×
بین الملل
شناسه خبر : 241393
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/03 ساعت 20:20
بیش از 70 درصد نظامیان صهیونیست خواهان پایان درگیری‌های غزه شدند

بیش از 70 درصد نظامیان صهیونیست خواهان پایان درگیری‌های غزه شدند

نتایج یک نظرسنجی تازه از سوی «مؤسسه تحقیقاتی آگام» نشان می‌دهد که اکثریت نظامیان صهیونیستی به شدت خواهان خاتمه درگیری‌ها در غزه و رسیدن به توافقی جامع با گروه حماس هستند.

نورنیوز-گروه بین الملل: رسانه امنیتی اسرائیلی «والانیوز» امروز گزارش داد که بر اساس نظرسنجی انجام‌شده توسط مؤسسه تحقیقاتی «آگام»، اکثریت اسرائیلی‌ها تمایل دارند جنگ غزه به پایان برسد و توافقی با جنبش حماس حاصل شود.

طبق این نظرسنجی که والانیوز منتشر کرد، ۷۳.۹ درصد از نظامیان عادی و ذخیره اسرائیلی خواستار توقف جنگ در غزه هستند، در حالی که فقط ۲۶.۱ درصد معتقدند جنگ باید ادامه یابد حتی اگر به قیمت به خطر افتادن جان اسیران باشد.

همچنین، ۶۴ درصد از نظامیان اسرائیلی بر این باورند که جنگ غزه بر پایه ملاحظات سیاسی آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

والانیوز با استناد به نظر سنجی موسسه آگام گزارش داد که ۴۰ درصد از نظامیان برای جنگیدن در غزه انگیزه خود را از دست داده‌اند. این در حالی است که رژیم صهیونیستی اکنون برای اشغال شهر غزه آماده می‌شود و ارتش در این راستا ده‌ها هزار نیروی ذخیره را برای گسترش جنگ در غزه فراخونده است. همزمان منابع صهیونیستی نیز از خستگی و فرسودگی نظامیان و تجهیزات جنگی حکایت می‌کنند.

همچنین یافته‌های این نظرسنجی نشان می‌دهد که بخش عمده اسرائیلی‌ها از توافق برای آزادی اسرا و پایان جنگ حمایت می‌کنند و ۷۴ درصد از آنان خواهان دستیابی به توافق هستند و دو سوم آنها معتقدند جنگ در غزه بر اساس ملاحظات سیاسی ادامه پیدا کرده است.

علاوه بر این، در شرایطی که «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به همراه ائتلاف خود خواهان تداوم جنگ در غزه به خاطر ملاحظات سیاسی است، والانیوز در خبری قابل اعتنا نوشت، ۵۴.۷ درصد از طرفداران حزب لیکود از پایان جنگ در غزه به عنوان بخشی از توافق با حماس حمایت می‌کنند؛ همچنین حدود یک سوم از رأی‌دهندگان احزاب «صهیونیسم مذهبی» و «عوتسما یهودیت» نیز خواستار توافق آتش‌بس هستند.

والانیوز در حالی نتایج نظرسنجی موسسه تحقیقاتی آگام را منتشر کرد که «مؤسسه پژوهش‌های امنیت ملی» دانشگاه تل‌آویو نیز روز گذشته بر اساس نظرسنجی اخیر خود خبر داد که ۶۵ درصد از صهیونیست‌ها تأکید کرده‌اند که تصمیم اخیر کابینه رژیم صهیونیستی برای اشغال شهر غزه هیچ کمکی به بازگرداندن اسرا نمی‌کند. آنها معتقد هستند که آزادی اسرا تنها از طریق توافقی فراگیر و پایان جنگ در غزه امکان‌پذیر است.

در همین حال، ۵۱ درصد نیز نسبت به چشم‌انداز رژیم صهیونیستی در اشغال شهر غزه تردید دارند و می‌گویند که هماهنگی موثری بین سطوح سیاسی و نظامی در اداره جنگ وجود ندارد.

همچنین یافته‌های این نظرسنجی حاکی از بی اعتمادی جدی اسرائیلی‌ها به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی است و تنها ۲۳ درصد به دولت و ۳۰ درصد به نتانیاهو اعتماد دارند.

از سوی دیگر، ۶۶.۵ درصد نگران انزوای بین‌المللی رژیم اسرائیل هستند و در بعد شخصی نیز تنها ۳۰ درصد گفته‌اند که در سرزمینهای اشغالی احساس امنیت دارند.

