×
بین الملل
شناسه خبر : 241784
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/06 ساعت 11:10

رئیس سازمان نجات کودکان:

رژیم صهیونیستی مانع ورود کمک‌ها به غزه است

رئیس سازمان «نجات کودکان» هشدار داده که وضعیت کودکان غزه به نقطه فروپاشی رسیده و بسیاری از آنها به دلیل گرسنگی و قحطی جان خود را از دست می‌دهند.

نورنیوز - گروه بین الملل: انگر آشینگ، رئیس سازمان «نجات کودکان» هشدار داد که وضعیت کودکان در نوار غزه به نقطه فروپاشی کامل رسیده و بسیاری از آنها آرام‌ آرام جان خود را بر اثر قحطی و گرسنگی از دست می‌دهند.

بر اساس گزارش شبکه خبری المسیره، وی در ادامه افزود: «کودکان گرسنه غزه دیگر حتی توان گریه کردن ندارند. آن‌ها آرام و بی‌صدا، در مقابل دیدگان ما جانشان را از دست می‌دهند.»

وی اظهار کرد، رژیم اشغالگر عامدانه مانع ورود هزاران کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه به غزه شده و حملات علیه بیمارستان‌ها افزایش یافته است.

رئیس سازمان نجات کودکان همچنین تأکید کرد که اعلام وضعیت قحطی در غزه که طی روزهای اخیر از سوی سازمان ملل صورت گرفت، صرفاً یک «اصطلاح فنی» نبوده، بلکه واقعیتی دردناک است. زمانیکه مواد غذایی به اندازه کافی وجود ندارد، کودکان دچار سوءتغذیه شدید می‌شوند، بدنشان عضلات و اندام‌های حیاتی خود را مصرف می‌کند و در نهایت با درد و رنج جان خود را از دست می‌دهند.

وی همچنین ادامه داد، مراحل این وضعیت تأسف‌بار و نگران‌کننده، باعث می‌شود بدن کودکان در طول چندین هفته‌ به‌تدریج تحلیل برود تا جایی که توان تکلم و سخن گفتن یا حتی گریه کردن از آن‌ها گرفته می‌شود.

او همچنین گفت: در کلینیک‌های ما سکوتی سنگین حکم‌فرماست؛ کودکان نحیف و بیمار فقط بر تخت‌ها افتاده‌اند و جسم کوچکشان زیر بار گرسنگی و سوء تغذیه حاد و بیماری در حال مرگ تدریجی هستند.

آشینگ تأکید کرد، این شرایط یک فاجعه انسانی ساخته دست بشریت است.

وی خطاب به اعضای شورای امنیت گفت: شما مسؤولیت قانونی و اخلاقی دارید که می‌توانید مانع ارتکاب این جنایات شوید.

آشینگ در ادامه خواستار برقراری فوری آتش‌بس، آزادی کودکان اسیر، لغو محاصره اعمال شده و اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه شد.

این اظهارات در حالی بیان شده است که پیشتر اولگا چریفکو، سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل(اوچا) نسبت به وخامت گرسنگی و قحطی در نوار غزه هشدار داد.

 سخنگوی دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل به گزارش سازمان طبقه‌بندی مرحله‌ای امنیت غذایی وابسته به سازمان ملل اشاره کرد که بر وجود قحطی در استان غزه و پیش‌بینی سرایت آن به استان‌های دیرالبلح و خان یونس در اواخر سپتامبر تاکید کرده بود.

وی افزود:« نتایج این گزارش غافلگیر کننده نبود. ما از چند ماه پیش نسبت به این مسئله هشدار داده بودیم و اگر وضعیت کنونی تغییر نکند شاهد یک سناریوی بدتر خواهیم بود. این گزارش سازمان ملل هشدار داد که در صورت عدم تعامل با وضعیت کنونی به صورت فراگیر و درست قحطی و گرسنگی به مناطق دیگری از نوار غزه نیز سرایت خواهد کرد.»

وی گفت: بسیار نگران رسیدن به نقطه بی‌بازگشت درباره فاجعه انسانی در نوار غزه و شاهد تلفات جمعی و آوارگی گسترده و مرگ به دلیل گرسنگی هستیم.

ساکنان غزه با سطوح بی‌سابقه‌ای از قحطی و گرسنگی مواجه هستند. سازمان‌های بین‌المللی از شیوع گرسنگی و افزایش مرگ و میر ناشی از سوءتغذیه، به ویژه در میان کودکان، بیماران و افراد معلول، هشدار می‌دهند.

بر اساس گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی به طور سیستماتیک به مراکز توزیع کمک‌ها و مناطق مسکونی حمله و از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند. این حملات باعث تشدید بحران انسانی در غزه شده است.

غزه از ماه‌ها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند. کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ کشتار جمعی در غزه را آغاز کرده است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی اجباری می‌شود. این رژیم همه فراخوان‌های بین‌المللی و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است.

رژیم صهیونیستی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیروهای ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند. ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور که بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند.

نهادهای داخلی و بین‌المللی و کمیته‌های حقوق بشر سازمان ملل متحد از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند تا برای توقف جنگ کشتار جمعی در غزه رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند.


