×
اجتماعی
شناسه خبر : 241102
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/02 ساعت 09:15
تخصیص بودجه 6.3 همتی برای اجرای برنامه شیر مدارس در مناطق محروم

تخصیص بودجه 6.3 همتی برای اجرای برنامه شیر مدارس در مناطق محروم

برنامه شیر مدرسه برای سال 1404 با تخصیص بودجه 6.3 همتی آغاز می‌شود. این برنامه با اولویت‌بندی مناطق محروم در مدارس ابتدایی دولتی، سه وعده شیر در روز توزیع خواهد کرد.

نورنیوز - گروه اجتماعی: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به بودجه ۶.۳ همتی برنامه شیرمدرسه برای سال تحصیلی جاری، گفت: با توجه به اعتبار لحاظ شده و افزایش قیمت لبنیات، برآورد می‌شد که ۳ وعده شیر در مدارس ابتدایی دولتی با اولویت مناطق محروم توزیع شود.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در ارتباط با چگونگی اجرای برنامه شیر مدارس در سال تحصیلی پیش رو اظهار کرد: وزارت بهداشت، متولی تدوین برنامه اجرایی و ارزشیابی برنامه شیر مدارس است. برنامه اجرایی شیر مدارس را تبیین و به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور نیز ابلاغ کرده‌ایم. همچنین با توجه به اینکه ارزشیابی برنامه شیر مدارس برعهده وزارت بهداشت است، پروتکل‌های ارزشیابی این برنامه برای «ارزشیابی پیش از اجرای برنامه» و «هنگام اجرای برنامه» به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور ابلاغ کرده‌ایم. بر این اساس تمام دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور برای ارزشیابی برنامه شیر مدارس به محض شروع این برنامه آمادگی دارند و از چگونگی روند آن مطلع هستند.   

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه برنامه شیر مدارس با مشکلاتی در ۲ سال گذشته مواجه بود، توضیح داد: «کمیته علمی شیر مدارس» در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی طی سال جاری چندین‌بار برگزار شده و به بررسی مباحث فنی آن پرداخته است. چالش‌ها و مشکلات در کانون توجه قرار گرفته‌اند و موارد چالشی تا  حدود زیادی رفع شده‌اند. به طور مثال، توزیع شیر در مناطق صعب‌العبور و خرید شیر از شرکت‌های لبنی که از چالش‌های برنامه شیر مدارس بودند، چاره‌اندیشی شده‌اند. با توجه به اینکه چالش‌ها در کانون توجه قرار گرفته‌اند، انتظار داریم که برنامه شیر مدارس از ابتدای مهر ماه اجرا شود.  

اسماعیل‌زاده با بیان اینکه بودجه برنامه شیر مدارس در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار می‌گیرد، گفت: سازمان برنامه و بودجه، اعتبار ۶.۳ همتی در قالب ۲ ردیف بودجه برای برنامه شیر مدارس تخصیص داده است. اگرچه از تخصیص این اعتبار اطلاع دارم اما درباره اینکه این اعتبار در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته یا در حال سپری‌شدن مراحل اداری است، اطلاعی ندارم. به طور قطع، برنامه شیر مدارس در سال جاری اجرا می‌شود.  

وی گفت: اولویت‌بندی مناطق برای توزیع شیر از دیگر چالش های این برنامه است. وزارت آموزش و پروش خواهان اعتبار ۹ همتی برای برنامه شیر مدارس بود اما بودجه ۶.۳ همتی برای این طرح تخصیص یافت. با توجه به اینکه با بودجه ۶.۳ همتی نمی‌توان تمام مناطق کشور را پوشش داد، وزارت آموزش و پرورش از کمیته علمی شیر مدارس درخواست کرده مناطق کشور را اولویت‌بندی کنیم. کودکان مقطع ابتدایی مدارس دولتی مناطق محروم، اولویت اول اجرای برنامه شیر مدارس هستند. پس از این گروه، سایر کودکان با توجه به بودجه‌ای که در اختیار وزارت آمزوش و پرورش است، تحت پوشش قرار می‌گیرند.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توضیح داد: با توجه به افزایش قیمت لبنیات، برآورد می‌شد که ۳ وعده شیر در مدارس ابتدایی دولتی با اولویت مناطق محروم توزیع شود.  


