×
بین الملل
شناسه خبر : 241169
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/02 ساعت 15:30
لاوروف: کشورهای غربی در تلاش‌اند تا مذاکرات صلح اوکراین را مختل کنند

لاوروف: کشورهای غربی در تلاش‌اند تا مذاکرات صلح اوکراین را مختل کنند

وزیر خارجه روسیه گفت زلنسکی با لجبازی، شرط‌هایی برای دیدار فوری با پوتین تعیین می‌کند. او همچنین امیدوار است تلاش‌های کشورهای غربی برای جلوگیری از حل و فصل اوکراین خنثی شود.

نورنیوز - گروه بین الملل: سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه امروز یکشنبه گفت، کشورهای غربی در تلاش هستند برای جلوگیری از مذاکرات در مورد اوکراین، روند آغاز شده توسط ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ، روسای جمهور روسیه و آمریکا را خراب کنند.

به گفته لاوروف، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین «لجوج» شده و شرط‌هایی برای دیدار فوری با پوتین تعیین می‌کند.

لاوروف گفت: «آنها فقط به دنبال بهانه‌ای برای جلوگیری از مذاکرات هستند و می‌خواهند این اتفاق بیفتد و بعد از آن، نه تقصیرها گردن خودشان بیفتد و نه گردن زلنسکی، که او هم لجباز است و شروطی را مطرح می‌کند و خواستار دیدار فوری با رئیس جمهور روسیه، به هر قیمتی، است.»

وزیر خارجه روسیه همچنین گفت که کشورهای اروپایی تلاش می‌کنند «روندی را که به طور کلی توسط روسای جمهور پوتین و ترامپ پایه‌گذاری شده و نتایج بسیار خوبی داشته است، مختل کنند.»

لاوروف در گفت‌وگو با پاول زاروبین، خبرنگار روس افزود: «و ما امیدواریم که این تلاش‌ها خنثی شود.»

این اظهارات در حالی مطرح میشود که پیشتر نشریه آمریکایی گزارش کرد که رئیس‌جمهور آمریکا پس از هفته‌ها تلاش دیپلماتیک و برگزاری نشست‌های پرهیاهو با سران روسیه، اوکراین و اروپا، «اکنون با ناامیدی از کاهش چشمگیر امید به صلح، از ادامه ابتکار خود برای پایان دادن به جنگ اوکراین عقب‌نشینی کرده است.»

با این حال، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده امروز یکشنبه در پیام تبریک خود به مناسبت روز استقلال اوکراین گفت ایالات متحده به حل و فصل مناقشه اوکراین از طریق مذاکره اعتقاد دارد.

روبیو در بیانیه‌ای که توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده منتشر شد، گفت: «از طرف ایالات متحده آمریکا، به مردم اوکراین در حالی که سی و چهارمین سالگرد استقلال خود را گرامی می‌دارید، تبریک می‌گویم. ایالات متحده به آینده اوکراین به عنوان یک کشور مستقل متعهد است. ما به یک توافق مذاکره‌شده که حاکمیت اوکراین را حفظ کند و امنیت بلندمدت آن را تضمین کند و منجر به صلح پایدار شود، اعتقاد داریم. در این روز استقلال، در حالی که شما به تاریخ ملت خود ادای احترام می‌کنید، ایالات متحده مشتاقانه منتظر ادامه همکاری اقتصادی و امنیتی خود برای آینده‌ای صلح‌آمیز و مرفه برای هر دو ملت است.»

در ۱۵ اوت، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در انکوریج، آلاسکا، برای مذاکره دیدار کردند. دوشنبه بعد، ترامپ میزبان ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین و رهبران اروپایی برای مذاکره در کاخ سفید بود. سپس ترامپ با پوتین تماس گرفت تا در مورد روند صلح گفتگو کند. یوری اوشاکوف، دستیار رئیس جمهور روسیه، گفت که پوتین و ترامپ توافق کردند که مذاکرات مستقیم بین هیئت‌های روسیه و اوکراین ادامه یابد و در مورد افزایش سطح نمایندگی گفتگو کردند.


