×
اقتصادی
شناسه خبر : 241154
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/02 ساعت 14:18
قیمت انواع خودرو امروز 2 شهریورماه 1404 + جدول

قیمت انواع خودرو امروز 2 شهریورماه 1404 + جدول

بازار خودرو ایران امروز 2 شهریور 1404 تحت تاثیر رکود سنگین و نااطمینانی‌های سیاسی و اقتصادی، شاهد تغییرات قیمتی محدودی است. خودرو به کالای مصرفی بدل شده که در شرایط فعلی بیشتر به دارایی سرمایه‌ای با نقدشوندگی پایین تبدیل شده است.

نورنیوز - گروه اقتصادی: بازار خودرو ایران امروز 2 شهریور 1404 در حالی شاهد اعلام قیمت‌ها بود که در 10 روز گذشته با رکود شدید و شرایط مبهم مواجه بوده است. افزایش ریسک‌های سیاسی بین‌المللی و نوسانات تصمیمات سیاست‌گذار داخلی، موجب شده است که بازار خودرو از ثبات خود فاصله بگیرد و با نوعی انجماد معاملاتی روبه‌رو شود.

در شرایط فعلی، خودرو در ایران بیشتر از آن که به عنوان کالای مصرفی شناخته شود، به دارایی سرمایه‌ای تبدیل شده است که قابلیت نقدشوندگی پایینی دارد. این ویژگی باعث شده است که افزایش نااطمینانی‌های سیاسی و اقتصادی، بر قدرت نقدشوندگی این دارایی تاثیر منفی بگذارد و بنابراین، معامله‌گران تمایل کمی به خرید و فروش خودرو داشته باشند.

به گفته کارشناسان، تا زمانی که اصلاحات اساسی در بخش‌های کلان صنعت خودروسازی مانند ساختار تولید، قیمت‌گذاری، سیاست‌های ارزی و تامین قطعات صورت نگیرد، بازار در وضعیت رکودی باقی می‌ماند و احتمال بروز جهش یا نوسانات شدید قیمت‌ها کم است. البته برخی مدل‌های خودرو به دلیل عرضه و تقاضای خاص خود، نوسانات قیمتی قابل توجهی را تجربه می‌کنند که بیشتر جنبه مقطعی دارند.

قیمت خودروهای داخلی:

بررسی بازار خودروهای داخلی در 10 روز گذشته نشان می‌دهد که تحرکات کمی در این بازار مشاهده شده است. به عنوان مثال، قیمت رانا پلاس که در نیمه مرداد به مبلغ 781 میلیون تومان معامله می‌شد، امروز به 786 میلیون تومان رسیده است.

در همین حال، سهند E اتوماتیک که با استقبال چندانی مواجه نشده بود، طی این مدت بیش از 10 میلیون تومان کاهش قیمت داشته و اکنون به مبلغ 773 میلیون تومان در بازار عرضه می‌شود.

دنا پلاس MT6 نیز در این مدت حدود 9 میلیون تومان ارزان شده و در حال حاضر با قیمت 981 میلیون تومان قابل خریداری است.

1
 

قیمت خودروهای مونتاژی:

کی‌ام‌سی X5 در 10 روز گذشته با کاهش قیمت 16 میلیون تومانی مواجه شده و اکنون با قیمت یک میلیارد و 904 میلیون تومان در بازار عرضه می‌شود. خودروی لوکانو L8 که مدتی است وارد بازار شده، در حال حاضر قیمت خود را تثبیت کرده و به طور متوسط با بهای چهار میلیارد و 170 میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات مدیران خودرو، آریزو 8 در این مدت با کاهش قیمت 55 میلیون تومانی به 3 میلیارد و 15 میلیون تومان رسیده است. در مقابل، تیگو 7 پرمیوم با افزایش قیمت 27 میلیون تومانی به مبلغ 2 میلیارد و 447 میلیون تومان در بازار معامله می‌شود.

در سبد محصولات بهمن موتور نیز دیگنیتی پرستیژ 40 میلیون تومان ارزان شده و اکنون با قیمت 2 میلیارد و 680 میلیون تومان قابل خریداری است. فیدلیتی پرستیژ 7 نفره نیز با افزایش 10 میلیون تومانی قیمت، به مبلغ 3 میلیارد و 140 میلیون تومان رسیده است.

1
 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتصاب عبدالناصر همتی به عنوان رئیس کل بانک مرکزی
سازوکار افزایش پلکانی حقوق 1405 در کمیسیون تلفیق تعیین شد+جزییات
نورنما | نجات لاک‌پشت در سواحل بوشهر
رشد161 درصدی «نقره» در سال 2025
ترافیک سنگین در محورهای منتهی به مازندران
سال زورگویی با وعده صلح‌گرایی
پزشکیان: مطالبات فعالان اقتصادی بخش خصوصی با جدیت پیگیری می شود
آزادی 13 زندانی جرائم غیرعمد در قم
قالیباف قانون احکام مورد نیاز بودجه‌های سنواتی را ابلاغ کرد
پورمحمدی:90 درصد اصناف از مالیات معاف هستند
جمع‌آوری 4400 خودروی فرسوده و رهاشده از معابر پایتخت
اتصال ریلی ایران به چین از طریق افغانستان
7 کوهنورد با کمک آتش‌نشانی و هلال‌احمر نجات یافتند
کلاس‌های دانشگاه‌های آذربایجان شرقی در هفته آینده غیرحضوری شد
همتی: ناترازی‌های بانکی مدیریت می‌شود
پادکست | تحول نسل زد تحول در دنیای کار یا اختلال در نظم سازمانی ؟
تکذیب شایعه کشته‌شدن یک نفر در حمله به فرمانداری فسا
در خواست 160 نمانیده برای شفاف سازی اموال مسئولان
کولیوند: انبارهای پشتیبانی هلال‌احمر در سراسر کشور پُر است
رئیس‌جمهور سومالی: سومالی‌لند اسکان فلسطینی‌ها را پذیرفته است
واکنش زاکانی به موضوع تونل های زیر بازار تهران
وعده «لبنیات ارزان» محقق نشد
رضائیان و جلالی بازهم خط خوردند
دستور پوتین برای توسعه «کمربند امنیتی» روسیه در اوکراین
فردا بانک‌ها با شعب کشیک فعالیت می‌کنند
پیش بینی وضعیت آب و هوا سمنان فردا پنجشنبه 11 دی 1404
فحاشی و قوم‌گرایی در ورزشگاه‌ها؛ بحران رفتاری یا شکست سیاست‌گذاری؟
جزئیات نحوه اعتراض به دهک‌بندی در «سامانه حمایت»
دانشجوی شریف بازداشت خود را تکذیب کرد
پیش بینی وضعیت آب و هوا آذربایجان غربی فردا پنجشنبه 11 دی 1404
رئیس‌جمهور در مجمع بانک مرکزی:نظارت شفاف خط قرمز دولت است
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 10 دی 1404+ جدول
همتی: به‌تدریج ارز ترجیحی حذف و ارز تک‌نرخی می‌شود
معافیت‌های مالیاتی نجومی زیر ذره‌بین تلفیق
تاج: دیدار سپاهان - استقلال با تماشاگر برگزار می‌شود
احیای دریاچه ارومیه مشروط به تکمیل اقدامات ناتمام
فزایش حقوق در بودجه 1405 به‌طور متوسط 30 درصد خواهد بود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 10 دی 1404+جدول
جزئیات افزایش 30 درصدی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
پیش بینی وضعیت آب و هوا قزوین فردا پنجشنبه 11 دی 1404
افزایش عوارض 2 آزادراه دیگر
انهدام باند 11 نفره سرقت خودرو در تهران
دانشگاه تهران: تمامی دانشجویان بازداشتی آزاد شدند
جزئیات آتش‌سوزی انبار لباس در روستای عشق‌آباد ورامین+فیلم
مدیران کل حراست دانشگاه‌های صنعتی شریف، علم و صنعت و الزهرا برکنار شدند
نگرانی اصناف درباره ارز، مالیات و هزینه مواد اولیه جدی است
اجماع مجلس و وزارت علوم برای حل مشکل دانشجویان بین‌الملل پیام‌نور
پیش بینی وضعیت آب و هوا اصفهان فردا پنجشنبه 11 دی 1404
بورس از لبه پرتگاه بازگشت؛ شاخص کل مثبت شد
پوتین احتمالاً در آینده نزدیک به ترکیه سفر می‌کند
X
آگهی تبلیغاتی