×
سیاسی
شناسه خبر : 241630
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/05 ساعت 10:39
سرلشکر حاتمی: راهی جز قوی شدن نداریم

سرلشکر حاتمی: راهی جز قوی شدن نداریم

فرمانده کل ارتش با اشاره به اینکه راهی جز قوی شدن و مقتدر شدن در جهان نداریم، گفت: ما نیازمند ارتش قدرتمندی برای حفاظت از ملت‌مان هستیم و ارتش مقتدر، ارتشی است که همه اجزای آن، ماموریت و وظیفه‌اش را به درستی انجام دهد.

 نورنیوز-گروه سیاسی: امیر سرلشکر «امیر حاتمی»، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسمی که به مناسبت روز بزرگداشت بوعلی سینا (روز پزشک) و محمدبن زکریای رازی (روز دارؤساز) در دانشگاه علوم پزشکی آجا برگزار شد، اظهار کرد: روز تولد بوعلی سینا و زکریای رازی، مناسبت‌هایی هستند که به ما فرصت یاد کردن از بزرگان این کشور و سرزمین را می‌دهد.

وی افزود: این مناسبت‌ها بهانه‌ای است تا از گروه بزرگی که با ایثار، مجاهدت و جانفشانی به دیگران حیات می‌بخشند، تشکر و قدردانی کنیم.

فرمانده کل ارتش در ادامه با بیان اینکه ارتش زمانی می‌تواند به ماموریت‌های خطیر خود جامع عمل بپوشاند که از نیروی انسانی سالم، قوی و با انگیزه‌ای برخوردار باشد، خطاب به کادر درمان، مدیران، رؤسای بیمارستان‌ها، پزشکان، دارو سازان حاضر در جلسه، گفت: شما متولیان بهداشت و درمان مجموعه بزرگ ارتش هستید که در اجرای مطلوب ماموریت آجا، نقش بسزایی ایفا می‌کنید و باید به این مسئولیت مهم خود ببالید و آن را قدر بدانید.

وی با بیان اینکه کادر پزشکی و درمان ارتش در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در کنار رزمندگان ارتش در خط مقدم بودند، تصریح کرد: کادر پزشکی ارتش هم در کنار رزمندگان مدافع وطن در نیرو‌های پدافند، هوایی و زمینی و آحاد ملت بزرگ ایران، سرافرازانه‌ ایستادند و سعی کردند آلام مردم‌شان را کاهش دهند.

سرلشکر حاتمی با تأکید بر اینکه اتاق عمل بعضی از بیمارستان‌های ارتش به طور ۲۴ ساعته در اختیار مجروحان و حادثه‌دیدگان تجاوز رژیم منحوس صهیونیستی بود، خاطرنشان کرد: شعار صادقانه «ارتش فدای ملت» در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در جای جای ارتش تحقق و عینیت یافت و نمونه بارز آن شهادت ده‌ها رزمنده جان برکف ارتش در این آوردگاه دفاع از ایران اسلامی بود.

عضو شورای دفاع کشور تصریح کرد: در جنگ تحمیلی اخیر، تمام بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سراسر کشور با تمام ظرفیت و توان و کادر درمانی و پزشکی خود در خدمت مجروحان، شهدا و حادثه دیدگان تهاجم اخیر بود و این نشانگر آن است که کادر درمان و پزشکان متخصص و متعهد ارتش از عمق جان به نظام، انقلاب و ملت‍شان، عشق می‌ورزند.

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه ارتش ماموریت بزرگ حفاظت از استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی کشور را عهده‌دار است، گفت: این ماموریت در هر کشوری مهم است اما در ایران عزیز به لحاظ موقعیت راهبردی و ژئوپلیتیکی، مهم‌تر و استثنایی‌تر است. البته نه در ایران امروز، بلکه در طول تاریخ به خاطر شرایط ویژه‌ای که کشورمان دارد، همین گونه بوده است.

امیر حاتمی افزود: کشورمان در جنگ‌های اول و دوم جهانی در حالی که اعلام بی‌طرفی کرده بود، مورد تهاجم واقع شد و بخشی از این کشور به اشغال متجاوزین درآمد، در دوران دفاع مقدس ۸ ساله نیز در شرایطی که تازه انقلاب اسلامی به پیروزی رسیده بود و شعار ملت ایران، «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» بود و هیچ کشوری را تهدید نمی‌کردیم، باز هم مورد تهاجم شرق و غرب واقع شدیم.

وی خاطرنشان کرد: در جنگ تحمیلی اخیر نیز در شرایطی که مسئولان در حال مذاکره بودند، باز هم برخلاف همه اصول و قواعد بین‌المللی، توسط رژیم صهیونیستی و شیطان بزرگ و مدعی حقوق بشر، مورد هجوم قرار گرفتیم.

سرلشکر حاتمی گفت: ما در منطقه‌ای زندگی می‌کنیم که رژیم اشغالگر و کودک کشی در آن وجود دارد که دکترین‌اش این است که هیچ کشوری نباید از او قوی‌تر و بالاتر باشد. در جهانی زندگی می‌کنیم که مدعی قدرت، «صلح از طریق قدرت»، یعنی تسلیم بی‌چون و چرا را می‌خواهد.

فرمانده کل ارتش با تأکید بر اینکه در چنین جهانی، راهی جز قوی شدن و مقتدر شدن نداریم، گفت: ما نیازمند ارتش قدرتمندی برای حفاظت از ملت‌مان هستیم و ارتش مقتدر، ارتشی است که همه اجزای آن، ماموریت و وظیفه‌اش را به درستی انجام دهد و یکی از آن اجزا، سامانه بهداشت و درمان است.

وی افزود: رزمنده‌ای که در حال انجام ماموریت است، باید مطمئن باشد که وقتی در میدان نبرد زخمی شد، در اسرع وقت و به بهترین شکل، به او رسیدگی خواهد شد و خانواده او نیز مورد حمایت و پشتیبانی درمانی قرار خواهد گرفت.

فرمانده کل ارتش تصریح کرد: در هر دوره‌ای کار‌های بسیار خوبی انجام شده و مسئولان و فرماندهان سعی کرده‌اند بهترین حمایت و برنامه‌ریزی و بهترین تصمیم‌ها را برای پیشرفت حوزه بهداشت و درمان در ارتش بگیرند اما علم و دانش بشری همواره در حال تغییر، تحول و پیشرفت روز افزون است. در دوره اخیر نیز سامانه بهداشت و درمان ارتش مورد حمایت و پشتیبانی کامل سامانه فرماندهی خواهد بود.

همچنین؛ این مراسم که با حضور‌ امیر دریادار حبیب الله سیاری، معاون هماهنگ‌کننده ارتش، ‌امیر سرتیپ دوم نظامی، معاون بهداشت و درمان ارتش و رئیس دانشگاه علوم پزشکی آجا و جمعی از پزشکان، پیراپزشکان، دارؤسازان و دندانپزشکان ارتش برگزار شد، از پزشکان، دندانپزشکان، پیراپزشکان و دارؤسازان منتخب تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

 


فارس
نظرات

آخرین اخبار
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر