×
اجتماعی
شناسه خبر : 240799
تاریخ انتشار : جمعه 1404/05/31 ساعت 08:53
18 برنامه راهبردی برای بهبود وضعیت سالمندان تصویب شد

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان:

18 برنامه راهبردی برای بهبود وضعیت سالمندان تصویب شد

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان گفت: این شورا تاکنون 18 عنوان برنامه کلان و راهبردی از جمله سند اقتصاد سالمندی را برای برنامه‌ریزی و بهبود وضعیت سالمندان تصویب کرده است.

 مژگان رضازاده رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان با تشریح برنامه های راهبردی برای بهبود وضعیت سالمندان گفت:  این برنامه‌های راهبردی شامل برنامه‌های توسعه شهر دوستدار سالمند، مراقبین رسمی و غیررسمی، بهزیست محله موسوم به طرح سلام، لایحه دفاع از حقوق سالمندان، اصلاح آیین نامه اجرایی ساماندهی امور سالمندان، بازنگری سند ملی سالمندان، تربیت متخصصین حوزه سالمندی، بانک زمان، داشبورد مدیریتی داده‌های سالمندان، مراکز نوین سالمندی، گردشگری سالمندان، اشتغال سالمندان، سند اقتصاد سالمندی، توسعه علم و فناوری حوزه سالمندی، سواد سالمندی، توانمندسازی زنان سالمند تنها، بیمه مراقبت‌های طولانی مدت و پیمایش ملی است.

وی خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها در حوزه‌های مختلفی مانند سلامت جسمی و روانی، توانمندسازی اجتماعی، ارتقای کیفیت خدمات مراقبتی، پیشگیری از آسیب‌ها، آموزش و فرهنگ‌سازی، توسعه زیرساخت‌ها و تقویت مشارکت سالمندان تدوین شده‌اند.

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان تاکید کرد: اهمیت اجرای این برنامه‌ها در ایجاد نظام جامع و یکپارچه خدمات به سالمندان، افزایش سطح رفاه و کاهش آسیب‌های ناشی از سالمندی است.

رضازاده اظهار کرد: این مصوبات به زودی به همه دستگاه‌های مرتبط ابلاغ و اجرا خواهد شد تا هماهنگی لازم در سطح ملی و استانی فراهم آید.

به گفته وی، اکنون ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر سالمند در کشور وجود دارد.

 مژگان رضازاده رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان پیش از این گفته بود که در بازه زمانی یک قرن از سال ۱۳۳۵ تا ۱۴۳۵ در کشور، تعداد سالمندان حدود ۲۴ برابر افزایش پیدا می‌کند. بیشتر این تحولات و تغییرات را به طور محسوس از سال ۱۴۲۰ تجربه می‌کنیم یعنی پیش‌بینی می‌شود در سال ۱۴۲۵، ایران وارد مرحله سالمندی جمعیت شود و تعداد سالمندان بسیار زیادی افزایش یابد؛ در واقع تعداد افراد ۶۵ سال و بالاتر به طور چشمگیری افزایش پیدا می‌کند به طوری که پیش‌بینی می‌شود تقریبا در سال ۱۴۲۰، ۲۰ درصد جمعیت و در سال ۱۴۳۰، ۳۰ درصد جمعیت ایران سالمند باشند.

سیدجواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور نیز پیش از این اعلام کرده بود که براساس برآوردهای جمعیتی با روند کنونی، ایران در سال ۱۴۳۰ به یکی از سالمندترین کشورهای دنیا تبدیل خواهد شد.


