×
اقتصادی
شناسه خبر : 240977
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/01 ساعت 12:52
افزایش 48 درصدی ورود گردشگران خارجی به ایران در سال جاری

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خبر داد؛

افزایش 48 درصدی ورود گردشگران خارجی به ایران در سال جاری

وزیر میراث فرهنگی از افزایش 48 درصدی ورود گردشگران خارجی به ایران در سال جاری خبر داد و پیش‌بینی کرد که تعداد گردشگران به حدود 10 میلیون نفر و درآمد حاصل از گردشگری به 10 میلیارد دلار برسد.

نورنیوز - گروه فرهنگی: سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صبح امروز در جلسه شورای اداری شهرستان لاهیجان که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، با بیان اینکه گیلان از ظرفیت‌های عظیم تاریخی، فرهنگی و طبیعی برخوردار است، اظهار کرد: این استان می‌تواند به یکی از بزرگ‌ترین مقاصد گردشگری داخلی و خارجی تبدیل شود و موتور محرکه توسعه ملی باشد.

وی با اشاره به افزایش ۴۸ درصدی ورود گردشگران خارجی در سال جاری، افزود: سال گذشته بیش از هفت میلیون و ۳۹۹ هزار گردشگر خارجی وارد کشور شدند که بالغ بر ۷.۴ میلیارد دلار درآمد به همراه داشت و پیش‌بینی می‌کنیم امسال به مرز ۱۰ میلیون گردشگر و درآمد ۱۰ میلیارد دلاری برسیم.وزیر میراث فرهنگی،ظرفیت‌های گیلان را بی‌بدیل دانست و بیان کرد: گردشگری تنها به هتل و اقامتگاه خلاصه نمی‌شود بلکه پیشران توسعه و تحول اقتصادی در استان است و باید با جذب گردشگران خارجی و معرفی ایران زیبا، سهم گیلان در توسعه ملی افزایش یابد.

صالحی امیری با تأکید بر جایگاه تمدنی ایران گفت: ایران نه تنها کم‌نظیر که بی‌نظیر است، بیش از ۵۰ اثر تاریخی کشور در نوبت ثبت جهانی یونسکو قرار دارد و گیلان به عنوان یکی از خاستگاه‌های تمدنی، سهم بزرگی در این فرایند خواهد داشت.وی لاهیجان را از مهم‌ترین نقاط تاریخی و تمدنی کشور برشمرد و افزود: لاهیجان سرزمینی با تاریخ طولانی و رمز و رازهای فراوان است که باید از منظر تمدن بشری بیش از پیش معرفی شود.

وزیر میراث فرهنگی با بیان اینکه آثار و بناهای تاریخی گیلان و لاهیجان موجب افتخار ایرانیان است، تصریح کرد: در حالی‌که برخی کشورها برای نداشتن تاریخ، دست به تاریخ‌سازی می‌زنند، ما در دیار گیلان صدها اثر تاریخی و تمدنی داریم که نشان‌دهنده هویت و ریشه عمیق ملت ایران است.صالحی امیری،‌ لاهیجان را شهری با تمدن چهار هزار ساله دانست و بیان کرد: از قلعه‌های تاریخی قرن هفتم و هشتم تا میدان چوگان دوره صفویه و ورود صنعت چای و نوغانداری در قرون اخیر، همه نشان‌دهنده نقش مهم این خطه در تاریخ کشور است.

وی با تأکید بر ضرورت صیانت و معرفی این ظرفیت‌ها، گفت: لاهیجان یک موزه روباز تاریخی است که باید با نگاه نو و سرمایه‌گذاری جدی برای گردشگری، به جهانیان معرفی شود.وزیر میراث فرهنگی با اشاره به نقش دولت در مدیریت بحران‌ها افزود: دولت در یک سال گذشته در شرایط سخت کشور توانست هم معیشت مردم را تأمین کند و هم در برابر دشمنان مقاومت نماید، استراتژی قطعی نظام و مقام معظم رهبری مقاومت و در عین حال مذاکره برای تأمین منافع ملی است.به گفته صالحی امیری، در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر نیز گیلان یکی از مقاصد اصلی جذب هم‌وطنان بود و مدیریت استان نشان داد که توان و کفایت لازم برای میزبانی از جمعیت چند برابر ظرفیت خود را دارد.
 