اخبار مرتبط
زلنسکی: اوکراین دیگر به تأیید آمریکا برای حمله به روسیه نیازی ندارد
دوشنبه 1404/06/03 ساعت 11:10
زلنسکی: اوکراین دیگر به تأیید آمریکا برای حمله به روسیه نیازی ندارد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که این کشور اکنون از سلاح‌های بومی برای هدف قرار دادن عمق خاک روسیه استفاده می‌کند و دیگر نیازی به تأیید آمریکا ندارد. این تحولی بزرگ در توانمندی‌های نظامی اوکراین است که نشان‌دهنده تغییرات عمده در استراتژی جنگی این کشور می‌باشد.
وزارت دفاع آمریکا: پنتاگون از حمله اوکراین به عمق روسیه جلوگیری کرده است
یکشنبه 1404/06/02 ساعت 14:29
وزارت دفاع آمریکا: پنتاگون از حمله اوکراین به عمق روسیه جلوگیری کرده است
وزارت دفاع آمریکا مدعی شدند از بهار امسال مانع استفاده اوکراین از موشک‌های دوربرد آمریکایی برای حمله به عمق خاک روسیه شده است. این اقدام در راستای تلاش‌های آمریکا برای ترغیب روسیه به حضور در مذاکرات صلح و کاهش تنش‌ها است.
نیروهای روسیه دو شهرک جدید را در شرق اوکراین تصرف کردند
یکشنبه 1404/06/02 ساعت 09:05
نیروهای روسیه دو شهرک جدید را در شرق اوکراین تصرف کردند
نیروهای ارتش روسیه در عملیات‌های اخیر خود در شرق اوکراین، دو شهرک کلبان-بیک و سردنیه را در منطقه دونتسک تصرف کرده‌اند. همچنین سامانه‌های پدافند هوایی روسیه موفق به سرنگونی چهار بمب هوایی و 160 پهپاد شدند.
نظرات

آخرین اخبار
افزایش 50 درصدی اعتبار بانکی بنگاه‌های اقتصادی
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد
تلویزیون رژیم صهیونیستی: شب سختی را گذراندیم
هشدار سازمان جهانی بهداشت به آمریکا و رژیم صهیونیستی
قیمت بنزین در آمریکا طی 10 روز جنگ 17 درصد جهش کرد
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
نفت ایران 100 دلاری شد
ذخایر استراتژیک کشور در وضعیت مطلوب است
قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
شرط ایران برای آتش‌بس اعلام شد
احمد امین‌نظر درگذشت
رصد بازار به منظور جلوگیری از احتکار از سوی دادستان‌های سراسر کشور
نصب سپر آبی در 120 موزه و بناهای تاریخی
ورزشگاه آزادی را دوباره می‌سازیم و خاطره‌سازی خواهیم کرد
واژگونی تریلی و اتوبوس یزد–کرج درجاده نائین
ایران ادعای قطر مبنی بر حمله به خاک این کشور را رد کرد
تیراندازی دسته‌جمعی در یک مدرسه در کانادا
افشای اطلاعات 50 خلبان اسرائیل توسط حنظله
آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش
اعتراف سنتکام به استفاده از کشورهای همسایه ایران برای شلیک موشک‌های برد کوتاه
پرواز همای: فقط مردم ایران می‌توانند سرنوشت خاکشان را رقم بزنند
برنامه امتحانات نهایی مدارس در خرداد 1405 اعلام شد
ابعاد دیپلماتیک تجاوزات آمریکا و اسرائیل
کیفیت ناسالم هوا، گروه های حساس در خانه بمانند
بارش برف زمستانی هوای کلانشهر مشهد را پاک کرد
ملاحظات یکسان‌سازی نرخ ارز
زندگی در تهران زیر سایه‌ جنگ ادامه دارد
پنج شهید و یک مجروح در حمله صهیونی آمریکایی به یک خانه مسکونی در اراک
پنج نکته درباره جنگ، جامعه و رهبری
انهدام یک فروند پهپاد هرمس در بروجرد
رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی برای حفظ سلامت عمومی
جزئیات بسته حمایتی برای تولیدکنندگان اعلام شد
سناتورهای دموکرات خواستار تحقیقات بی‌طرف در مورد فاجعه میناب شدند
دمشق: سوریه مستقیما تحت تأثیر پیامدهای جنگ در منطقه قرار دارد
سفیر ایران: تجاوز آمریکا و اسرائیل وضعیت خطرناکی برای غیرنظامیان ایجاد کرده است
وضعیت کشورهای عرب خلیج فارس پس از جنگ چگونه خواهند بود؟
حزب‌الله لبنان از انجام 24 عملیات نظامی در یک روز خبر داد
سناتور آمریکایی: ترامپ و وزیر جنگش مسئول کشته شدن 175 نفر در میناب هستند
اجرای 37 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق
جزئیات تماس تلفنی پوتین و ترامپ اعلام شد
سامانه‌های تاد آمریکا در خاورمیانه آسیب دیدند
مقام سابق پنتاگون: رهبر جدید ایران فرقی با رهبر قبلی ندارد
اسرائیل آدرس‌های داده شده توسط اینترنشنال در ایران را هدف قرار می‌دهد
انجمن خودروسازی آمریکا: قیمت هر گالن بنزین طی 10 روز 16.4٪ افزایش یافته است
علی مطهری: انتخاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای تصمیم درستی بود
درخواست مشاوران ترامپ برای تدوین طرح خروج از جنگ
فرار آمازون و مایکروسافت از مراکز داده خلیج فارس
بازدید شبانه عارف از ایستگاه‌های بازرسی فراجا در تهران
پایانی برای جنگ وجود ندارد
در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بیش از 1٬255 نفر شهید شدند