×
اجتماعی
شناسه خبر : 241602
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/05 ساعت 09:17
محدودیت‌های ترافیکی در محورهای اصلی کشور از امروز تا 11 شهریورماه

محدودیت‌های ترافیکی در محورهای اصلی کشور از امروز تا 11 شهریورماه

رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد که از 5 تا 11 شهریور 1404 محدودیت‌های ترافیکی گسترده‌ای در محورهای مهم کشور اعمال خواهد شد تا سفر ایمن‌تر انجام شود.

نورنیوز - گروه اجتماعی:‌ سرهنگ احمد کرمی‌اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی کشور در بازه زمانی ۵ تا ۱۱ شهریورماه سال ۱۴۰۴ خبر داد و جزئیات این محدودیت‌ها را تشریح کرد.

ممنوعیت تردد موتورسیکلت‌ها در چند محور مهم

وی اعلام کرد: «تردد موتورسیکلت‌ها از ساعت ۰۷:۰۰ روز چهارشنبه ۵ شهریور تا ساعت ۰۶:۰۰ روز سه‌شنبه ۱۱ شهریور در محورهای کرج-چالوس، هراز، فیروزکوه و همچنین محورهای مشهد-سبزوار، مشهد-تربت‌حیدریه و مشهد-قوچان و بالعکس ممنوع است.»

محدودیت‌های خاص در محور کرج-چالوس

رئیس پلیس راهور فراجا افزود: «تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در محور کرج-چالوس همچنان ممنوع است.»
او ادامه داد: «روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۵ و ۶ شهریور، از ساعت ۱۱:۰۰ مرزن‌آباد به سمت تهران یک‌طرفه و از ساعت ۱۴:۰۰ از پل زنگوله تا انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس یک‌طرفه می‌شود. این طرح تا ساعت ۲۴:۰۰ ادامه دارد.»
وی همچنین گفت: «روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه ۷، ۸ و ۹ شهریور، در صورت افزایش ترافیک، به تشخیص مأموران پلیس راه، محدودیت‌های یک‌طرفه مقطعی در مسیر رفت یا برگشت اجرا خواهد شد.»
همچنین کرمی‌اسد بیان داشت: «روز دوشنبه ۱۰ شهریور، از ساعت ۱۱:۰۰ در آزادراه تهران-شمال به سمت چالوس محدودیت برقرار می‌شود و از ساعت ۱۲:۰۰ پل زنگوله به سمت چالوس مسدود خواهد شد. همچنین از ساعت ۱۴:۰۰ مرزن‌آباد به سمت تهران یک‌طرفه می‌شود. این طرح تا ساعت ۲۳:۰۰ ادامه دارد.»

جزئیات محدودیت‌ها در محور هراز و دیگر مسیرها

وی درباره محور هراز توضیح داد: «تردد کلیه تریلرها همچنان ممنوع است. تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها (به‌جز حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز چهارشنبه ۵ شهریور و همچنین از ساعت ۰۶:۰۰ تا ۲۴:۰۰ در روزهای پنجشنبه تا دوشنبه (۶ تا ۱۰ شهریور) ممنوع خواهد بود.»
سرهنگ کرمی‌اسد افزود: «در صورت افزایش ترافیک، از روز پنجشنبه ۶ شهریور تا سه‌شنبه ۱۱ شهریور، به تشخیص مأموران پلیس راه، محدودیت‌های یک‌طرفه مقطعی از محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس اعمال می‌شود.»

همچنین درباره محور تهران-فیروزکوه-قائم‌شهر گفت: «در صورت پرحجم بودن ترافیک، تردد انواع تریلرها (به‌جز حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز جمعه ۷ شهریور در مسیر جنوب به شمال و از ساعت ۰۶:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز دوشنبه ۱۰ شهریور در مسیر شمال به جنوب ممنوع است.»

وی یادآور شد: «روزهای جمعه و دوشنبه ۷ و ۱۰ شهریور، از ساعت ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰، محور از پل حاجی‌آباد تا ابتدای پیچ آریانا به‌صورت یک‌طرفه به سمت خروجی فشم خواهد بود.»

همچنین در محور قدیم رشت-قزوین و بالعکس، «تردد انواع تریلرها و کامیون‌ها (به‌جز حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز پنجشنبه ۶ شهریور و از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز دوشنبه ۱۰ شهریور ممنوع خواهد بود.»

در محور آستارا-اردبیل نیز «تردد انواع تریلرها و کامیون‌ها (به‌جز حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز پنجشنبه ۶ شهریور و از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز دوشنبه ۱۰ شهریور ممنوع است.»