اخبار مرتبط
ایرلند خواستار اقدام عملی علیه اسرائیل شد
جمعه 1404/06/07 ساعت 15:55
ایرلند خواستار اقدام عملی علیه اسرائیل شد
وزیر خارجه ایرلند، با انتقاد از رویکرد منفعلانه اتحادیه اروپا در قبال بحران غزه، تأکید کرد که زمان واکنش‌های صرفاً لفظی گذشته و اروپا باید دست به اقدام عملی علیه رژیم صهیونیستی بزند.
انگلیس جلوی حضور صهیونیست‌ها در نمایشگاه نظامی لندن را گرفت
جمعه 1404/06/07 ساعت 11:13
انگلیس جلوی حضور صهیونیست‌ها در نمایشگاه نظامی لندن را گرفت
دولت انگلیس به دلیل جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، از حضور این رژیم در یک نمایشگاه بزرگ تسلیحات در لندن جلوگیری کرد.
هشدار فرانسه به اسرائیل : امیدوارم کار به اعمال تحریم تل آویو نکشد
پنج‌شنبه 1404/06/06 ساعت 14:50
هشدار فرانسه به اسرائیل : امیدوارم کار به اعمال تحریم تل آویو نکشد
فرانسه در تلاش است تا از ورود ارتش اسرائیل به شهر غزه جلوگیری کند، در حالی که رژیم صهیونیستی مرحله دوم عملیات ارابه‌های گدعون را با هدف شکست حماس آغاز کرده است.
بیانیه 14 عضو شورای امنیت برای توقف فوری جنگ غزه
پنج‌شنبه 1404/06/06 ساعت 10:52
بیانیه 14 عضو شورای امنیت برای توقف فوری جنگ غزه
14 عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد، به استثنای ایالات متحده، خواستار توقف فوری جنگ و رفع موانع ارسال کمک‌های انسانی به غزه شدند. در این بیانیه بر وضعیت قحطی و گرسنگی در این منطقه تأکید شد و آزادی اسرای اسرائیلی نیز درخواست گردید.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هراس از تصادف با هواپیمای ترامپ
سقوط بی‌وقفه بورس تل آویو
وضعیت غزه هر ساعت بدتر می‌شود
پزشکیان: دوران یکجانبه‌گرایی در دنیا به سرآمده است
بارش پراکنده در مناطقی از شمال کشور + وضعیت آب و هوا
فیلم های سینمایی آخر هفته از قاب تلویزیون
5 افسر پلیس پنسیلوانیا هدف گلوله قرار گرفتند+فیلم
حمله مُرکّب به مرزهای هویت زبانی
رکورد فرار صهیونیست‌ها از فلسطین اشغالی زده شد
برنامه روز نخست ملی پوشان ایران در کشتی فرنگی قهرمانی جهان
کلاهبرداری با عنوان بیمه ایام کرونا
خطر تصادف هواپیمای ترامپ به دلیل حواس‌پرتی خلبان؟!
کاهش 16درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در شهریور
ماکرون دوشنبه آتی فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
پاری‌سن‌ژرمن 4-0 آتلانتا | استارت قدرتمند قهرمان اروپا+خلاصه بازی
لیورپول3-2 اتلتیکو مادرید | پیروزی هیجان‌انگیز لیورپول مقابل اتلتیکو در آنفیلد+خلاصه
آمریکا با بهانه مقابله با قاچاق مواد مخدر به دنبال نفوذ است
محور رایزنی‌های رئیس سازمان اطلاعات ترکیه با «الجولانی»
اسلامی: ناتوانی و عدم استقلال آژانس نابخشودنی است
لیست نهایی و 8 نفره ایران برای رقابت های جهانی وزنه برداری نروژ
جدول گروه A لیگ قهرمانان آسیا 2 با جایگاه آخر استقلال
ساپینتو: این بدترین شکست دوران زندگی‌ام بود
نرخ نهایی خرید تضمینی گندم از کشاورزان برای سال زراعی 1405 - 1404 اعلام می‌شود
عربستان سعودی و پاکستان توافق‌نامه‌ راهبردی در زمینه دفاعی امضا کردند
محمد قاسمی در شنای 400 متر آزاد رکورد زد
7500 امضا برای به‌رسمیت‌شناختن فلسطین در سرزمین‌های اشغالی
استقرار جت‌های «اف-15» ژاپن در پایگاه‌های ناتو
کویت عملیات زمینی رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد
نورنما | روباهی در تهران در حال سرسره‌بازی
بازدید وزیر صمت از مرز مشترک ریلی ایران با افغانستان
انفجار پیجرها را انجام دادیم چون حزب الله از طرح هایمان بو برده بود
وزارت امور خارجه ایران اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب را محکوم کرد
جزییات توزیع شیر در مدارس اعلام شد+فیلم
قدردانی رئیس‌جمهور از تیم ملی کشتی آزاد ایران+فیلم
کالاس: پنجره دیپلماسی با ایران در حال کوچک‌شدن است
آمریکا چهار گروه شیعه عراقی را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
بایرن 3-2 چلسی | تا کین هست پیروزی نزدیک است + خلاصه بازی
تکلیف تیم‌های اول و دوم چهار گروه والیبال مردان جهان مشخص شد
حمله موشکی به تجمعات دشمن صهیونیستی در خان‌یونس
تیک‌تاک در آمریکا باقی می‌ماند؟
زمان و مکان تشییع ثمینه باغچه‌بان مشخص شد
6 جاسوس اسرائیلی در شمال غزه اعدام شدند+اسامی جاسوسان
ارتباطات اینترنتی در غزه قطع شد
ورود 6 کشتی‌گیر جدید به رقابت‌های جهانی برای اولین بار
لحظه فرار دزدان طلا فروشی درگهان جزیره قشم با ماشین + فیلم
طرح حمایتی «نسیم مهربانی» برای دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار+فیلم
تهران خنک می شود
بررسی چهار سناریوی کلان جایگاه ایران در تعامل با سه ابرقدرت جهانی
سفر سرد ترامپ به انگلیس و بازتاب انتقادی در مطبوعات و رسانه‌ها
جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای
X
آگهی تبلیغاتی