×
اجتماعی
شناسه خبر : 241102
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/02 ساعت 09:15
تخصیص بودجه 6.3 همتی برای اجرای برنامه شیر مدارس در مناطق محروم

تخصیص بودجه 6.3 همتی برای اجرای برنامه شیر مدارس در مناطق محروم

برنامه شیر مدرسه برای سال 1404 با تخصیص بودجه 6.3 همتی آغاز می‌شود. این برنامه با اولویت‌بندی مناطق محروم در مدارس ابتدایی دولتی، سه وعده شیر در روز توزیع خواهد کرد.

نورنیوز - گروه اجتماعی: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به بودجه ۶.۳ همتی برنامه شیرمدرسه برای سال تحصیلی جاری، گفت: با توجه به اعتبار لحاظ شده و افزایش قیمت لبنیات، برآورد می‌شد که ۳ وعده شیر در مدارس ابتدایی دولتی با اولویت مناطق محروم توزیع شود.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در ارتباط با چگونگی اجرای برنامه شیر مدارس در سال تحصیلی پیش رو اظهار کرد: وزارت بهداشت، متولی تدوین برنامه اجرایی و ارزشیابی برنامه شیر مدارس است. برنامه اجرایی شیر مدارس را تبیین و به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور نیز ابلاغ کرده‌ایم. همچنین با توجه به اینکه ارزشیابی برنامه شیر مدارس برعهده وزارت بهداشت است، پروتکل‌های ارزشیابی این برنامه برای «ارزشیابی پیش از اجرای برنامه» و «هنگام اجرای برنامه» به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور ابلاغ کرده‌ایم. بر این اساس تمام دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور برای ارزشیابی برنامه شیر مدارس به محض شروع این برنامه آمادگی دارند و از چگونگی روند آن مطلع هستند.   

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه برنامه شیر مدارس با مشکلاتی در ۲ سال گذشته مواجه بود، توضیح داد: «کمیته علمی شیر مدارس» در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی طی سال جاری چندین‌بار برگزار شده و به بررسی مباحث فنی آن پرداخته است. چالش‌ها و مشکلات در کانون توجه قرار گرفته‌اند و موارد چالشی تا  حدود زیادی رفع شده‌اند. به طور مثال، توزیع شیر در مناطق صعب‌العبور و خرید شیر از شرکت‌های لبنی که از چالش‌های برنامه شیر مدارس بودند، چاره‌اندیشی شده‌اند. با توجه به اینکه چالش‌ها در کانون توجه قرار گرفته‌اند، انتظار داریم که برنامه شیر مدارس از ابتدای مهر ماه اجرا شود.  

اسماعیل‌زاده با بیان اینکه بودجه برنامه شیر مدارس در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار می‌گیرد، گفت: سازمان برنامه و بودجه، اعتبار ۶.۳ همتی در قالب ۲ ردیف بودجه برای برنامه شیر مدارس تخصیص داده است. اگرچه از تخصیص این اعتبار اطلاع دارم اما درباره اینکه این اعتبار در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته یا در حال سپری‌شدن مراحل اداری است، اطلاعی ندارم. به طور قطع، برنامه شیر مدارس در سال جاری اجرا می‌شود.  

وی گفت: اولویت‌بندی مناطق برای توزیع شیر از دیگر چالش های این برنامه است. وزارت آموزش و پروش خواهان اعتبار ۹ همتی برای برنامه شیر مدارس بود اما بودجه ۶.۳ همتی برای این طرح تخصیص یافت. با توجه به اینکه با بودجه ۶.۳ همتی نمی‌توان تمام مناطق کشور را پوشش داد، وزارت آموزش و پرورش از کمیته علمی شیر مدارس درخواست کرده مناطق کشور را اولویت‌بندی کنیم. کودکان مقطع ابتدایی مدارس دولتی مناطق محروم، اولویت اول اجرای برنامه شیر مدارس هستند. پس از این گروه، سایر کودکان با توجه به بودجه‌ای که در اختیار وزارت آمزوش و پرورش است، تحت پوشش قرار می‌گیرند.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توضیح داد: با توجه به افزایش قیمت لبنیات، برآورد می‌شد که ۳ وعده شیر در مدارس ابتدایی دولتی با اولویت مناطق محروم توزیع شود.  


