×
اجتماعی
شناسه خبر : 241053
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/02 ساعت 01:00
معاون رئیس جمهور: همراهی با مردم، رکن اساسی دولت چهاردهم است

معاون رئیس جمهور: همراهی با مردم، رکن اساسی دولت چهاردهم است

معاون رئیس‌ جمهور در امور زنان و خانواده تأکید کرد که دولت چهاردهم در یک سال گذشته همواره به اصولی پایبند بوده که مهم‌ترین آن «در کنار مردم بودن» است و بر حفظ فاصله صفر میان مسئولان و مردم تأکید دارد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: زهرا بهروزآذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، عصرامروز شنبه در مراسم افتتاح طرح تامین آب اضطراری شهر کرمان با تأکید بر اهمیت نزدیکی دولت و مردم گفت: «اصل مهم این است که بین دولت و مردم هیچ فاصله‌ای نباشد. دولت در کنار مردم است و بالاتر از آنان نیست.»

وی در ادامه افزود: «دولت، بخش خصوصی و سازمان‌های مردم نهاد هر کدام در جایگاه خود باید مستقل و موثر فعالیت کنند و برای حل مسائل دست در دست هم بگذاریم تا ایرانی آباد و پیشرفته بسازیم.»

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: «قرار است همه با هم یک هدف را دنبال کنیم و آن ساختن ایران آباد و در استان کرمان 'کرمان بر فراز' است.»

بهروزآذر همچنین با اشاره به سرعت بالاتر تغییرات اقلیمی نسبت به پیش‌بینی‌ها گفت: «تغییرات اقلیمی به شکل سریع‌تر از پیش‌بینی‌ها به ایران رسیده و مدیریت منابع آب کشور نیازمند بازنگری جدی است.»

وی در این جلسه که آمار کاهش ۴۰ درصدی بارش‌ها در سال آبی جاری اعلام شد، بیان کرد: «اگرچه پیش‌تر تصور می‌شد تغییرات اقلیمی مسئله‌ای دور از ایران است اما امروز می‌بینیم خشکسالی، افزایش دما و کمبود منابع آبی بیش از هر زمان دیگری کشور را تحت تاثیر قرار داده است.»

بهروزآذر با تأکید بر مسئولیت دولت در تأمین آرامش خاطر خانواده‌ها گفت: «دولت وظیفه دارد شرایط آرامش و امنیت خاطر را برای خانواده‌ها فراهم کند. دولت در کنار مردم است، اما مردم نیز باید در کنار دولت باشند. تنها با همدلی، تغییر الگوهای مصرف و یافتن راهکارهای مشترک می‌توان از این بحران عبور کرد.»

وی در پایان با اشاره به سابقه مدیریت سنتی آب در ایران و نقش قنات‌ها و حقابه‌ها خاطرنشان کرد: «ایرانیان روزگاری بزرگ‌ترین شبکه مدیریت آب را با همدلی اداره می‌کردند و بدون تعارض. امروز هم نیازمند بازگشت به همین روحیه همکاری هستیم.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود به پروژه‌های اخیر دولت اشاره کرد و گفت: پروژه‌ای که امروز در کرمان افتتاح شد با هزینه‌ای بیش از ۳۲۰ میلیارد تومان، آب شرب مورد نیاز ۸۳ هزار نفر را تامین خواهد کرد.

بهروزآدر افزود: دولت بر اساس سیاست‌های کلان نظام و برنامه هفتم توسعه فعالیت می‌کند.

طرح تامین آب اضطراری شهر کرمان با اعتبار ۳۲۰ میلیارد تومان در آستانه هفته دولت با حضور معاون رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید.

حفر و تجهیز ۱۵ حلقه چاه، ۱۴ کیلومتر خطوط جمع‌آوری آب، چهار و نیم کیلومتر لوله‌گذاری رینگ شهر کرمان و مخزن پنج هزار مترمکعبی سیدی برای اجرای این پروژه انجام شده و نقش مهمی در گذر بدون تنش آبی مرکز استان از تابستان امسال داشته است.

زهرا بهروزآذر معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده صبح امروز (شنبه) برای افتتاح پروژه‌های هفته دولت در شهرستان زرند، بخش چترود و شهر کرمان، وارد مرکز استان شد و در ادامه این سفر یک روزه که در چارچوب برنامه‌های هفته دولت انجام شده، در نشست با فعالان اجتماعی و بانوان شاخص کرمان نیز حضور می‌یابد.