نظرات

آخرین اخبار
خلع سلاح مقاومت پیش‌شرط هیچ توافقی نیست؛ اسرائیل آتش‌بس را روزانه ده‌ها بار نقض می کند
تحول در نظام ارزشیابی آموزش و پرورش؛ پایان تمرکز صرف بر آزمون نهایی
واکنش سپاه به ادعای ترامپ درباره مذاکره پشت‌پرده
فرمانده نیروی هوایی ارتش: خلبانان نهاجا در جنگ تحمیلی سوم صحنه‌های عاشورایی خلق کردند
پیش بینی قیمت دلار فردا سه شنبه 27 مرداد/ دلار سقوط می کند؟
موضع‌گیری رئیس‌جمهور لبنان درباره روابط با ایران
پزشکیان: دانش‌آموزان ما با باور و ایمان می‌توانند ایران را به سوی پیشرفت هدایت کنند
خودداری دادستان کل آمریکا از تایید عملکرد مستقل وزارت دادگستری
علت تاخیر در واریز یارانه حکمت کارت بازنشستگان نیروهای مسلح مشخص شد
پاسداران انقلاب هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید
کتاب درسی را فقط از سامانه رسمی بخرید
نقل و انتقالات پرسپولیس با ورود کدام ستاره خبرساز شد؟
دستگیری متهم تحت تعقیب 4 فقره قتل در کرمان
مدافع ذوب‌آهن پرسپولیسی شد
چین عصب مصنوعی شنوایی ساخت
ترامپ عمان را تهدید به بمباران کرد
شرط جدید برای تمدید 5 ساله خودروهای فرسوده اعلام شد+ لینک ثبت نام
بیراهه‌های یک طرح نابهنگام
رکوردشکنی بنادر جنوبی در دل بحران؛ کریدورهای ایران پابرجا ماندند
دریاچه ارومیه در مسیر احیا؛آب 7.6 برابر شد
تلاش برای پایان جنگ غزه؛ بلر با حماس دیدار کرد
ترامپ در موقعیت غیر ممکن!
چه کسانی مالیات بیشتری می‌دهند؟
جنگ ترامپ و بی‌بی‌سی به خانواده رئیس‌جمهور رسید
سبزپوشی 92 درصد بازار سهام
انتقاد پزشکیان از تعهدات مالی دولت‌های گذشته
نورنما | لحظه حمله اسرائیل به اردوگاه آوارگان غزه از دید دوربین دختر بچه فلسطینی
ایران در مسابقه کار؛ مدال افتخار یا زنگ خطر؟
جنایت خونین در پارک ارغوان؛ قاتل پس از فرار به تبریز دستگیر شد
پیش بینی بورس فردا سه‌شنبه 27 مرداد
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز دوشنبه 26 مرداد
پاییز پربارش در انتظار خراسان رضوی
سرقت 4 شاهکار رنسانس از موزه ایتالیا
درخواست برخورد جدی با درمان‌های غیرمجاز
تراکتور در شوک مصدومیت؛ دو ستاره، بازی‌های بزرگ را از دست دادند
پشت‌پرده تغییر الگوی قاچاق مواد مخدر؛ از خشخاش تا شیشه
خبر خوش برای سپاهان و پرسپولیس؛ دوری چند هفته ای دو ستاره کلیدی تراکتور
«سبد معیشت» 90 میلیون تومان شد
جنایت هولناک در خرم‌آباد؛ روایت تکان‌دهنده از مرگ یاسین که در خواب به قتل رسید
همه عوامل اصلی قتل حمیدرضا رجب‌زاده بازداشت شدند ؛ جزئیات نحوه قتل مداح تهرانی
شوک به فوتبال ایران؛ رامین رضاییان خانه‌نشین شد
ادعای مسرور بارزانی درباره هدف قرار گرفتن دفترش با پهپاد ایرانی
آتلانتیک: دفاع سایبری آمریکا قربانی کینه‌ورزی ترامپ شد
رایزنی همتی با رئیس بانک مرکزی عراق برای آزادسازی منابع ارزی ایران
معامله مستقیم ارز در مرکز مبادله فعال می‌شود
نورویدئو | سنتکام در بن‌بست هرمز، چرا فرمانده میدان ناگهان تغییر کرد؟
گزارش فایننشال تایمز از ظهور شبح سوسیالیسم در آمریکا
تهران تا پنجشنبه گرم می‌ماند؛ هشدار وزش باد شدید و گردوخاک
سلاح مرموز چین روی شناور پنهانکار
اژه‌ای: همه قوا مکلف به کمک و مساعدت به دولت هستند