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مواد غذایی کپک زده حاوی قوی ترین سموم بیماری زا
زباله‌های سمی به‌جامانده از ارتش آمریکا بلای جان آب و خاک افغانستان
مدیرعامل پیشین استقلال درگذشت
مدارس نوبت صبح کدام شهرهای خوزستان فردا غیر حضوری شد؟/تاخیر فعالیت ادارات
اولین مدال دختران وزنه‌برداری ایران/ صدیقی برنزی شد
لاریجانی: از امضای توافق راهبردی پاکستان و عربستان استقبال می‌کنیم
جدول رده‌بندی توزیع مدال‌ها در پایان روز ششم بازی های آسیایی جوانان
انجام فاز نخست فرآیند گزیر بانک سابق آینده
تردد در آزادراه کرج – قزوین ممنوع می‌شود
عکس های منتخب ایران ؛ سه شنبه 6 آبان 1404
حملات سنگین به غزه
چراغپور : هاشمیان، خودش را قربانی کرد
گزارشگر سازمان ملل: آتش‌بس مانع حملات مرگبار اسرائیل به غزه نشده است
زمین لرزه اندونزی را لرزاند
پیام تبریک وزیر امور خارجه در پی قهرمانی تیم هندبال دختران
اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی
آخرین جزییات از سفر پژمان جمشیدی به ترکیه
روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد
القسام تحویل جسد نظامی صهیونیست را به تعویق انداخت
کشورهای نوردیک برای مصادره اموال روسیه توافق کردند
آزادکار ایران طلا گرفت
دستور نتانیاهو برای حملات شدید و فوری به نوار غزه
درآمدهای میلیارد دلاری خانواده ترامپ از محل رمزارزها
اسب ایرانی در مسابقه جایزه بزرگ فرانسه اول شد
کشته شدن یک نظامی اسرائیلی در جنوب غزه
آخرین وضعیت انتقال بانک آینده از زبان مدیرعامل بانک ملی
تحقیق و تفحص از عملکرد شهرداری تهران رأی نیاورد
حماس اعلام کرد: اسرائیل مانع اصلی برای یافتن اجساد در غزه
عقب‌نشینی رئیس جمهور لبنان از خلع سلاح حزب‌الله
سازمان بنادر و دریانوردی تحقیق و تفحص می شود
انحصار حق پخش زنده مسابقات ورزشی در هاله ای از ابهام
روسیه و هند برای تولید سوخوسوپر جت توافق کردند
الهی به مدال نقره کشتی آزاد رسید
چرا سایت روزنامه هم‌میهن از دسترس خارج شد؟
فوتسال پسران به فینال رسید
عون بر ضرورت توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکید کرد
آمریکا به 4 شناور دیگر را در کارائیب حمله کرد
125 بار نقض آتش‌بس در غزه از سوی رژیم اسرائیل
افزایش پروازهای عتبات از امروز
رایزنی وزیر کشور پاکستان با لاریجانی درباره گسترش همکاری‌های راهبردی
ترامپ: ژاپنی‌ها دوست آمریکا هستند/ پیروز هر جنگی خواهیم‌بود
جولانی وارد عربستان شد/دیدار و گفت‌وگوی جولانی با بن فرحان در ریاض
قلعه‌نویی: می‌دانم مشکلات زیادی داریم + فیلم
نتانیاهو در محاصره واقعیت و رسوایی
جان باختن 2 غیرنظامی در حمله به اتوبوس در مسیر سویدا–دمشق
صدها نویسنده «نیویورک تایمز» را تحریم کردند
شعام: ورود به بخش مدیریتی فوتبال در حوزۀ وظایف ما نیست
ارز کالاهای اساسی و اقلام دارویی تامین شد
دختران هندبال ایران قهرمان شدند
سرلشکر موسوی: موازنه قدرت به نفع جبهه مقاومت تغییر کرده است+فیلم
X
آگهی تبلیغاتی