×
بین الملل
شناسه خبر : 241183
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/02 ساعت 16:26

درخواست صدها فعال سینمایی در جهان برای پرداختن به جنایات تل‌آویو

فعالان سینمایی در جهان با ارسال نامه‌ای خطاب به جشنواره فیلم ونیز خواهان پرداختن به جنایات رژیم صهیونیستی در این رویداد سینمایی شدند.

نورنیوز- گروه بین الملل:  فیلم سازان، بازیگران و فعالان عرصه سینما در جهان با انتشار نامه‌ای سرگشاده خطاب به دوسالانه و جشنواره فیلم ونیز از نهادها و بخش‌های سینما، هنر، فرهنگ و آموزش خواستند در محکومیت نسل‌کشی جاری در غزه و پاکسازی نژادی در سراسر فلسطین به دست رژیم صهیونیستی شجاعانه‌تر و صریح‌تر عمل کنند.

از جمله امضاکنندگان این نامه می‌توان به کن لوچ، فیلمساز بریتانیایی، تونی سرویلو، بازیگر ایتالیایی - ستاره افتتاحیه ونیز ۲۰۲۵ - و فیلم «لا گراتسیا» اثر پائولو سورنتینو، آلبا و آلیس رورواچر، بازیگر و کارگردان ایتالیایی، یاسمین ترینکا، کارگردان فرانسوی سلین سیاما و آدری دیوان، بازیگر بریتانیایی چارلز دنس و زوج کارگردان فلسطینی عرب ناصر و تارزان ناصر که امسال برای آخرین فیلمشان «روزی روزگاری در غزه» جایزه بهترین کارگردانی را در بخش نوعی نگاه جشنواره کن دریافت کردند، اشاره کرد.

این گروه به قربانی شدن نزدیک به ۲۵۰ نفر از عوامل رسانه‌ای فلسطین از زمان آغاز جنگ در غزه اشاره کردند و نهادهای هنری را مسئول تقویت آگاهی و مقاومت دانستند.

در این نامه آمده است: با معطوف شدن توجه‌ها به جشنواره فیلم ونیز ما در معرض وقوع یک حادثه بزرگ دیگر هستیم که نسبت به این فاجعه انسانی، مدنی و سیاسی بی‌تفاوت است. به ما گفته می‌شود که «نمایش باید ادامه یابد» و از ما خواسته می‌شود که رویمان را برگردانیم - گویی «دنیای فیلم» هیچ ارتباطی با «دنیای واقعی» ندارد.

در ادامه نامه آمده است: برای یک بار هم که شده، این نمایش باید متوقف شود. ما باید جریان بی‌تفاوتی را متوقف کنیم و راهی به سوی آگاهی بگشاییم. سینما بدون انسانیت وجود ندارد.

این نامه از جشنواره مذکور می‌خواهد که میزبان رویدادهایی باشد که روایت‌های فلسطین را برجسته می‌کند و زمینه‌ای دائمی از گفتگوها ایجاد کند که به پاکسازی نژادی، آپارتاید، اشغال غیرقانونی سرزمین‌های فلسطینی، استعمار و سایر جنایات علیه بشریت که تل آویو نه از ۷ اکتبر بلکه از دهه‌ها قبل مرتکب شده بپردازد.

دوسالانه ونیز در پاسخ به این بیانیه اعلام کرد: جشنواره ونیز در طول تاریخ خود، همواره مکانی برای بحث آزاد و حساسیت نسبت به تمام مسائل مبرم پیش روی جامعه و جهان بوده است. گواه این موضوع بیش از هر چیز آثاری است که [در جشنواره] ارائه می‌شوند. فیلم «صدای هند رجب»، یک درام واقعی از کارگردان تونسی، کوثر بن هانیا، درباره قربانی شدن یک دختر ۵ ساله فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی در غزه در سال ۲۰۲۴، امسال در بخش رقابتی ونیز به نمایش در خواهد آمد.

آنسا، خبرگزاری دولتی ایتالیا به قلم فرانچسکا پیرلئونی مفصلاً به این نامه سرگشاده که توسط صدها نفر از نمایندگان سینمای ایتالیا و جهان ارسال شده است می‌پردازد که بسیاری از آنها آثار خود را در لیدو (دهکده محل برگزاری رویداد)، تحت عنوان اختصاری V4P (ونیز برای فلسطین) به نمایش می‌گذارند.

