×
بین الملل
شناسه خبر : 241162
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/02 ساعت 15:00
علی‌اف: ترامپ واقعاً شایسته جایزه صلح نوبل است!

علی‌اف: ترامپ واقعاً شایسته جایزه صلح نوبل است!

رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در مصاحبه‌ای جدید، به تعریف و تمجید از همتای آمریکایی خود پرداخت و او را «کاملاً شایسته جایزه صلح نوبل» دانست.

 نورنیوز-گروه بین الملل: الهام علی‌اف، در مصاحبه‌ای اختصاصی با العربیه انگلیسی که مشروح آن هفته آینده پخش خواهد شد، گفت: «ما همراه با [ارمنستان]، رئیس‌جمهور ترامپ را برای جایزه صلح نوبل معرفی کردیم. او واقعاً شایسته این جایزه است.»تعریف و تمجید علی‌اف از ترامپ در شرایطی صورت گرفته است که ترامپ از زمان ورود مجدد به کاخ سفید، کمک‌های نظامی به رژیم صهیونیستی در جنگ غزه را که به شهادت بیش از 62 هزار فلسطینی و قحطی و آوارگی مردم غزه منجر شده، افزایش داده است.از طرف دیگر، ترامپ چندی پیش در حمایت از رژیم صهیونیستی با بمب‌افکن به سه سایت هسته‌ای ایران تعرض کرد و خساراتی را به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران وارد کرد.با این‌حال، رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در این مصاحبه گفت «او (ترامپ) در آفریقا، آسیا و قفقاز جنوبی معجزه کرد. این ویژگی اوست، طبیعت اوست. او خواهان صلح است.»علی‌اف درباره ترامپ گفت: «او شخصی کاملاً متفاوت از تصویر سنتی رهبران غربی است. بسیار دوستانه است.»

