×
بین الملل
شناسه خبر : 241169
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/02 ساعت 15:30
لاوروف: کشورهای غربی در تلاش‌اند تا مذاکرات صلح اوکراین را مختل کنند

لاوروف: کشورهای غربی در تلاش‌اند تا مذاکرات صلح اوکراین را مختل کنند

وزیر خارجه روسیه گفت زلنسکی با لجبازی، شرط‌هایی برای دیدار فوری با پوتین تعیین می‌کند. او همچنین امیدوار است تلاش‌های کشورهای غربی برای جلوگیری از حل و فصل اوکراین خنثی شود.

نورنیوز - گروه بین الملل: سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه امروز یکشنبه گفت، کشورهای غربی در تلاش هستند برای جلوگیری از مذاکرات در مورد اوکراین، روند آغاز شده توسط ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ، روسای جمهور روسیه و آمریکا را خراب کنند.

به گفته لاوروف، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین «لجوج» شده و شرط‌هایی برای دیدار فوری با پوتین تعیین می‌کند.

لاوروف گفت: «آنها فقط به دنبال بهانه‌ای برای جلوگیری از مذاکرات هستند و می‌خواهند این اتفاق بیفتد و بعد از آن، نه تقصیرها گردن خودشان بیفتد و نه گردن زلنسکی، که او هم لجباز است و شروطی را مطرح می‌کند و خواستار دیدار فوری با رئیس جمهور روسیه، به هر قیمتی، است.»

وزیر خارجه روسیه همچنین گفت که کشورهای اروپایی تلاش می‌کنند «روندی را که به طور کلی توسط روسای جمهور پوتین و ترامپ پایه‌گذاری شده و نتایج بسیار خوبی داشته است، مختل کنند.»

لاوروف در گفت‌وگو با پاول زاروبین، خبرنگار روس افزود: «و ما امیدواریم که این تلاش‌ها خنثی شود.»

این اظهارات در حالی مطرح میشود که پیشتر نشریه آمریکایی گزارش کرد که رئیس‌جمهور آمریکا پس از هفته‌ها تلاش دیپلماتیک و برگزاری نشست‌های پرهیاهو با سران روسیه، اوکراین و اروپا، «اکنون با ناامیدی از کاهش چشمگیر امید به صلح، از ادامه ابتکار خود برای پایان دادن به جنگ اوکراین عقب‌نشینی کرده است.»

با این حال، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده امروز یکشنبه در پیام تبریک خود به مناسبت روز استقلال اوکراین گفت ایالات متحده به حل و فصل مناقشه اوکراین از طریق مذاکره اعتقاد دارد.

روبیو در بیانیه‌ای که توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده منتشر شد، گفت: «از طرف ایالات متحده آمریکا، به مردم اوکراین در حالی که سی و چهارمین سالگرد استقلال خود را گرامی می‌دارید، تبریک می‌گویم. ایالات متحده به آینده اوکراین به عنوان یک کشور مستقل متعهد است. ما به یک توافق مذاکره‌شده که حاکمیت اوکراین را حفظ کند و امنیت بلندمدت آن را تضمین کند و منجر به صلح پایدار شود، اعتقاد داریم. در این روز استقلال، در حالی که شما به تاریخ ملت خود ادای احترام می‌کنید، ایالات متحده مشتاقانه منتظر ادامه همکاری اقتصادی و امنیتی خود برای آینده‌ای صلح‌آمیز و مرفه برای هر دو ملت است.»

در ۱۵ اوت، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در انکوریج، آلاسکا، برای مذاکره دیدار کردند. دوشنبه بعد، ترامپ میزبان ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین و رهبران اروپایی برای مذاکره در کاخ سفید بود. سپس ترامپ با پوتین تماس گرفت تا در مورد روند صلح گفتگو کند. یوری اوشاکوف، دستیار رئیس جمهور روسیه، گفت که پوتین و ترامپ توافق کردند که مذاکرات مستقیم بین هیئت‌های روسیه و اوکراین ادامه یابد و در مورد افزایش سطح نمایندگی گفتگو کردند.


اخبار مرتبط
زلنسکی: اوکراین دیگر به تأیید آمریکا برای حمله به روسیه نیازی ندارد
دوشنبه 1404/06/03 ساعت 11:10
زلنسکی: اوکراین دیگر به تأیید آمریکا برای حمله به روسیه نیازی ندارد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که این کشور اکنون از سلاح‌های بومی برای هدف قرار دادن عمق خاک روسیه استفاده می‌کند و دیگر نیازی به تأیید آمریکا ندارد. این تحولی بزرگ در توانمندی‌های نظامی اوکراین است که نشان‌دهنده تغییرات عمده در استراتژی جنگی این کشور می‌باشد.
وزارت دفاع آمریکا: پنتاگون از حمله اوکراین به عمق روسیه جلوگیری کرده است
یکشنبه 1404/06/02 ساعت 14:29
وزارت دفاع آمریکا: پنتاگون از حمله اوکراین به عمق روسیه جلوگیری کرده است
وزارت دفاع آمریکا مدعی شدند از بهار امسال مانع استفاده اوکراین از موشک‌های دوربرد آمریکایی برای حمله به عمق خاک روسیه شده است. این اقدام در راستای تلاش‌های آمریکا برای ترغیب روسیه به حضور در مذاکرات صلح و کاهش تنش‌ها است.
نیروهای روسیه دو شهرک جدید را در شرق اوکراین تصرف کردند
یکشنبه 1404/06/02 ساعت 09:05
نیروهای روسیه دو شهرک جدید را در شرق اوکراین تصرف کردند
نیروهای ارتش روسیه در عملیات‌های اخیر خود در شرق اوکراین، دو شهرک کلبان-بیک و سردنیه را در منطقه دونتسک تصرف کرده‌اند. همچنین سامانه‌های پدافند هوایی روسیه موفق به سرنگونی چهار بمب هوایی و 160 پهپاد شدند.
نظرات

