×
بین الملل
شناسه خبر : 241484
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/04 ساعت 12:37
مالیات مردم آمریکا؛ سوخت نسل‌کشی صهیونیست‌ها

نورنیوز بررسی می کند؛

مالیات مردم آمریکا؛ سوخت نسل‌کشی صهیونیست‌ها

ایالات متحده با صرف میلیاردها دلار کمک نظامی و اقتصادی از جیب مالیات‌دهندگان، شریک اصلی جنایات رژیم صهیونیستی است؛ حمایتی که در دوره ترامپ شدت گرفت و به تشدید بحران‌های انسانی، بی‌ثباتی منطقه‌ای و خدشه‌دار شدن اعتبار جهانی آمریکا انجامید.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: از سال ۱۹۴۸ تاکنون، آمریکا بیش از ۳۱۸ میلیارد دلار به اسرائیل کمک کرده است: حدود ۲۲۵ میلیارد دلار نظامی و نزدیک به ۹۳ میلیارد دلار اقتصادی و غیرنظامی. این کمک‌ها عمدتاً از مسیر «تأمین مالی نظامی خارجی» (Foreign Military Financing) و «فروش تجهیزات نظامی خارجی» (Foreign Military Sales) در اختیار اسرائیل قرار گرفته‌اند.

اهداف آشکار این کمک‌ها، تضمین برتری نظامی اسرائیل و حفاظت از آن در برابر تهدیدات منطقه‌ای است. اهداف پنهان نیز در جهت اعمال نفوذ بر خاورمیانه، کنترل منابع انرژی و تضمین تسلط ژئوپلیتیک آمریکا بر غرب آسیا بوده است. در واقع، اسرائیل به ابزاری برای پیشبرد استراتژی آمریکا در منطقه بدل شده است.

نقش ترامپ در تشدید بحران

ترامپ، رئیس‌جمهور کنونی ایالات متحده، با سیاست‌های افراطی خود این روند را به اوج رسانده است. او نه‌تنها تعهد ۳۸ میلیارد دلاری دوران اوباما را ادامه داد، بلکه مسیر کمک‌های بیشتر را هموار کرد. در دوران او، بودجه نظامی اسرائیل افزایش یافت و محدودیت‌های کنگره در مورد استفاده اسرائیل از تسلیحات آمریکایی برای حملات به مناطق غیرنظامی عملاً بی‌اثر شد.

ترامپ همچنین با انتقال سفارت آمریکا به قدس و حمایت آشکار از سیاست‌های شهرک‌سازی غیرقانونی اسرائیل، بحران‌ها را تصاعد داد. او در حالی که یک تریلیون دلار از خدمات اجتماعی و بیمه شهروندان فقیر آمریکایی کاست، همان مبلغ را در قالب بخشش‌های مالیاتی به ثروتمندان و بودجه‌های نظامی اسرائیل اختصاص داد. این اقدامات نشان می‌دهد که ترامپ عملاً سیاست حمایت بی‌قید و شرط از اسرائیل را به یکی از ارکان اصلی دولت خود بدل کرده است.

بحران امنیتی و نسل‌کشی در غزه

با تکیه بر همین حمایت‌ها، اسرائیل در دو سال اخیر جنگی تمام‌عیار علیه نوار غزه به راه انداخت. بر اساس گزارش «عفو بین‌الملل» (Amnesty International) و «دیدبان حقوق بشر» (Human Rights Watch)، تسلیحات آمریکایی نقش مستقیمی در کشتار بیش از ۶۲ هزار فلسطینی، از جمله زنان و کودکان، داشته‌اند.

در کنار غزه، تجاوزات اسرائیل به خاک لبنان و حملات سایبری و تروریستی علیه ایران نیز با چراغ سبز واشنگتن و در چارچوب همین کمک‌ها رخ داده است. آمریکا به جای ایفای نقش در صلح، خود را شریک کامل در نسل‌کشی، تجاوز نظامی و بحران‌های انسانی معرفی کرده است.

پیامدهای داخلی و بین‌المللی

این سیاست‌ها برای آمریکا تبعات سنگینی به همراه داشته است. در داخل، میلیون‌ها مالیات‌دهنده معترض‌اند که چرا باید هزینه حمایت از رژیم اشغالگر را بپردازند، در حالی که خدمات اجتماعی و بهداشتی خودشان کاهش یافته است. گروه‌های عدالت‌خواه و نخبگان دانشگاهی، دولت ترامپ را به «شریک جنایت علیه بشریت» متهم کرده‌اند.

