×
سیاسی
شناسه خبر : 240926
تاریخ انتشار : جمعه 1404/05/31 ساعت 22:52
جنگ 12روزه برخی اولویت‌های ما را تغییر داد

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح:

جنگ 12روزه برخی اولویت‌های ما را تغییر داد

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: در یک سال اخیر در امر هوشمندی و دقت تجهیزات‌مان بیشتر کار کردیم و حجم تولیدات ما افزایش پیدا کرده است و از تجربه‌های جنگ 12روزه نیز برای برنامه‌ریزی آینده و تغییر برخی اولویت‌ها استفاده کرده‌ایم.

نورنیوز- گروه سیاسی: امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده در گفت‌وگویی تلویزیونی به مناسبت «روز صنعت دفاعی» با بیان اینکه ما باید متکی به قدرت تولیدی داخل کشور برای حمایت از نیروهای مسلح باشیم، اظهار کرد: چون در زمان بحران همانطور که مشاهده می‌کنید امکان تامین نیازمندی‌ها از بیرون کشور نیست و ما باید تمام زیرساخت و تجهیزات نیروهای مسلح را تولید، ذخیره و تامین کنیم.

وی ادامه داد: ما در این زمینه باید متکی به نیاز روز پیش برویم. هم ویژگی صحنه درگیری و هم روند فناوری باعث می‌شود رویکردهای تازه و به‌روز داشته باشیم. یعنی باید ببینیم دشمن چه فناروی‌هایی دارد و صحنه نبرد چه چیزی را به ما تحمیل می‌کند و زیرساخت و نیازها را بر همین اساس تامین کنیم.

وزیر دفاع تاکید کرد: همین جنگ تحمیلی اخیر صحنه‌هایی به ما نشان داد که در چه حوزه‌های آفندی و پدافندی باید کار کنیم که بیانگر این است آینده صنعت دفاعی باید مطابق این روند شکل گیرد و ساختارمند شود.

امیر نصیرزاده یادآور شد: ما با یک تهدید معمولی در جنگ تحمیلی اخیر مواجه نبودیم بلکه تهدیدی بود که قدرتمندترین نیروی نظامی پشت آن بود. صرفاً نگاه نکنیم که رژیم صهیونیستی با ما مواجه بود بلکه پشت این قضیه از لحاظ تجهیزات و لجستیک هم آمریکا و هم برخی کشورهای غربی و اروپایی حضور داشتند و ما با قوی‌ترین نیروی نظامی دنیا مواجه بودیم.

وی گفت: در چنین شرایطی قطعا فاصله وجود داشت اما در میدان نبرد فقط بحث عده و عُده نیست، شاخص‌های دیگری هم وجود دارد که با استفاده از آن صحنه نبرد را تعیین و اداره کردیم.

وزیر دفاع در پاسخ به پرسشی درباره مهمترین عملکرد و دستاورد وزارت دفاع در یک‌سالگی دولت، اظهار کرد: ما در حوزه‌های مختلف کار کردیم. در حوزه فضایی پرتاب‌های خوبی داشتیم. در حوزه ساخت ماهواره فعالیت خوبی داشتیم و در ساخت تجهیزات جدید به‌ویژه تجهیزات هوشمند و نقطه‌زن اقدامات خوبی انجام دادیم.

امیر نصیرزاده تاکید کرد: در طول یک سال اخیر در امر هوشمندی و دقت تجهیزات‌مان بیشتر کار کردیم و حجم تولیدات ما هم افزایش پیدا کرده است. از تجربه‌های جنگ ۱۲روزه هم برای برنامه‌ریزی آینده و تغییر برخی اولویت‌ها استفاده کرده‌ایم.

وزیر دفاع با ارائه ارزیابی خود از محیط امنیتی دفاعی کشور و منطقه و تحولات آینده، تصریح کرد: فلسفه وجود جمهوری اسلامی ایران مقابله با یکجانبه‌گرایی و ظلم‌ستیزی است و فلسفه وجودی آمریکا هم این است که قانع به منطقه خاص خود نیست و به‌دنبال تجاوزگری و غصب و تحت اختیار گرفتن مخازن و معادن غنی دنیاست که منطقه ما به میزان بالایی از آن برخوردار است.

وی ادامه داد: این دو رویکرد باهم در تعارض هستند و محیط امنیتی ما هم برگرفته از همین ویژگی‌هاست. رژیم صهیونیستی هم که در این منطقه قرار گرفته به نوعی سیاست‌های آمریکا را پیش می‌برد. آنان برنمی‌تابند که کشوری مثل ایران دربرابرشان بایستد یا کشوری مثل چین رشد اقتصادی داشته باشد و آینده اقتصادی آنان را تهدید کند. یا کشوری مثل روسیه توان نظامی بالایی داشته باشد و مقابل آنان بایستد.

امیر نصیرزاده تصریح کرد: آمریکا به‌هیچ‌وجه موجودیت ما را قبول ندارد و ایران را برای خود تهدید می‌داند و می‌گوید باید از سر راه برداشته شود. آنان از ابتدای انقلاب مرتب ما را تهدید کردند برای ما مانع ایجاد کردند و جلوی رشد علمی و فنی ما را گرفته‌اند. همین امر باعث شده ما به فکر دفاع از خود باشیم.

وزیر دفاع با بیان اینکه امروز به‌هیچ‌وجه به کسی که قدرتمند نباشد اجازه ادامه حیات نمی‌دهند، تصریح کرد: شاید برخی بگویند ما باید برویم و از جنبه اقتصادی سرمایه‌گذاری کنیم که درست است اما در این زمینه بدون تکیه بر قدرت سخت و نظامی اقدامی امکان‌پذیر نیست و اجازه نمی‌دهند، مگر اینکه زیر یوغ آنان فعالیت کنید.

وی یادآور شد: چنین وضعیت محیطی به ما تاکید می‌کند که باید قدرتمند شویم. یکی از مولفه‌های قدرت هم نظامی و دفاعی است. ما در وزارت دفاع دست نیروهای مسلح را هم از جهت پدافندی و آفندی پر می‌کنیم.


نظرات

آخرین اخبار
پنجمین تلاش سنای آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ
چهار دیدار تدارکاتی تیم ملی در اردو‌ی ترکیه قطعی شد
فاصله‌گیری برخی متحدان اروپایی از واشنگتن در پرونده ایران
تیم محمد بنا قهرمان اروپا شد
احتمال افزایش 15 تا 20 درصدی نرخ بلیت هواپیما در آمریکا
چه میزان شغل در معرض خطر ورشکستگی‌ قرار دارد؟
حزب الله 4 پهپاد شناسایی رژیم اسرائیل را منهدم کرد
هت‌تریک کومان و جشن پنج‌گله النصر؛ صعود مقتدرانه به فینال آسیا
برد دراماتیک الچه مقابل اتلتیکومادرید
مهدی فرید چگونه جذب شد و چه اطلاعاتی منتقل کرد؟
لیلاز پاسخ می دهد؛ آیا ایران با محاصره دریایی متضرر می شود؟
معاون دفتر پزشکیان: اینترنت طبقاتی یا پرو با نظرات رئیس‌جمهور در تضاد است
تاکید عراقچی بر ضرورت اتخاذ موضع قاطع کشورها در محکومیت تجاوز به ایران
صدها شهرک‌نشین به مسجد الاقصی یورش بردند
دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه مالاکا برنامه جدید اندونزی
سرمربی چلسی برکنار شد
رژیم اسرائیل به دنبال ایجاد شهرک صهیونیست‌نشین در جنوب سوریه
چند بشکه نفت ایران از خلیج فارس خارج شد؟
هشدار امنیتی در کاخ سفید اعلام شد
آیا موضوع هسته‌ای جزو راهبردهای تیم مذاکره‌کننده ایرانی بود؟
سومالی: عبور کشتی‌های اسرائیلی از باب المندب ممنوع است
سی‌بی‌اس گزارش داد: توان نظامی ایران بیش از چیزی است که ترامپ می‌گوید
پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌
پس از یک دوره توقف؛ صدور مجوز کنسرت‌ها ازسرگرفته شد
دیپلماسی خشن ترامپ مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات اسلام آباد است
پیش‌بینی آب و هوای تهران؛ وزش باد نسبتا شدید در راه است
اروپا از بسته بودن تنگه هرمز روزانه چقدر خسارت دیده است؟
2 خبرنگار لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی زخمی‌ شدند
فاش شدن دستکاری پنتاگون در آمار تلفات ناشی از جنگ با ایران
چاک شومر: ترامپ در حال فرو رفتن در یک گودال است
آشکار شدن شکست رویکرد نظامی واشنگتن علیه تهران
حزب‌الله: رژیم صهیونیستی باید از خاک لبنان عقب نشینی کند
موگرینی: ترامپ با خروج از برجام مشکلات امروز را ایجاد کرد
پاسخ امارات به ترامپ: روابط با بر پایه منافع مشترک است، نه وابستگی
امیرحسین قیاسی عذرخواهی کرد
ممنوعیت تردد در جاده چالوس و هراز تا این تاریخ
پایگاه آمریکایی: «آزادی مردم ایران» توجیه اقدامات سیاسی و نظامی واشنگتن است
سرپرست وزارت اطلاعات: سپاه از دل پاک‌ترین جوانان کشور در نخستین روزهای انقلاب جوشید
بوفون پس از 20 سال اعتراف کرد
قالیباف: بازگشایی تنگه هرمز با نقض فاحش آتش‌بس ممکن نیست
عراقچی از همتای سریلانکایی خود قدردانی کرد
نشست چارچوب هماهنگی عراق برای تعیین نامزد نخست‌وزیری به تعویق افتاد
حزب‌الله آشیانه توپخانه ارتش اسرائیل را هدف قرار داد
عراقچی: وضعیت کنونی تنگه هرمز نتیجه قانون‌شکنی آمریکاست
رسانه عبری: تسلط واشنگتن بر تنگه هرمز کامل نیست
تمدید معافیت‌های نفتی ایران و روسیه از سوی خزانه‌داری آمریکا
مخبر: سپاه نشان داد جانفدای ایران است
خیانت تازه منافقین؛ تهیه بانک اهداف شهری برای موساد
جان کری: دونالد ترامپ در آزمون رئیس‌جمهوری مردود شد
نقض دوباره آتش‌بس در لبنان