او همچنین رئیس‌جمهور آمریکا را «بسیار سخاوتمند» توصیف کرد و گفت: «او آن‌قدر سخاوتمند بود که همه [این] هدایا را داد، حتی بیشتر از آنچه برنامه‌ریزی شده بود. او واقعاً انسانی است که شایسته قدردانی فراوان است.»در این مصاحبه اختصاصی، علی‌اف تأکید کرد که همیشه نگاه مثبتی نسبت به ترامپ داشته است.علی‌اف در ادامه ادعاهای ترامپ در خصوص تقلب انتخاباتی در دوره قبل ریاست‌جمهوری آمریکا را تکرار کرد و گفت «نگاه من به او به‌عنوان یک سیاستمدار حتی در دوره اول ریاست‌جمهوری‌اش و مخصوصاً وقتی که با تقلب انتخاباتی نمایندگان دولت پنهان از پیروزی محروم شد و آنها انتخابات را به سرقت بردند، همیشه مثبت بود، هرچند در آن زمان فرصتی برای دیدار نداشتیم.»علی‌اف در ادامه تمجیدهایش از ترامپ گفت که ترامپ پس از شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری، قدرت و کرامت خود را حفظ کرد.وی در این خصوص مدعی شد «در آن مدت که او رئیس‌جمهور نبود، رفتار بسیار شایسته‌ای داشت. شجاعت و کرامت بالایی نشان داد و بازگشت او به آمریکا با تمام موانع و دشمنان، مانند آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا (USAID)، رادیو آزادی و رسانه‌های غربی مانند واشنگتن‌پست، نیویورک‌تایمز، وال‌استریت ژورنال و نیوزویک، با شجاعت و استقامت انجام شد؛ همه علیه او بودند و او را به همان شیوه‌ای که مثلاً مرا بدنام کردند، بدنام می‌کردند. شاید به همان شدت نه، اما به همان روش.»
جمهوری آذربایجان و ارمنستان در تاریخ ۸ آگوست، با میانجی‌گری آمریکا، توافق صلحی را امضا کردند. این توافق شامل ایجاد یک گذرگاه ترانزیتی تحت عنوان «مسیر صلح ترامپ» از ارمنستان برای اتصال جمهوری آذربایجان به نخجوان بود که مخالفت جمهوری اسلامی ایران و روسیه را به همراه داشت.ترامپ مدعی است که جنگ اخیر هند و پاکستان را به پایان رسانده است و همچنین مدعی است که فردی بوده که منجر به آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و ایران شده است اما نگاهی به تمامی این رویدادها نشان می‌دهد که ترامپ نه تنها نقشی در پایان این جنگ‌ها نداشته بلکه به نوعی خود این طرف‌ها به جنگ پایان داده‌اند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد
خداحافظی «عموری» از فوتبال
ویتکاف مدعی پیوستن کشوری دیگر به توافق سازش با اسرائیل شد
مرزبانان پاکستان و افغانستان به روی هم آتش گشودند
تظاهرات بزرگ ضد ترامپ در واشنگتن دی سی
پیروزی والیبال زیر 16 سال دختران آسیا مقابل استرالیا
مسئول لبنانی: حملات دشمن ما را نمی‌ترساند
پزشکیان: افتخار من به نسل جوانی است که آینده را خواهد ساخت
گزارش تصویری | درون گنجینه فرعون مصر
کاهش 10 درصدی پروازهای آمریکا به دلیل تعطیلی دولت
پیروزی تیم ملی والیبال ایران مقابل قطر
تعویض رایگان قطعه معیوب 3 خودرو از سوی ایران خودرو
نجات 8 نفر از جمله یک کودک دو ساله در آتش‌سوزی یک ساختمان اداری
عناوین سلطنتی شاهزاده انگلیسی رسماً لغو شد
خرسندی ترامپ از بازنشستگی پلوسی
رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم
رونالدو: جنون قهرمانی در جام‌جهانی ندارم
نماینده حزب‌الله: رژیم صهیونیستی تعهدی به توقف عملیات‌های خصمانه ندارد
واکنش قالیباف به انتخاب شهردار نیویورک
راه‌های جایگزین برای تردد در روز جمعه در اطراف میدان انقلاب
پول زائرانی که زمینی از عربستان بازگشتند، پس داده شد
ترکیه اس-400 را رها نمی‌کند و بر سر اف-16 چانه می‌زند
وزیر اقتصاد: گمرکات به بخش خصوصی واگذار می شود
جدول لیگ برتر ایران در پایان دیدارهای امروز
موافقت «نیروهای پشتیبانی سریع» با آتش بس در سودان
سینمای ایران در جاده موفقیت اوراسیا
قیمت‌ ارز ترجیحی تغییری نکرده است
گونه جدید کرونا با «گلودرد تیغی» در حال گسترش است+فیلم
حماس: اقدام بن‌گویر در النقب، تجلی آشکار تروریسم سازمان‌یافته است
پزشکیان: تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
آبفا: ذخیره سدهای تهران به 5 درصد رسید
نبیه بری: مذاکره مستقیم با اسرائیل در کار نیست
یک پالایشگاه نفت در جنوب غرب روسیه هدف قرار گرفت
حسن یزدانی رسما به استقلال پیوست +فیلم
هند، رئیس‌ دوره‌ای گروه بریکس در سال 2026 می شود
امیدوارم مبادلات بین ایران ‌و پاکستان به 10 میلیارد دلار برسد
آغاز حملات گسترده رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان + فیلم
نامه 51 نماینده مجلس، درباره تبعات حذف نرخ ارز 28500 تومانی
مدودف به ترامپ هشدار داد
عذرخواهی شمسایی پس از توقف مقابل افغانستان: چک خوردیم!
امسال 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از ابتدای هفته آینده
قدرت و حجم آتش ایران در جنگ 12 روزه قدرت اسلام و امت اسلامی بود
دستور مقتدی صدر برای لغو هرگونه تجمع اعتراضی تا پایان انتخابات
منشور حقوق بشر کوروش، جهانی شد
آزمون وکالت 1404 با رقابت 98 هزار داوطلب برگزار شد
کردستان با پتانسیل‌های فراوان می‌تواند موتور محرکه تحول در کشور باشد
اوسمار: از بازگشت به ایران خوشحالم
تصویر شگفت انگیز از نابرابری هزینه خانوار در ایران
X
آگهی تبلیغاتی