در عرصه بین‌الملل، اعتبار آمریکا به‌عنوان مدعی دموکراسی و حقوق بشر آسیب جدی دیده است. حمایت بی‌چون‌وچرا از اسرائیل، موجی از بی‌اعتمادی جهانی را به سیاست خارجی واشنگتن ایجاد کرده و عملاً آمریکا را در مقابل افکار عمومی جهان و نهادهای بین‌المللی قرار داده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نخستین ابتلا به ویروس هانتا در تل‌آویو تأیید شد
فروپاشی اعتبار آمریکا و ظهور چین در عرصه انرژی جهانی
سفیر ایران در چین: پیام تهران درباره تنگه هرمز به پکن منتقل شد
فهرست کامل پروازهای خارجی از فرودگاه امام (ره) به نقاط مختلف جهان
سخنگوی دولت: اینترنت پرو برای حمایت از کسب‌وکارها طراحی شده است
کشف چند جسد در واگن قطار باری ؛ هویت قربانیان مشخص نیست
توقیف املاک خبرنگار اینترنشنال با دستور قوه قضاییه
خداحافظی با مدارس دولتی ؛ همه مدارس هیات امنایی می شوند
نورنما | روایت دست هایی که دست ایران را پر کردند
استرالیا 7 فرد و 4 نهاد ایرانی را تحریم کرد
توضیح شهرداری درباره افزایش سفیدبالک‌ها در پایتخت
هوش مصنوعی وارد چیدمان داوران لیگ برتر شد
وزیر ارتباطات: اینترنت نیاز اساسی مردم است
تهدید موشکی ایران محور نگرانی تل‌آویو است
هشدار سازمان هواشناسی درباره هزینه‌تراشی با ادعای تاثیر انهدام رادارها بر وضعیت جوی
مرد اعدامی سردسته باند مأموران قلابی پایتخت بود
هشدار پزشکیان درباره سوءاستفاده اقتصادی در شرایط جنگی
رئیس قوه قضاییه: خط سفید و اینترنت‌پرو باید شفاف‌سازی شود
عطسه و کهیر در بهار نشانه پاکسازی بدن است
وضعیت آب وهوای آذربایجان‌غربی تا پایان هفته
دو مشتری جدید لواندوفسکی معرفی شدند
نوراینفو | برخی از علائم استرس و اضطراب
دلیل بسته شدن شبانه تونل‌های تهران چیست؟
گفت وگوی آمریکا با متحدان درباره بحران تنگه هرمز
واکنش تند تل‌آویو به تحریم‌های جدید اروپا علیه شهرک‌نشینان اسرائیلی
معاون نیروی دریایی سپاه: امنیت خلیج فارس خط قرمز ایران است
درخواست یمن از شورای امنیت برای رفع محاصره
حمله تند ترامپ به حزب دموکرات آمریکا
چرا حال و آینده اقتصاد جهان به چند تنگه گره خورده؟
چرا بازار مسکن با رکود تورمی شدید مواجه شده است؟
افشای جزئیات جدید از پایگاه سری اسرائیل در عراق
جشن قهرمانی یامال با پرچم فلسطین جنجال‌ساز شد + فیلم
مذاکره درباره مذاکره
تشدید حملات اسرائیل در لبنان ونقض 1700 مورد آتش بس
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 22 اردیبهشت 1405
دکترین ملی کریدورها
کشف کلید کنترل خارش در مغز انسان
طرح جدید برای ائتلاف دموکراتیک علیه واشنگتن
عثمان دمبله ستاره فصل لیگ فرانسه شد
کشف کهکشانی بدون چرخش توسط تلسکوپ جیمز وب
اعدام عضو آموزش‌دیده گروهک تروریستی انصارالفرقان در شرق کشور
مجلس آمریکا برای هفتمین بار قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ را به رای می گذارد
سفیر ایران: معماری امنیتی منطقه نیاز به بازنگری دارد
ماجرای حضور هواپیماهای ایرانی در پایگاه نورخان پاکستان چیست؟
تعادل؛ گوهر گمشده در مذاکرات
خطای محاسباتی دشمن و درس بازدارندگی اتحاد مقدس
آخرین جزئیات از حضوری شدن کلاس‌ها و امتحانات دانشگاه ها
وزارت بهداشت اسرائیل: شمارمجروحان از آغاز جنگ با ایران به 8683 رسید
آخرین آمار از هزینه های سنگین جنگ ترامپ علیه ایران
آغاز فروش مشارکتی محصولات سایپا از امروز + جدول خودرو و نحوه ثبت نام