×
سیاسی
شناسه خبر : 241350
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 15:21
پزشکیان: اجازه نخواهیم داد ایران محلی برای تاخت‌و‌تاز بیگانگان تبدیل شود

پزشکیان: اجازه نخواهیم داد ایران محلی برای تاخت‌و‌تاز بیگانگان تبدیل شود

رئیس جمهور با اشاره به اینکه تمامی اقوام ایرانی تلاش می‌کنند، مشکلات را همراه با یکدیگر برطرف کنند، گفت: حضور کارآفرینان، تولیدکنندگان و فناوران در رویداد روز ملی روستا و عشایر، نمادی از ایران است، چرا که کشور ما با همه سلایق و قومیت‌های متنوع خود به همه ایرانیان تعلق دارد.

نورنیوز - گروه سیاسی:مسعود پزشکیان صبح امروز سه‌شنبه ۱۵ مهر، در «رویداد روز ملی روستا و عشایر» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیما برگزار شده است، با اشاره به اینکه تمامی اقوام ایرانی تلاش می‌کنند، مشکلات را همراه با یکدیگر برطرف کنند، گفت: حضور شما کارآفرینان، تولیدکنندگان و فناوران نمادی از ایران است، چرا که کشور ما با همه سلایق و قومیت‌های متنوع خود به همه ایرانیان تعلق دارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه فرهنگ ایرانیان ریشه در همیاری و کمک به یکدیگر دارد، افزود: در تلاش هستیم تا مشکلات برطرف شوند و با روندی که وجود دارد به امید خدا با مشارکت شما اقوام و آحاد ملت ایران معضلات حل خواهند شد.

پزشکیان تصریح کرد: اجازه نخواهیم داد میهن ما محل تاخت و تاز اشرار و دشمنان شود؛ دشمن تصور می‌کرد، اگر به ایران حمله کند، در کشور هرج و مرج خواهد شد، اما ملت ایران در مقابل دشمنان ایستادند و در تمامی ابعاد دستاوردهای مهمی را رقم زدند.

پزشکیان+دیدار+عشایر
 

رئیس جمهور در بخش پایانی سخنانش با اشاره به شعری از شهریار به زبان آذری، ستم و کشتار مردم در غزه را محکوم کرد و یادآور شد: تحمل صحبت افرادی که دم از حقوق بشر می‌زنند، اما در غزه مردم بی‌گناه را می‌کشند، بسیار دشوار است. افراد کور و ستمکار که پول و قدرت چشم‌شان را بسته است از هیچ ستمی دست نخواهند کشید.

در ابتدای این رویداد عبدالکریم حسین‌زاده معاون توسعه مناطق محروم و روستایی ریاست جمهوری، در سخنانی ظرفیت‌های فناورانه روستاییان و عشایر را ستود و خاطرنشان کرد: در روز ملی روستا و عشایر چندین هدف را دنبال می‌کنیم و به کارآفرینان و تولیدکنندگان الگوهای نوینی را برای توسعه کارشان آموزش خواهیم داد.

حسین‌زاده مردم ایران را مهم‌ترین ثروت و سرمایه برای میهن دانست و گفت: در میان تمام اقوام ایران همزیستی وجود دارد و چنانچه کسی تصور کند افراد روستایی و اقوام عشایر در ایران در حاشیه هستند، در اشتباه به سر می‌برد. آقای پزشکیان گفت ما باید صدای بی‌صدایان باشیم، بنابراین هر چه در اختیار و توان داریم برای بهبود وضعیت و توسعه اقتصادی اقوام ایرانی انجام خواهیم داد.

در بخشی از این مراسم تمبر یادبود روز ملی روستا و عشایر توسط رئیس جمهور رونمایی شد.

تمبر
 

همچنین پزشکیان در ابتدای حضور در این رویداد از نمایشگاه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های روستایی و عشایر دیدن کرد و در جریان این بازدید با تعدادی از فناوران، کارآفرینان و تولیدکنندگان به گفت‌وگو پرداخت و دستور رسیدگی به مطالبات و حمایت از فعالیت‌های آنان را پس از بررسی، صادر کرد.


اخبار مرتبط
پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با ساحل عاج است
سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 22:40
پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با ساحل عاج است
رئیس‌جمهوری با تأکید بر اهمیت توسعه روابط با کشورهای آفریقایی به‌عنوان یکی از اولویت‌های سیاست خارجی ایران، گفت: آمادگی کامل داریم تا همکاری‌های دوجانبه با ساحل عاج را در مسیر تحقق اهداف مشترک ارتقا دهیم.
پزشکیان: از کمک بخش خصوصی برای اصلاحات اقتصادی  حمایت می‌کنیم
دوشنبه 1404/07/14 ساعت 19:57
پزشکیان: از کمک بخش خصوصی برای اصلاحات اقتصادی حمایت می‌کنیم
مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز دوشنبه 14 مهر 1404، در دیدار جمعی از اعضای اتاق بازرگانی ایران، با تاکید بر لزوم وحدت و انسجام داخلی گفت: باور عمیق دارم که رمز موفقیت یک جامعه در وحدت و انسجام است و برای این باور و اعتقادم مبنای علمی هم دارم؛ باید بدانیم که این امر جز در سایه برقراری عدالت و انصاف نسبت به یکدیگر ایجاد نخواهد شد.
پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی
دوشنبه 1404/07/14 ساعت 17:05
پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی
رئیس جمهور در پیامی به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی نوشت: نماینده شایسته‌ای برای ملت عزیزمان باشید.
نظرات