نظرات

آخرین اخبار
درمان جدید و راحت سیاتیک
سلامت ماجرای فراموش شده در مردها
نگرانی از پیری، روند سلولی آن را در زنان تندتر می‌کند
فناوری پوشیدنی برای تبدیل حرکات خاموش گلو به گفتار روان
آمریکا: چتر هسته‌ای ما همچنان بر فراز اروپاست
کاهش حضور دیپلماتیک آمریکا در عراق و منطقه
آسمان کره جنوبی، صحنه رژه جنگنده‌های آمریکا و چین
سرکوب اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل شدت گرفت
تشنج در زاپوریژیا با گلوله‌باران نیروهای اوکراینی
زلزله مهیب افغانستان را لرزاند
ترکی الفیصل: اختلافات عربستان و امارات پایان می یابد
نوآوری ژنتیکی برای حذف ژن‌های مقاومتی
تأکید ناتو بر تداوم مأموریت در عراق
تشدید تنش میان عربستان و سعد حریری
نفوذ «حنظله» به سامانه محرمانه بحران اسرائیل و انتشار فهرست مخاطبان
سامانه «فواد 128» چیست و چرا راه اندازی شد؟
توجه ویژه وزیر ارشاد به صنعت گیم در ایران
اوسمار: اولتیماتوم نگرفته‌ام
نامه میدری به وزیر اسبق کار آمریکا
خیز عربستان برای غنی سازی اورانیوم
بریتانیا بر دیپلماسی هسته‌ای با ایران تأکید کرد
هشدار صرفه جویی آب در ایام خانه تکانی
ساپینتو رسما اخراج شد
قدرت موشک‌های ناوکُش ایران به روایت محسن رضایی
کاخ سفید زمان سفر ترامپ به چین را اعلام کرد
حمله پهپادی اسرائیل به اردوگاه عین الحلوه در لبنان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب برای حجت‌الاسلام محمودی
واکنش ترامپ به رأی دیوان عالی: این مایه ننگ است
محرومیت مدافع مجارستانی پرسپولیس
ترامپ دموکرات‌ها را مقصر تعطیلی دولت خواند
ساختار طایفه‌ای قدرت در لبنان صدای نخست‌وزیر را درآورد
رونمایی تونی بلر از طرح صلح ترامپ؛ خلع سلاح اولویت اول
واکنش کانادا به رای دیوان عالی علیه ترامپ
اجرای حکم قصاص قدیمی‌ترین زندانی هرمزگان متوقف شد
آلومینیوم و پیکان با تساوی امتیازات را تقسیم کردند
سقوط سنگین صدرنشین لیگ؛ چادرملو گل‌گهر را تحقیر کرد
واریز عیدی بازنشستگان کشوری
ترامپ مقابل دیوان عالی آمریکا شکست خورد
کشف اجساد گردشگران چینی در دریاچه یخ‌زده روسیه
دادگاه عالی آمریکا تعرفه‌های ترامپ را لغو کرد
ضرب‌الاجل پرهیاهو، پشتوانه‌ای به وسعت صفر
رئیس پزشکان بدون مرز هشدار داد؛ سلامت ساکنان منطقه غزه در خطر است
جزئیات آتش سوزی در خیابان جامی اصفهان
هشدار جدی؛ سد طالقان در آستانه خالی شدن
هیچ ضرب‌الاجلی وجود ندارد؛ غنی‌سازی صفر روی میز نیست
امام جمعه نجف: ایران مبارزی سرسخت است
ارز ترجیحی داروها و تجهیزات پزشکی حذف نمی‌شود
توقیف 15 تریلی دام غیرمجاز در سرخس
ساپینتو:کسی درباره قطع همکاری با من صحبت نکرده است
پرسپولیس (1) – خیبر (2) + فیلم