×
بین الملل
شناسه خبر : 240860
تاریخ انتشار : جمعه 1404/05/31 ساعت 13:51
جهنم پشت دروازه های غزه؛ غیر نظامیان بی پناه تر از همیشه

نورنیوز ابعاد طرح خطرناک رژیم صهیونیستی برای ویرانی کامل غزه را بررسی می کند؛

جهنم پشت دروازه های غزه؛ غیر نظامیان بی پناه تر از همیشه

اظهارات وزیر جنگ اسرائیل درباره ویران‌سازی غزه و باز کردن «دروازه‌های جهنم»، نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حقوق بشر است. این تهدیدها، غیرنظامیان را هدف مستقیم قرار داده و تداوم بحران و خشونت در فلسطین را رقم می‌زند.

نورنیوز - گروه بین الملل: اظهارات «بنی کاتس» وزیر جنگ اسرائیل مبنی بر ویران‌سازی غزه، مانند رفح و بیت‌حانون، فراتر از یک تهدید لفظی است و نشان‌دهنده سیاستی نظام‌مند برای فشار و ارعاب غیرنظامیان است. کنوانسیون چهارم ژنو و قوانین بین‌المللی بشردوستانه صراحتاً حمله عمدی به جمعیت غیرنظامی را ممنوع کرده‌اند. تهدید به «باز کردن دروازه‌های جهنم» برای تحمیل شروط اسرائیل، نه تنها نقض حقوق بین‌الملل است، بلکه یک پیام نسل‌کشی آشکار و مغایر با اصول اخلاقی بشریت تلقی می‌شود.
فشار حداکثری بر غیرنظامیان
استراتژی اعلام‌شده اسرائیل مبتنی بر فشار حداکثری برای آزادی اسرا و خلع سلاح غزه است، اما مخاطب این فشار، غیرنظامیان بی‌گناه هستند. زنان، کودکان و سالمندان بیشترین آسیب را خواهند دید. سازمان ملل متحد و نهادهای حقوق بشری بارها نسبت به پیامدهای انسانی چنین سیاست‌هایی هشدار داده‌ و از وقوع آن جلوگیری کنند.
تخریب زیرساخت‌های شهری و محاصره طولانی‌مدت، بحران انسانی را تشدید می‌کند؛ کمبود آب، برق، دارو و غذا زندگی میلیون‌ها نفر را با خطر جدی مواجه می‌کند. تحلیلگران حقوق بشر تاکید دارند که تهدید به ویران‌سازی شهرها به قصد تحمیل شروط سیاسی، «تروریسم دولتی» محسوب می‌شود و پیامدهای بلندمدت روانی، اجتماعی و اقتصادی برای نسل‌های آینده فلسطینیان به همراه دارد.
ضرورت واکنش جهانی و دیپلماتیک
سکوت جامعه بین‌الملل در برابر چنین تهدیداتی، چراغ سبز برای ادامه نسل‌کشی خواهد بود. سازمان ملل، دیوان کیفری بین‌المللی و نهادهای حقوق بشری باید با فشار دیپلماتیک، پیگیری قضایی و تحریم‌های هدفمند، رژیم اسرائیل را وادار به توقف اقدامات غیرقانونی کنند.
سابقه اقدامات بین‌المللی نشان می‌دهد که محکومیت‌های لفظی کافی نیست؛ فشار عملی، از جمله پیگیری قضایی مسئولان نظامی و سیاسی و تحریم‌های محدود، می‌تواند مانع تکرار فجایع شود. همچنین، افشای واقعیات و ارائه آمار دقیق درباره قربانیان غیرنظامی، به ایجاد همبستگی جهانی و تقویت صداهای حقوق بشری کمک می‌کند.
پیامدهای انسانی و منطقه‌ای
تهدید و حمله به غزه، نه تنها فلسطین بلکه کل منطقه خاورمیانه را در معرض بی‌ثباتی قرار می‌دهد. افزایش موج آوارگان، تشدید نفرت و خشونت، و تضعیف امید به صلح، تنها بخشی از پیامدهای این سیاست است. تجربه‌های گذشته نشان داده است که اعمال خشونت علیه غیرنظامیان، به جای پایان دادن به بحران، مسیر تنش و جنگ‌های طولانی‌مدت را هموار می‌کند.
جامعه جهانی باید بداند که هر گونه بی‌تفاوتی در برابر این سیاست، به معنای همدستی ضمنی با نقض حقوق بشر و تداوم بحران انسانی است. حمایت رسانه‌ها و افکار عمومی از غیرنظامیان فلسطینی، همراه با فشار حقوقی و سیاسی، می‌تواند اثر بازدارنده داشته باشد.

