×
اجتماعی
شناسه خبر : 241102
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/02 ساعت 09:15

تخصیص بودجه 6.3 همتی برای اجرای برنامه شیر مدارس در مناطق محروم

برنامه شیر مدرسه برای سال 1404 با تخصیص بودجه 6.3 همتی آغاز می‌شود. این برنامه با اولویت‌بندی مناطق محروم در مدارس ابتدایی دولتی، سه وعده شیر در روز توزیع خواهد کرد.

نورنیوز - گروه اجتماعی: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به بودجه ۶.۳ همتی برنامه شیرمدرسه برای سال تحصیلی جاری، گفت: با توجه به اعتبار لحاظ شده و افزایش قیمت لبنیات، برآورد می‌شد که ۳ وعده شیر در مدارس ابتدایی دولتی با اولویت مناطق محروم توزیع شود.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در ارتباط با چگونگی اجرای برنامه شیر مدارس در سال تحصیلی پیش رو اظهار کرد: وزارت بهداشت، متولی تدوین برنامه اجرایی و ارزشیابی برنامه شیر مدارس است. برنامه اجرایی شیر مدارس را تبیین و به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور نیز ابلاغ کرده‌ایم. همچنین با توجه به اینکه ارزشیابی برنامه شیر مدارس برعهده وزارت بهداشت است، پروتکل‌های ارزشیابی این برنامه برای «ارزشیابی پیش از اجرای برنامه» و «هنگام اجرای برنامه» به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور ابلاغ کرده‌ایم. بر این اساس تمام دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور برای ارزشیابی برنامه شیر مدارس به محض شروع این برنامه آمادگی دارند و از چگونگی روند آن مطلع هستند.   

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه برنامه شیر مدارس با مشکلاتی در ۲ سال گذشته مواجه بود، توضیح داد: «کمیته علمی شیر مدارس» در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی طی سال جاری چندین‌بار برگزار شده و به بررسی مباحث فنی آن پرداخته است. چالش‌ها و مشکلات در کانون توجه قرار گرفته‌اند و موارد چالشی تا  حدود زیادی رفع شده‌اند. به طور مثال، توزیع شیر در مناطق صعب‌العبور و خرید شیر از شرکت‌های لبنی که از چالش‌های برنامه شیر مدارس بودند، چاره‌اندیشی شده‌اند. با توجه به اینکه چالش‌ها در کانون توجه قرار گرفته‌اند، انتظار داریم که برنامه شیر مدارس از ابتدای مهر ماه اجرا شود.  

اسماعیل‌زاده با بیان اینکه بودجه برنامه شیر مدارس در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار می‌گیرد، گفت: سازمان برنامه و بودجه، اعتبار ۶.۳ همتی در قالب ۲ ردیف بودجه برای برنامه شیر مدارس تخصیص داده است. اگرچه از تخصیص این اعتبار اطلاع دارم اما درباره اینکه این اعتبار در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته یا در حال سپری‌شدن مراحل اداری است، اطلاعی ندارم. به طور قطع، برنامه شیر مدارس در سال جاری اجرا می‌شود.  

وی گفت: اولویت‌بندی مناطق برای توزیع شیر از دیگر چالش های این برنامه است. وزارت آموزش و پروش خواهان اعتبار ۹ همتی برای برنامه شیر مدارس بود اما بودجه ۶.۳ همتی برای این طرح تخصیص یافت. با توجه به اینکه با بودجه ۶.۳ همتی نمی‌توان تمام مناطق کشور را پوشش داد، وزارت آموزش و پرورش از کمیته علمی شیر مدارس درخواست کرده مناطق کشور را اولویت‌بندی کنیم. کودکان مقطع ابتدایی مدارس دولتی مناطق محروم، اولویت اول اجرای برنامه شیر مدارس هستند. پس از این گروه، سایر کودکان با توجه به بودجه‌ای که در اختیار وزارت آمزوش و پرورش است، تحت پوشش قرار می‌گیرند.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توضیح داد: با توجه به افزایش قیمت لبنیات، برآورد می‌شد که ۳ وعده شیر در مدارس ابتدایی دولتی با اولویت مناطق محروم توزیع شود.  


