×
بین الملل
شناسه خبر : 241484
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/04 ساعت 12:37
مالیات مردم آمریکا؛ سوخت نسل‌کشی صهیونیست‌ها

نورنیوز بررسی می کند؛

مالیات مردم آمریکا؛ سوخت نسل‌کشی صهیونیست‌ها

ایالات متحده با صرف میلیاردها دلار کمک نظامی و اقتصادی از جیب مالیات‌دهندگان، شریک اصلی جنایات رژیم صهیونیستی است؛ حمایتی که در دوره ترامپ شدت گرفت و به تشدید بحران‌های انسانی، بی‌ثباتی منطقه‌ای و خدشه‌دار شدن اعتبار جهانی آمریکا انجامید.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: از سال ۱۹۴۸ تاکنون، آمریکا بیش از ۳۱۸ میلیارد دلار به اسرائیل کمک کرده است: حدود ۲۲۵ میلیارد دلار نظامی و نزدیک به ۹۳ میلیارد دلار اقتصادی و غیرنظامی. این کمک‌ها عمدتاً از مسیر «تأمین مالی نظامی خارجی» (Foreign Military Financing) و «فروش تجهیزات نظامی خارجی» (Foreign Military Sales) در اختیار اسرائیل قرار گرفته‌اند.

اهداف آشکار این کمک‌ها، تضمین برتری نظامی اسرائیل و حفاظت از آن در برابر تهدیدات منطقه‌ای است. اهداف پنهان نیز در جهت اعمال نفوذ بر خاورمیانه، کنترل منابع انرژی و تضمین تسلط ژئوپلیتیک آمریکا بر غرب آسیا بوده است. در واقع، اسرائیل به ابزاری برای پیشبرد استراتژی آمریکا در منطقه بدل شده است.

نقش ترامپ در تشدید بحران

ترامپ، رئیس‌جمهور کنونی ایالات متحده، با سیاست‌های افراطی خود این روند را به اوج رسانده است. او نه‌تنها تعهد ۳۸ میلیارد دلاری دوران اوباما را ادامه داد، بلکه مسیر کمک‌های بیشتر را هموار کرد. در دوران او، بودجه نظامی اسرائیل افزایش یافت و محدودیت‌های کنگره در مورد استفاده اسرائیل از تسلیحات آمریکایی برای حملات به مناطق غیرنظامی عملاً بی‌اثر شد.

ترامپ همچنین با انتقال سفارت آمریکا به قدس و حمایت آشکار از سیاست‌های شهرک‌سازی غیرقانونی اسرائیل، بحران‌ها را تصاعد داد. او در حالی که یک تریلیون دلار از خدمات اجتماعی و بیمه شهروندان فقیر آمریکایی کاست، همان مبلغ را در قالب بخشش‌های مالیاتی به ثروتمندان و بودجه‌های نظامی اسرائیل اختصاص داد. این اقدامات نشان می‌دهد که ترامپ عملاً سیاست حمایت بی‌قید و شرط از اسرائیل را به یکی از ارکان اصلی دولت خود بدل کرده است.

بحران امنیتی و نسل‌کشی در غزه

با تکیه بر همین حمایت‌ها، اسرائیل در دو سال اخیر جنگی تمام‌عیار علیه نوار غزه به راه انداخت. بر اساس گزارش «عفو بین‌الملل» (Amnesty International) و «دیدبان حقوق بشر» (Human Rights Watch)، تسلیحات آمریکایی نقش مستقیمی در کشتار بیش از ۶۲ هزار فلسطینی، از جمله زنان و کودکان، داشته‌اند.

در کنار غزه، تجاوزات اسرائیل به خاک لبنان و حملات سایبری و تروریستی علیه ایران نیز با چراغ سبز واشنگتن و در چارچوب همین کمک‌ها رخ داده است. آمریکا به جای ایفای نقش در صلح، خود را شریک کامل در نسل‌کشی، تجاوز نظامی و بحران‌های انسانی معرفی کرده است.

پیامدهای داخلی و بین‌المللی

این سیاست‌ها برای آمریکا تبعات سنگینی به همراه داشته است. در داخل، میلیون‌ها مالیات‌دهنده معترض‌اند که چرا باید هزینه حمایت از رژیم اشغالگر را بپردازند، در حالی که خدمات اجتماعی و بهداشتی خودشان کاهش یافته است. گروه‌های عدالت‌خواه و نخبگان دانشگاهی، دولت ترامپ را به «شریک جنایت علیه بشریت» متهم کرده‌اند.