 


نظرات

آخرین اخبار
نورنما | ز کودکی خادم این تبار محترمم
نحوه ثبت سفارش کتاب درسی دانش‌آموزان اعلام شد+جزئیات
مهلت انتخاب واحد دانشگاه علمی کاربردی تمدید شد
تردد زائر اربعین از مرز خوزستان از 1.7 میلیون گذشت
گیلان گرم‌تر می‌شود؛ دما تا پایان هفته بالا می‌رود
خاموشی برق ایلام امروز دوشنبه 12 مرداد 1405
برگزاری آیین رونمایی از نشان چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی
قدرت‌سازی در بسیج؛ میراث شهید غلامرضا سلیمانی است
بحران انتخاباتی در کلمبیا؛ ادعای دخالت سایبری اسرائیل
قیمت خودرو‌های سایپا امروز دوشنبه 12 مرداد 1405
مواضع وزارت خارجه بر اساس منافع و امنیت ملی است نه خوشایند جناح های سیاسی
گرمای تاریخی در کره جنوبی به ثبت رسید
مرگ تلخ نایب رئیس کراس‌فیت بانوان تهران با نیش مار+جزئیات
جزئیات قتل تکان دهنده دانش‌آموز 11 ساله در مشهد +فیلم بازسازی صحنه جنایت
سرپرست وزارت دفاع: به آمریکا اعتماد نداریم؛ پاسخ هر نقض توافق را می‌دهیم
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز دوشنبه 12 مرداد 1405
زمان آغاز فاز جدید کالابرگ اعلام شد+ دهک های مشمول
مهاجرانی: ایران با همبستگی ملی از بحران جنگ عبور کرد
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز دوشنبه 12 مرداد 1405 + جدول کامل قیمت ها
خبر مهم بانک مرکزی؛ امکان مشاهده و بستن حساب‌های بانکی به‌صورت آنلاین
پشت‌پرده هجوم مهاجران به سئوتا؛ 40 هزار نفر برای ورود به اروپا تلاش کردند
زنگ خطر پیری جمعیت در مازندران؛ نرخ باروری به پایین‌ترین سطح رسید
قیمت گوشت قرمز امروز 12 مرداد 1405 + جدول قیمت ها
حادثه دریایی در تنگه هرمز
قیمت دلار توافقی امروز دوشنبه 12 مرداد 1405
ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران و کرج
فراتر از شمشیر
دوگانه‌ها و واقعیت‌های تجاوز به ایران
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 12 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
معنای محوریت یک تفاهم معلق!
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 12 مرداد 1405 / خروج طلا از سایه جنگ
تنها چاره آمریکا فرار فوری از منطقه است
چرا مردم دیگر خودروی ثبت‌نامی نمی‌خرند؟ پایان عصر سودهای نجومی
مقصد بعدی محمد صلاح کجاست؟
آخرین مهلت واریز وجه برندگان طرح فروش ایران خودرو اعلام شد
دوفوریتی | وقتی جنایت «لایک» و «فالوور» می سازد!
اعدام 2 متهم پرونده جاسوسی برای موساد؛ حکم امید بهزاد و پوریا صفوت اجرا شد
قیمت دینار عراق امروز دوشنبه 12 مرداد 1405 چقدر است؟
ترامپ مدعی آغاز مذاکرات با ایران شد؛ چرخش از تهدید نظامی به دیپلماسی؟
تنش در کابینه اسرائیل؛ فرمانده ارتش قربانی اختلاف با وزیر جنگ شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 12 مرداد +پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 12 مرداد 1405 + وضعیت استانها
آخرین اخبار از جنگ ایران و آمریکا امروز دوشنبه 12 مرداد 1405
راز افزایش طول عمر بعد از 40 سالگی؛ فقط کافی است این عادت را تغییر دهید
چرا ترامپ از حمله به ایران عقب‌نشینی کرد؟ نقش بازدارندگی و مذاکرات
گچ نانویی در قالب آتل ارتوپدی
چگونگی بهبود اسیدهای چرب و آنتی‌اکسیدان تخم‌مرغ
تشخیص فیبروز کیستیک با یک برچسب
عارضه پنهان مصرف داروهای لاغری
نشت گاز کلر در استخر تبریز؛14 نفر مصدوم شدند