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پرچم ملی در مهمترین مرکز موعود گرایی و مقدس ترین مسجد ایران برافراشته شد
اجلاس شانگهای امروز از بهترین نشست‌ها بود + فیلم
طارمی با بازی مقابل هند به رکورد 4 ملی پوش ایران رسید
اتحادیه اروپا: پنجره دیپلماسی درباره مسئله هسته‌ای ایران باز مانده است
افزایش نیروهای نظامی اسرائیل برای ادامه جنگ غزه
حضور گسترده یاران امام زمان در جمکران
حذف بیش از یک میلیون نیروی کار مهاجر در دولت ترامپ
تیم ملی فوتبال ایران با کسب امتیار مقابل هند به هدف خود رسید
علت صدای انفجار در رشت چه بود؟
جزئیات کامل حادثه خونین کافه آب و آتش در نازی‌آباد
سخنگوی وزارت خارجه: ایران غنای اورانیوم را به شرط توافق به 3.67 درصد کاهش می دهد
نتانیاهو احضار شد
نورنما | چرا کامیون‌های ژاپن هرروز باید شسته شوند؟
اجرای ویژه ارکستر ملی فیلارمونیک ارمنستان در تخت‌جمشید
پزشکیان: مخالف حضور نیروهای فرامنطقه‌ای در منطقه قفقاز هستیم
بیانیه شورای همکاری خلیج فارس درباره روابط ایران و کشورهای همسایه
شخصا متقاعد شده‌ام که ایران به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
بانک مرکزی برنامه‌ای برای افزایش نرخ ارز 70 هزار تومانی ندارد
نیکولاس گونزالس رسماً به اتلتیکو مادرید پیوست
اسناد تفکیکی شهرک صنعتی کنگاور صادر شد
پیدا شدن گنج باارزش در قلب محله کمر زرین اصفهان
اعتراض گسترده در اندونزی؛ ارتش در پایتخت این کشور مستقر شد
حسین‌زاده عنوان بهترین بازیکن دیدار ایران و هند را کسب کرد
اعتراف سرمربی تیم ملی: بایدبا برنامه‌ریزی بهتر وارد مسابقات کافا می‌شدیم
سه شبانه‌روز را نخوابیدیم تا به مدال رسیدم
رزمندگان سرایا القدس یک پهپاد رژیم صهیونیستی را شکار کردند
آسیب دیدگی کنعانی‌زادگان جدی نیست
تأمین طعمه و ایمن‌سازی جاده‌ها راهی برای نجات یوز ایرانی است
معافیت مالیاتی برای 70 درصد کسب‌وکارهای صنفی و بازاری
گرامیداشت روز پدافند هوایی و تجلیل از شهدای این عرصه+عکس شهدا
پزشکیان در دیدار با پوتین: تلاش ما این است که یکجانبه‌ گرایی را از بین ببریم
جدول گروه B تورنمنت کافا 2025 با صدرنشینی ایران
جاده کندوان یک‌طرفه شد
نامه سه‌جانبه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل علیه اقدام مخرب اسنپ بک
حمایت مجلس از تلاش‌های رئیس‌جمهور در شانگهای
علی اف: گذرگاه زنگزور به ارتقای صلح و ثبات در منطقه کمک می کند
بازسازی تونل‌های حماس تهدیدی برای اسرائیل است
حمله تروریستی رژیم صهیونی در ایرانشهر + جزئیات حادثه
همایون شجریان در میدان آزادی برای مردم می خواند+زمان اجرای زنده
سیاست ارزی و نقش آن در کنترل تورم وارداتی
13 سد کشور کمتر از 10 درصد آب دارند
سقوط مینی‌بوس تیم والیبال نوجوانان چهارمحال و بختیاری در قم + جزئیات حادثه
زمان واریز مرحله چهارم کالابرگ مشخص شد+جزییات
استقرار نیروهای ویژه الحشدالشعبی برای تأمین امنیت سامراء
نورنما | سومین عملیات موفق فراجا در مبارزه با تروریسم
فروش یک میلیون عروسک لبوبو در ایران
استاد ایرج صغیری درگذشت
تاکید فیفا بر حمایت از کافا
ادای احترام معاون اول رئیس‌جمهور به شهدای مقامات یمن
ارکستر «سلانه» به یاد استاد احمد پژمان برگزار می شود
X
آگهی تبلیغاتی