آخرین اخبار
زمان ثبت نام آزمون ارشد علوم پزشکی 1405 اعلام شد
بازگشت یار دوازدهم به لیگ برتر
برنامه و کارنامه خبرنگاری جنگ در نبرد رسانه‌ای
آتش‌سوزی یک کشتی در تنگهٔ هرمز
درباره توافق سه‌جانبه عربستان، ترکیه و پاکستان
ستادکل نیروهای مسلح: خبرنگاران روایت‌گر حقانیت و امیدآفرینان جامعه‌اند
گلباف کرمان لرزید
انتخابات میشیگان و نشانه های تغییر در آمریکا
رکوردشکنی تاریخی بورس؛ شاخص کل وارد کانال 5.5 میلیون واحد شد
قیمت دینار عراق امروز شنبه 17 مرداد 1405؛ نرخ هزار دینار چند شد؟
قتل هولناک مداح سرشناس پس از ربوده شدن؛ فیلم جنایت برای خانواده ارسال شد
سخنگوی قوه قضاییه: محمدباقر خرازی امروز به دادگاه ویژه روحانیت احضار شد
آخرین خبر از خاموشی‌ها؛ ناترازی برق 30 درصد کاهش یافت
رونق دوباره دریاچه ارومیه؛ مدیریت منابع آب و بارش‌ها نتیجه داد
خط مقدم نابرابر روایت‌ها؛ مصائب دفاع از حریم افکار عمومی
احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار کنترل‌شده در جنوب اصفهان
ستار هاشمی: خبرنگاران حافظان حق دسترسی مردم به ارتباطات هستند
زمان مذاکرات ترمیم دستمزد کارگران مشخص شد؛ رقم واقعی چگونه محاسبه می‌شود؟
اژه‌ای : خبرنگاران هم‌سنگر رزمندگان پشت لانچر هستند
بیانیه وزارت دفاع به مناسبت روز خبرنگار؛ رسانه‌ها در خط مقدم مقابله با جنگ شناختی
رکورد حضور زائران اربعین در نجف؛ 17.5 میلیون نفر به حرم امام علی(ع) رفتند
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 17 مرداد 1405+ اونس طلا اوج گرفت
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 17 مرداد 1405
پیمان مکه و معادله ایران؛بازی تازه آغاز شده است!
پیش ‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 17 مرداد 1405+ جدال دلار و اونس جهانی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 17 مرداد 1405 + جدول کامل قیمت ها
نوراینفو | 17 مرداد؛ روز خبرنگار، روز پاسداران حقیقت و آگاهی
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز شنبه 17 مرداد + قیمت شاهین، اطلس، کوییک و ساینا
قالیباف: خبرنگاران اجازه نمی‌دهند روایت دشمن بر افکار عمومی غلبه کند
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه 17 مرداد +جدول کامل قیمت بازار و کارخانه
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 17 مرداد 1405 /از منچستریونایتد و PSG تا رئال و بارسلونا
سپاه: اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 مرداد 1405 + وضعیت استانها
آیا اقیانوس زیرزمینی «اروپا» محل زندگی موجودات بیگانه است؟
راز تغییر شخصیت انسان؛ چرا با گذشت زمان متفاوت می‌شویم؟
محکومیت نیم میلیارد دلاری متا به دلیل آسیب به سلامت کودکان
راز سلامت نوزادان؛ چرا شیردهی تا دو سالگی توصیه می‌شود؟
تولید 16 ویروس با کمک هوش مصنوعی!
شیرینی‌های طبیعی؛ عامل پنهان در بزرگ‌تر شدن مغز انسان
سازمان ملل؛ چشم‌انتظار نتایج مذاکرات ایران و عمان
وداع اهالی سینما با مریم همتیان؛ بازیگری که پس از 2 سال مبارزه با سرطان درگذشت
تبعات اقتصادی جنگ ترامپ علیه ایران برای آمریکایی‌ها
پزشکیان: مذاکره را به رهبری تحمیل نکردیم؛ این ادعا ناشی از نشناختن رهبری است
حریق مجتمع مسکونی اهواز مهار شد
جو کنت: تهدید هسته‌ای ایران یک پروپاگانداست
رایزنی امنیتی بغداد و ریاض؛ دیدار نخست‌وزیر عراق با رئیس دستگاه اطلاعات عربستان
حملات به کشتی‌های اماراتی در تنگه هرمز
پیام عراقچی به همسایگان ایران
برنامه خاموشی برق آذربایجان شرقی فردا شنبه 17 مرداد
تصویب لایحه تحریم ایران و روسیه از سوی سنای آمریکا