×
بین الملل
شناسه خبر : 240860
تاریخ انتشار : جمعه 1404/05/31 ساعت 13:51
جهنم پشت دروازه های غزه؛ غیر نظامیان بی پناه تر از همیشه

نورنیوز ابعاد طرح خطرناک رژیم صهیونیستی برای ویرانی کامل غزه را بررسی می کند؛

جهنم پشت دروازه های غزه؛ غیر نظامیان بی پناه تر از همیشه

اظهارات وزیر جنگ اسرائیل درباره ویران‌سازی غزه و باز کردن «دروازه‌های جهنم»، نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حقوق بشر است. این تهدیدها، غیرنظامیان را هدف مستقیم قرار داده و تداوم بحران و خشونت در فلسطین را رقم می‌زند.

نورنیوز - گروه بین الملل: اظهارات «بنی کاتس» وزیر جنگ اسرائیل مبنی بر ویران‌سازی غزه، مانند رفح و بیت‌حانون، فراتر از یک تهدید لفظی است و نشان‌دهنده سیاستی نظام‌مند برای فشار و ارعاب غیرنظامیان است. کنوانسیون چهارم ژنو و قوانین بین‌المللی بشردوستانه صراحتاً حمله عمدی به جمعیت غیرنظامی را ممنوع کرده‌اند. تهدید به «باز کردن دروازه‌های جهنم» برای تحمیل شروط اسرائیل، نه تنها نقض حقوق بین‌الملل است، بلکه یک پیام نسل‌کشی آشکار و مغایر با اصول اخلاقی بشریت تلقی می‌شود.
فشار حداکثری بر غیرنظامیان
استراتژی اعلام‌شده اسرائیل مبتنی بر فشار حداکثری برای آزادی اسرا و خلع سلاح غزه است، اما مخاطب این فشار، غیرنظامیان بی‌گناه هستند. زنان، کودکان و سالمندان بیشترین آسیب را خواهند دید. سازمان ملل متحد و نهادهای حقوق بشری بارها نسبت به پیامدهای انسانی چنین سیاست‌هایی هشدار داده‌ و از وقوع آن جلوگیری کنند.
تخریب زیرساخت‌های شهری و محاصره طولانی‌مدت، بحران انسانی را تشدید می‌کند؛ کمبود آب، برق، دارو و غذا زندگی میلیون‌ها نفر را با خطر جدی مواجه می‌کند. تحلیلگران حقوق بشر تاکید دارند که تهدید به ویران‌سازی شهرها به قصد تحمیل شروط سیاسی، «تروریسم دولتی» محسوب می‌شود و پیامدهای بلندمدت روانی، اجتماعی و اقتصادی برای نسل‌های آینده فلسطینیان به همراه دارد.
ضرورت واکنش جهانی و دیپلماتیک
سکوت جامعه بین‌الملل در برابر چنین تهدیداتی، چراغ سبز برای ادامه نسل‌کشی خواهد بود. سازمان ملل، دیوان کیفری بین‌المللی و نهادهای حقوق بشری باید با فشار دیپلماتیک، پیگیری قضایی و تحریم‌های هدفمند، رژیم اسرائیل را وادار به توقف اقدامات غیرقانونی کنند.
سابقه اقدامات بین‌المللی نشان می‌دهد که محکومیت‌های لفظی کافی نیست؛ فشار عملی، از جمله پیگیری قضایی مسئولان نظامی و سیاسی و تحریم‌های محدود، می‌تواند مانع تکرار فجایع شود. همچنین، افشای واقعیات و ارائه آمار دقیق درباره قربانیان غیرنظامی، به ایجاد همبستگی جهانی و تقویت صداهای حقوق بشری کمک می‌کند.
پیامدهای انسانی و منطقه‌ای
تهدید و حمله به غزه، نه تنها فلسطین بلکه کل منطقه خاورمیانه را در معرض بی‌ثباتی قرار می‌دهد. افزایش موج آوارگان، تشدید نفرت و خشونت، و تضعیف امید به صلح، تنها بخشی از پیامدهای این سیاست است. تجربه‌های گذشته نشان داده است که اعمال خشونت علیه غیرنظامیان، به جای پایان دادن به بحران، مسیر تنش و جنگ‌های طولانی‌مدت را هموار می‌کند.
جامعه جهانی باید بداند که هر گونه بی‌تفاوتی در برابر این سیاست، به معنای همدستی ضمنی با نقض حقوق بشر و تداوم بحران انسانی است. حمایت رسانه‌ها و افکار عمومی از غیرنظامیان فلسطینی، همراه با فشار حقوقی و سیاسی، می‌تواند اثر بازدارنده داشته باشد.

 


نظرات

آخرین اخبار
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد