×
فرهنگی
شناسه خبر : 240965
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/01 ساعت 10:22
افشای فساد مالی 11 میلیاردی کارگردان سریال علمی‌تخیلی «تسخیر»

افشای فساد مالی 11 میلیاردی کارگردان سریال علمی‌تخیلی «تسخیر»

کارگردان شناخته شده آمریکایی، به سوءاستفاده از بودجه 11 میلیون دلاری نتفلیکس متهم شده است. تیم وکلای وی ادعا می‌کنند او در زمان وقوع جرم دچار روان‌پریشی بوده است.

نورنیوز - گروه فرهنگی:  کارل رینش، کارگردان برجسته آمریکایی، متهم شده است که مبلغ ۱۱ میلیون دلار از بودجه اختصاص‌یافته نتفلیکس برای ساخت سریال علمی‌تخیلی «تسخیر» را به جای هزینه‌های تولید، صرف خرید خودروهای لوکس و سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال کرده است.

در جلسۀ دادگاه، تیم وکلای رینش اعلام کردند: «او در زمان انجام این اقدامات، دچار حالت روان‌پریشی بوده و هیچ قصد کلاه‌برداری نداشته است.» این اتهامات باعث ایجاد موجی از توجه رسانه‌ای به پرونده کارگردان معروف شده است.

تسخیر
 

این کارگردان ۴۷ساله، در سال ۲۰۱۹ موفق شد پس از یک جنگ مزایده‌ای، قراردادی ۶۱ میلیون‌دلاری با نتفلیکس برای ساخت یک سریال علمی‌-تخیلی با عنوان «تسخیر» امضا کند. قراردادی که قرار بود او را به یکی از چهره‌های مهم تولیدات تلویزیونی تبدیل کند، اکنون به پرونده‌ای جنجالی در دادگاه فدرال بدل شده است. 

بر اساس کیفرخواست منتشرشده، نتفلیکس ابتدا مبلغ ۴۴ میلیون دلار به‌حساب رینش واریز کرد. اما در ادامه، به درخواست او برای پیشبرد پروژه، ۱۱ میلیون دلار دیگر نیز اختصاص یافت. رینش به‌جای استفاده از این مبلغ برای هزینه‌های تولید، آن را به حساب کارگزاری شخصی منتقل کرد و وارد دنیای پرریسک سرمایه‌گذاری شد. 

اسناد دادگاه نشان می‌دهد که او در عرض تنها دو ماه، نیمی از این مبلغ را در سرمایه‌گذاری‌های پرریسک از دست داده است. بااین‌حال، بخش دیگر پول را وارد بازار رمزارز کرد و برخلاف سرمایه‌گذاری‌های اولیه، سود هنگفتی به دست آورد. این سود به حساب شخصی او منتقل شد و از آنجا بود که مسیر هزینه‌کردهای پر زرق‌وبرق او آغاز شد. 

طبق گزارش‌ها، رینش حدود ۱۰ میلیون دلار از این پول را صرف هزینه‌های شخصی کرد: ۱.۸ میلیون دلار برای پرداخت قبوض کارت‌های اعتباری، ۱ میلیون دلار برای وکلایی که علیه نتفلیکس شکایت کردند، ۳.۷ میلیون دلار صرف خرید مبلمان و عتیقه‌جات، ۲.۴ میلیون دلار برای پنج خودروی رولزرویس و یک فراری، و بیش از ۶۵۰ هزار دلار برای ساعت‌ها و لباس‌های لوکس. 

فتارهای غیرعادی او محدود به ولخرجی نبود. در دوران پیش‌تولید، نشانه‌های روان‌پریشی آشکار شد. او در ایمیل‌هایی عجیب ادعا می‌کرد که مکانیزم مخفی انتقال ویروس کرونا را کشف کرده یا توانایی پیش‌بینی صاعقه را دارد. همکاران و نزدیکانش گفته‌اند که رینش به‌جای تمرکز بر پروژه، درگیر رفتارهای عجیب، مصرف مواد مخدر، زدن مشت به دیوار و حتی اتهام‌زنی به همسرش مبنی بر تلاش برای ترورش شده بود. 

اکنون، در آستانه دادگاه، تیم حقوقی رینش تلاش می‌کند با تکیه بر همین نشانه‌ها از او دفاع کند. دادگاه رینش قرار است در دوم دسامبر برگزار شود. اگر اتهامات کلاهبرداری و پول‌شویی ثابت شود، او ممکن است باقی عمر خود را پشت میله‌های زندان بگذراند.


نظرات

آخرین اخبار
پاسخگویی به بیش از 310 هزار تماس مردمی در تهران از ابتدای جنگ
انگلیس اشتراک‌گذاری اطلاعات با آمریکا را محدود کرد
نمایش برخط «موسی کلیم الله» در شبکه نمایش خانگی
خسارت گسترده در تل‌آویو بعد از اصابت موشک‌های ایرانی
حملات مجدد حزب‌الله به نیروهای اسرائیلی
غول پتروشیمی عربستان به دلیل کنترل تنگه هرمز تعطیل شد
آمریکا برای همیشه از خلیج فارس اخراج شد
واشنگتن آماده آتش‌بس با تهران است
مقام ایرانی به المیادین: زرادخانه ما دشمن را غافلگیر می‌کند
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند
انتقاد سناتور آمریکایی از جنگ‌طلبی‌های ترامپ
گفت‌وگوی استاب و ترامپ درباره ایران
ایران در تنگه هرمز «عوارضی» راه‌اندازی کرده است
آمریکا تحریم‌ها علیه دلسی رودریگز را لغو کرد
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
فرانسه و ژاپن اعلامیه همکاری در حوزه انرژی هسته‌ای امضا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در خصوص تحولات منطقه
گزارش CNN از پیام‌های رد و بدل شده بین ترامپ و اروپایی‌ها
پالتیکو: ترامپ می‌خواهد اعلام کند جنگ با ایران رو به پایان است
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین
هشدار سازمان ملل درباره سرکوب‌ها و محدودیت رسانه‌ها پس از حمایت از ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
شرکت لوفت‌هانزا برای کمبود سوخت جت در خارج از اروپا آماده می‌شود
عارف: ماجراجویی علیه ایران پرهزینه و پشیمان‌کننده خواهد شد
مقاومت اسلامی عراق از اجرای 41 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا خبر داد
رضایی: پایان جنگ دست رهبر انقلاب و شما مردم است
انهدام موشک کروز در منطقه جاسب کاشان
ماهی‌های قرمز را در منابع آبی کشور رها نکنید
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در آسمان خمین
آغاز به کار قرارگاه ملی «نوجوان مبارز»
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند
اجرای مرحله سوم موج 89 عملیات وعده صادق 4/ قلب سرزمین‌های اشغالی زیر ضربات موشکی
هشدار پلیس درباره خستگی و سرعت غیرمجاز رانندگان
ایران با مقاومت و اتکال به خداوند بزرگ، پیروز این جنگ خواهد بود
کمال خرازی در حمله دشمن مجروح شد
دیدار پوتین و پاشینیان در سایه بحث روابط ارمنستان با اتحادیه اروپا
مذاکره امارات با شرکت مورد حمایت پسران ترامپ برای خرید پهپاد
فراخوان برای اعتصاب سراسری در آمریکا در 5 آوریل
مقابله موشکی حزب الله با جنگنده صهیونیستی در جنوب لبنان
مشارکت بیش از 6 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا»
پیام تسلیت دبیر شورای عالی امنیت ملی در پی شهادت دریابان تنگسیری
برچسب‌زنی آرژانتین به نیروهای مسلح ایران، اشتباه راهبردی است