 


نظرات

آخرین اخبار
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ علی الطاهر دوباره بمباران شد
سریال «رویای نیمه‌شب» فروش کتاب را دو برابر کرد
روایت پاک نژاد از روزهای سخت جنگ؛ صادرات نفت خام یک ساعت هم متوقف نشد
اژه‌ای: ایران به هیچ وجه زیر بار ظلم و زور نرفته و نخواهد رفت
آخرین خبر از پرداخت حق عائله مندی به زنان شاغل
نورنما | ظاهر سحرکننده پورشه 911
نیویورک تایمز: موشک آمریکایی عروسی ایرانی را به خاک و خون کشید
عضو ارشد کنگره: ترامپ در جنگ پرهزینه با ایران شکست خورده است
ونس حمله به عروسی سیریک را انکار کرد
تخصص ما؟ کشتار غیرنظامیان!
حمله دوباره اسرائیل به خاک سوریه
هشدار درباره مواد مخدر جدید؛ اعتیاد دیگر سنتی نیست
فجر مساوی کرد و پنجم شد
بمب نقل‌وانتقالات الهلال ترکید
مدودف به آلمان هشدار داد
شمار شهدای حمله به عروسی سیریک به 5 نفر رسید
صالحی: «مدرسه میناب» به حافظه ماندگار ایران و جهان تبدیل می‌شود
پاکستان از کشته شدن 15 شبه‌نظامی در مرز افغانستان خبر داد
بازگشت قشم به چرخه پروازهای بین‌المللی
ترامپ بار دیگر خالی بودن ذخایر موشکی آمریکا را انکار کرد
استقبال رهبران ادیان هند از رئیس قوه قضاییه ایران
ترامپ رسوا شد
قالیباف: دنیا در حال تماشای سقوط ذخایر استراتژیک شماست
به «جنگ غیرقانونی» در ایران پایان دهید
نورنما | سگ رباتیک آتش نشان چین
نشست اضطراری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی
پاسخ تند نخست‌وزیر کانادا به اظهارات مداخله‌جویانه وزیر بازرگانی آمریکا
قانون هوش مصنوعی ایران تصویب شد
آن سوی صفحه‌های روشن، چه چیزی در تاریکی می‌ماند؟
خسارت 1.4 میلیارد پوندی جنگ علیه ایران به بازار بیمه لندن
بلوکه کردن بخشی از وام به عنوان ضمانت ممنوع است
تحریم های آمریکا به تشک کشتی رسید
پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد؛ معوقات کدام حروف تاکنون واریز شده است؟
گفت‌وگوی بن سلمان و السیسی درباره تحولات منطقه
محکومیت تکرار جنایات جنگی آمریکا در هرمزگان
برنامه خاموشی‌های برق در سیستان و بلوچستان+ لینک برنامه خاموشی
عقب‌نشینی وزیر بازرگانی آمریکا از ادعای جنجالی درباره تلفات در ایران
فرصت طلایی معاونت پرورشی برای تحول در مدارس
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 13 شهریور ؛روند صعودی در بازار داخلی
بقایی: ایران در کنار دولت و مردم نیجر است
پزشکیان: با فعالیت‌های شفاف محیط زیستی، رویکردهای امنیتی در این حوزه زدوده خواهد شد
هشدار آژانس اتمی به فنلاند
پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا جمعه 13 شهریور
برنامه قطعی برق تهران فردا جمعه 13 شهریور + لینک خاموشی تهران
پوتین: فرصت برای پایان جنگ اوکراین وجود دارد
اسرائیل 5 اسیر لبنانی را آزاد می‌کند
تیم مسلح 7 نفره در ایلام دستگیر شد
قطع کالابرگ زائران اربعین؛ تذکر فوری مجلس به وزیر کشور
چرا خواننده مازندرانی اعدام شد؟
اصابت موشک‌های ایران به محل اقامت نظامیان آمریکایی در اردن؟