توصیه‌های پلیس راهور برای سفری ایمن

سرهنگ کرمی‌اسد در پایان تأکید کرد: «رانندگان پیش از سفر از آخرین وضعیت راه‌ها و شرایط جوی مطلع شوند، وسایل نقلیه خود را از نظر فنی بررسی کنند، زمان حرکت را به‌گونه‌ای تنظیم کنند که در ساعات اوج بار ترافیک قرار نگیرند و حتماً فاصله طولی مناسب و سرعت مطمئنه را رعایت کنند تا سفری ایمن برای خود و سایر کاربران جاده فراهم آورند.»


نظرات

آخرین اخبار
پزشکیان: حمایت‌های معیشتی باید هدفمند باشد/ مدیریت مصرف یک ضرورت ملی است
نورنما | نفس گیرترین نقطه اورست اینجاست
شرط بازگشایی نماد شرکت‌های آسیب‌دیده در بورس اعلام شد
مرزبانان در سنگرهای انفرادی دست به ماشه آماده‌اند
پشت‌پرده بی‌اعتمادی بن‌سلمان به ترامپ/ چرا عربستان به دنبال ائتلاف جدید با ایران است؟
عملیات انهدام مهمات در قم/ شهروندان نگران نباشند
شمارش معکوس برای حراج 147/تالار شمش طلا از ساعت 14 امروز باز می‌شود
پیام اختصاصی رهبر معظم انقلاب به خانواده شهدای آملی جنگ رمضان
فرودگاه امام (ره) دوباره 24 ساعته شد
واقعیت نگران‌کننده پشت پرده ذخایر سدهای کشور
سقف حقوق و پاداش کارکنان دولت تغییر کرد
محور پکن-مسکو مستحکم‌تر از همیشه
ضرب‌شست دادستانی به فراریان مالیاتی/ وصول 139 همت از مطالبات دولتی
قیمت گوشت قرمز امروز 29 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 / اونس طلا تقویت شد
چگونه با وثیقه سهام وام 200 میلیون تومانی بگیریم؟ +جزئیات
هزینه جنگ علیه ایران برای آمریکا از 85 میلیارد دلار فراتر رفت
سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح دست بر ماشه و آماده‌تر از همیشه‌اند
ریانووستی: توان دفاعی ایران برای هر سناریویی آماده است
نوراینفو | با خواب آلودگی بهاری چه کنیم ؟
اجرای طرح ترافیک فعلا با شیوه سال گذشته
ادامه وضعیت قابل قبول کیفیت هوا در تهران
بازداشت دو عنصر نفوذی که در پوشش خبرنگار جاسوسی می کردند
عوارض خطرناک تزریق بی‌رویه سرم از تشنج تا اِدم مغزی
عقب‌نشینی فلزات گرانبها در بازارهای جهانی
اعتراف رسانه‌های عبری به تغییر تاکتیک حزب‌الله/گذار به جنگ چریکی و آغاز مرحله فرسایشی
طرح حذف تیم ملی ایران توسط آمریکا شکست خورد
کدام ازدواج‌ها بیشتر در معرض طلاق هستند؟
ایران و آمریکا؛ توافق یا جنگ؟
مارکوس رشفورد، شاگرد آقای خاص می‌شود؟
ادامه مذاکرات، مانع جنگ
آیا ترامپ ماشه جنگ با کوبا را می‌چکاند؟
آغاز واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز +احکام جدید تا پانزدهم خرداد صادر می شود
جاده قدیم چالوس مسدود شد؛ از مسیر جایگزین بروید
قیمت خودرو امروز 29 اردیبهشت 1405/ ترمز افزایش قیمت خودرو کشیده شد؟ + جدول
«قدرت معنایی»؛ مهم‌ترین سنگر برای عبور از بحران
بیشترین گروهی که از اختلال و قطعی اینترنت آسیب می‌بینند زنان هستند
بازآرایی نیروها برای خنثی‌سازی تهدید در مبدأ، معادلات را تغییر داد
چرا آمریکا نمی‌تواند ایران را شکست دهد؟
لیست نهایی برزیل برای جام جهانی 2026 اعلام شد؛ بازگشت نیمار به جمع طلایی پوشان
اولین روز معاملاتی بورس 1405؛ تقابل صف فروش سنگین با رشد نمادهای بانکی و خودرویی
70 درصد توان موشکی ایران کاملاً دست‌نخورده است
تاب‌آوری به مثابه یک سازه ملی
زنگ خطر خشکسالی در تهران دوباره به صدا درآمد
تجویزهای غیرمنطقی دارو تحت پوشش بیمه نخواهد بود
وزن گرفتن چین در راهبردهای جدید ایران
سیاست نامه | پزشکیان و رئیسی کجا به هم رسیدند؟
چگونه با تکنیک‌های روانشناسی استرس را مدیریت کنیم؟
«پادشاه» کشتی ایران کنار اسطوره‌های جهان
جنایت هولناک در سونای ویلای لواسان؛ فرجام کینه داماد از مادرزن بر سر ارثیه