اخبار مرتبط
ایران در آستانه موج جدید سالمندی ؛ چهره‌ای تنها و زنانه
چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 09:09
نورنیوز از وضعیت ترکیب جمعیتی و جنسیتی سالمندان کشور گزارش می دهد
ایران در آستانه موج جدید سالمندی ؛ چهره‌ای تنها و زنانه
ورود ترکیب جمعیتی ایران به فاز سالمندی،‌ واقعیتی تلخ و البته نگران کننده است. جمعیت سالمند ایران، ‌در بازه ی زمانی کمتر از نیم قرن،‌ دو برابر شده است و این سرعت همچنان ادامه دارد؛ تاجایی که تخمین های دقیق نشان می دهند که تا کمتر از 30 سال آینده،‌ آمار سالمندان کشور به 30 درصد جمعیت کل کشور خواهد رسید.
جزییات تصویب افزایش مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی
پنج‌شنبه 1404/05/30 ساعت 21:05
جزییات تصویب افزایش مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد: پیشنهاد افزایش حقوق مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در کمیسیون مدیریت سرمایه انسانی دفتر هیأت دولت به تصویب رسیده است.
استفاده از گوشی هوشمند ذهن سالمندان را فعال نگه می‌دارد +فیلم
شنبه 1404/04/21 ساعت 03:00
استفاده از گوشی هوشمند ذهن سالمندان را فعال نگه می‌دارد +فیلم
مطالعه‌ای تازه نشان می‌دهد سالمندانی که از گوشی‌های هوشمند و ابزارهای دیجیتال استفاده می‌کنند، با افت توانایی‌های شناختی کندتری روبه‌رو می‌شوند. برخلاف باورهای رایج، فناوری می‌تواند ذهن سالمندان را فعال‌تر و سالم‌تر نگه دارد.
ام‌اس در کمین سالمندان
جمعه 1404/03/09 ساعت 21:42
ام‌اس در کمین سالمندان
با افزایش شمار مبتلایان به ام‌اس در ایران به 120 هزار نفر، نایب‌رئیس انجمن ام‌اس از گسترش بیماری در میان سالمندان و عقب‌ماندگی کشور در مقابله با این بیماری نسبت به استانداردهای جهانی خبر داد و خواستار حمایت بیمه‌ها شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تست هسته‌ای آمریکا به تنش‌ها با چین و روسیه دامن می‌زند
بوکس بازی‌های آسیایی جوانان؛ شرافتمند نقره‌ای شد
هشدار معاون پدافند غیرعامل درباره افشای داده‌های آشکار
حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
جودو بازی‌های آسیایی؛ حکیمی و نوین برنز گرفتند
فاجعه خشکسالی؛ کاهش 82 درصد بارش‌های ایران
جدول لیگ برتر بعد از بازی پرسپولیس و تراکتور امروز
صرف صبحانه در ساعت اداری ممنوع اعلام شد
مهسا بهشتی در یکضرب فوق سنگین برنزی شد
حزب‌الله: تجاوز اسرائیل به شهرک بلیدا با چراغ سبز آمریکا انجام شد
مظنون اصلی سرقت از موزه لوور دستگیر شد
عشق دختر و پسر افغانستانی رنگ خون گرفت
رابرت مالی: ایران محدودیت‌های موشکی را نمی‌پذیرد
افغانستان؛ افغان مقیم ایران را ثبت هویت می کند
رایزنی تخت‌روانچی با وزیر خارجه عمان درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای
دو طلا و دو نقره برای کشتی ساحلی ایران
سفیران جدید ایران در ارمنستان و گرجستان معرفی شدند
آزادی موقت یکی از متهمان پرونده «موبایل موسوی»
عراقچی: دیپلماسی بخشی از قدرت دفاعی کشور است
اسامی داوران هفته نهم لیگ برتر اعلام شد
لندن یک تاجر ایرانی را تحریم کرد
تیم ملی تکواندو مردان ایران نایب قهرمان جهان شد
آمریکا طرح استقرار نیروی بین‌المللی در غزه را نهایی می‌کند
امضای توافق دفاعی جدید میان انگلیس و قطر
تراکتور (1)- پرسپولیس(1)| اولین آزمون کریم باقری در هفته نهم + گل تساوی
سیل در ویتنام جان 10 نفر را گرفت
هشدار حماس در مورد فعالیت‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی
21 زندانی ایرانی از ترکیه به داخل کشور منتقل شدند
نتانیاهو، دونالد ترامپ را بی‌اعتبار کرد
راه‌کار باشگاه ذوب آهن برای فرار از انحلال
نامعادله رکود اقتصادی و گرانی مسکن!
گوترش حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کرد
آغاز مذاکره با تلگرام برای رفع فیلتر + جزئیات شروط
واکنش مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا
هم‌دستی گوگل و آمازون با صهیونیست‌ها در نسل کشی غزه
تصادف مرگبار در جاده نهاوند - کرمانشاه 5 کشته داشت
نبیه بری: با محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی مهار نمی شود
توضیحات عراقچی درباره بازگشایی مرز مسافری ایران و جمهوری آذربایجان
پاداش تکواندوکاران مدال آور پرداخت شد
قسام، جنازه دو اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد
دستگیری عاملین رعب و وحشت در محله نارمک تهران
برانکو از دنیای فوتبال خداحافظی کرد
تلفن همراه کودکان را به خطر اوتیسم نزدیک می‌کند
خداحافظی با سیم کارت های فیزیکی
بیش از 11 هزار چندقلوزایی در هفت ماه اول سال
رکورد 20 هزار فوتی تصادفات رانندگی شکسته شد
بازداشت 3 نفر در پرونده قتل خواننده مازندرانی
نوزادی که در آمبولانس اورژانس سقز به دنیا آمد
رئیس سازمان محیط زیست: چرخه خشونت در طبیعت باید شکسته شود
پویش 300 نفری نویسندگان جهان علیه نیویورک تایمز
X
آگهی تبلیغاتی