 


اخبار مرتبط
20 هزار نظامی صهیونیستی در مراکز توانبخشی بستری شدند
یکشنبه 1404/06/23 ساعت 18:00
20 هزار نظامی صهیونیستی در مراکز توانبخشی بستری شدند
وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اذعان کرد که جنگ غزه باعث شده 20 هزار نظامی این رژیم برای طی مراحل درمانی و توانبخشی به مراکز ویژه مراجعه کنند.
حمله شدید به نیروهای رژیم صهیونیستی در غزه؛ زخمی شدن چهار نظامی
یکشنبه 1404/06/09 ساعت 19:42
حمله شدید به نیروهای رژیم صهیونیستی در غزه؛ زخمی شدن چهار نظامی
منابع خبری فلسطینی اعلام کردند که در جریان عملیات مقاومت در نوار غزه، چهار نظامی رژیم صهیونیستی زخمی شده و یک تانک به همراه چند خودروی نظامی دشمن منهدم شد.
پاسخ کوبنده مقاومت به تجاوز؛ هلاکت 5 نظامی صهیونیست در کمین + فیلم
سه‌شنبه 1404/06/04 ساعت 20:19
پاسخ کوبنده مقاومت به تجاوز؛ هلاکت 5 نظامی صهیونیست در کمین + فیلم
گردان‌های القسام اعلام کردند که در کمینی دقیق و حساب شده در منطقه بیت‌حانون واقع در شمال نوار غزه، تعدادی از نظامیان صهیونیست را هدف قرار داده‌اند.
انتقاد شدید دیپلمات‌های اروپایی از سکوت اتحادیه اروپا درباره جنگ غزه
سه‌شنبه 1404/06/04 ساعت 18:08
انتقاد شدید دیپلمات‌های اروپایی از سکوت اتحادیه اروپا درباره جنگ غزه
بیش از 200 دیپلمات ارشد اروپایی با ارسال نامه‌ای سرگشاده از اتحادیه اروپا و کشورهای عضو خواستند تا به صورت فوری و مستقل در برابر جنگ اسرائیل در غزه و اقدامات غیرقانونی این رژیم در کرانه باختری واکنش نشان دهند.
نظرات

آخرین اخبار
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام پهپاد هرون TP اسرائیلی
محمدتقی رحمتی درگذشت
تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
پیام لاریجانی درباره وضعیت تنگه هرمز
اسامی شهدایی که فردا تشییع می‌شوند، اعلام شد
راه‌اندازی سایت اسکان اضطراری در دهلران
دکتر سروش: باید عقلای قوم به میدان بیایند تا گره‌ها باز شود
آغاز سی و چهارمین موج عملیات وعده صادق4 با موشک‌های نقطه زن و سر جنگی‌های بالای یک تن
بیعت مردم ایران با رهبر منتخب خبرگان ملت
درصد موفقیت حملات موشکی و پهپادی ایران
سخنگوی وزارت خارجه خطاب به اعضای تیم فوتبال بانوان ایران: به خانه برگردید
پیام تبریک رئیس‌جمهور عراق به آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای
نیویورک تایمز ادعای جدید ترامپ را تکذیب کرد
توقف استخراج در میادین گازی استراتژیک تل‌آویو در پی حملات موشکی
وقوع انفجار در نزدیکی یک نفتکش در شمال ابوظبی
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
وقاحت یک رئیس‌جمهور در تهدید وجودی ایرانیان
پیام خاتمی به مناسبت انتخاب سومین رهبر انقلاب اسلامی
تحلیلگر سرشناس جهان عرب: ترامپ در دام نتانیاهو گرفتار شد
پوتین پیشنهادهایی برای حل و فصل مسئله ایران به ترامپ داده است
گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و ترکیه
تقویت تدابیر امنیتی در اطراف منزل نتانیاهو
قطر: کانال‌های ارتباطی با ایران قطع نیستند
رد شایعه آلودگی آب تهران پس از انفجار مخازن نفتی
تاجگردون: ایران مقتدر می‌ماند
مراسم تشییع شهدای جنگ تحمیلی رمضان فردا در تهران برگزار می‌شود
اسکان 1700 آسیب دیده جنگ در هتل‌های منتخب
کارلسون: دیپلماسی آمریکا دروغین است
فرار سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به پناهگاه از ترس موشک‌های ایران
مورنینگ‌استار: 165 دختر دانش‌آموز میناب و سکوتی که «گزینش‌گری اخلاقی غرب» را برملا کرد
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از عصر امروز + جزئیات و جدول پرداخت
انتخاب [آیت‌الله] مجتبی، طرح ترامپ را خراب کرد
فردا تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تعطیل است
سرلشکر عبداللهی: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید از کرده‌ی خود اظهار پشیمانی کنند
زمزمه‌های واشنگتن برای آتش‌بس و شگفتی تیم ترامپ از ایستادگی ایران
آرامکو درباره عواقب فاجعه‌بار برای بازارهای نفت هشدار داد
بیش از 19 هزار واحد غیرنظامی در کشور آسیب دیده‌اند
تأکید وزیر راه و شهرسازی بر تسریع بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ
سخنگوی پلیس از آغاز فعالیت مراکز تعویض پلاک در کشور خبر داد
یک فروند پهپاد هرون TP در حوالی تهران منهدم شد
هاآرتص: ترامپ و نتانیاهو به مردم دروغ می گویند
هیچ کمبودی در تأمین گوشت و مرغ کشور نیست
گزارش پنتاگون از هزینه میلیاردی جنگ با ایران
دادگستری رژیم صهیونیستی درخواست عفو نتانیاهو را رد کرد
دست درازی دشمن به حافظه تاریخی و فرهنگی ایران
قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
مخالفت کره جنوبی با انتقال پاتریوت‌های آمریکا به منطقه
سخنگوی دولت: ما جنگ را آغاز نکردیم ولی پایان دهنده آن خواهیم بود
بارش باران در نقاط مختلف کشور