هشتاد و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز از ۲۷ آگوست تا ۶ سپتامبر برگزار می‌شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قنبری: اسنپ‌بک را به رسمیت نمی‌شناسیم و به بندهای آن مقید نیستیم
پیمانکار ورزشگاه زاهدان توبیخ شد + فیلم
نتایج قرعه‌کشی لیگ قهرمانان اروپا؛ حریفان 36 تیم مشخص شدند
رئیس شورای عالی سیاسی یمن: اسرائیل با حمله به صنعا به هدف خود نرسید
گروسی: بازرسان امکان دسترسی به تأسیسات هسته ای ایران را ندارند
احضار بابک زنجانی به پلیس فتا پایتخت تکذیب شد
خبرنگار مطرح رویترز در اعتراض به نسل کشی فلسطین استعفا داد + فیلم
ایران فردا مقابل افغانستان؛ شروع مسیر شاگردان قلعه‌نویی در کافا
اعضای شورای امنیت در آستانه تصمیمی سرنوشت‌ساز برای ایران
واکنش رسمی اتاق ایران به شایعه گزارش اسنپ‌بک
شورای امنیت فردا درباره مکانیسم ماشه علیه ایران جلسه برگزار می‌کند
ارزیابی عملکرد یک‌ساله دولت چهاردهم در نشست آزاد با فعالان سیاسی
برخورد قاطع با خودروهای هنجارشکن آغاز شد
مصدومین حادثه آتش سوزی کرج دچار مشکل تنفسی شدند
وزیر خارجه آمریکا: آماده مذاکره مستقیم با ایران هستیم
تجاوز هوایی اسرائیل و ادعای عملیات علیه رهبران انصارالله
شلیک از تریبون نمایندگی مجلس به قانون
معاون رئیس‌جمهور: وحدت ملی امروز بیش از همیشه ضرورت دارد
آخرین جزییات از صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
سوئد و هلند در نامه‌ای به اتحادیه اروپا خواستار تحریم رژیم صهیونیستی شدند
بیانیه وزارت خارجه در واکنش به اقدام غیر قانونی اروپا برای آغاز فرآیند اسنپ بک
تماس وزرای اروپایی با عراقچی
نامه سه کشور اروپایی به شورای امنیت؛ ایران تهدید به توقف همکاری با آژانس کرد
مرکز آمار ایران گزارش بالاترین نرخ تورم در مردادماه 1404 را اعلام کرد
دو کوهنورد ایرانی قله دماوند را از چهار جبهه فتح کردند
واکنش سخنگوی کرملین به گزارش اخیر نیویورک‌تایمز
واکسن آنفولانزا چقدر به فروش می رسد؟
هشدار جدی ایران به اروپا
شرایط دریافت وام بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد+جزییات و لینک سایت
صادرات برق ایران به نقطه صفر رسید
آلمان بار دیگر تهران را به بازگشت تحریم‌ها تهدید کرد
وزیر کار: مشکل اشتغال معلولان حل می شود
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
جهانبخش و طارمی به تیم ملی اضافه شدند
ایران آماده واکنش به اقدام احتمالی اروپا در برجام
پیش‌فروش قطعی یک میلیون قطعه سکه طلا
کدام قطعنامه‌ها با مکانیسم ماشه مجددا فعال می‌شوند؟
خسارت 100 میلیون دلاری رژیم صهیونیستی در جنگ 12 روزه
امروز آخرین مهلت داوطلبان برای اعلام حضور در ارزیابی نهایی و جذب + لینک
تلاش‌های جولانی در سایه حمایت اسرائیل برای تثبیت قدرت در سوریه
هشدار فرانسه به اسرائیل : امیدوارم کار به اعمال تحریم تل آویو نکشد
سخنگوی دولت: اهمیت وقف مشارکتی در توسعه زیرساخت‌های درمانی و آموزشی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 6 شهریور 1404+جدول
پزشکیان یکشنبه به چین می‌رود
مسکو به دنبال حذف عامل «فشار زمانی» از دستور کار است
بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونسیتی کامل است
ورود پنج فروند هواپیمای جدید به ناوگان هوایی ایران
خسارات وارده به تأسیسات هسته‌ای در جنگ تحمیلی در حال ارزیابی است
تروئیکای اروپایی فعال‌سازی «مکانیسم ماشه» را امروز به شورای امنیت اطلاع می دهد
انسداد موقت جاده چالوس و آزادراه تهران – شمال برای مدیریت ترافیک
X
آگهی تبلیغاتی