×
اجتماعی
شناسه خبر : 241810
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/14 ساعت 15:16
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد

جلسه هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و« بیژن رنجبر» به عنوان گزینه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شد.

نورنیوز - گروه اجتماعی: پنجاه و نهمین جلسه هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست علی‌اکبر ولایتی، رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور سایر اعضا برگزار شد.

در این نشست، پس از بررسی گزینه‌های پیشنهادی برای ریاست دانشگاه، بیژن رنجبر با موافقت اکثریت اعضای هیأت امنا، به عنوان گزینه پیشنهادی برای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شد.

رنجبر دارای دکتری تخصصی بیوفیزیک و استاد تمام دانشگاه تربیت مدرس است و در گروه‌های بیوفیزیک و نانو بیوتکنولوژی این دانشگاه به تدریس و تحقیق مشغول است. وی از سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۳ ریاست دانشگاه تربیت مدرس را بر عهده داشته و همچنین معاون پشتیبانی و منابع انسانی و مدیر پژوهش‌های کاربردی و فناوری دانشگاه تربیت مدرس بوده است.

پس از شهادت محمدمهدی طهرانچی، رنجبر مسئولیت دانشگاه آزاد اسلامی را بر عهده گرفت.

وی پیشتر، سوابق متعددی در دانشگاه آزاد داشته است که از آن جمله می توان به قائم‌مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در امور علمی، معاون پژوهشی و فناوری، رئیس پژوهشگاه مرکزی، رئیس مرکز جذب و امور هیات علمی، نایب رئیس هیات‌های ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی، دبیر هیات مرکزی جذب دانشگاه آزاد اسلامی، نماینده رئیس هیات موسس و هیات امنا و عضو کمیسیون دائمی هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد.

بیژن+رنجبر
 

سوابق ملی و علمی رنجبر شامل ریاست کارگروه علمی علوم پایه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت دبیر شورای عالی زیست‌فناوری کشور، ریاست کمیته نظام مدیریت سند دانشگاه اسلامی در شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی کشور در شورای عالی انقلاب فرهنگی، مسئولیت راه‌اندازی شورای سیاست‌گذاری و راهبری اقدامات مرجعیت‌ساز علمی دانشگاه آزاد، ستادهای علوم و فناوری‌های اقتدارآفرین و حمایت از پژوهش‌های ناب اکتشافی، عضویت پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران و مسئولیت کمیته فناوری‌های همگرای NBIC (نانو تکنولوژی، بیوتکنولوژی، تکنولوژی اطلاعات و علوم شناختی) فرهنگستان علوم پزشکی است.

رنجبر، استاد نمونه کشوری و برگزیده بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی جمهوری اسلامی ایران است.

وی همچنین در دانشگاه تربیت مدرس در دو نوبت به عنوان استاد نمونه انتخاب شده و در سال ۱۳۹۹ به عنوان برگزیده منتخب گروه علمی علوم پایه جشنواره علمی فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران معرفی شده است.

رنجبر، پژوهشگر برتر در چندین سال مختلف بوده و همکار اصلی طرح‌های پژوهشی برنده جایزه دوم و سوم بیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس در سال‌های ۱۳۸۰ و ۱۳۸۹ است. همچنین دانشجوی نمونه دفتر سرپرستی دانشجویان در روسیه، روسیه سفید، اوکراین و مسکو نیز بوده است.

او دارای بیش از ۲۰۰ مقاله علمی و پژوهشی در مجلات داخلی و خارجی است و بیش از ۱۵۰ مقاله علمی، پژوهشی و ترویجی در کنفرانس‌های داخلی و خارجی ارسال و ارائه کرده است. او همچنین ۸ طرح تحقیقاتی را اجرا کرده است.

از جمله سوابق برجسته رنجبر می‌توان به عضویت در هیأت امنای پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری، عضویت در شورای سیاست‌گذاری نظام ایده‌ها و نیازها وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عضویت در کمیته سیاست‌گذاری علم و فناوری معاونت پژوهشی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و ریاست کارگروه تخصصی زیست‌فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اشاره کرد.

وی همچنین عضو هیئت ممیزه مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عضو کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده است.

رنجبر دارای ۱۴ تولید فناورانه است که از آن جمله تولید انبوه محلول نانوسامانه هیبریدی ضدعفونی مورد تأیید سازمان غذا و دارو می‌باشد.

همچنین رنجبر دارای ۴ ثبت اختراع و ۹ مورد کشف و ثبت ژن است.

رنجبر در حوزه تألیف و ترجمه نیز فعال است و کتاب‌هایی همچون «مبانی بیوفیزیک: بیوفیزیک، پروتئین‌ها، اسیدهای نوکلئیک و طیف‌سنجی» (انتشارات دانشگاه تربیت مدرس، چاپ چهارم ۱۴۰۲)، «طیف‌سنجی جرمی در بیوشیمی و بیوفیزیک» (انتشارات دانشگاه تربیت مدرس، ۱۳۹۹)، «بیوشیمی فیزیک» (انتشارات دانشگاه تربیت مدرس، ۱۴۰۲)، «نسل سوم همگرایی، دانش، فناوری و جامعه» (گردآوری و ترجمه، فرهنگستان علوم پزشکی)، و کتاب‌های «بیوفیزیک» به‌صورت همکار مولف در انتشارات سنجش و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را تألیف و منتشر کرده است.


نظرات

آخرین اخبار
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان
آسوشیتدپرس مدعی شد: ایران یکشنبه و دوشنبه در تنگه هرمز رزمایش برگزار می‌کند
قیمت جدید گندم تا هفته آینده اعلام می‌شود
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
نتایج نهایی آزمون استخدامی برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود/مذاکره فقط با تضمین واقعی
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی