×
اجتماعی
شناسه خبر : 241771
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/06 ساعت 09:55

وزیر بهداشت: راه‌اندازی 6000 تخت بیمارستانی و 700 مرکز بهداشتی در سال جاری

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از برنامه‌های وزارتخانه برای راه‌اندازی 6000 تخت بیمارستانی و 700 مرکز بهداشتی در سال جاری خبر داد و بر توسعه زیرساخت‌های درمانی در خراسان شمالی تأکید کرد.

نورنیوز - گروه اجتماعی:  دکتر محمدرضا ظفرقندی در نشست با مسئولان دانشگاه علوم‌ پزشکی خراسان شمالی در بجنورد در ۶ شهریور گفت: گزارش ارائه‌شده نشان می‌دهد تیم مدیریتی دانشگاه مسلط و آینده‌نگر است و عملکرد یک‌ساله آنان نویدبخش فردایی بهتر برای حوزه سلامت استان خواهد بود.

وی نیروی انسانی را اولویت اصلی نظام سلامت دانست و تصریح کرد: اساتید کارآمد، نیروهای متخصص، دانشجویان و حتی نظام ارجاع، همه در زنجیره‌ای به‌هم‌پیوسته، ضامن آینده سلامت کشور هستند بنابراین باید تلاش کنیم با انعطاف‌پذیری و اتخاذ مدل‌های متناسب با مشکلات مختلف، کمبودهای موجود را جبران کنیم. همچنین تقویت و حمایت از تخصص‌های کمیاب، از سیاست‌های جدی وزارتخانه است.

ظفرقندی در بخشی از سخنان خود با اشاره به مسئله جمعیت، خاطرنشان کرد: نرخ باروری (TFR) در استان نیازمند توجه ویژه و برنامه‌ریزی دقیق است. بخشی از این مسئولیت در سطح ملی تعریف می‌شود و بخشی نیز باید با تدابیر استانی پیگیری شود.

 وی به توسعه زیرساخت‌های درمانی استان اشاره کرد و گفت: در مناطق محروم استان، ایجاد مراکز منتخب شبانه‌روزی در دستور کار قرار دارد. همچنین برای راه‌اندازی کامل دستگاه رادیوتراپی بجنورد و تکمیل چرخه درمان سرطان در استان حمایت لازم انجام خواهد شد تا بیماران برای درمان‌های پیشرفته مجبور به اعزام به دیگر استان‌ها نشوند.

 وی از برنامه وزارت برای پرپیمان شدن درمان در مراکز استان‌ها خبر داد و افزود: حتی در حوزه جراحی عروق که پیش‌تر تنها در سه استان وجود داشت، اکنون با راه‌اندازی مراکز تربیت نیرو در تهران، این رشته توسعه یافته و در بیمارستان‌ تروما خراسان شمالی نیز گنجانده خواهد شد.

وزیر بهداشت با تأکید بر این‌که امکانات و تجهیزات مورد نیاز استان تأمین خواهد شد، تصریح کرد: برای خرید دستگاه‌های سرمایه‌ای که ارز ترجیحی آن‌ها حذف شده است نیز کمک می‌کنیم. به‌ویژه برای تجهیز بیمارستان‌ها به دستگاه سی‌تی آنژیو، سال آینده حمایت‌های ویژه خواهیم داشت.

وی همچنین راه‌اندازی مراکز شبانه‌روزی در شهرستان‌های جاجرم، مانه و سملقان را از برنامه‌های در دست پیگیری بیان کرد.

در ادامه، دکتر ظفرقندی به حوزه آموزش پزشکی نیز پرداخت و گفت: دانشجویان، اگر در بستری مناسب تحصیل نکنند، رضایت‌مندی حاصل نخواهد شد. متأسفانه در بودجه اختصاص‌یافته برای آموزش، تنها هزینه‌های جاری دانشجویان و تورم دیده شده و برای زیرساخت‌ها اعتباری لحاظ نشده است؛ موضوعی که باید جبران شود.

 وی همچنین برگزاری آزمون برد در مناطق دهگانه کشور را اقدامی ارزشمند دانست و ابراز امیدواری کرد: سهم ویژه ای از پزشکان متخصص در نظر گرفته می شودتا کمبودهای نیروی انسانی استان دانشگاه جبران شود.

وزیر بهداشت، با تأکید بر عزم جدی وزارتخانه برای حل مشکلات، گفت: سفر امروز، سرآغاز تحولات تازه در حوزه سلامت خراسان شمالی است و یقین دارم با هم‌افزایی مسئولان استانی، نمایندگان و دانشگاه، آینده‌ای روشن در انتظار مردم این خطه خواهد بود.

 امروز خراسان شمالی میزبان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای افتتاح و کلنگ زنی ۲۶ پروژه به مناسبت هفته دولت است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حمایت وزیر دفاع هلند از تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی
دوپینگ کشتی‌گیر آمریکایی و محرومیت 3 ساله
مالکیت خودر و مسکن، تصویر پنهان رفاه ایرانیان
جزئیات استرداد متهم کلاهبرداری رمز ارز 50 هزار دلاری
تورنمنت کافکا می‌تواند در آینده فوتبال آسیا تاثیرگذار باشد
هشدار رئیس پارلمان اروپا درباره تهدیدات روسیه
رژیم صهیونیستی مانع ورود کمک‌ها به غزه است
بازگشت هنرمندان خارج‌نشین؛ محال، ممکن، یا ضروری؟
اقتصادنگار | بودجه‌خواران خاموش ثروت ملی را می‌بلعند
شکایت یک خانواده از چت جی‌پی‌تی برای خودکشی پسرشان
بیانیه 14 عضو شورای امنیت برای توقف فوری جنگ غزه
آغاز واردات کامیون‌های ترکیه‌ای به ایران با شرایط ویژه
حذف یارانه 3 میلیون نفر از دهک‌های پردرآمد
️بلژیک به ورزشکاران ایرانی ویزا نداد
نامه پوتین به محمد بن سلمان برای تقویت روابط دوجانبه
700 هکتار اراضی ملی سوادکوه به بیت‌المال برگشت
پیشنهاد بازآفرینی مأموریت شعام
وزیر بهداشت: راه‌اندازی 6000 تخت بیمارستانی و 700 مرکز بهداشتی در سال جاری
ارمنستان: اجاره 99 ساله کریدور ترامپ به آمریکا قطعیت ندارد
شوک جهانی؛ توقف پست به آمریکا از 25 کشور
سایه تردید بر همکاری جدید ایران با آژانس انرژی اتمی
ماشه چکانده می‌شود؟
بلژیک در آستانه به رسمیت شناختن فلسطین
افزایش 5 میلیون لیتری تولید بنزین در یک سال
سواستفاده جنسی ارتش رژیم اسرائیل برای پنهان‌سازی نسل‌کشی در غزه
صدای انفجارهای مهیب در پایتخت اوکراین
رفع فیلتر تلگرام درحال پیگیری است
امیدواریم ایران بطور کامل با آژانس همکاری کند
بازگشت طوفانی مسی و صعود اینترمیامی به فینال
سیدبندی تیم‌های حاضر در فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا
وضعیت آب و هوا امروز پنج‌شنبه 6 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
هوای تهران امروز نارنجی و آلوده است
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | پنجشنبه 6 شهریور
باراک و دیپلماسی توهین‌آمیز واشنگتن
دولت با اصلاح قانون مهریه مخالفت کرد
تورم نان و غلات در مرداد رکورد زد
کوهنوردان خرس سبلان را از طبیعت حذف کردند+ فیلم
غریب‌آبادی: اروپا حق استفاده از اسنپ‌بک را ندارد
نمودار مرحله حذفی والیبال قهرمانی جوانان جهان
هشدار: مردم به پیامک‌ها توجه نکنند/ سهمیه‌بندی آب در استان‌های مرزی صحت ندارد
محمد حسین رنجبران، مشاور وزیر امورخارجه استعفا داد
واکنش وزارت بهداشت به کمبود شیرخشک
گروسی: بازرسان آژانس هنوز وارد سایت‌های اصفهان، فردو و نطنز نشده‌اند
دیدار دبیرکل اکو با معاون اقتصادی وزیر امور خارجه درباره دو اجلاس آتی تهران
چابهار در مسیر تبدیل شدن به قطب حمل‌ونقل ریلی بین‌المللی
لاریجانی تأکید کرد: انسجام ملی و توجه به مردم‌داری، کلید حفظ امنیت کشور
دیدار بقایی با سفیر چین در ایران
تحریم‌های جدید آمریکا علیه دو فرد و دو نهاد مرتبط با کره شمالی
تیم ملی والیبال ایران در دیدار تدارکاتی مقابل مصر به پیروزی رسید
جزئیات تازه از حمله مسلحانه در کلیسای مینیاپولیس + فیلم صحنه تیراندازی
X
آگهی تبلیغاتی