×
بین الملل
شناسه خبر : 241397
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/04 ساعت 06:00
معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان:تاریخ، ملت‌ها را با عملکردشان می‌سنجد

معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان:تاریخ، ملت‌ها را با عملکردشان می‌سنجد

معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان در نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی با تاکید بر لزوم اقدام عملی برای حمایت از مردم فلسطین گفت: تاریخ، ملت‌ها را با عملکردشان می‌سنجد، نه با بیانیه‌ها؛ و فلسطینیان امروز بیش از هر زمان، چشم‌انتظار گام‌های واقعی برای پایان اشغال و رهایی از رنج هستند.

نورنیوز-گروه بین الملل: سناتور محمد اسحاق، معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان، امروز در بیست و یکمین اجلاس فوق العاده وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در جده از فراخوان دولت جمهوری اسلامی ایران و فلسطین برای برگزاری نشست فوری این سازمان برای پرداختن به وضعیت اسفناک غزه و توطئه های توسعه طلبانه رژیم صهیونیستی قدردانی کرد.

وی گفت: مساله فلسطین آزمونی برای اعتبار به اصطلاح «نظم مبتنی بر قانون» است. عدم رعایت حقوق ملت فلسطین، مصونیت از مجازات اسرائیل را تقویت کرده و مشروعیت همان نظمی را که همه ما ادعای دفاع و حمایت از آن را داریم، تضعیف می‌کند.

اسحاق دار افزود: پاکستان هفت گام فوری و ضروری را برای محافظت از نظم جهانی و فراتر رفتن از چرخه دائمی خشونت و تخریب در سرزمین‌های اشغالی فلسطین مطرح می کند که اولین آن؛ آتش‌بس فوری، دائمی و بی قید و شرط در سراسر غزه و سرزمین اشغالی فلسطین با اجرای کامل قطعنامه ۲۷۳۵ شورای امنیت سازمان ملل است.

وی ادامه داد: دسترسی نامحدود، پایدار و ایمن مردم غزه به کمک‌های بشردوستانه، حفاظت از امدادگران، تیم‌های پزشکی و پرسنل سازمان ملل و بازسازی غزه باید تضمین شود.

وزیر خارجه پاکستان تاکید کرد که کشورش به ارسال مداوم کمک‌های بشردوستانه برای برادران و خواهران خود در غزه ادامه داده است.

وی خواستار پایان دادن به آوارگی اجباری، گسترش غیرقانونی شهرک‌سازی و الحاق سرزمین‌های فلسطینی، به ویژه در کرانه باختری و قدس شرقی شد و تصریح کرد: طرح اعلام شده اسرائیل برای اشغال شهر غزه در حقیقت تلاشی عمدی برای محو موجودیت و میراث فلسطینیان خواهد بود که باید قاطعانه با آن مخالفت شود.

سناتور اسحاق دار با تاکید بر ضرورت پاسخگویی در قبال جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت رژیم صهیونیستی افزود: نباید به اسرائیل اجازه داده شود که با مصونیت از مجازات، در نقض منشور سازمان ملل، قوانین بین‌المللی، از جمله قوانین بشردوستانه بین‌المللی و اقدامات الزام‌آور دیوان بین‌المللی دادگستری، عمل کند.

وی تاکید کرد که سازمان همکاری اسلامی باید از سازوکارهایی برای تضمین عدالت و پایان دادن به فرهنگ مصونیت از مجازات حمایت کند.

اسحاق دار اظهار داشت: فلسطین برای پاکستان در اولویت است. پاکستان به عنوان عضو غیر دائم شورای امنیت سازمان ملل به همکاری با سازمان همکاری اسلامی و شرکای عرب خود برای بسیج حمایت جهانی از حق تعیین سرنوشت، عدالت و صلح فلسطینیان ادامه خواهد داد.

وی گفت: سازمان همکاری اسلامی باید با فوریت و عزم راسخ اقدام کند. ما نمی‌توانیم نظاره‌گر باشیم. رسیدگی و مقابله با ریشه اصلی اشغال غیرقانونی سرزمین‌های فلسطینی توسط اسرائیل ضروری است. زمان آن فرا رسیده است که اقدامی معتبر انجام دهیم و تعهد مشترک خود را به صلحی عادلانه و پایدار در خاورمیانه مجدداً تأیید کنیم.


نظرات

آخرین اخبار
پاسخ رهبر معظم انقلاب به پیام تسلیت و بیعت دبیرکل حزب الله لبنان
خسارت 200 میلیارد دلاری جنگ ایران به کشورهای عربی خلیج فارس
قیمت بنزین و گازوئیل در امارات 30 تا 70 درصد افزایش یافت
محکومیت سفارت روسیه در حملات نزدیک کلیسای ارتدکس در تهران
سپاه: ملت ایران با رأی قاطع خود به جمهوری اسلامی، مسیر عزت، استقلال و پیشرفت را برگزید
حافظیه همچنان پرمخاطب‌ترین مقصد گردشگری در یازدهمین روز نوروز
خلیج فارس و سواحل استان بوشهر تا پایان هفته مواج است
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ جزئیات حمله به فولاد مبارکه
استامر بار دیگر تاکید کرد: جنگ در خاورمیانه جنگ ما نیست
حنظله اطلاعات ایران‌وایر را منتشر کرد
طرح اعطای تسهیلات 20 میلیون تومانی به بازنشستگان+ جزئیات
سری جدید «شام ایرانی» منتشر شد
پیام استاندار تهران به مناسبت 12 فروردین
راهنمای اعلام خسارات جنگ در سامانه 1811
قدردانی رهبر انقلاب از پیام‌های علما و شخصیت‌های دینی داخلی و خارجی
ابراز نگرانی پوتین از تخریب زیرساخت‌های انرژی در خاورمیانه
ضرورت مخالفت با جنگ ایران بنا به دلایل سیاسی و اخلاقی
ترامپ به خروج از ناتو فکر می‌کند
پرده برداشتن نتانیاهو از طرح «اسرائیل بزرگ»
وقتی دلتنگی باعث شد که شاهین فرهت با عجله به کشور بازگردد
کمالوندی: حمله به تاسیسات تحت نظارت پادمان جنایت جنگی است
عارف: ذخایر استراتژیک دارو در وضعیت مطلوب است
هدف آمریکا در ایران شکست خورد
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید انقلاب در روز جمهوری اسلامی ایران
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
ادامه مقاومت متحدان تاریخی آمریکا به جنگ عیله ایران
حق بیمه زنان خانه دار در 6 ماه اول 1405 اعلام شد
معاون دفتر پزشکیان: خط رسانه‌ای تخریب رئیس‌جمهوری، مشکوک است
عزیزی: دوران مهمان نوازی 47 ساله در تنگه هرمز تمام شده است
محکومیت حمله آمریکا و اسرائیل به اماکن سازمان ملل در ایران توسط تهران
اقدام غیرقانونی ترامپ در محدود کردن رای‌دهی پستی
چرا جنگ زمینی می تواند تکلیف جنگ را به نفع ایران تعیین کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون چهارشنبه 12 فروردین+جدول پخش
ربیعی: خسارت زیادی به فدراسیون وزنه‌برداری وارد شده است
ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی به سازمان منابع طبیعی
هاآرتص: ترامپ خاورمیانه را به آتش می‌کشد و از جهان انتظار دارد آتش را خاموش کند
نیکزاد‌: تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شود
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان
تاکنون 1262 نفر از هموطنان از دبی به کشور بازگشته‌اند
مدیرعامل شل: اروپا به زودی با کمبود سوخت مواجه می شود
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی