×
بین الملل
شناسه خبر : 241111
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/02 ساعت 10:45
موشکهای چند مرحله‌ای یمنی به فرودگاه بن گورین رسید

موشکهای چند مرحله‌ای یمنی به فرودگاه بن گورین رسید

در یک عملیات شگفت‌انگیز، ارتش یمن یک موشک بالستیک «فلسطین 2» به اسرائیل شلیک کرد. این حمله با وجود شلیک پنج موشک رهگیر از سامانه‌های دفاعی، ناکام ماند و موشک یمنی به نزدیکی فرودگاه «بن گوریون» رسید.

نورنیوز - گروه بین الملل: شلیک یک موشک چند مرحله‌ای از سوی نیروهای مسلح یمن در شامگاه جمعه گذشته، موجی از سؤالات در محافل و رسانه‌های اسرائیلی برانگیخته است.

عملیات موشکی روز جمعه ارتش یمن با استفاده از یک موشک بالستیک «فلسطین 2» همچنان محل بحث و تحلیل محافل امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل است.وبگاه شبکه الجزیره به نقل از وبگاه اطلاعاتی-امنیتی «اینتل تایمز» نوشت: موشکی که از یمن شلیک شد، دارای کلاهک چندمرحله‌ای و قابلیت انشعاب (انفجار به چند بخش) بوده است.

شبکه آی 24 نیوز نیز اعلام کرد: قطعات موشک در نزدیکی فرودگاه «بن گوریون» سقوط کرده‌اند، پس از آن که سامانه‌های پدافندی در رهگیری موشک یمنی در شامگاه گذشته ناکام ماندند.این شبکه افزود: پنج موشک رهگیر از سامانه‌های مختلف از جمله «تاد»، «حیتس»، «فلاخن داوود» و «گنبد آهنین» برای مقابله با موشک یمنی شلیک شد اما نتوانستند آن را متوقف کنند.آی 24 نیوز همچنین گزارش داد که بمب‌های خوشه‌ای چالشی جدی برای سامانه‌های پدافندی محسوب می‌شوند، زیرا مواد منفجره کوچک را در سطح وسیعی پراکنده می‌کنند.

در همین حال، شبکه ۱۲ صهیونیستی خبر داد که بررسی بقایای موشک یمنی همچنان ادامه دارد و احتمال داده می‌شود این موشک حامل سه کلاهک جنگی بوده باشد.

وبگاه عبری «واللا» نیز به نقل از منابعی در نیروی هوایی اسرائیل گزارش داد: «پس از بررسی مسیر پرواز و عملیات ردیابی، احتمال می‌رود یمنی‌ها برای اولین بار از سر جنگی توانمند به تفکیک به سه قسمت قبل از برخورد با زمین استفاده کرده باشند».به گفته منابع اسرائیلی، «کلاهک این موشک شامل ده کلاهک کوچک حاوی مواد منفجره است و با توجه به این قابلیت، امکان رهگیری و مقابله با آن توسط سامانه‌های دفاعی دشوارتر می‌شود. تحقیقات همچنان ادامه دارد و کارشناسان در حال بررسی دقیق نتایج هستند».


 

روز گذشته نیز روزنامه «یدیعوت آحارانوت» گزارش داد که احتمال می‌رود یمنی‌ها در عملیات شامگاه جمعه از موشکی استفاده کرده باشند که در ارتفاع بالا به چند تکه تقسیم شده و به حالت خوشه‌ای درآمده است.سخنگوی نیروهای مسلح یمن جمعه شب اعلام کرده بود که نیروهای این کشور در حمایت از مردم فلسطین فرودگاه اسرائیلی «بن‌گوریون» را با یک فروند موشک مافوق صوت «فلسطین 2» مورد حمله قرار داده‌اند.

بر اساس گزارش یدیعوت آحارانوت، سامانه‌های دفاعی در رهگیری کامل این موشک ناموفق عمل کرده‌اند و برخی تکه‌های موشک به منطقه «گیناتون» در نزدیکی تل‌آویو اصابت کرده است.شکست پدافند هوایی اسرائیل در انهدام پهپاد یمنیاما علاوه بر موشک، یمنی‌ها ساعتی پیش از آن یک فروند پهپاد نیز به سمت فلسطین اشغالی شلیک کردند، روزنامه اسرائیل تایمز در گزارشی به موضوع قابل توجهی اعتراف کرد.این روزنامه نوشت که پدافند هوایی گنبد آهنین و دیگر سامانه‌ها موفق به ره‌گیری این پهپاد نشدند و در نهایت نیروی هوایی اسرائیل مجبور می‌شود با استفاده از یک جنگنده این پهپاد را هدف قرار دهد.

اسرائیل تایمز نوشت: فیلم نشان می‌دهد که پهپاد در آسمان جنوب اسرائیل منفجر می‌شود، در حالی که یک جت جنگنده در حال عبور از آن‌جاست.


اخبار مرتبط
تعطیلی نیمی از پروازهای فرودگاه بن‌گوریون
پنج‌شنبه 1404/12/28 ساعت 16:40
تعطیلی نیمی از پروازهای فرودگاه بن‌گوریون
در پی خسارات گسترده ناشی از حمله موشکی ایران به فرودگاه بن‌گوریون، وزارت حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی ظرفیت پروازهای خارجی را 50 درصد کاهش داد و شرکت‌های هواپیمایی اسرائیل پروازهای خود را لغو کردند.
مجتمع کاخ ریاست جمهوری در صنعا، هدف اصلی حمله رژیم صهیونیستی + فیلم
یکشنبه 1404/06/02 ساعت 16:41
مجتمع کاخ ریاست جمهوری در صنعا، هدف اصلی حمله رژیم صهیونیستی + فیلم
کانال 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که مجتمع کاخ ریاست جمهوری در صنعا هدف اصلی حمله هوایی ارتش این رژیم بوده است. این شبکه افزود که در این حمله، پایگاهی نظامی در مجتمع کاخ ریاست جمهوری، انبارهای سوخت و دو نیروگاه برق هدف قرار گرفته است.
پهپادهای یمنی بار دیگر سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دادند
جمعه 1404/05/31 ساعت 18:24
پهپادهای یمنی بار دیگر سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دادند
منابع خبری گزارش دادند که یمن با پهپادهای خود به سرزمین‌های اشغالی فلسطین حمله کرده است.
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
یکشنبه 1404/05/26 ساعت 21:51
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
رسانه‌های رژیم صهیونیستی به آماری از موشک‌های شلیک شده از یمن به اراضی اشغالی طی پنج ماه گذشته اشاره و اعلام کردند در این مدت 70 موشک شلیک شده است.
نظرات

آخرین اخبار
مأموریت جدید پزشکیان به بانک مرکزی و تیم اقتصادی دولت
عراقچی در دیدار با سلطان عمان: حضور نظامی آمریکا موجب ناامنی منطقه است
کشف اموال مسروقه 50 میلیارد ریالی توسط پلیس آگاهی
یک بار دیگر محاصره اقتصادی؛ یک بار دیگر اقتصاد مقاومتی
55 درصد مردم آمریکا موافق استیضاح ترامپ هستند
جهش قیمت خودرو در بازار؛ افزایش 13 درصدی در یک هفته
بازیکن کنگویی پرسپولیس: جنگ را با تمام وجودم حس کردم
تونل توحید امشب از ساعت 24 تا 5 صبح مسدود است
ترامپ چه‌کاره دنیاست که از ایران تحویل اورانیوم می‌خواهد؟
تعویق کنکور قطعی شد؛ زمان جدید هنوز مشخص نیست
باران، رعدوبرق و برف در ارتفاعات آذربایجان‌غربی
شایعه آزار زائران ایرانی در عربستان صحت ندارد
زلزله سیاسی در راست‌گرایان اسرائیل؛ طرح تشکیل حزب جدید علیه نتانیاهو
45 درصد شهدای جنگ اخیر غیرنظامی هستند
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405+ بازار طلا درجا زد
جنوب لبنان زیر آتش؛ آغاز حمله پهپادی و توپخانه‌ای اسرائیل
طرح مدیریت راهبردی تنگه هرمز در پیچ بررسی کمیسیون‌ها
صعود فوتبال ساحلی به مرحله حذفی با عبور از عربستان
هشدار پلیس به افزایش کلاهبرداری «بیعانه» در سایت‌های آگهی
مجلس: امنیت بازیکنان تیم ملی خط قرمز است
شرط اروپا برای وام 90 میلیارد یورویی به اوکراین اعلام شد
توانیر: چاه‌های فاقد پروانه در لیست قطع برق قرار می‌گیرند
مامیاشویلی: رقابت های جهانی کشتی احتمالاً در یک کشور آسیایی برگزار می‌شود
معاریو: ارتش اسرائیل در «گل‌ولای لبنان» گیر افتاده است
پاسخ آتشین پپ به شعارهای آرسنالی‌ها
نقش کلیدی فارس در تأمین پروتئین کشور پررنگ‌تر شد
811 شهید از زمان آتش‌بس در غزه
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 ؛ افزایش 2 هزار تومانی دلار
چین دومین جنگنده رادارگریز خود را عملیاتی می‌کند
تاثیر آتش‌بس بر جهش اسمی قیمت‌ها در بازار مسکن
هر 80 ثانیه یک تشخیص سرطان در بریتانیا
دلیل غیبت روبیو در مذاکرات ایران و آمریکا
ورود 20 همت پول حقیقی به بورس از آغاز جنگ
جنگ‌ های آمریکایی-صهیونیستی برای امنیت‌ است یا غارت منابع؟
اعلام سرفاصله‌های جدید قطارهای متروی تهران با افزایش مسافران
احتمال غیبت ستاره مصر در جام جهانی 2026
روسیه فضاپیمای باری «پروگرس 95» را به ایستگاه فضایی پرتاب کرد
پیشنهاد جنجالی فرانسه برای تعویق بازپرداخت بدهی‌های اتحادیه اروپا
خبر خوش برای اصناف؛ حذف اظهارنامه مالیاتی تا سقف فروش 70 میلیارد تومان
نورنما | مردم ، خدا مراقب ماست ...
کمک میلیاردی آلمان به اوکراین جنگ را طولانی‌تر می‌کند
انتقاد نایب‌رئیس کمیسیون آموزش از تاثیر قطعی معدل یازدهم در کنکور
حادثه هوایی در هند؛ تخلیه اضطراری هواپیما با چند مصدوم
دانشگاه آزاد مسیرهای متنوعی برای دانشجویان واحد امارات فراهم کرده است
آغاز اجرای طرح «کارت امید مادر»؛ حمایت دولت از نوزادان متولد 1405
عوامل تیراندازی در میدان آزادی کرمان دستگیر شدند
آسیا تایمز: آسه‌آن در مسیر کاهش وابستگی دفاعی به آمریکا
504 همت یارانه برای گندم و نان در بودجه 1405
رایزنی عراقچی و پادشاه عمان درباره تحولات منطقه در مسقط
انفجار کنترل‌شده مهمات فرسوده در اندیمشک