در

افغانستان ادعای پاکستان درباره حضور داعش در این کشور را رد کرد

هیات حاکمه سرپرستی افغانستان ادعای نماینده پاکستان در جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد مبنی بر وجود نیروهای گروه تروریستی داعش در این کشور را رد کرد و گفت که گروه داعش در افغانستان نابود شده و دیگر تهدیدی به شمار نمی‌رود.

افغانستان ادعای پاکستان درباره حضور داعش در این کشور را رد کرد
0 دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل: وی افزود:‌ اگر هم در جایی نیروهای آنها (داعش) مشاهده شده، توسط نیروهای امنیتی افغانستان تحت تعقیب قرار گرفته اند.

سخنگوی هیات حاکمه سرپرستی افغانستان ادامه داد:‌ در افغانستان این گروه (داعش) تهدید به حساب نمی آید و در بیرون افغانستان و کشورهای دیگر در این زمینه تشویش می شود که کمپینی برای داعش به حساب می آید و تلاش می شود این پدیده (داعش) بزرگنمایی شود.

مجاهد افزود: خواهان آن هستیم که واقعیت ها مد نظر قرار گیرد و در این مورد از حرکات و ارائه اطلاعات نادرست خودداری شود.


ارسال نظر