×
بین الملل
شناسه خبر : 241272
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/03 ساعت 09:34
تونل‌های حماس بسیار پیچیده است

سی ان ان:

تونل‌های حماس بسیار پیچیده است

این شبکه آمریکایی در ادامه این گزارش خود افزود که انتظار می‌رود نیروهای اسرائیلی با دشمنی مواجه باشند که فرصت حفر تونل‌ها را داشته و از شبکه گسترده‌ای از تونل‌ها زیر شهر غزه استفاده می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: شبکه آمریکایی سی‌ ان‌ ان در گزارشی به نقل از مقام نظامی صهیونیست اعلام کرد که شبکه تونل‌های احداث شده توسط حماس تنها یک ساختار ایجاد شده از تونل‌های شبیه به یکدیگر نبوده بلکه پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌های ارتش رژیم صهیونیستی است چرا که دارای مراکز استراتژیک بزرگ و تونل‌های تاکتیکی کوچکتر است که از آنها برای جابجایی سریع و انجام حملات غافلگیرانه استفاده می‌شود.

 این شبکه آمریکایی به نقل از «الکس بلیتساس» کارشناس نظامی آمریکایی گزارش داد که حماس با وجود درگیری‌های مداوم با ارتش رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (پانزدهم مهر ۱۴۰۲)، همچنان به جذب و استخدام مبارزان برای پیوستن به صفوف خود ادامه می‌دهد.

بلیتساس گفت: «حماس تنها یک نیروی نظامی نیست. این جنبش دارای یک حکومت منتخب در غزه و مؤسساتی برای اداره امور است اما نیروهای آن مانند ارتش‌های سنتی با لباس نظامی عمل نمی‌کنند.»

وی افزود که حماس به عنوان یک نیروی نظامی برای حمایت از حکومت خود که وارد جنگ شده است، عمل می‌کند.

بلیتساس در ادامه به شبکه تونل‌های احداث شده توسط حماس اشاره کرد و گفت که ارتش رژیم صهیونیستی برای نفوذ به ساختمان‌ها و نابودی این تونل‌ها در شهر غزه به تعداد زیادی نیرو نیاز خواهد داشت و این مأموریت بسیار دشوار خواهد بود.

شبکه آمریکایی سی‌ ان‌ ان همچنین به نقل از یک مقام نظامی صهیونیست گزارش داد که نیروهای اسرائیلی تقریباً طی حدود دو سال جنگ نتوانسته‌اند وارد عمق شهر غزه در شمال نوار غزه شوند. این مقام اسرائیلی همچنین نتوانست برآوردی درباره تعداد فعلی نیروهای حماس در شهر غزه ارائه دهد.

سی ان ان همچنین در گزارش خود اضافه کرد که اشغال کامل شهر غزه نیازمند به‌ کارگیری ۶۰ هزار نظامی ذخیره اضافی توسط ارتش رژیم صهیونیستی و تمدید خدمت ۲۰ هزار نظامی دیگر خواهد بود.

این شبکه آمریکایی در ادامه این گزارش خود افزود که انتظار می‌رود نیروهای اسرائیلی با دشمنی مواجه باشند که فرصت حفر تونل‌ها را داشته و از شبکه گسترده‌ای از تونل‌ها زیر شهر غزه استفاده می‌کند.

سی‌ ان‌ ان همچنین در این گزارش خود به نقل از یک منبع اسرائیلی اعلام کرد که ارتش قصد دارد به فلسطینی‌ها تقریباً دو ماه قبل از آغاز حمله برای تخلیه مناطق پرجمعیت شهر غزه مهلت دهد و تاریخ نمادین هفتم اکتبر را در نظر گرفته که دومین سالگرد آغاز جنگ است.

به گزارش ایرنا، یک رسانه رژیم صهیونیستی پیش تر گزارش داد که تخریب تونل‌های جنبش حماس در نوار غزه امری غیرممکن و شبیه به خالی کردن آب دریا با قاشق کوچک است.

روزنامه صهیونیستی «معاریو» با اشاره به وسعت تونل‌های مقاومت فلسطین در نوار غزه و ناتوانی رژیم صهیونیستی در تخریب آنها، نوشت: عملیات برای تخریب تونل‌های حماس شبیه به خالی کردن آب دریا با قاشق کوچک است، تنها در شمال نوار غزه هرجا قدم بگذاری دهانه یک تونل را پیدا می‌کنی.

این روزنامه افزود: برخلاف ارزیابی‌های اولیه، حماس همچنان نیروهای نظامی و مسلح زیادی را در اختیار دارد که برخی از آنها در قالب گردان و گروه‌ها سازماندهی هستند.

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آورَد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتش‌بس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

رژیم اشغالگر در این مدت با محاصره نوار غزه از ورود گسترده کمک‌های بشردوستانه به این منطقه جلوگیری می‌کند.


کلید واژگان
اسرائیلحماستونل
نظرات

آخرین اخبار
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار