×
سیاسی
شناسه خبر : 241350
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 15:21
پزشکیان: اجازه نخواهیم داد ایران محلی برای تاخت‌و‌تاز بیگانگان تبدیل شود

پزشکیان: اجازه نخواهیم داد ایران محلی برای تاخت‌و‌تاز بیگانگان تبدیل شود

رئیس جمهور با اشاره به اینکه تمامی اقوام ایرانی تلاش می‌کنند، مشکلات را همراه با یکدیگر برطرف کنند، گفت: حضور کارآفرینان، تولیدکنندگان و فناوران در رویداد روز ملی روستا و عشایر، نمادی از ایران است، چرا که کشور ما با همه سلایق و قومیت‌های متنوع خود به همه ایرانیان تعلق دارد.

نورنیوز - گروه سیاسی:مسعود پزشکیان صبح امروز سه‌شنبه ۱۵ مهر، در «رویداد روز ملی روستا و عشایر» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیما برگزار شده است، با اشاره به اینکه تمامی اقوام ایرانی تلاش می‌کنند، مشکلات را همراه با یکدیگر برطرف کنند، گفت: حضور شما کارآفرینان، تولیدکنندگان و فناوران نمادی از ایران است، چرا که کشور ما با همه سلایق و قومیت‌های متنوع خود به همه ایرانیان تعلق دارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه فرهنگ ایرانیان ریشه در همیاری و کمک به یکدیگر دارد، افزود: در تلاش هستیم تا مشکلات برطرف شوند و با روندی که وجود دارد به امید خدا با مشارکت شما اقوام و آحاد ملت ایران معضلات حل خواهند شد.

پزشکیان تصریح کرد: اجازه نخواهیم داد میهن ما محل تاخت و تاز اشرار و دشمنان شود؛ دشمن تصور می‌کرد، اگر به ایران حمله کند، در کشور هرج و مرج خواهد شد، اما ملت ایران در مقابل دشمنان ایستادند و در تمامی ابعاد دستاوردهای مهمی را رقم زدند.

پزشکیان+دیدار+عشایر
 

رئیس جمهور در بخش پایانی سخنانش با اشاره به شعری از شهریار به زبان آذری، ستم و کشتار مردم در غزه را محکوم کرد و یادآور شد: تحمل صحبت افرادی که دم از حقوق بشر می‌زنند، اما در غزه مردم بی‌گناه را می‌کشند، بسیار دشوار است. افراد کور و ستمکار که پول و قدرت چشم‌شان را بسته است از هیچ ستمی دست نخواهند کشید.

در ابتدای این رویداد عبدالکریم حسین‌زاده معاون توسعه مناطق محروم و روستایی ریاست جمهوری، در سخنانی ظرفیت‌های فناورانه روستاییان و عشایر را ستود و خاطرنشان کرد: در روز ملی روستا و عشایر چندین هدف را دنبال می‌کنیم و به کارآفرینان و تولیدکنندگان الگوهای نوینی را برای توسعه کارشان آموزش خواهیم داد.

حسین‌زاده مردم ایران را مهم‌ترین ثروت و سرمایه برای میهن دانست و گفت: در میان تمام اقوام ایران همزیستی وجود دارد و چنانچه کسی تصور کند افراد روستایی و اقوام عشایر در ایران در حاشیه هستند، در اشتباه به سر می‌برد. آقای پزشکیان گفت ما باید صدای بی‌صدایان باشیم، بنابراین هر چه در اختیار و توان داریم برای بهبود وضعیت و توسعه اقتصادی اقوام ایرانی انجام خواهیم داد.

در بخشی از این مراسم تمبر یادبود روز ملی روستا و عشایر توسط رئیس جمهور رونمایی شد.

تمبر
 

همچنین پزشکیان در ابتدای حضور در این رویداد از نمایشگاه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های روستایی و عشایر دیدن کرد و در جریان این بازدید با تعدادی از فناوران، کارآفرینان و تولیدکنندگان به گفت‌وگو پرداخت و دستور رسیدگی به مطالبات و حمایت از فعالیت‌های آنان را پس از بررسی، صادر کرد.


اخبار مرتبط
پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با ساحل عاج است
سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 22:40
پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با ساحل عاج است
رئیس‌جمهوری با تأکید بر اهمیت توسعه روابط با کشورهای آفریقایی به‌عنوان یکی از اولویت‌های سیاست خارجی ایران، گفت: آمادگی کامل داریم تا همکاری‌های دوجانبه با ساحل عاج را در مسیر تحقق اهداف مشترک ارتقا دهیم.
پزشکیان: از کمک بخش خصوصی برای اصلاحات اقتصادی  حمایت می‌کنیم
دوشنبه 1404/07/14 ساعت 19:57
پزشکیان: از کمک بخش خصوصی برای اصلاحات اقتصادی حمایت می‌کنیم
مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز دوشنبه 14 مهر 1404، در دیدار جمعی از اعضای اتاق بازرگانی ایران، با تاکید بر لزوم وحدت و انسجام داخلی گفت: باور عمیق دارم که رمز موفقیت یک جامعه در وحدت و انسجام است و برای این باور و اعتقادم مبنای علمی هم دارم؛ باید بدانیم که این امر جز در سایه برقراری عدالت و انصاف نسبت به یکدیگر ایجاد نخواهد شد.
پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی
دوشنبه 1404/07/14 ساعت 17:05
پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی
رئیس جمهور در پیامی به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی نوشت: نماینده شایسته‌ای برای ملت عزیزمان باشید.
نظرات

آخرین اخبار
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است
مانیفست سیاسی شرق علیه نظم غربی
چرا دیدار ترامپ و شی‌جین‌پینگ شکست خورد؟
کنکور ارشد وزارت بهداشت به تعویق افتاد + تاریخ جدید