامون از سوخت‌رسان های آمریکا تخلیه شد
ادعای وزیر انرژی آمریکا: ترامپ همچنان به‌دنبال توافق با ایران است!
میلاد محمدی به لیگ بلاروس پیوست
هواشناسی: موج گرما و وزش باد شدید در راه است
سردار قاآنی: جبهه مقاومت بر پیمان خود پایبند است
سقوط دیپلماسی در دولت ترامپ
وزیر راه: شریان‌های تجاری هرمزگان فوری بازسازی می شوند
عضو دفتر سیاسی انصارالله: آمریکا بزرگ‌ترین بازنده جنگ با یمن خواهد بود