×
اجتماعی
شناسه خبر : 240794
تاریخ انتشار : جمعه 1404/05/31 ساعت 08:29
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 31 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها

وضعیت آب و هوا امروز جمعه 31 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها

سازمان هواشناسی اعلام کرد امروز در بخش‌هایی از شمال‌غرب و مناطق ساحلی دریای خزر، شاهد افزایش ابر، بارش پراکنده، وزش باد و کاهش موقت دما خواهیم بود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد: «امروز در سواحل شمالی استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال اردبیل و همچنین ارتفاعات مرکزی و شرقی البرز، در برخی ساعات بارش باران شدید پیش‌بینی می‌شود. کاهش نسبی دما در نوار شمالی کشور موقتی خواهد بود. همچنین در پنج روز آینده در مناطق جنوبی سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس و بخش‌هایی از هرمزگان، رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی انتظار می‌رود.»

امروز هشدار سطح زرد هواشناسی برای فعالیت سامانه بارشی در نوار شمالی کشور و ادامه ناپایداری‌های موسمی در جنوب صادر شده است. این هشدار شامل شرق گیلان، مازندران، گلستان، نیمه شمالی خراسان شمالی، ارتفاعات سمنان، جنوب سیستان و بلوچستان، شرق و شمال هرمزگان، جنوب و جنوب غرب کرمان و نوار غربی فارس می‌شود. مخاطرات این سامانه شامل احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و جاری شدن روان‌آب، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، آب‌گرفتگی معابر و لغزندگی جاده‌ها به ویژه در جاده‌های برون شهری است.

کبری رفیعی افزود: «طی پنج روز آینده در نیمه شرقی کشور، وزش باد شدید به ویژه در منطقه زابل واقع در سیستان و بلوچستان و خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.» همچنین تا روز شنبه در شمال غرب، غرب، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز، وزش باد شدید همراه با گرد و خاک مورد انتظار است. وضعیت در دریای خزر و شرق دریای عمان نیز متلاطم خواهد بود.

آسمان تهران امروز صاف تا کمی ابری است و وزش باد همراه با احتمال خیزش گرد و خاک در برخی ساعات دور از انتظار نیست. دمای تهران بین ۲۶ تا ۳۸ درجه سانتی‌گراد متغیر خواهد بود.

کارشناس هواشناسی درباره دمای نقاط مختلف کشور گفت: «در ۲۴ ساعت گذشته، سروبیشه در خراسان جنوبی با دمای ۸ درجه، بلداجی در چهارمحال و بختیاری و شهرستانک در البرز با دمای ۹ درجه خنک‌ترین مناطق گزارش شده‌اند. همچنین امیدیه و رامشیر در خوزستان با دمای ۴۹ درجه گرم‌ترین نقاط کشور بوده‌اند.» وی ادامه داد: «شهرکرد با دمای ۱۰ درجه و اردبیل با ۱۳ درجه خنک‌ترین مراکز استان و اهواز با ۴۸ درجه گرم‌ترین مرکز استان ثبت شده است.»

گزارش سازمان هواشناسی نشان می‌دهد که میانگین دمای کشور در یک هفته اخیر نسبت به دوره‌های بلندمدت حدود ۱.۴ درجه افزایش داشته است. در این بازه، دمای ۳۰ استان افزایش یافته و تنها استان اردبیل کاهش دما را تجربه کرده است. استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و همدان با افزایش دمای ۲.۶ درجه‌ای بیشترین تغییر دما را داشته‌اند. استان گیلان در این دوره تغییری در دما نداشته و استان تهران نیز با افزایش ۱.۵ درجه‌ای همراه بوده است.


اخبار مرتبط
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 1 شهریور  1404 + وضعیت استان‌ها
شنبه 1404/06/01 ساعت 08:25
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 1 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
طبق اعلام سازمان هواشناسی کشور از امروز تا اواسط هفته، در جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس و هرمزگان، رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.
تداوم گرمای هوا در تهران تا اوایل هفته آینده
جمعه 1404/05/31 ساعت 14:20
تداوم گرمای هوا در تهران تا اوایل هفته آینده
اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد توده هوای گرم تا اوایل هفته آینده در سطح استان ماندگار است. طی این مدت احتمال افزایش نسبی آلاینده ازن در مناطق پرتردد وجود دارد. همچنین وزش باد شدید، خیزش گرد و خاک محلی و کاهش کیفیت هوا به‌ویژه در جنوب و غرب تهران پیش‌بینی می‌شود.
هشدار زرد هواشناسی برای تهران؛ وزش باد شدید و طوفان گرد و خاک در راه است
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 14:57
هشدار زرد هواشناسی برای تهران؛ وزش باد شدید و طوفان گرد و خاک در راه است
اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد از وزش باد شدید، خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در نیمه جنوبی و مناطق غربی استان طی روزهای آینده خبر داد.
هشدار  هواشناسی به کشاورزان نوار شمالی کشور
جمعه 1404/05/24 ساعت 20:30
هشدار هواشناسی به کشاورزان نوار شمالی کشور
سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی از تشدید سامانه بارشی و ناپایداری‌های همرفتی در شمال کشور خبر داد. گیلان، مازندران و گلستان از شنبه تا یک‌شنبه با رگبار، رعد و برق، وزش باد شدید، مه‌آلودگی و خطر سیلاب و روان‌آب مواجه خواهند شد.
نظرات

آخرین اخبار
یمن: حل مساله تنگه هرمز به پایان تجاوزات علیه ایران بستگی دارد
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین