×
بین الملل
شناسه خبر : 241484
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/04 ساعت 12:37
مالیات مردم آمریکا؛ سوخت نسل‌کشی صهیونیست‌ها

نورنیوز بررسی می کند؛

مالیات مردم آمریکا؛ سوخت نسل‌کشی صهیونیست‌ها

ایالات متحده با صرف میلیاردها دلار کمک نظامی و اقتصادی از جیب مالیات‌دهندگان، شریک اصلی جنایات رژیم صهیونیستی است؛ حمایتی که در دوره ترامپ شدت گرفت و به تشدید بحران‌های انسانی، بی‌ثباتی منطقه‌ای و خدشه‌دار شدن اعتبار جهانی آمریکا انجامید.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: از سال ۱۹۴۸ تاکنون، آمریکا بیش از ۳۱۸ میلیارد دلار به اسرائیل کمک کرده است: حدود ۲۲۵ میلیارد دلار نظامی و نزدیک به ۹۳ میلیارد دلار اقتصادی و غیرنظامی. این کمک‌ها عمدتاً از مسیر «تأمین مالی نظامی خارجی» (Foreign Military Financing) و «فروش تجهیزات نظامی خارجی» (Foreign Military Sales) در اختیار اسرائیل قرار گرفته‌اند.

اهداف آشکار این کمک‌ها، تضمین برتری نظامی اسرائیل و حفاظت از آن در برابر تهدیدات منطقه‌ای است. اهداف پنهان نیز در جهت اعمال نفوذ بر خاورمیانه، کنترل منابع انرژی و تضمین تسلط ژئوپلیتیک آمریکا بر غرب آسیا بوده است. در واقع، اسرائیل به ابزاری برای پیشبرد استراتژی آمریکا در منطقه بدل شده است.

نقش ترامپ در تشدید بحران

ترامپ، رئیس‌جمهور کنونی ایالات متحده، با سیاست‌های افراطی خود این روند را به اوج رسانده است. او نه‌تنها تعهد ۳۸ میلیارد دلاری دوران اوباما را ادامه داد، بلکه مسیر کمک‌های بیشتر را هموار کرد. در دوران او، بودجه نظامی اسرائیل افزایش یافت و محدودیت‌های کنگره در مورد استفاده اسرائیل از تسلیحات آمریکایی برای حملات به مناطق غیرنظامی عملاً بی‌اثر شد.

ترامپ همچنین با انتقال سفارت آمریکا به قدس و حمایت آشکار از سیاست‌های شهرک‌سازی غیرقانونی اسرائیل، بحران‌ها را تصاعد داد. او در حالی که یک تریلیون دلار از خدمات اجتماعی و بیمه شهروندان فقیر آمریکایی کاست، همان مبلغ را در قالب بخشش‌های مالیاتی به ثروتمندان و بودجه‌های نظامی اسرائیل اختصاص داد. این اقدامات نشان می‌دهد که ترامپ عملاً سیاست حمایت بی‌قید و شرط از اسرائیل را به یکی از ارکان اصلی دولت خود بدل کرده است.

بحران امنیتی و نسل‌کشی در غزه

با تکیه بر همین حمایت‌ها، اسرائیل در دو سال اخیر جنگی تمام‌عیار علیه نوار غزه به راه انداخت. بر اساس گزارش «عفو بین‌الملل» (Amnesty International) و «دیدبان حقوق بشر» (Human Rights Watch)، تسلیحات آمریکایی نقش مستقیمی در کشتار بیش از ۶۲ هزار فلسطینی، از جمله زنان و کودکان، داشته‌اند.

در کنار غزه، تجاوزات اسرائیل به خاک لبنان و حملات سایبری و تروریستی علیه ایران نیز با چراغ سبز واشنگتن و در چارچوب همین کمک‌ها رخ داده است. آمریکا به جای ایفای نقش در صلح، خود را شریک کامل در نسل‌کشی، تجاوز نظامی و بحران‌های انسانی معرفی کرده است.

پیامدهای داخلی و بین‌المللی

این سیاست‌ها برای آمریکا تبعات سنگینی به همراه داشته است. در داخل، میلیون‌ها مالیات‌دهنده معترض‌اند که چرا باید هزینه حمایت از رژیم اشغالگر را بپردازند، در حالی که خدمات اجتماعی و بهداشتی خودشان کاهش یافته است. گروه‌های عدالت‌خواه و نخبگان دانشگاهی، دولت ترامپ را به «شریک جنایت علیه بشریت» متهم کرده‌اند.

در عرصه بین‌الملل، اعتبار آمریکا به‌عنوان مدعی دموکراسی و حقوق بشر آسیب جدی دیده است. حمایت بی‌چون‌وچرا از اسرائیل، موجی از بی‌اعتمادی جهانی را به سیاست خارجی واشنگتن ایجاد کرده و عملاً آمریکا را در مقابل افکار عمومی جهان و نهادهای بین‌المللی قرار داده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
«نه» انگلیس به طرح عوارضی ترامپ در تنگه هرمز
«لباس شخصی » از فردا روی پرده سینماها می‌رود
حضور پرشور مردم و مسئولان در مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب
نشست ویژه بررسی حمله سایبری به بانک‌ها در سازمان بازرسی
وزارت صمت: دستورالعمل جدید قیمت‌گذاری خودرو در راه است
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 23 تیر 1405+جدول
صندوق بازنشستگی: اطلاعیه‌های وام و اعتبار خرید در فضای مجازی جعلی است
تصاویر انهدام پایگاه العدید آمریکا در قطر
یاد آقای شهید ایران مصلی تهران 23 تیر
جزئیات حمله دشمن به خوزستان؛ انفجار در ماهشهر و آبادان
عزیزی بار دیگر رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شد
یاد آقای شهید ایران مصلی تهران 23 تیر
ممنوعیت فرود سوخت‌رسان‌های آمریکا در بن‌گوریون
جزئیات حمله امروز آمریکا به مناطقی در شهرستان های دشتی و تنگستان
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 23 تیر 1405
سرلشکر صفوی: رهبری شهید 15 سال قبل به بستن تنگه هرمز به عنوان یک ابزار نگاه می‌کردند
استقرار بیش از 230 اتوبوس برای جابه‌جایی زائران اربعین
خبر خوش برای مستأجران؛ ودیعه با 25 درصد افزایش بازپرداخت می‌شود
تهدید ترامپ درباره تنگه هرمز به ضرر آمریکا تمام می‌شود
نتایج وام ضروری 75 میلیون تومانی بازنشستگان اعلام شد
فرانسه: قصد ورود به هیچ جنگ جدیدی در خاورمیانه را نداریم
رئیس‌جمهور: دولت با تمام ظرفیت در کنار فعالان اقتصادی است
ماجرای سه شهروند بحرینی که به اتهام همکاری با سپاه به حبس ابد محکوم شدند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 23 تیر 1405
پلیس تهران از بازداشت متهم به جمع‌آوری اطلاعات نقاط حساس کشور خبر داد
وزیر خارجه عمان: تهدید اصلی امنیت خلیج فارس, خارج از منطقه است
شفاف‌سازی دولت درباره مالیات املاک مازاد بانک‌ها
بازگشت 55 ماهیگیر ایرانی بازداشت‌شده در امارات آغاز شد
تهران ترامپ را با قواعد خودش وارد بازی کرده است
هواشناسی گیلان: بارش، رعد و برق و وزش باد در راه است
آخرین جزئیات پرونده تتلو؛ درخواست مرخصی و رأی باز در انتظار نظر دادگاه
ساعت کاری ادارات قم از 24 تیر تغییر کرد
چین از ایران و آمریکا خواست آتش‌بس را حفظ کنند
هشدار درباره فتنه داخلی؛ موضع جدید نبیه بری در قبال مذاکرات
تهران در انتظار باد شدید و گرد و خاک؛ گرما همچنان ماندگار است
ایران اقدام انگلیس علیه سپاه را خصمانه و مغایر حقوق بین‌الملل دانست
تجاوز مجدد تروریست‌های آمریکایی به شهرهای ساحلی ایران؛ پاسخ فراگیر و مستمر نیروهای مسلح
قیمت ارز اربعین در بانک‌ها هنوز از بازار آزاد گران‌تر است
خبر خوش برای تهرانی‌ها؛ مترو و اتوبوس تهران رایگان ماند
تهیه‌کننده پیشگام سینمای هنگ‌کنگ در 75 سالگی درگذشت
گام مهم پارس جنوبی برای کاهش آلایندگی‌های زیست‌محیطی
نورنما | پت و مت های قرن بیست و یکم در خلیج فارس!
پارلمان مجارستان به برکناری رئیس‌جمهور رأی مثبت داد
معاون شورای عالی امنیت ملی: خون رهبر شهید، مقاومت را استوارتر کرد
جنگ روانی قبل از نیمه‌نهایی جام جهانی؛ آرژانتین دوباره سراغ خاطره «دست خدا» رفت
سخنگوی ارتش: بازگشایی تنگه هرمز در گرو احترام به حقوق ملت ایران است
اتصال کارت‌های بانکی به سامانه سوخت به‌زودی اجرایی می‌شود
ماجرای دود سیاه در فردیس چه بود؟ پاسخ پلیس به نگرانی شهروندان
سرپرست وزارت دفاع: پاسخ صنعت دفاعی به جنگ، تداوم پیشرفت و جهش فناورانه است