در عرصه بین‌الملل، اعتبار آمریکا به‌عنوان مدعی دموکراسی و حقوق بشر آسیب جدی دیده است. حمایت بی‌چون‌وچرا از اسرائیل، موجی از بی‌اعتمادی جهانی را به سیاست خارجی واشنگتن ایجاد کرده و عملاً آمریکا را در مقابل افکار عمومی جهان و نهادهای بین‌المللی قرار داده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اختصاص وام خرید خودرو داخلی به خانواده ایثارگران+ جزئیات
گفت وگوی تلفنی وزیران خارجه قطر و مصر و بررسی آخرین تحولات منطقه
شهید لاریجانی در دایره فضایل، در نقطه مرکزی آن قرار داشتند
سرانجام رونالدو النصر را قهرمان کرد
اطلاعات سپاه: فرضیات کاخ سفید درباره عملیات سریع علیه ایران غلط از آب درآمد
استاندار هرمزگان: حادثه میناب را به عنوان سومین جنایت جنگی آمریکا در جهان ثبت می‌کنیم
وقوع 14 تصادف در یک آزادراه؛ 38 خودرو درگیر شدند
رئیس آژانس بین‌المللی انرژی: بازار نفت ممکن است تابستان بحرانی شود
یمن: رژیم صهیونیستی، باوجود قدرت نظامی‌اش، نیرویی شکست‌ناپذیر نیست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران به تنهایی از عهده آمریکا برمی‌آید
واشنگتن سفیر ایران در لبنان را در فهرست تحریم‌ها قرار داد
کلاس‌های درس کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه‌ها حضوری شد
حزب‌الله: اهداف نظامی اسرائیل با پهپاد «ابابیل» هدف قرار گرفت
الحوثی: دشمنان به‌شدت در زمینه نفوذ امنیتی علیه جوامع اسلامی در حال فعالیت هستند
غرق‌شدگی 2 نفر در سد مهاباد
واشنگتن پست: آمریکا برای دفاع از اسرائیل نیمی از موشک‌های تاد خود را مصرف کرد
قضاوت در نظامی جمهوری اسلامی یک شغل نیست، مسئولیتی الهی است
معاون رئیس‌جمهور: مقاومت مردم نقشه‌های آمریکا و متحدانش را ناکام گذاشت
احضار مدیر مسئول خبرگزاری ایرنا به دادسرای فرهنگ و رسانه
رکورد مشترک مسی و پله در جام جهانی
آغاز ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری + جزئیات و نحوه ثبت نام
اعتراف مقام آمریکایی به ناتوانی در اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز
گفت‌وگوی پوتین و شی درباره اورانیوم ایران در پکن
معرفی رهبر شهید انقلاب به عنوان «شهید شاخص سال»
جدال آمریکا، چین و روسیه بر سر غزه در شورای امنیت
بغداد با هرگونه اقدام تهدیدکننده امنیت منطقه برخورد خواهد کرد
وعده پرداخت وام ازدواج به همه متقاضیان تا پایان سال
ارسال 96 تن کمک‌های بشردوستانه به ایران
اعلام تعرفه گمرکی واردات تلفن همراه
ترامپ با تکرار ادعاها درباره ایران و تنگه هرمز: مذاکرات ادامه دارد
رد گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای راجع به جزئیات مذاکرات مرتبط با خاتمه جنگ
عبور 31 کشتی از تنگه هرمز با تأمین امنیت نیروی دریایی سپاه
هند اعزام کشتی‌های سوخت را به بازگشت کشتی‌های گرفتار در هرمز مشروط کرد
هشدار چین به اروپا: اعمال محدودیت تازه، پاسخ تلافی‌جویانه به‌همراه دارد
تأکید مقام‌های پاکستان بر تداوم شراکت راهبردی با چین
آیت‌الله نوری همدانی: در اجتماعات خیابانی نباید ذره‌ای بوی اختلاف وجود داشته باشد
تلاش آلمان برای کاهش تنش در خاورمیانه با فعال‌سازی دیپلماسی منطقه‌ای
روبیو: نشانه‌های مثبتی در مذاکرات با ایران دیده می‌شود
اعزام آخرین گروه زائران ایرانی به عربستان
روسیه از پرتاب آزمایشی موشک‌های بالستیک، هایپرسونیک و کروز در رزمایش هسته‌ای خبر داد
افزایش مخالفت دموکرات‌ها با کمک نظامی به اسرائیل
تصویب قطعنامه‌ ضد ایرانی در پارلمان اروپا
پذیره‌نویسی نخستین صندوق پروژه نیروگاه خورشیدی در بورس انرژی
احضار رئیس سازمان سینمایی در پی اکران یک فیلم غیر اخلاقی
مخالفت فرانسه با نقش‌آفرینی ناتو در تنگه هرمز
مشارکت 28 هزار امدادگر هلال‌احمر در جنگ اخیر
حریق گسترده در انبار لوازم یدکی تهران
طلای ایزدی در پاراوزنه‌برداری الجزایر
صدور مجوز حرفه‌ای برای قرمزهای پایتخت
تخلیه و بارگیری 23 میلیون تن کالا در بنادر کشور