×
بین الملل
شناسه خبر : 241484
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/04 ساعت 12:37
مالیات مردم آمریکا؛ سوخت نسل‌کشی صهیونیست‌ها

نورنیوز بررسی می کند؛

مالیات مردم آمریکا؛ سوخت نسل‌کشی صهیونیست‌ها

ایالات متحده با صرف میلیاردها دلار کمک نظامی و اقتصادی از جیب مالیات‌دهندگان، شریک اصلی جنایات رژیم صهیونیستی است؛ حمایتی که در دوره ترامپ شدت گرفت و به تشدید بحران‌های انسانی، بی‌ثباتی منطقه‌ای و خدشه‌دار شدن اعتبار جهانی آمریکا انجامید.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: از سال ۱۹۴۸ تاکنون، آمریکا بیش از ۳۱۸ میلیارد دلار به اسرائیل کمک کرده است: حدود ۲۲۵ میلیارد دلار نظامی و نزدیک به ۹۳ میلیارد دلار اقتصادی و غیرنظامی. این کمک‌ها عمدتاً از مسیر «تأمین مالی نظامی خارجی» (Foreign Military Financing) و «فروش تجهیزات نظامی خارجی» (Foreign Military Sales) در اختیار اسرائیل قرار گرفته‌اند.

اهداف آشکار این کمک‌ها، تضمین برتری نظامی اسرائیل و حفاظت از آن در برابر تهدیدات منطقه‌ای است. اهداف پنهان نیز در جهت اعمال نفوذ بر خاورمیانه، کنترل منابع انرژی و تضمین تسلط ژئوپلیتیک آمریکا بر غرب آسیا بوده است. در واقع، اسرائیل به ابزاری برای پیشبرد استراتژی آمریکا در منطقه بدل شده است.

نقش ترامپ در تشدید بحران

ترامپ، رئیس‌جمهور کنونی ایالات متحده، با سیاست‌های افراطی خود این روند را به اوج رسانده است. او نه‌تنها تعهد ۳۸ میلیارد دلاری دوران اوباما را ادامه داد، بلکه مسیر کمک‌های بیشتر را هموار کرد. در دوران او، بودجه نظامی اسرائیل افزایش یافت و محدودیت‌های کنگره در مورد استفاده اسرائیل از تسلیحات آمریکایی برای حملات به مناطق غیرنظامی عملاً بی‌اثر شد.

ترامپ همچنین با انتقال سفارت آمریکا به قدس و حمایت آشکار از سیاست‌های شهرک‌سازی غیرقانونی اسرائیل، بحران‌ها را تصاعد داد. او در حالی که یک تریلیون دلار از خدمات اجتماعی و بیمه شهروندان فقیر آمریکایی کاست، همان مبلغ را در قالب بخشش‌های مالیاتی به ثروتمندان و بودجه‌های نظامی اسرائیل اختصاص داد. این اقدامات نشان می‌دهد که ترامپ عملاً سیاست حمایت بی‌قید و شرط از اسرائیل را به یکی از ارکان اصلی دولت خود بدل کرده است.

بحران امنیتی و نسل‌کشی در غزه

با تکیه بر همین حمایت‌ها، اسرائیل در دو سال اخیر جنگی تمام‌عیار علیه نوار غزه به راه انداخت. بر اساس گزارش «عفو بین‌الملل» (Amnesty International) و «دیدبان حقوق بشر» (Human Rights Watch)، تسلیحات آمریکایی نقش مستقیمی در کشتار بیش از ۶۲ هزار فلسطینی، از جمله زنان و کودکان، داشته‌اند.

در کنار غزه، تجاوزات اسرائیل به خاک لبنان و حملات سایبری و تروریستی علیه ایران نیز با چراغ سبز واشنگتن و در چارچوب همین کمک‌ها رخ داده است. آمریکا به جای ایفای نقش در صلح، خود را شریک کامل در نسل‌کشی، تجاوز نظامی و بحران‌های انسانی معرفی کرده است.

پیامدهای داخلی و بین‌المللی

این سیاست‌ها برای آمریکا تبعات سنگینی به همراه داشته است. در داخل، میلیون‌ها مالیات‌دهنده معترض‌اند که چرا باید هزینه حمایت از رژیم اشغالگر را بپردازند، در حالی که خدمات اجتماعی و بهداشتی خودشان کاهش یافته است. گروه‌های عدالت‌خواه و نخبگان دانشگاهی، دولت ترامپ را به «شریک جنایت علیه بشریت» متهم کرده‌اند.

در عرصه بین‌الملل، اعتبار آمریکا به‌عنوان مدعی دموکراسی و حقوق بشر آسیب جدی دیده است. حمایت بی‌چون‌وچرا از اسرائیل، موجی از بی‌اعتمادی جهانی را به سیاست خارجی واشنگتن ایجاد کرده و عملاً آمریکا را در مقابل افکار عمومی جهان و نهادهای بین‌المللی قرار داده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشی امروز 8 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
از انفجار خیالی تا توقف نمایشی؛ بازی خطرناک یک خطای محاسباتی
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 8 اردیبهشت +وضعیت استان ها
ارتقای معیشت اعضای هیأت علمی عامل تداوم مسیر تولید علم است
شکست ترامپ از حسین وفایی
تهران از چین درخواست کمک نظامی نکرده است
دریانوردان و کشتی‌ها نباید به قربانیان جانبی هیچ منازعه ژئوپلیتیکی تبدیل شوند
پر کردن ذخایر گاز اتحادیه اروپا دشوار خواهد بود
نیویورک تایمز: ترامپ بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا است
توافق«چارچوب هماهنگی» بر سر انتخاب الزیدی برای نخست‌وزیری عراق/او کیست؟
توسعه زیرساخت‌های سلامت روان در مناطق آسیب‌دیده از جنگ
ترکیب چند منبع خون بند ناف، روشی نو برای درمان سرطان‌ خون
پیام عراقچی پس از سفر به روسیه؛ تعامل ما با مسکو در عالی‌ترین سطح ادامه دارد
پیام عراقچی به مناسبت چهلمین روز شهادت لاریجانی؛ فقدان او غیبت یک پشتوانه فکری و ملی است
بسته شدن تنگه هرمز پیامدهای سنگین‌ در معیشت انگلیسی ها دارد
اذعان آمریکا به ناتوانی به دفاع در برابر موشک‌های پیشرفته
چربی‌های سالم و ناسالم در رژیم غذایی
وزیر امور خارجه اتریش: برای برنامه هسته‌ای ایران تنها راه‌حل دیپلماتیک وجود دارد
نشریه آتلانتیک: نگرانی جی دی ونس برای کاهش چشمگیر ذخایر موشکی آمریکا
وزیر دفاع روسیه : تهران و مسکو به حمایت از یکدیگر ادامه خواهند داد
قطعنامه محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ مجددا به رای گذاشته می‌شود
روسیه از حق ایران درباره تنگه هرمز دفاع کرد
پیام تبریک سید عمار حکیم برای انتخاب نخست وزیر جدید عراق
سه عملیات با استفاده از هواگردهای انتحاری علیه مواضع صهیونیست‌ها در لبنان
موسویان: کشورهای دارای سلاح هسته‌ای از انجام تعهدات خود در خلع سلاح کوتاهی کرده‌اند
تهدید جدید آمریکا علیه شرکت‌های همکار با خطوط هوایی ایران
مهمترین علت چرب شدن کبد چیست؟
اقدامات آمریکا در توقیف کشتی‌ها نقض حقوق بین‌الملل و مصداق اعمال تجاوزکارانه است
یونایتدی ها برنتفورد را بردند و به سهمیه نزدیک شدند
هشدار گوترش درباره افزایش کلاهک‌های هسته‌ای در جهان
تلگراف: نگاه جهان به قیمتِ اشتباهِ نفت است
ایروانی: مسوولیت اختلال در حمل و نقل دریایی خلیج فارس به عهده امریکاست
تاکید سفیر پاکستان: تنگه هرمز شریان تجارت جهانی است
تاکید قائم‌پناه بر بازسازی سریع «توفیق دارو» و تقویت توان دارویی کشور
ضارب ضیافت ترامپ به «تلاش برای ترور رئیس‌جمهور آمریکا» متهم شد
مصدومیت شدید پسر زیدان/ آیا او ضربه مغزی شده است؟
روزبه چشمی: قهرمانان واقعی ایران، مردم هستند
رامین رضاییان: هویت این سرزمین از مردم ایران معنا می‌گیرد
چارلز سوم و همسرش وارد آمریکا شدند
چین: عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علت اصلی بحران تنگه هرمز
اعلام مهلت ثبت‌نام آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی
برنامه ویژه استقلالی‌ها در پل طبیعت همزمان با روز ملی خلیج فارس+ جزئیات
بقایی: غارت کشتی‌های حامل نفت ایران دزدی دریایی است
پیروزی 3–2 السد مقابل الشمال؛ سومین قهرمانی متوالی قطری‌ها
تردید ونس نسبت به روایت پنتاگون از وضعیت تسلیحات آمریکا
گروسی:دوران اجماع جهانی در شورای امنیت پایان یافته است
خیز قیمت‌ها در دخانیات و ارتباطات/مسکن و قبوض چقدر رشد کردند
تاکید نتانیاهو بر ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان
ناتو به دنبال جلوگیری از رویارویی پرتنش با آمریکا
برگزاری مرحله دوم تمرینات تیم ملی فوتبال با هدایت قلعه‌نویی