×
سیاسی
شناسه خبر : 241350
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 15:21
پزشکیان: اجازه نخواهیم داد ایران محلی برای تاخت‌و‌تاز بیگانگان تبدیل شود

پزشکیان: اجازه نخواهیم داد ایران محلی برای تاخت‌و‌تاز بیگانگان تبدیل شود

رئیس جمهور با اشاره به اینکه تمامی اقوام ایرانی تلاش می‌کنند، مشکلات را همراه با یکدیگر برطرف کنند، گفت: حضور کارآفرینان، تولیدکنندگان و فناوران در رویداد روز ملی روستا و عشایر، نمادی از ایران است، چرا که کشور ما با همه سلایق و قومیت‌های متنوع خود به همه ایرانیان تعلق دارد.

نورنیوز - گروه سیاسی:مسعود پزشکیان صبح امروز سه‌شنبه ۱۵ مهر، در «رویداد روز ملی روستا و عشایر» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیما برگزار شده است، با اشاره به اینکه تمامی اقوام ایرانی تلاش می‌کنند، مشکلات را همراه با یکدیگر برطرف کنند، گفت: حضور شما کارآفرینان، تولیدکنندگان و فناوران نمادی از ایران است، چرا که کشور ما با همه سلایق و قومیت‌های متنوع خود به همه ایرانیان تعلق دارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه فرهنگ ایرانیان ریشه در همیاری و کمک به یکدیگر دارد، افزود: در تلاش هستیم تا مشکلات برطرف شوند و با روندی که وجود دارد به امید خدا با مشارکت شما اقوام و آحاد ملت ایران معضلات حل خواهند شد.

پزشکیان تصریح کرد: اجازه نخواهیم داد میهن ما محل تاخت و تاز اشرار و دشمنان شود؛ دشمن تصور می‌کرد، اگر به ایران حمله کند، در کشور هرج و مرج خواهد شد، اما ملت ایران در مقابل دشمنان ایستادند و در تمامی ابعاد دستاوردهای مهمی را رقم زدند.

پزشکیان+دیدار+عشایر
 

رئیس جمهور در بخش پایانی سخنانش با اشاره به شعری از شهریار به زبان آذری، ستم و کشتار مردم در غزه را محکوم کرد و یادآور شد: تحمل صحبت افرادی که دم از حقوق بشر می‌زنند، اما در غزه مردم بی‌گناه را می‌کشند، بسیار دشوار است. افراد کور و ستمکار که پول و قدرت چشم‌شان را بسته است از هیچ ستمی دست نخواهند کشید.

در ابتدای این رویداد عبدالکریم حسین‌زاده معاون توسعه مناطق محروم و روستایی ریاست جمهوری، در سخنانی ظرفیت‌های فناورانه روستاییان و عشایر را ستود و خاطرنشان کرد: در روز ملی روستا و عشایر چندین هدف را دنبال می‌کنیم و به کارآفرینان و تولیدکنندگان الگوهای نوینی را برای توسعه کارشان آموزش خواهیم داد.

حسین‌زاده مردم ایران را مهم‌ترین ثروت و سرمایه برای میهن دانست و گفت: در میان تمام اقوام ایران همزیستی وجود دارد و چنانچه کسی تصور کند افراد روستایی و اقوام عشایر در ایران در حاشیه هستند، در اشتباه به سر می‌برد. آقای پزشکیان گفت ما باید صدای بی‌صدایان باشیم، بنابراین هر چه در اختیار و توان داریم برای بهبود وضعیت و توسعه اقتصادی اقوام ایرانی انجام خواهیم داد.

در بخشی از این مراسم تمبر یادبود روز ملی روستا و عشایر توسط رئیس جمهور رونمایی شد.

تمبر
 

همچنین پزشکیان در ابتدای حضور در این رویداد از نمایشگاه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های روستایی و عشایر دیدن کرد و در جریان این بازدید با تعدادی از فناوران، کارآفرینان و تولیدکنندگان به گفت‌وگو پرداخت و دستور رسیدگی به مطالبات و حمایت از فعالیت‌های آنان را پس از بررسی، صادر کرد.


اخبار مرتبط
پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با ساحل عاج است
سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 22:40
پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با ساحل عاج است
رئیس‌جمهوری با تأکید بر اهمیت توسعه روابط با کشورهای آفریقایی به‌عنوان یکی از اولویت‌های سیاست خارجی ایران، گفت: آمادگی کامل داریم تا همکاری‌های دوجانبه با ساحل عاج را در مسیر تحقق اهداف مشترک ارتقا دهیم.
پزشکیان: از کمک بخش خصوصی برای اصلاحات اقتصادی  حمایت می‌کنیم
دوشنبه 1404/07/14 ساعت 19:57
پزشکیان: از کمک بخش خصوصی برای اصلاحات اقتصادی حمایت می‌کنیم
مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز دوشنبه 14 مهر 1404، در دیدار جمعی از اعضای اتاق بازرگانی ایران، با تاکید بر لزوم وحدت و انسجام داخلی گفت: باور عمیق دارم که رمز موفقیت یک جامعه در وحدت و انسجام است و برای این باور و اعتقادم مبنای علمی هم دارم؛ باید بدانیم که این امر جز در سایه برقراری عدالت و انصاف نسبت به یکدیگر ایجاد نخواهد شد.
پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی
دوشنبه 1404/07/14 ساعت 17:05
پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی
رئیس جمهور در پیامی به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی نوشت: نماینده شایسته‌ای برای ملت عزیزمان باشید.
نظرات

آخرین اخبار
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به 6 شهر
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان
عراقچی: آنچه در جریان است مذاکره نیست/شروط ایران برای «توقف کامل جنگ
جزئیات سی و دومین روز عملیات وعده صادق 4
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
اهمیت تنگه‌ هرمز و احتمال عملیات نظامی آمریکا
خداقوت سردار موسوی به بچه‌های پای لانچر/ حمله به محل اقامت خلبانان و کادر پروازی امریکا
اعلام آمادگی روسیه برای کاهش تنش و یافتن راه‌حل درخصوص ایران
نیروی دریایی سپاه: جلسه فرماندهان ناوگان پنجم آمریکا مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد
آیت‌الله جوادی آملی: مردم در صحنه جزو فرشتگان زمینی‌اند +فیلم
استیو بنن خواستار اخراج پسر نتانیاهو را از آمریکا شد
جنگ علیه ایران شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان زمینگیر کرد
امیریل ارجمند: من خاک می‌خورم اما خاک نمی‌دهم
پیکر مطهر دریابان شهید علیرضا تنگسیری در آبادان به خاک سپرده می‌شود
حمایت مفتی عمان از محور مقاومت به رهبری ایران
اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم تشییع پیکر شهید تنگسیری در میدان انقلاب
نور‌ویدئو| هذیان گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
قالیباف: نتیجه سیاست‌های آمریکا حذف وعده‌های غذایی مردمش است
ترامپ تصویر رهبری آمریکا را تضعیف کرده است
دستیابی قلعه‌نویی به رکورد 40 پیروزی
تقلای نتانیاهو برای تفکیک آتش بس احتمالی با ایران از پرونده حزب الله لبنان
نحوه فعالیت ادارات استان تهران از شنبه هفته آینده اعلام شد
اروپا در تله تناقض؛ ادامه بازی دوگانه در میدان لبنان
دستگیری 7 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر و بابلسر
یک منبع آگاه: بندر فجیره هدف قرار خواهد گرفت
حزب‌الله: اتهام‌زنی حکومت آل خلیفه به مقاومت بی‌اساس است
احتمال پایان جنگ بدون باز شدن تنگه هرمز
حمله سایبری به شرکت نفتی «الصافی» سعودی
اعلام جزئیات درگیری نبرد تن به تن حزب الله با ارتش اسرائیل
ناراحتی بن‌سلمان از ترامپ
تحویل «رضا پهلوی» را در شروط پایان جنگ بگنجانید
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در خوزستان
اسپانیا قانون اعدام اسرای فلسطینی را گامی به سوی آپارتاید خواند
فرانسه مانع استفاده از حریم هوایی‌اش برای انتقال سلاح به اسرائیل شد
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا
انهدام موشک کروز پنهان‌کار توسط سامانه پدافند غرب کشور در ایلام
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
جنگ علیه ایران محبوبیت ترامپ را به منفی 17 رساند