آخرین اخبار
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 23 مرداد
چرا کاهش وزن این‌قدر سخت است؟
کبد چرب؛ شایع‌ترین بیماری کبدی جهان
اسب رم کرده حادثه آفرید
تخم شربتی تشنگی را کاهش می‌دهد، اما جایگزین آب نیست
زلزله 4.5 ریشتری اندیمشک را لرزاند
برکات و اعمال ماه ربیع الاول
ایران در معماری مالی بریکس؛ فاصله عضویت تا دسترسی
خوزستان روی خط گرما؛ دمای اهواز به 51.1 درجه رسید
دریادار عظمایی: واقعیت در میدان است نه در اظهارات مقامات آمریکا
قاضی دیوان عدالت اداری: دریافتی یک قاضی 45 تا 50 میلیون تومان است
حملات پهپادی به قایق‌های اکوادوری بخشی از عملیات مخفی سیا بوده است
وزارت خارجه: جامعه بین‌المللی نباید از جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل به سادگی عبور کند
ادعای هگست درباره بحران ناو آبراهام لینکلن
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و یونان
سازمان ملل: راه‌حل مساله تنگه هرمز، دیپلماسی است
الحوثی: قرآن عامل افشای حقیقت صهیونیسم است
واکنش سفارت ایران در کنیا به سیاست‌های ترامپ در منطقه
ناو هواپیمابر جورج واشنگتن جایگزین آبراهام لینکلن در خاورمیانه می‌شود
سرعت باد در زابل به 115 کیلومتر بر ساعت رسید
مخبر: پایدارترین‌ راه نظم جدید منطقه، اجرای سازکار اقتصادی-امنیتی هرمز مستقل از آمریکاست
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا جمعه 23 مرداد ماه اعلام شد+جدول
هشدار یمن به عربستان
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش
کارت سفر بزودی رونمایی می‌شود/ زمان+ جزییات
بیانیه حقوق بشری علیه ایران مصداق واضح فرافکنی منافقانه است
تمدید مهلت معرفی مشمولان سربازی تا پایان آبان‌ماه
خسارت سنگین به ناوگان پهپادهای ریپر آمریکا در جنگ ایران
168 روزانتظار برای بازگشت هیجان به فوتبال ایران؛ مدعیان آماده یک فصل داغ
ترافیک در سه جاده اصلی خراسان رضوی سنگین اما روان است
تمدید ماموریت امنیتی اتحادیه اروپا در رفح و کرانه باختری
واریز 110 همت دیگر از مطالبات گندم‌کاران آغاز شد
حماس: ترور رئیس پلیس غزه ادامه سیاست ایجاد هرج‌ومرج در این منطقه است
زاخارووا: اوکراین تهدید پهپادی را به سطح جهانی گسترش داده است
انفجار در بندر روتردام قربانی گرفت
ادعای معاندین در مورد ارتکاب جنایت علیه یک نیروی حافظ امنیت صحت ندارد
قاتلان 4 شهروند کرمانی پس از 3 سال دستگیر شدند +جزئیات جنایت
رزمایش مشترک ترکیه،عربستان و پاکستان در چارچوب توافق مکه
پالیتیکو: جنگ ایران می‌تواند باتلاقی خطرناک‌تر از عراق برای آمریکا باشد
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 22 مرداد؛سکه به 190 میلیون تومان رسید
تصادف مرگبار در جاده آذرشهر
وزارت دفاع: مشکل تأمین مواد ناریه معادن را حل می‌کنیم
هشدار سازمان ملل درباره تشدید بحران انسانی در یمن
انفجار در کارخانه تولید مهمات ایتالیا
سبقت قیمت گازوئیل اروپا از سوخت هواپیما در بحران عرضه
جنگ آمار در هرمز؛ چرا مراجع رسمی روایت نفتی ترامپ را زیر سئوال می برند؟
شارژ پهپادها در آسمان با پرتو لیزر
آدرس جدید دسترسی به برخی خدمات بانک ملی ایران اعلام شد+ لینک
ساعات قطعی برق تهران فردا جمعه 23 مرداد مشخص شد+ لینک
حضور قالیباف و عراقچی در سوگ شهادت امام رضا(ع) در مشهد